Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nepříjemná pravda vs. Velká Lež: Ruští hackeři uvízli v říši pohádek. Posadil Obama agenty na letadlo do Moskvy? Slavný komentátor: Důležité je to, co nevíme. Skuteční zločinci sedí na úřadech

Nepříjemná pravda vs. Velká Lež: Ruští hackeři uvízli v říši pohádek. Posadil Obama agenty na letadlo do Moskvy? Slavný komentátor: Důležité je to, co nevíme. Skuteční zločinci sedí na úřadech

22. 3. 2017

Tisk článku

Patrick Joseph Buchanan komentuje nekončící primitivní frašku o údajných ruských hackerech, kteří měli báječné kriminálnici Hillary zavřít dveře do Bílého domu a ke kódům k jaderné válce, a vše propojuje několika navýsost logickými úvahami

Je možné, že na současném ruském hackerském skandálu nejvíce prohrají ti, kteří investovali všechno do obvinění, o němž se ukázalo, že je z říše pohádek?

Na pondělním slyšení kongresové Komise pro zpravodajské služby na jednu stranu James Comey potvrdil očekávané: jeho FBI zatím zřejmě nenašla žádný důkaz, který by podpořil momentálně snad nejpřetřásanější Trumpův tweet. V něm nám Donald tvrdí, že Barack Obama proti němu nařídil odposlechy. Tolik tedy k záležitosti, za niž by se náš vrchní velitel twitterových sil měl asi trochu stydět.

Kouř bez ohně

Jenže než začne levice oslavovat a nadávat Trumpovi, měla by si uvědomit: ve skutečnosti dlouhodobou škodu utrpěla spíše ona. 

Pondělní slyšení také ukázalo, že způsob, kterým v kampani Demokraté a spol. líčili naši politickou scénu, je nejspíše produktem horečnatého snění. Pokud ne rovnou sprostým výmyslem. Po osmi měsících vyšetřování hacků a úniků dat od šéfa kampaně Hillary Clintonové Johna Podesty a Demokratického národního výboru evidentně nemáme jediný důkaz o spojenectví Donalda Trumpa s Ruskem, o němž se toho tolik namluvilo.

Bývalý ředitel Národních zpravodajských služeb, generál James Clapper, řekl že ke dni, kdy odcházel z funkce - tedy ke 20. lednu - neviděl nic, co by naznačovalo jakékoli spiknutí Trump-Rusko. Bývalý dočasný ředitel CIA Michael Morrel řekl velmi jasně v březnu totéž: “Co se týče otázky, zda Trumpova kampaň spolupracovala s Rusy, máme sice spoustu kouře, ale oheň nehoří žádný… dokonce ani malý ohníček na opékání buřtů, ba ani svíčku. A to je hledalo opravdu hodně lidí.” Morrell přitom podporoval v kampani Clintonovou, takže to není žádný “Trumpův člověk”. 

Čtěte ZDE: Putinovi hackeři: Další skvělý příklad epochy lži? Zpráva FBI je k ničemu, tvrdí bývalý agent CIA. I Snowden se ozval. Je to jako se Saddámovými zbraněmi hromadného ničení? Co řekne Trump?

Opravdoví zločinci sedí na úřadech

Zatímco FBI stále hledá Trumpovu spojku, nachází opravdové zločiny - jenže zatím jen ty spáchané anti-trumpovskými byrokraty, pracujícími ve spiknutí s mainstreamovými médii. Účelem je bez výjimky poškodit Trumpovu prezidentskou kariéru. 

Pro spiknutí lidí z řad zpravodajské komunity s novináři z New York Times a Washington Post existují faktické důkazy. Oboje noviny těžily z dat, která ilegálně unikla na veřejnost - způsobem, který je trestný sazbou až deseti let vězení. 

Ačkoli všude slyšíme strašlivé a nikdy nekončící vytí, že Trump obvinil Obamu ze “zločinu”, ve skutečnosti jediný dosud prokazatelný zločin spáchal ten, kdo nechal na veřejnost uniknout přepis rozhovoru mezi generálem Michaelem Flynnem a ruským velvyslancem v USA. Tento únik dat znamenal také konec Flynnovy kariéry coby poradce prezidenta Spojených států pro národní bezpečnost. A ředitel FBI Comey odmítl jak potvrdit, tak vyvrátit, že prezident Obama věděl o existenci Flynnovy nahrávky.

To se jeli zeptat Putina?

Takže - jak jsme na tom po zmíněném slyšení a osmi měsících horečného vyšetřování? Víme jedno: Rusové se nenabourali do e-mailu ani Podestovi, ani Národnímu výboru Demokratické strany. To, jak bylo řečeno, je jisté. A ačkoli FBI nenašla jediný náznak toho, že by Trump s Rusy spolupracoval, pátrá umanutě stále dál. 

Zdá se však, že to, co nevíme, je mnohem důležitější než to, co víme.

Jak mohli ředitel tajných služeb Clapper a ředitel CIA Morell říci, že mezi Trumpem a Rusy neexistovalo žádné spojení, aniž by celou věc někdo vyšetřoval? A pokud ji vyšetřoval, jak mohl konstatovat, že závěry vyšetřování jsou dostatečně jisté - pokud neprobíhalo alespoň nějaké elektronické sledování Trumpova týmu a spolupracovníků? To snad FBI posadila agenty na letadlo do Moskvy, aby vyzpovídali Putinův tým agentů pro kyberválku?

Čtěte ZDE: Bomba odpálena: CIA chce zavirovat celý svět. Bagatelizace skandálu galaktických rozměrů. Špiclování je pouze vrcholek ledovce. Dozvíme se ještě více? Hybridní válka je realitou. Atentát na kohokoli z nás

Sledování být muselo

Vynořuje se prostě mnohem více otázek, než jich lze zodpovědět. Pokud ve věci vyšetřování údajných ruských útoků na počítače ve Spojených státech a napojení Rusů na Trumpa FBI využila výsledky nějakého předchozího sledování Trumpa a jeho kampaně, věděla o tomto sledování nejvyšší státní návladní Loretta Lynchová? Věděli o něm poradci Bílého domu, nebo dokonce prezident Obama? Dal některý z nich zelenou sledování Trumpových spolupracovníků? Comey i zde odmítl cokoli potvrdit, nebo vyvrátit.

Takže - pokud prezident Obama věděl o vyšetřování či sledování Trumpovy kampaně zpravodajskými metodami a za využití zdrojů ze zpravodajské komunity - nemá náhodou Trump tak trochu pravdu - a Obama tak trochu máslo na kudrnaté hlavě?

A další otázky: vyšetřuje FBI zpravodajské zdroje, které spáchaly trestný čin tím, že médiím ilegálně poskytly informace o Trumpově kampani? Comey odmítl prohlásit s jistotou, že tyto úniky budou vyšetřovány - ačkoli to znamená, že jeho vlastní podřízení páchají zločiny. 

Znovu zopakujme: jsme v situaci, kdy jediné dosud známé zločiny, které v celém “skandálu” spáchali Američané, jsou úniky tajných informací, které agenti tajných služeb zprostředkovali svým spiklencům ze čtvrté, nevolené větve státní moci - médií. Ta využívají neprůstřelné vesty, kterou jim poskytuje První dodatek americké Ústavy, k tomu, aby kryly kriminální živly, které oslavují jako “whistleblowery”. 

Nebo pokud budeme věřit tvrzení, že Trump a jeho tým nikdy nebyli sledováni - odkud potom pocházejí všechny ty historky od “whistleblowerů z řad zpravodajské komunity”?

Čtěte ZDE: Donald Trump v protiútoku: Černý americký Šlachta mě "napíchnul". Obchodoval pan Válka John McCain s Islámským státem? Nabídku na smír washingtonské bažiny odmítly. Teprve teď půjde tlusté do tenkého

Nepříjemná pravda a Velká Lež

Nejvyšší státní návladní Jeff Sessions odmítá, že by měl hrát jakoukoli roli ve skandálu kolem ruských hackerů. Ale ministerstvo spravedlnosti by rozhodně mělo požadovat, aby FBI učinila vyšetřování hlubokých vrstev administrativy, neboli “Deep State”, a jejich novinářských spoluspiklenců, svou nejpřednější prioritou. Pokud to nechce udělat Comey, pak by mělo být samozřejmostí, že bude jmenován zvláštní vyšetřovatel.

Ve svém posledním komentáři píše slavný a oblíbený Glenn Greenwald, obecně žádný velký Trumpův fanoušek, že je možné, že Demokratická strana bude tím, kdo v celé téhle bláznivé hře nakonec nejvíce ztratí. Pokud totiž vyšetřování nikdy žádnou spojitost mezi Trumpem a “děravými” e-mailovými servery neodhalí, pak budou mít Demokraté z ostudy hned několik kabátů. A jejich voliči se budou muset podívat do očí nepříjemné pravdě:

Vladimir Putin nám, ani jim, volby neukradl. Hillary Clintonová a Barack Obama prostě prohráli. A Donald Trump vyhrál, docela poctivě a obyčejně. Není žádný “nelegitimní” prezident. Nebude žádný impeachment. Demokratičtí voliči byli oklamáni, svedeni na scestí vlastními politickými hrdiny a oblíbenými médii.

Prostě uvěřili Velké Lži.

Normálka.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky