Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Slovo do pranice: Kdepak hackeři a tajné ruské spiknutí proti USA! Jen - taková obyčejná vražda. Žádné prolomené kódy. Stačila jedna fleška. Proč musel zemřít mladý člen Demokratické strany? Jeho odkaz plný odhodlání a poučení o datlích

Slovo do pranice: Kdepak hackeři a tajné ruské spiknutí proti USA! Jen - taková "obyčejná" vražda. Žádné prolomené kódy. Stačila jedna fleška. Proč musel zemřít mladý člen Demokratické strany? Jeho odkaz plný odhodlání a poučení o datlích

6. 1. 2017

Tisk článku

Jan A. Mařenka se vydává po stopách "zapomenutého" zločinu, který dokládá exkluzivitu Protiproudu, a připomíná, že složité věci mohou mít často velmi jednoduché vysvětlení

Skandální dokumenty, které stály Hillary Clintonovou prezidentské křeslo a posadily do něj "agenta Kremlu" Donalda Trumpa, neukradli ruští hackeři.

Z lůna Demokratické strany USA je vynesl její člen, mladý, svěží, nadějný a zapálený Demokrat Seth Rich (29), který byl krátce poté zavražděn v parku, když se nad ránem vracel domů z baru.

Tato "spiklenecká" teorie má větší oporu v realitě než ta, kterou masírují mainstreamová média veřejnost - tedy že volby prezidenta USA ovládli ruští hackeři, a proto je třeba vyhlásit Rusku válku (a potažmo nepustit zvoleného prezidenta Trumpa k moci).

Přesněji řečeno: Tato mainstreamová verze nemá žádnou oporu v realitě. Je jen dalším z odstínů šedi. Je dalším důkazem, že CIA, ochotně dodávající establishmentu falešné záminky k válkám (viz Irák a neexistující zbraně hromadného ničení, které vedly k invazi, zavraždění Saddáma - toho času na odpočinku, a vzniku Islámského státu), není ani tak zpravodajskou, jako spíše politickou institucí. Že je jen další z řady mystifikací.

Stanovisko zvoleného prezidenta Donalda Trumpa k této kauze je prosté: Závěrům tajných služeb nevěří ani zbla a přiklání se spíše vyměně jejich vedení. Místo dosavadního šéfa tajných služeb USA, rozevlátého Jamese Clappera, který považuje Rusko za "vážnou až existenční hrozbu", by tak měl stanout v čele tajných služeb konzervativec Dan Coats, který má za to, že Rusko není hrozba, ale spojenec.

Po Protiproudu už i FOX

Dosud se vraždou Setha Riche (ředitele oddělení sběru dat Národního výboru Demokratické strany) zabývala jen alternativní média. Nyní však toto téma otevřela nejsledovanější americká televize Fox (10 miliónů diváků denně) v rozhovoru ze zakladatelem WikiLeaks Julianem Assangem před dvěma dny.

Je to poprvé, co vstoupila kauza vraždy Setha Riche do mainstreamového prostoru - a dokonce postavena na stejnou úroveň jako její oficiální verze. Mimo jiné se tak zvyšuje naděje, že vrah mladého muže, plného ideálů, bude někdy dopaden. A pokud půjde o skutečného vraha, mohou vést nitky hodně vysoko (možná až do lesa u vísky Chappaqua ve státě New York, kde se na dosah svých serverů skrývá poražená kandidátka na prezidenta Hillary Clintonová).

Jako první upozornil na možnou souvislost mezi ukradenými dokumenty a smrtí stranického funkcionáře Protiproud (již v srpnu 2016) ZDE. Jeho verzi potvrdil před několika dny respektovaný deník Daily Mail, když zveřejnil podobný příběh. Zavražděného Setha Riche sice přímo nejmenuje, ale odkazuje na "zdroj zevnitř". Ze souvislostí zřetelně vyplývá, o koho jde.

Tedy - žádní hackeři a prolomené kódy, jak tvrdí mainsteram USA, ale jen jeden mladý rozzlobený muž "zevnitř", který už toho měl plné zuby.

Čtěte ZDE: Temný odkaz mrtvého velvyslance: Hillary bude zase lhát. Vstoupí soud do volební kampaně? Donald Trump žádá pro Clintonovu ženu tvrdý trest. Tohle tu ještě nebylo. Zmasakrovaná Libye vrací úder

Jasná otázka TV FOX i odpověď Juliana Assange:

(Rozhovor americké televize FOX v Londýně 3. ledna 2017 na ekvádorské ambasádě, kde se skrývá už několik let zakladatel WikiLeaks Julian Assange před pomstou establishmentu USA. Je třeba zdůraznit, že Assange není příznivcem Donalda Trumpa).

Fox: "Dostal jste kompromitující dokumenty na Demokratickou stranu od Ruska, jak tvrdí Hillary Clintonová, prezident Obama, ministerstvo vnitra USA a tajné služby? Spolupracoval WikiLeaks s ruskou vládou? Byla ruská vláda zdrojem informací?"

Assange: "Je to lež. Náš zdroj není z ruské vlády, ani z řádné jiné instituce. Mohu jen zopakovat, co říkám už dva měsíce. Náš zdroj není a nebyla ruská vláda, ani žádná jiná."

Fox: "Byl vaším zdrojem někdo zevnitř Demokratické strany? Někdo, kdo se cítil podveden a zrazen? Někdo, kdo se domníval, že Demokratická strana podrazila Bernieho Sanderse, že v nadaci Clintonových vládne korupce a podobně? Tvrdí to deník Daily Mail a popisuje i vazbu na WikiLeaks. Můžete ten zdroj potvrdit nebo vyvrátit?"

Assange: "WikiLeaks je organizace, která své zdroje chrání. Proto nám důvěřují a proto existuje WikiLeaks. Nemohu to tedy ani potvrdit, ani vyvrátit."

TV Fox zde odkazuje na britský deník Daily Mail, tedy médium z jiné země, což se stává v poslední době pravidlem. Ve významných kauzách v Německu (vánoční atentát kamiónem) a USA (masakr v gayklubu v Orlandu, prezidentské volby) jsou před místními mainstreamovými médii ta zahraniční (většinou britská) v předstihu.

Deník Daily Mail dokumentuje kontakt mezi "zdrojem zevnitř" a WikiLeaks svědectvím bývalého britského diplomata Craiga Murraye. Tento zdroj se prý setkal ve Washingtonu s osobou, která mu na flash - disku předala přísně tajné informace ZDE.

Vražda u Bílého domu

Seth Rich byl zastřelen 10. července brzy ráno ve washingtonském parku nedaleko Bílého domu. Předtím seděl v nočním baru, měl na sobě oblek a kravatu. Podle svědků na někoho čekal - mobil ležel před ním na stole. Odešel asi ve dvě ráno, pak se zřejmě procházel po městě. Když na něj někdo zaútočil, právě telefonoval se svou přítelkyní. Nedaleko měl pronajatý byt.

Policie našla mrtvého Riche se dvěma střelnými ranami: Jednu v hlavě, druhou v srdci. Měl odřený obličej, kolena a lokty. Policie vyloučila loupežnou vraždu - u zavražděného našla mobilní telefon, luxusní hodinky a peněženku s platební kartou. Na pachatele byla vypsána odměna v přepočtu milión korun. Detektivové zatím nemají žádnou stopu, ačkoli od vraždy uplynulo již půl roku. Matka zavražděného dodnes prosí o pomoc - prý nešlo o náhodu...

Krátce po smrti Setha Riche začal portál WikiLeaks zveřejňovat nové, zásadní a kompromitující dokumenty, které jednoznačně unikly ze serveru Národního výboru Demokratické strany. Šlo o záměrné načasování: Záhy se konal stranický sjezd, na kterém měla být Clintonová prohlášena za kandidátku na prezidenta.

Čtěte ZDE: Zpráva CIA z blázince: USA prý napadla cizí mocnost. Zrušte výsledky voleb a vyhlašte Rusku válku! Agónie establishmentu v přímém přenosu. Pro velký úspěch již brzy také v ČR ministerstvo Pravdy

Časová shoda

Na sjezdu byla v důsledku zveřejněných materiálů odvolána předsedkyně výboru Demokratické strany Wassermanová-Schulzová, což dav před sálem odměnil bouřlivým potleskem a voláním "Děkujeme!". "Mutti" Hillary Clintonová se však - ačkoli se proti jejímu zvolení konaly demonstrace - stala kandidátkou na prezidentku a mohla tak vyzvat na souboj Donalda Trumpa.

Smrt mladého Demokrata Setha Riche zmínila Clintonová při děkovném proslovu. Označila ho za skromného a pracovitého mladíka oddaného Demokratické straně, jehož smrt bohužel neplní titulní stránky novin a zůstává tak jakoby utajená. Zmínila, že je to další důvod pro zpřísnění zákona o střelných zbraních.

Je tu také další zajímavá časová shoda: "Dokumenty jsem dostal tři týdny před jejich zveřejněním," řekl tehdy Assange v jednom z mála rozhovorů na ekvádorské ambasádě pro americká média (TV Fox) a dodal: "Mnozí by se divili, jaký můj zdroj může být."

Motiv

Seth Rich, člověk zevnitř, byl podle stopy naznačené Assangem zavražděn pouhý týden poté, co někdo předal WikiLeaks kompromitující materiály. Což vyvolává otázky: Co když nešlo o sofistikovaný útok ruských hackerů pod bičem diktátora Putina ve sklepě jeho dači? Co když to bylo tak, že "někdo" (Seth Rich, člověk zevnitř) prostě přistoupil k serveru, vložil flashku, nahrál obsah, odnesl v kapse (kde jinde) a pak někomu předal - například Craigu Murrayvi, bývalému diplomatovi, nyní WikiLeaks?

Jaký mohl mít Seth Rich motiv, aby "zradil" svou milovanou stranu? Odpověď je jednoduchá. Seth Rich byl nadšeným příznivcem Bernieho Sanderse, stranického protikandidáta Clintonové, kterého vedení zlikvidovalo (jak právě uniklé materiály dokazují) mimořádně podlým a ponižujícím způsobem. Byl také chráněncem "zelené" Demokraty Jane Cleebové, která se Sandersem úzce spolupracovala.

Ukradl Seth Rich dokumenty, aby - jak hluboce věřil - ukázal světu pravdu o Sandersově "ukradené kandidatuře"?

Čtěte ZDE: Dvě nové položky na Seznamu smrti Hillary Clintonové: Již 83 mrtvol. Krev na rukou monstra, které chce vládnout světu? Sex, drogy a vraždy jako nástroje moci. Feministické spiknutí? Kdo bude další?

Poučení o datlích

Záhadná kauza Setha Riche není jen další z mnoha vražd lemujících politickou kariéru manželů Clintonových (ZDE). Podle hysterických reakcí médií, plejádě falešných balónků a kakofonii oslích můstků to mohl být právě tento případ, který rozhodl volby, jež mohou bt přelomové. Nelze si proto dělat iluze, že bude někdy objasněn.

Především je však třeba nenechat uniknout pozornosti to nejpodstatnější na celém případu, a to je: OBSAH dokumentů.

Portál WikiLeaks nezveřejnil jen nějaké e-mailové tlachání mezi straníky, ale důkazy korupčních vazeb mezi Demokratickou stranou a médii, ukázal dokumenty o tajných paktech mezi "všemocnou" Nadací Clintonových a establishmentem, fakta o nezákonných vazbách mezi donátory a Demokratickou stranou a další skandální záležitosti.

Jen zlomek z nich – pokud se jimi budou zabývat vyšetřovatelé - by měl stačit k tomu, aby šla Clintonová a spol. do basy, po čemž volají nejen příznivci zvoleného prezidenta Donalda Trumpa ("Lock her up!").

I pro zbytek světa by to byla dobrá zpráva. Tedy - kromě establishmentu, který je (ve většině států Evropské unie, zvláště pak v Berlíně a Bruselu) kopií tohoto zvráceného obamovsko-clintonovského systému.

Pro ně by to mohla být spíše "vzpomínka na budoucnost", což nepochybně nebudou chtít dopustit. A tak už také i u sebe doma, v Bruselské unii, naplno žvaní o "ruských hackerech" a připravují cenzuru internetu - aby se nic podobného nemohlo v Evropě opakovat.

Na závěr poučení jako v každé bajce: Pokud zemřel mladý zapálený demokrat Seth Rich kvůli tomu, že chtěl "sdělit světu pravdu", je třeba smeknout. Zároveň je však dobré nezapomínat, že "je dobré pravdu znát, a nahlas o ní mluvit, avšak ještě lepší je pravdu znát - a zpívat o datlích."

Tedy "moudře" mlčet.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky