Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
V Babišovi je to jako v koze: Vítej, Sorosi, kamaráde! Výrobna poskoků Nového světového řádu v ohrožení. Sorosjugend chce v Praze také prezidentský kandidát Kavárny. Aspoň víme, na čem jsme!

V Babišovi je to jako v koze: Vítej, Sorosi, kamaráde! Výrobna poskoků Nového světového řádu v ohrožení. Sorosjugend chce v Praze také prezidentský kandidát Kavárny. Aspoň víme, na čem jsme!

5. 4. 2017

Tisk článku

Lubomír Vylíčil se pozastavuje nad důležitým signálem, jejž vyslal budoucí majitel České republiky i "antizeman" Drahoš a vysvětluje na tom, koho to máme brzy zvolit do čela státu

Ministr financí a pravděpodobný budoucí premiér ČR Andrej Babiš projevil včera nečekaný zájem o osud takzvané „Středoevropské univerzity“ v Budapešti. Ano, jde o onu sorosovskou instituci, které se právě pokoušejí zbavit Maďaři. Podle Lidovek k tomu tweetnul„Jedna z nejlepších škol v Evropě, CEU, bude asi muset skončit. Neměli bychom jim pomoct a mít je v Praze? Rád o tom budu jednat.“

Abychom páně Babišův výrok plně docenili, pomozme si historickým příkladem.

Nepřátelské hnízdo

Představme si čtyřicátá léta minulého století. Naplno zuří druhá světová válka. Vlčí smečky německých ponorek křižují Atlantik a potápějí spojenecké konvoje. Jeden za druhým posílají ke dnu tankery, dopravující životně důležité ropné produkty pro bojující Británii. Po tuctech likvidují obchodní lodě, přivážející suroviny pro její nenasytný válečný průmysl, jakož i potraviny pro strádající obyvatelstvo. Britská válečná ekonomika se kvůli tomu dostala až na pokraj zhroucení. Nedaří se doplňovat ztráty námořníků a výstavba nových lodí nestíhá nahrazovat ty potopené.

A kde je jeden z hlavních zdrojů německé námořní síly? V Kielu. Jsou tam jednak obří loděnice, produkující ponorky jako Baťa cvičky, jednu za druhou. Ale je tam i výcvikové středisko ponorkových posádek. Námořníci, kteří absolvovali základní výcvik a krátkou službu na nějakém hladinovém plavidle, se zde zaučují v ovládání ponorek a trénují základní postupy ponorkové války. Je proto logické, že Spojenci vysílají svazy dálkových bombardérů, aby to nepřátelské zmijí hnízdo vypálily. Jeden z největších náletů na Kiel proběhl na jaře 1943. Byly při něm zničeny dvě z ponorkových loděnic, Krupp-Werke a Germaniawerft, a pobito mnoho dorostu ponorkových posádek.

A teď si představte, že by v téhle situaci premiér Velké Británie Winston Churchil pozval výcvikové středisko ponorkových posádek k přesídlení do Londýna. Že jako uznává kielské středisko za jednu z nejlepších škol v oboru. Že velice oceňuje jeho výsledky, které srazily britské hospodářství téměř do kolen. A vůbec, že potápění spojeneckých lodí považuje za činnost natolik bohulibou, že by se jeho adepti měli vzdělávat v klidu a bezpečí, chráněni před rušivými jevy války… Absurdní? Šílené? Ano. Stejně jako Babišův tweet. 

Čtěte ZDE: Totalita sovětského typu v novém kabátě: Západu vládnou bývalí trockisté. Proč muselo Sýrii zachránit Rusko? Vývozem demokracie k rozvratu světa. Veřejná spolupráce elit s pedofily. Zářivá špička ledovce

Přípravka škůdců

Podívejme se, co je to vlastně ona Středoevropská univerzita (anglicky Central European University, CEU) zač. Jde o Gerge Sorosem založenou instituci, působící od roku 1991 v Budapešti. Vzdělává anglickým jazykem, a to v oboru ekonomie, právo, a pak také „ve společenských a humanitních vědách“. Nejlépe ji a její působení charakterizuje jedna nádherná, „newspeaková“ věta z Wikipedie: „Poslání univerzity byl výzkum a vzdělávání v oblasti podmínek pro vznik otevřených společností a demokracie v konkrétním kontextu čtyř zemí Střední Evropy.“

Každému informovanému člověku je při zaslechnutí slov „Soros“ a „otevřená společnost“ okamžitě jasno, oč se jedná. Víme, jak si ten pán onu „otevřenou společnost“ představuje. Zrušení hranic, promísení etnik, oslabení (a postupné zrušení) státu, rodiny, tradičních forem mezilidských vztahů, potlačení původní evropské kultury a budování nové, nadnárodní identity, vedené jediným správným (a povoleným) názorem... Zkrátka v té Budapešti jde o přípravku nových, prounijních ponorkářů NWO, cvičících se v torpédování tradičních hodnot, států a národů. A v případě těch nejlepších absolventů snad i o kandidáty „středního managementu“ nadnárodní elity. 

A tuhletu přípravku profesionálních škůdců (pardon, aktivistů), komisařů, unijních úředníků a jejich domácích pomahačů "pro čtyři země Střední Evropy", jak bezelstně naznačuje Wikipedie, by chtěl mít Babiš v Praze! Bohužel, asi nejde o úlet. Spíše to vypadá na další potvrzení dlouhodobé (skryté) hrozby. 

Čtěte ZDE: Teror ve "veřejném zájmu": Proč stát neumí, nechce či nesmí zasáhnout proti Nedotknutelným? Loď duchů v plamenech. Desítky mrtvých na koncertě Golden Donna. Satanistické orgie v adventním čase. Co tam dělaly děti?

Přešlap na Klinice

Připomeňme si třeba leden roku 2015. Tehdy zánovní ministr financí osobně navštívil prostory nechvalně proslulé Kliniky na pražském Žižkově. Šlo o oficiální schůzku ministra se squattery, o setkání zástupce státní moci s obyvateli neoprávněně obsazeného objektu, domluvené radním místní části Matějem Stropnickým (!). Ale ne, nebojte se. Pan ministr s předáky ničemů jen hezky a vlídně pohovořil a slíbil jim podporu. 

„Ministr reflektuje, že projekt sociálního centra má na Žižkově podporu, a na rozdíl od úředníků to respektuje. Budova polikliniky je z urbanistického hlediska mnohem lepší pro to centrum, prostor čtvrti by to oživilo, místo toho, aby tam byla další úřadovna, která může být kdekoliv jinde,“ shrnul jeho slova jeden z vedoucích představitelů osazenstva Kliniky, Arnošt Novák.

Co je to Klinika zač a k čemu našim neomarxistům její osazenstvo slouží, je dostatečně známo. A co si o tom myslí většina národa, je známo též. Přesto tehdejší páně ministrova aktivita působila jen jako drobný přešlap. Jako ojedinělý, podivínský úlet miliardáře. Nebo špatná rada PR týmu. Jako chyba, na kterou se zapomene. Ale možná to bylo první, varovné vystrčení růžků ďáblíka služby NWO, kterého předseda ANO někde hluboko skrývá.

Divná oligarchova parta

Posuneme-li se dál, dolů časem a volebním obdobím s Babišovou firmou (pardon, hnutím), uvidíme, že podobných přešlapů, nebo chcete-li úniků, přišlo víc. Pan ministr sice občas, s vrozenou rozšafností, ujistil lid, že stojí na straně „lidí proti politikům“, ale jeho poslanci, zvláště ti europarlamentní, se ve skrytu činili.

Nejde jen o Pavla Teličku, který to (proč asi) dotáhl až na místopředsedu Evropského parlamentu. Za zmínku stojí i nenápadná Martina Dlabajová, která je výslovně jmenována ve zvláštním dokumentu, vypracovaném bruselským Kumquat Consult, deklarujícím, že „pomáhá neziskovým organizacím“. Dokument má název „Spolehliví spojenci v Evropském parlamentu (2014 – 2019)“. Zveřejnili jej hackeři na soros.dcleaks.com.

Mezi Babišovými poslanci, tak zvaně domácími nebo tuzemskými, se pak nacházejí jak horliví eurohujeři a sluníčkáři, jako třeba poslanec Zlatuška, který se svými prounijními, proimigračními a protiruskými výpady dotahuje (téměř) až na úroveň šampiona v oboru, poslance konkurenčního TOP 09 Štětinu, tak i slušní lidé a vlastenci, jako třeba Zdeněk Soukup, zakladatel Platformy zákonodárců na obranu evropské kultury. 

Čtěte ZDE: Améba v heroickém gestu: S komunisty se už nejen mluví, ale také bude vládnout. Malý krok pro ČSSD, velký skok pro politiku. Varování Velkému Andrejovi. Že by i u nás zasvitlo slunko naděje?

Nebuďme slepí a důvěřiví

Celkový pohled na toto hemžení budí dojem, že se pan oligarcha snaží mít více želízek v ohni, aby byl připraven, jak se situace vyvine. S mírnou, ale důslednou preferencí prounijní party. Tak, aby příliš nenakrknul lid, který unii (a uprchlíky zvláště) fakt nemusí, a přitom aby neustále vysílal ty správné signály směrem k Bruselu.

Protože páně velkopodnikatelovy zájmy jsou jasné. On z té občany nemilované unie žije. Z jejích dotací, z její „ekologické“ biopalivové politiky, z jejích podivuhodných zákonů. A možná, že u něj nejde jen o peníze. Páně ministrova minulost totiž skrývá nejedno temné místo. Které, když se vhodně využije...

Ostatně podezření, za koho to místopředseda vlády vlastně kope, potvrdila i druhá potrefená husa, která zakejhala o Sorosově CEU téměř současně. Kandidát proti-národních elit na presidenta ČR, akademik Jiří Drahoš, také navrhuje přesun CEU z Orbánova Maďarska do klidnějších vod České republiky.

Tahle podivuhodná, náhle propuknuvší touha různých "osobností", které ze dne na den chtějí (nebo musí chtít) pomoci podvratnému projektu globálních, proti-nąárodních elit, jenž se v Sorosově původní vlasti ocitl v tísni, by nám měla rozsvítit všechny varovné kontrolky!




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky