Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Spiklenci v Berlíně: Sobotkova akce Klín proti Varšavě a Budapešti. Merkelová vyzývá k islamizaci německého venkova. Migrační citové vydírání a fake news. Pohrnou se Ukrajinci bez víz do EU po francouzských volbách?

Spiklenci v Berlíně: Sobotkova akce "Klín" proti Varšavě a Budapešti. Merkelová vyzývá k islamizaci německého venkova. Migrační citové vydírání a fake news. Pohrnou se Ukrajinci bez víz do EU po francouzských volbách?

6. 4. 2017

Tisk článku

Pavel Kopecký komentuje schůzku premiérů ČR a Slovenska s německou kancléřkou, která patrně neměla jen sladit noty "vůdce" a zastupujících říšských protektorů před blížícími se volbami, ale také připravit podmínky pro migrační vlnu - které se tentokrát již neubráníme

Musíme to dělat šikovněji, aby to nebylo tak nápadné, ale zároveň abychom neztratili migrační tempo a neohrozili imigrační invazi. V podstatě k tomuto závěru doškobrtala Angela Merkelová při své schůzce s českým a slovenským premiérem. Trojice šéfů vlád, která se v pondělí setkala údajně u formální příležitosti 25. výročí smlouvy o dobrém sousedství mezi Československem a Německem, na tiskovce omílala obvyklé fráze o stále se zlepšující kvalitě vzájemných vztahů a podobné floskule z kategorie "Na věčné časy a nikdy jinak!", které slouží k zakrytí skutečného obsahu jednání.

pp

Co upekli s matičkou?

Ve skutečnosti šlo při schůzce především o vražení klínu mezi země Visegrádské čtyřky. Právě na tuto špinavou práci se premiér Sobotka hodí nejlépe. "Bruselská spojka", která nikdy nehájila zájmy ani své země, ani svých partnerů ze středoevropského regionu, je vždy připravena vrazit Polákům a Maďarům nůž do zad. Oni ostatně také - ale to teď není předmětem našeho zájmu.

Aby měl tento krok potřebný efekt, muselo Německo získat i občas ("výběrově") odbojného slovenského premiéra.

Ostatně rozbíjení V4 už docela jede. Sotva před měsícem Poláci zůstali izolováni při svém nesouhlasu s opětovným "německým" jmenováním Donalda Tuska, tzv. prezidentem EU. Sobotka, Fico i Orbán udělali na Poláky dlouhý nos. Teď zase Andrej Babiš nabízí Sorosově "univerzitě" (centrála Páté kolony neziskovek a barevných revolucí), které se chce Orbán sebezáchovně zbavit, že jí otevře dveře v Praze. A na setkání zase pro změnu brousili nože určené k bodání do zad Polákům a Maďarům Sobotka s Ficem.

Nevíme samozřejmě, co přesně za zavřenými dveřmi s matičkou Merkelovou upekli, ale je jasné, že Visegrádská čtyřka bude nejméně do podzimu, než Sobotka po volbách skončí, zcela paralyzována, aby nebránila dalšímu sevření bruselských obručí, ke kterému na mimořádném brexitovském summitu sedmadvacítky na konci dubna dojde. Pak štafetu převezme Babiš - a pojede se dál.

Čtěte ZDE: Bohouš je na suchu: Jede k mamá pro kapesné? Imigranty k nám musíme dostat stůj co stůj. Náš premiér - měkkýš - nejslabším článkem V4. Svěříme se znovu do ochrany Říše? Emil Hácha varuje ze záhrobí

Hrr na venkov!

Sobotka se v německé metropoli setkal také s novým prezidentem Frankem-Walterem Steinmeierem a šéfem německé sociální demokracie Martinem Schulzem, tedy vysokými představiteli Socialistické internacionály, kteří spolu s Merkelovou a její CDU (Evropská lidová strana) tvoří hlavní osu berlínské a bruselské politiky. A shodou okolností jen dva dny před schůzkou Sobotky s Merkelovou představila německá kancléřka svůj plán na islamizaci německého venkova - jenž se má stát mustrem pro celou Evropu.

V rozhovoru se syrským novinářem Hamdim Kassarem se obrátila na imigranty a vyzvala je, aby nezůstávali jen ve velkých městech, ale usazovali se také na venkově, kde se o ně prý mohou Němci ještě lépe postarat. Jinak řečeno, velká města už jsou migrantskými gangy dostatečně zaplavená, teď je třeba, aby toto „dobrodiní“ poznala i menší města a vesnice.Taková jsou pravidla zničujících záplav.

Co dělá Centrum proti mystifikacím?

Merkelová potřebuje před zářijovými parlamentními volbami co nejvíce odlehčit neúnosnou situaci ve velkých německých městech, kde se tísní skoro dva milióny jí osobně pozvaných imigrantů, a další stále přicházejí, neboť středomořská dálnice přes Itálii a dnes už i přes Španělsko je stále frekventovanější. Rakousko proto již oznámilo, že žádné další kvóty na migranty nebude akceptovat. Juncker mu naopak z Bruselu vzkázal, že to se tedy mýlí.

A na scénu naplno vbíhají mystifikace o utrpení "uprchlíků". Minulý týden proběhla všemi západními médii včetně těch českých, zpráva o tom, že se ve Středozemním moři u libyjských břehů utopilo 250 migrantů. Oznámila to "seriózní" Mezinárodní organizace pro migraci (IOM). Pár dní nato se ovšem objevila nenápadná zmínka, že zpráva o utonulých byla zcela vylhaná. Kupodivu se nikdo nepozastavil nad touto klasickou ukázkovou „fake news“, kterou převzala všechna hlavní média včetně televizí. A ani Chovancovi dekonspirátoři z CTHH, se touto "lživou propagandou" nenechali vyvést z míry, a nevyzvali ČT k nápravě.

Do vysílání žádné z propagandistických západních televizí se naopak nedostalo zásadní prohlášení libyjského ministra zahraničí Mohamada Tahera Siala, který minulý týden naléhal na EU, aby zastavila svou námořní operaci ve Středomoří s poukazem na to, že naopak povzbuzuje migranty, aby se pokoušeli o riskantní plavbu do Evropy.

Čtěte ZDE: Nepokoje v Neapoli: "Demokraté" proměnili centrum města v peklo. Anarchisté, zločinci a imigranti ve válce s policií. Kdo byl adresátem tisíců útočných pušek? Záložní plán - občanská válka?

Vlna ještě nekulminuje

Úkol zní tedy jasně: Imigrační vlna nesmí polevit, ale před volbami ve Francii a Německu zároveň nesmí ohrozit politické struktury, které ji vyvolaly. Proto jsme svědky snahy o udržení miliónů imigrantů v tureckých táborech alespoň do podzimu, než se nově rozdají mocenské karty.

Brusel spoléhá hlavně na vítězství svého člověka v Paříži, bankéře Emmanuela Macrona. Spolu se znovuzvolením Merkelové nebo její mužské (ještě horší) kopie, socialisty Schulze, by se měl vytvořit základ nového, ještě centralizovanějšího bruselského impéria. To by pak naplno otevřelo znovu brány i balkánské trasy, kterou Maďarsko svým „necitlivým“ rozhodnutím postavit hraniční plot, prozatím přivřelo.

Viktor Orbán, který minulý týden prohlásil, že Evropě hrozí v případě pokračování dosavadního politického kurzu nadvláda muslimů, tak spolu s Varšavou zůstává posledním reálným ohniskem vzdoru: „Pokud vše bude pokračovat jako dosud, ještě naše generace obyvatel střední Evropy zažije nadvládu muslimů. Chápu, že levice u nás vytváří ideologický tlak, aby se Západ cítil provinile za křížové výpravy a kolonialismus, ale tato politika povede k psychologickému odzbrojení Evropy tváří v tvář invazi muslimských přistěhovalců. Pokud chceme, aby Evropa zůstala nejkrásnější místo na zemi, musíme něco změnit,“ uvedl minulý týden odbojný maďarský premiér.

Kdo zastaví Orbána?

Brusel však uvažuje o změně ve zcela jiném směru a udělá se svou "pátou kolonou" v Budapešti všechno pro to, aby se nepohodlného Orbána zbavil. O tom, že si je tohoto nebezpečí maďarský premiér vědom, svědčí i jeho pokus, vykázat ze země centrálu možné budoucí barevné revoluce, sorosovskou Středoevropskou univerzitu. Je příznačné, že okamžitě poté se ozvala nová hvězda pražské kavárny Jiří Drahoš, který spolu s Andrejem Babišem, jenž jeho nápad podpořil, navrhl, že bychom vyhnaným „sorosovcům“ měli v Praze poskytnout azyl.

Brusel si je vědom skutečnosti, že bez zlomení Polska a Maďarska půjde uskutečnit plány na islámské dobytí evropského kontinentu a totální destrukci národních států mnohem obtížněji. Zvláště, když kromě blízkovýchodních imigrantů mají naředit Evropu i obyvatelé rozpadající se Ukrajiny. Bezvízový styk s Kyjevem už je podle všech dostupných informací připraven, ale s jeho spuštěním se čeká až po francouzských volbách, aby tato opatření nepodpořila Marine Le Penovou, z jejíhož případného vítězství má Brusel hrůzu.

Čtěte ZDE: Utajená zpráva německé rozvědky: Šest miliónů imigrantů před branami EU. Britský spisovatel Pat Condell: Čeká nás vážné krveprolití. EU za to bude plně zodpovědná. Nejzaostalejší a nejnásilnější kultura přichází

Trójský kůň

Je možné, že na základě rozhodnutí Rady EU o liberalizaci vízového režimu bude bezvízový režim s Ukrajinou přijat v květnu, i když to ještě není oficiálně potvrzeno. Pokud k tomu dojde, tak v létě by mohli Ukrajinci cestovat do EU bez víz,“ uvedl k tomuto tématu minulý týden vysoce postavený diplomat, dobře obeznámený se stavem jednání.

Je velmi pravděpodobné, že v případě letního uvolnění bezvízového styku s Ukrajinou by tato další migrační vlna zasáhla významným způsobem i Českou republiku a Slovensko. Je to jiný způsob jak "naředit" dosud vzpírající se země a jejich "etnicky příliš kompaktní" obyvatelstvo. Prostě - co nejde dveřmi, půjde oknem.

Nejde jen o to, že by to mělo zdrcující vliv na náš pracovní trh, respektive mzdy a cenu práce. Současně by to znamenalo další ohrožení bezpečnosti v naší v zemi, neboť mezi imigranty z Ukrajiny přijde i velké množství osob zapojených do organizovaného zločinu. Ten je jediným "artiklem", který po kyjevském puči na Ukrajině skutečně "rozkvetl" do nebývale profesionálních podob.

Nepochybně také o tom jednali tento týden čeští a slovenští vazalové Merkelové v Berlíně. Úkolem dne je totiž postupovat potichu, ale přitom důrazně. Další dějství evropského dramatu začíná nenápadně - a pochopitelně s přímo demonstrativním "nezájmem" hlavních médií.

Až naplno udeří, bude pozdě.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky