Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sebeobrana (zdánlivě) bezmocných: Značkují si nás jako škodnou před odstřelem? Zabíjení v nemocnicích není zločin. Veselí udavači v depresi: Nenechte se blbnout Zemanem, Putinem, Trumpem a Si Ťin-pchingem!

Sebeobrana (zdánlivě) bezmocných: Značkují si nás jako škodnou před odstřelem? Zabíjení v nemocnicích není zločin. Veselí udavači v depresi: Nenechte se blbnout Zemanem, Putinem, Trumpem a Si Ťin-pchingem!

2. 4. 2017

Tisk článku

Petr Hájek přináší dobrou zprávu, že některým režimním propagandistům už definitivně přeskočilo, s radostí objasňuje, jak je to s rodinným klanem odpůrců „majitelů“ jediné povolené pravdy a zve na úterní setkání, přednášku a diskusi s ním

Je to skvělá věc, když je Protiproud nebo některý z jeho autorů oceněn – a není jistě od věci se tím pochlubit. Zvlášť pokud si naší práce všimne nějaké „zařízení“ vládnoucího establishmentu. To by ale samo ještě v nedávné minulosti za článek nestálo. Rozhodující je pro nás samozřejmě ocenění, kterého se nám dostává od vpravdě mohutné rodiny našich čtenářů a pravidelných přispěvatelů, díky jejichž finanční pomoci stále ještě existujeme.

Jenže žijeme v epoše, kterou slábnoucí mainstream – politický i mediální – po volebních „katastrofách“ v Británii a Spojených státech v depresi sebeudavačsky vyhlásil za dobu „post-pravdivou“. Média prý šíří mystifikace a lži. Nejde však kupodivu o pozdní doznání a účinnou lítost. Tvrdí, že nepravdy a propagandu (samozřejmě ruskou respektive Putinovu) přinášejí veřejnosti alternativní internetové weby.

Tedy média nezávislá na miliardářích (u nás hlavně Bakala a Babiš) či na propagandistických centrech Pražské kavárny – takzvané veřejnoprávní televizi a rozhlasu – s miliardovými rozpočty vytaženými pod hrozbou represí z našich peněženek. Mezi takovými uvádějí Protiproud na čelných místech.

A nyní nás – opakovaně – tito „majitelé pravdy“ ocenili. Samozřejmě „ironicky“ – jak se ti dobráčtí žertéři domnívají. Ve skutečnosti ale jako vždy mystifikačně a lživě. Nemohou za to. Je to jejich podstatou. Je to v nich jako v koze. Což už má obecnější rozměr, který za pár řádků stojí.

Veselí celosvětoví udavači

Jedním ze zařízení Kavárny, jež má již po mnoho let za úkol znevěrohodňovat, skandalizovat a zesměšňovat lidi, práce a subjekty které se nehodí do vzorců manipulace, je takzvaný Klub skeptiků Sisyfos. Je součástí celosvětové sítě založené již v sedmdesátých letech ve Spojených státech (tehdy se idea Nového světového řádu právě formovala) – proto by bylo sisyfovskou prací hledat například financování tohoto spolku. Je však pochopitelně pevně spojen s hlavními médii, takže má vliv na politiku.

Chlubí se třeba tím, že na jeho udání a tlak byla u nás „ilegalizována“ (jako v jedné z mála evropských zemí) například Česká homeopatická společnost. Co by tomuto úspěchu řekla třeba britská Královská homeopatická společnost, když je známo, že královská rodina (podobně jako Clintonové, Rockefelleři a spol.) se léčí výhradně homeopaticky, se můžeme jen dohadovat. Ale Británie už je napůl z EU venku, takže na tom vlastně nezáleží.

Čtěte ZDE: Jak nám dali medaili „Za vytrvalé odhalování všemožných spiknutí“: Na koho je napojen „spolek Sisyfos“? Bajka O praseti, které se samo načerno porazilo

Značkování

Hlavním smyslem této organizace je kromě jiného „občanská“ podpora a obhajoba vražedného farmaceutického a zdravotnického megaprůmyslu, jenž je dnes (nejen) ekonomicky ještě důležitější než zbrojní. Sisyfos značkuje škodnou pro mediální odstřel: Uděluje výroční „anticeny“ Bludný balvan.

Mezi nedávno „označkovanými“ je například známá paní profesorka MUDr. Strunecká, která leta vede osamělý statečný boj proti povinnému očkování a jeho destruktivním zdravotním důsledkům na děti. Ale také klinika tradiční čínské medicíny v Hradci Králové, kterou se však Sisyfovcům – vzhledem k politické „citlivosti“ – zakázat nakonec nepodařilo. Všechno jsou to zločinci jako Donald Trump, který se rovněž nechal slyšet, že mezi očkováním a dětským autismem je přímá souvislost. O čínském prezidentovi Si Ťin-pchingovi ani nemluvě.

Letos patří k držitelům (bronzový balvan) také JUDr. Erika Peprná (do sňatku Hájková), která v Protiproudu vede zdravotní rubriku. Moc jí gratulujeme! Znamená to, že obrovská čtenost (někdy téměř 200 000 uživatelů) některých jejích článků už české pobočce světové farma-mafie začala rovněž dělat těžkou hlavu.

Teroristický útok na Darwina

Osobně mám radost o to větší, že sám jsem držitelem „Balvanu“ – dokonce zlatého. Před pár lety mi jej Rockefellerovi „skeptici“ udělili za otevřenou kritiku Darwinovy evoluční teorie. Přednesl jsem totiž přednášku na toto téma na konferenci při Darwinově výročí.

Nebyl to samozřejmě žádný velký objev, tato „teorie“ je vědecky dávno vyvrácená – ač se navzdory tomu stále učí ve všech školách jako klasický satanský axiom (autoritou zjevená pravda, která se dále nedokazuje). Jenže se o tom nesmí veřejně mluvit – a tuto „dohodu“ jsem nerespektoval.

A následoval výbuch. Uražení darwinisté si stěžovali na teroristický útok až u prezidenta republiky. Problém byl, že se mě naopak zastali i někteří slovutní vědci z pracovišť Akademie věd – takže nakonec z toho nic nebylo. Jen ten „zlaťák“, kterého si velmi vážím, neb je spolupodepsán v Bibli nevěřícím „katolíkem“ Jiřím Grygarem.

Podruhé se této cti dostalo celému Protiproudu, který jsem o pár let později založil. A nyní, individuálně, i jeho významné redaktorce. Však si toho patřičně všiml i zdravotnický mainstream při referování o letošních cenách.

Čtěte ZDE: Sedmnáctý v jedenadvacátém: Bude to boj o všechno? Zlikvidují nás, nebo naopak našlápneme k lepším časům? Establishment prohrává – a bude kopat. A proč všechno nakonec dobře dopadne?

Nebezpečný rodinný klan

„Také ocenění jednotlivci mají k medicíně blízko,“ píší Zdravotnické noviny. „Příkladem je nositelka bronzového Bludného balvanu Erika Hájková, alias Erika Magdalena Peprná, která byla oceněna za 'vysoce kvalifikovanou diskreditaci medicíny, jakož i jasnovidné šíření alternativ všeho druhu.'

Internetové noviny Protiproud, kde neúnavně publikuje, jsou nevyčerpatelným zdrojem blátivého myšlení a konspiračních teorií. Proto také za rok 2013 získaly bronzový Bludný balvan. Jejich šéfredaktor, otec paní doktorky, jej obdržel již v roce 2009 a to dokonce zlatý. Letos tedy rodina Hájků se třemi balvany úspěšně dotahuje dosavadní rekordmany – rodinu Baudyšů,“ přibližují skeptici fascinující propojenost české iracionální scény.“

Šokující skeptická konspirační teorie, šokující odhalení. Vzhledem k tomu, že jsem se s nikým z Baudyšů nikdy neviděl (Erika, pokud vím, rovněž ne), zjevně mluví o nějakém jiném, tajemném, „propojení“, které zřejmě právě pravá věda prokázala. Ovšem skepticky soudím: i to je sporné: Rockefellerovy či Gatesovy peníze (na rozdíl od Sisyfáků) u nás nenajdete.

Že by Kreml? Či snad osobně Putin? No jistě, to už přece nekonspirační média dávno odhalila. S důkazy jsou sice na tom asi jako washingtonské bažiny s příslovečnými Putinovými hackery pracujícími prý pro Trumpa – ale tím spíš! Další vědecký axiom.

Jde o život

Věc má ale bohužel i svou méně zábavnou stránku. Šarlatáni, nepoctivci a „mágové“ jsou (nejen v medicíně) pochopitelně na obou stranách. Jen informace o tom – v oficiálních médiích – najdete pouze na jedné straně.

Nedávno třeba zemřel zcela zbytečně jeden můj dobrý známý. Dlouhodobě mu nebylo dobře. Když začal kašlat krev, zašel k paní doktorce. Dávala mu antibiotika. Dlouhodobě. Nijak hlouběji jeho problém nezkoumala. Nakonec vzalo věc do rukou jeho okolí. Odvezli ho k vyšetření do významné nemocnice. Tady mu – ambulantně – zavedli odborně do plic sondu. Na místě jim vykrvácel.

Taková „nedopatření“ či „nehody zná ze svého okolí asi většina z nás. Nikoho neobviňuji, ale jedno vím jistě. Pokud by se něco podobného stalo „alternativci“, je z toho mediální poprask, soud a kdo ví, co ještě. Dojde-li k tomu v zařízení oficiální medicíny a jejími metodami – je všechno v pořádku, „lege artis“ (podle pravidel). Jen zřídka zahlédneme v mainstreamu podobnou informaci, jakou nedávno přinesl Dotyk.cz:

„České nemocnice jsou podle Státního zdravotního ústavu farmy na bakterie, infekcí se v nich každoročně nakazí kolem 150 tisíc pacientů, deset tisíc z nich nákaze dokonce podlehne. Zdravotnictví kvůli tomu přijde o deset miliard korun. 'Nemocnice jsou nebezpečná místa. Každý dvacátý pacient si z nich odnese nákazu,' přiznává vedoucí Národního referenčního centra pro infekce spojené se zdravotní péčí Vlastimil Jindrák.

Čtěte ZDE: Rok 2017: Informační válka vyvrcholí. Média establishmentu vymírají jako dinosauři. Léta prožitá ve lži. Systém v posledním tažení: pokuty, cenzura, ministerstva pravdy. Goebbelsovy metody zpět ne jen v Německu

Sebeobrana bezmocných

Možná také pan Jindrák dostane příští rok nějaký ten „balvan“. Taková nevědecká lež! Jistě, kdyby mluvil třeba o královéhradecké Klinice čínské medicíny, to by byla jiná... Je to pořád stejné. Se vším.

I proto tak závratně padá důvěra veřejnosti v oficiální média, klesají náklady hlavních novin – a „skeptici“ na všech úrovních si rvou vlasy, proč asi lidé navzdory masivní nákladné propagandě důvěřují „alternativám“. Přestože jsou skandalizované, téměř bez prostředků, příkazem mocných izolované od inzertních příjmů, závislé především na příspěvcích čtenářů a malých sponzorů – právě tak jako Protiproud. To je ta doba „post-pravdivá“.

I mlčení je lež

Nedávno jsme sem třeba jako jedni z prvních přinesli informaci o tom, že se nad Evropou objevila radioaktivita neznámého původu. Lze si ověřit, že jsme rozhodně nešířili žádnou paniku. Jen nám bylo divné, že i když je to „skeptickým vědcům“ – ale především politikům – známo již nějaký ten týden, veřejnosti o tom neřekli ani slovo. Hned druhý den se objevila zpráva ČTK (a po ní také v televizích a dalších hlavních médiích):

„Měřící stanice v sedmi evropských státech včetně České republiky zjistily v ovzduší nepatrné množství radioaktivního izotopu jódu 131, jehož zdroj je nejasný. 'Dá se předpokládat, že se nejspíš jedná o atmosférický transport napříč Evropou. Zdroj aktivity však zatím nebyl identifikován, zcela jistě se však nenachází na území České republiky,' sdělila předsedkyně SÚJB D. Drábová, podle níž 'informace o zvýšené aktivitě jódu měřené v atmosféře v různých zemích Evropy jsou některými zdroji pochybně interpretovány a nezdůvodněně zveličovány.'

Pěkná uklidňující, zamlžující a nic neobjasňují slova – jenže především nepravdivá, jak lze snadno zjistit v našem článku. Nemluvě o tom hlavním, že i mlčení je v tomto případě lež. Holt Dana Drábová už není „jen“ vědec, ale také politik (STAN). A my patříme do řad sebeobrany před těmi, jako je nyní už také ona.

Ostatně můžeme si o tom všem a mnohém dalším pohovořit na přednášce, kterou budu mít v úterý 4. dubna 2017 v 18 hodin v sále 318, 3. patro, Český Svaz Vědeckotechnických Společností, Novotného lávka 5, Praha 1. Pořádá ji Lipový kříž - Společnost pro kulturní identitu. Formálně se týká mých posledních dvou knih (Smrt ve věži a Reportáž psaná na obrátce) - ale tím je zaručeno, že bude řeč vlastně o celém tom našem současném maléru. Dopředu signalizuji, že chci nechat velký prostor především pro dotazy z publika.

Čtěte ZDE: Skotačení nad propastí 2017: Obrátka, nebo oprátka? Věštba z pražské kávové sedliny. Superman Putin, jeho pražský agent a utajený Fučík. Černí mágové jdou Trumpovi po krku. Zvítězíme?

V jedné řadě s „nebezpečnými“

Proto ještě jednou: velká gratulace Erice Magdaleně Peprné k ocenění, které ji i Protiproud opět staví do jedné řady s desítkami jiných nebojácných, a tudíž skandalizovaných Sisyfem a jeho mediálními lemury.

Sebeobrana bezmocných? Jak se to vezme. Ve volebních rocích to (zatím) tak úplně neplatí. A vlastně i mimo ně. Je stále patrnější, že udržet v nevědomosti lidi v zemích celé EU (a dnes již také v Americe) a potichu nastolit Nový světový řád bude stále těžší. Vpravdě sisyfovská dřina. Soudruzi propagandisté si to dokonce už uvědomují. A občas jim z toho, chudákům, přeskočí.

Přímo vědecky ověřitelně to dokumentuje nedávný sebeudavačský výkřik režimního novináře (bývalého agenta BIS) Martina Fendrycha na Aktuálně.cz, když pološíleným argumentem svolává mizející ovečky zpět do manipulovaného stáda: Jak na to?

„Milovat pravdu. Hledat nealternativní fakta, faktická fakta. Nenechat se blbnout Zemanem, Putinem, Trumpem, Si Ťin-pchingem!“

Jsme prostě v dobré společnosti.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky