Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Odhalení: Komando v akci. Odbočka FBI na Kavčích horách. Tisíce darmožroutů při výrobě „pravdy“ mlaskají. Trump i Zeman před popravou? Pozor na Obchodní rejstřík, je to fakenews! Kartágo musí být zničeno

Odhalení: Komando v akci. Odbočka FBI na Kavčích horách. Tisíce darmožroutů při výrobě „pravdy“ mlaskají. Trump i Zeman před popravou? Pozor na Obchodní rejstřík, je to fakenews! Kartágo musí být zničeno

21. 3. 2017

Tisk článku

Petr Hájek s úžasem zaznamenal několik zásadních pravdivých informací, a protože Chovancovo Centrum proti dezinformacím mlčí, ujal se (bez státního razítka) jeho role

Šéf FBI byl na slyšení v Senátu. Řekl, že jeho organizace nemá žádné důkazy o tom, že by Barack Obama nechal sledovat a odposlouchávat Donalda Trumpa během předvolební prezidentské kampaně. Současně prý nadále platí, že „Rusko MOHLO“ ovlivnit tuto kampaň ve prospěch současného prezidenta a v neprospěch Hillary Clintonové. Důkazy však žádné neposkytne, neboť vše je prý tajné. I mimozemšťané MOHOU brzy přistát (přineseme o tom brzy článek).

Česká televize v nedělním pořadu Newsroom zase prozradila, že nenáviděné Parlamentní listy mají stále více čtenářů, neboť MOHOU šířit lži a dezinformace. Neprozradila sice jaké, ale citovala z nich informace a názory, s nimiž se havlistická mediální centrála Pražské kavárny na Kavčích horách neztotožňuje. A protože je majitelem pravdy, je to tak.

V tomtéž pořadu „informovala“, že podobně se to má také s Protiproudem. Vlastní ho prý jistý pan Tvrdoň, jehož firma je podezřelá, protože spolupracovala s Kavárnou „odstřeleným“ bývalým hejtmanem Haškem – Zemanovým spoluzločincem. Vtip je v tom, že je to všechno lež. Hezky česky řečeno „fake“. Desinformace. Kupodivu Chovancova cenzurní Centrála nezasáhla. Pokud ano, nikdo o tom neví. Určitě je to tajné – podobně jako „informace“ FBI o Putinových hackerech

Pod hladinou „doby pravdivé“?  

„Wildersova krajně pravicová a extrémně populistická strana utrpěla drtivou porážku a propadla se ze 3. na 2. místo v parlamentu, přičemž ztratila podporu voličů z 10% na 13%. Dalším projevem její porážky je přírůstek pěti poslanců. Vítězná eurostrana zaznamenala drtivý úspěch ztrátou osmi poslanců. Extremisté drtivě prohráli, velký přírůstek hlasů získala zelená levice. Nejvíce však uspěla holandská sociální demokracie. Z bývalých 38 poslanců jí zbylo krásných 9.“

Takto popsal mainstreamovou interpretaci voleb v Holandsku Miroslav Macek na svém (čtenáři oblíbeném, mainstreamem ignorovaném) webu Viditelný Macek. O nizozemských volbách se kupodivu téměř nikde nic jiného nedozvíme. Úplně zmizely ze světa. Přitom prý přece dopadly pro Brusel skvěle. Nebo snad ne? Jak to zjistit, když jediné komentáře přinesly „závadové, nepřátelské a desinformační weby jako Protiproud? A Chovanec i FBI mlčí...

Nezabývejme se tím proto. Je to tajné, stejně jako možnost, že Nizozemsko zmizelo pod hladinou moře, protože globální oteplování zvedající mořskou hladinu ho již pohltilo. Trump odmítl závěry „oteplovací konference“ v Paříži - a Holandsko již není. Hrozí však další katastrofa: pozornost se přesouvá na ohroženou Francii, kde teplota stoupá.

Čtěte ZDE: Nekonečná kauza Česká televize: Jak srovnat Kavčí hory se zemí? Privátní Sobotkova a Kalouskova propaganda. Vzbouřit se jako v Indii za Gándhího? Zeman se směje, Babiš jenom stínuje, Okamura na to sám nestačí

Jasný vítěz

Ale zase ne tak moc. Vítěz blízkých prezidentských voleb je už víceméně jasný. Nejmenuje se Hillary, ale Macron, ač je to také socialista. Mladý, bez skandálů (nikdy neprošel jedinými volbami), „neušpiněný“ pravdivým vládnutím Merkelové viceprezidenta Hollanda (asi čtyři procenta podpory veřejnosti): Převálcuje tedy nutně pravicovou extrémistku Le Penovou jako Horáček Zemana. Jak to víme? Protože právě včera proběhla první televizní debata prezidentských kandidátů na francouzských Kavčích horách.

Marine Le Penová se znemožnila, protože tam kromě jiného prohlásila, že multikulturalismus musí skončit. Soudruh Macron však upozornil, že chce ze všech muslimů ve Francii udělat nepřátele. Ona, ne on. On je naopak miluje, protože miluje všechno barevné – i revoluce. Podle průzkumu agentury Elabe vyšel prý právě on proto z debaty nejlépe. Francouzi proto už vědí, koho mají volit. Vždyť až třetí nebo čtvrtá (podle této agentury) skončila Le Penová, neboť vyhrožovala, že chce vyvázat Francii z eurozóny. A toho se Francouzi (Italové a mnozí další) určitě zoufale děsí.

Z nějakého nepochopitelného důvodu však (podle téže agentury) prý přesto postoupí do druhé kola s Macronem, kde ji ovšem tento čistý bývalý Hollandův ministr krachujícího francouzského hospodářství drtivě porazí. Na Novinkách.cz k tomu udělali anketu čtenářů. Zatím u nich vede Le Penová s 87%, Macron má cca 9%. Francouzi, konfrontovaní s neustálými útoky zfetovaných či psychicky vyšinutých jedinců (zlí teroristé dávno následovali osud Holandska a zmizeli pod hladinou mediálního zájmu) to určitě vnímají jinak.

Čtěte ZDE: "Falešné zprávy" o konci světa: Boj proti svobodě je ve vrcholné fázi. Přijdeme o peníze, internet, knihy i volný pohyb? Zakážou Marka Twaina i Josefa Ladu? Poslušnost, ticho a potom na jatka

Trump i Zeman jsou ztraceni

Říkají to přece pravdivá média. A mají k tomu průzkumy. Podobně pravdivé jako jsou ty z Francie. Podle jednoho, který třeba právě vyrobila Chicagská univerzita (původní sídlo černocha Obamy) většina mladých Američanů (zajímavě definovaná kategorie) nevnímá Donalda Trumpa jako legitimního lídra USA. Prý kvůli jeho politickým názorům. Že vyhrál volby? Ale vždyť šéf FBI potvrdil, že to za něj vyhráli Rusové!

"Myslím, že ho zvolili spíše na základě jeho statusu celebrity než pro jeho etiku," říká moudře jakási citovaná studentka z Michiganu Megan Desrochersová. Trumpa prý jako prezidenta neuznávají tři čtvrtiny dotázaných černochů a vysoké procento Hispánců a Asiatů. Úspěchy v podnikání ho podle „respondentů“ údajně sice kvalifikují, nicméně jeho názory a politika jsou v rozporu s tím, co vnímají jako vhodné pro prezidenta USA. Jak by ne! Vždyť volby budou v opět rekonstruované době pravdivé pro establishment už jen „orientační“. Jako mělo být referendum o Brexitu pro britskou vládu – kdyby naslouchala hlasu bruselského lidu.

Brzy asi dojde za mořem na Zemanovy „rudé karty“. A přestane tak platit bonmot, že jedinou zemí, kde nemůže proběhnout „barevná revoluce“, je USA, neboť tam nemají americkou ambasádu. Už ji zjevně ve washingtonských bažinách vystavěli. Alespoň pravdivá ČT – ve shodě se stejně pravdivými médii washingtonské Kavárny – jasně mluví o brzkém Trumpově impeachmentu (odvolání z funkce). Zeman je na tom stejně. Odvolají ho přímo čeští voliči v blížících se volbách. Už se na tom maká:

Nic než pravdu!

V onom pořadu České televize s pěkným českým názvem Newsroom nám ke všem shora uvedeným pravdám dávají každou neděli pravidelný návod a komentář. Tentokrát byl zvláště „nezávislý“. Přizvaný soudruh z Centra nezávislé žurnalistiky (na kom je asi nezávislá?) tam dostal veřejnoprávní prostor k marketingové propagaci knihy ZE-MAN (kupodivu jsme se u toho nedočkali označení reklamního pořadu). Nezávisle v ní prý autoři připomínají všechny lži a desinformace, které prezident šíří.

Nemusíte si ji ani kupovat. Bude stejně pravdivá, jako Newsroom, kde se vyrábějí všechny ostatní pravdy. Asi jako s naším Protiproudem. Možná bych se však přece jen odvážil (nevím, jestli to už není trestné) uvést některé drobnosti na pravou míru.

Čtěte ZDE: Rok 2017: Informační válka vyvrcholí. Média establishmentu vymírají jako dinosauři. Léta prožitá ve lži. Systém v posledním tažení: pokuty, cenzura, ministerstva pravdy. Goebbelsovy metody zpět ne jen v Německu

Tisíce darmožroutů v kavčím Fake-roomu

Tak tedy onen zmíněný pan Tvrdoň vlastníkem Protiproudu není (a nikdy nebyl). V době, kdy jsme úžeji spolupracovali s Parlamentními listy, zastupoval jako jeden z jednatelů vydavatele PL. Jenže už nezastupuje. S Parlamentními listy sice nadále (s radostí) spolupracujeme, ale náš magazín má jako na počátku jediného vlastníka – jenž je současně v Protiproudu šéfredaktorem.

Soudruzi z Kavčích hor pokládají zjevně Obchodní rejstřík (OR) za „fake news“ – takže do něj pro jistotu ani nemrknou. Oni jsou přece mírou pravdivosti a profesionality. O volbách v Nizozemsku, ve Francii, v Americe, o prezidentu Zemanovi, o každodenním zpravodajství a publicistice se ovšem v tomto desinformační zdroji příliš nepíše. Tak by alespoň za těch sedm miliard, které jim všichni nedobrovolně každoročně posíláme, mohli OR nechat zkontrolovat Chovancem. Jsou jich tam (i tam) na to tisíce.

Rád bych jim v jejich nesnadné bolševické propagandě vypomohl radou: Když už mají takovou zálibu v pěkné češtině, mohou si dát na štít nový název: „Fake-room“. Byl by to ostatně pěkný a pravdivý marketingový titul pro celou tuto nestydatou prolhanou instituci na výrobu kavárenských desinformací.

Ostatně soudím, že Česká televize musí být zničena.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky