Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Šílenství bažin nezná mezí: Připravují USA preventivní jaderný úder? Dvě varianty zkázy. Veřejnost raději řeší transgender záchody. Idioti všech zemí, spojte se! Bude Rusko a Čína  nečinně přihlížet?

Šílenství bažin nezná mezí: Připravují USA "preventivní" jaderný úder? Dvě varianty zkázy. Veřejnost raději řeší transgender záchody. Idioti všech zemí, spojte se! Bude Rusko a Čína nečinně přihlížet?

2. 5. 2017

Tisk článku

Paul Craig Roberts - někdejší člen Reaganovy administrativy - důrazně varuje před hrozbou jaderného konfliktu chystaného washingtonskými neokony a je rozčarován z apatie americké i světové veřejnosti vůči této fatální hrozbě

Lidé obvykle neradi slyší o hrozbách jaderné války a raději nacházejí útočiště v naprostém popření její možnosti s argumentem, že by přece dnes pro žádnou z nesvářených stran nedávala smysl. Bohužel má však lidstvo za sebou velikou historickou zkušenost s kroky, které také nedávaly žádný smysl.   

Již dříve jsem upozorňoval na dokumenty dokládající změnu americké válečné doktríny a skutečnost, že se Washington připravuje na možnost preventivního jaderného úderu na Rusko a Čínu. A také jsem poukazoval na to, jak nesmyslným způsobem Washington démonizuje Rusko a jeho prezidenta Putina, na nekonečnou řadu lží o údajných ruských činech a záměrech, na nepochopitelná americká odmítání spolupráce s Ruskem. To vše muselo přesvědčit ruskou vládu, že Washington intenzivně připravuje celou západní veřejnost na útok proti Ruské federaci. A je zřejmé, že k podobnému závěru musela dojít již i Čína.

Hra s pořádně žhavým ohněm

Pro celé lidstvo je skutečně nejextrémnějším nebezpečím přesvědčit dvě jaderné mocnosti o tom, že proti nim Washington chystá první úder. Bezohlednější a nezodpovědnější akt si asi již nelze představit. A přesně to Washington dělá.

Generálporučík Viktor Poznikin, zástupce operačního velitele ruského generálního štábu, prohlásil, že Washington ve snaze o dosažení globální hegemonie v současné době buduje vyspělý protiraketový systém, u něhož věří, že dokáže eliminovat ruskou jadernou odpověď na preventivní americký útok.

Důkladné studie a podrobné informace Rusy přesvědčily, že Washington investuje do komponent, které nemají jiný účel, než Rusko zdevastovat a paralyzovat jeho schopnost odvetného úderu. Stručně řečeno: Washington se chystá zahájit jadernou válku.

Tento šílený plán počítá s tím, že po provedení preventivního amerického úderu bude Rusko natolik zničené, že se ani neodváží svými zbývajícími silami provést protiúder, a to z obavy před druhým ještě silnějším úderem. Kromě toho má Washington v plánu využít všech svých prodloužených paží k zavraždění co největšího počtu členů ruské vlády, aby se země v takovou chvíli ocitla vez vedení.

Tímto způsobem jsou šílení americko-izraelští neokonzervativci odhodláni získat vládu nad celým světem.

Čtěte ZDE: Hrátky s jadernou válkou pokračují: Stane se záminkou severní Korea? Kdo vládne v Bílém domě? Trump šije kšiltovky. Pence chystá rakety. Šílenci z Washingtonu mají pré. Svět za tři dolary v tombole?

Trump selhal 

Washingtonu vládnou dostatečně duševně choří cynici na to, aby riskovali zničení všeho života na Zemí vycházejíce z předpokladu, že jejich zločin dokonale zafunguje a schopnosti Ruska a Číny budou natolik vyčerpané, že k odvetné reakci již nedojde. 

Jeden by mohl doufat, že západní veřejnost bude pobouřena těmito šílenými kroky svých vlád a že lidé budou schopni namířit veškerou svoji energii, aby tomu zabránili, jako to mnozí dělali v minulosti. O žádném takovém protiválečném hnutí však dnes není vidu ani slechu. Zvrhlá západní neomarxistická ideologie nasměrovala veškerou pozornost aktivistů k boji proti rasistům, homofobům, misogynům, bílým heterosexuálům… Západní levičáci již nevnímají hrozbu zničující války. Raději se budou zabývat právem transgeder osob na toalety dle svého výběru. Nemohoucnost občanských hnutí vůči politice establishmentu je naprosto ohromující.

Je tedy nějaká naděje, že k nejhoršímu scénáři nedojde? Rusko a Čína přeci nemohou jen tak sedět s rukama v klíně a čekat na první americký úder.

Možná Washington nehodlá provést skutečný atomový úder. A všechno to dělá pouze proto, aby ukázal tak velkou převahu, že Rusko a Čína uznají jeho hegemonii se všemi pro ně i pro nás pokořujícími následky. Ani tato možnost však neznamená zrovna malé riziko. Bude snad Rusko a Čína vyčkávat na dokončení nástroje, který z nich má udělat loutkové státy?

Americký vojensko-bezpečnostní komplex již zcela převálcoval Trumpův původní záměr urovnat vztahy mezi USA a Ruskem a jenom přilévá další protiruský jed mezi členy NATO a ostatní evropské vazaly. A většina Američanů podle všechno přijala propagandistickou tezi, že je Rusko hrozbou číslo jedna. Tato propaganda dále vysvětluje americké kroky jako nutnou obranu proti ruské hrozbě, nikoli jako agresivní politiku s potenciálem vymazat život ze zemského povrchu.

Čtěte ZDE: P. C. Roberts: Stydím se za Spojené státy! Impérium lži ovládá svět. Proč je Rusko univerzální nepřítel? Kdo chce mír, je Putinův agent. Zaprodanost mediálních obránců establishmentu

Šílenci a jejich stáda

Je tedy možné, že se život na Zemi blíží ke svému konci. A odpovědnost za to leží na amerických občanech, jejichž minulé úspěchy a pohled na zveličené chyby druhých jim přináší přesvědčení, že jsou výjimeční a privilegovaní.

Vůbec si neuvědomují, jakou hrozbou pro celý svět je jejich neokonzervativní přesvědčení, že Amerika je něco více a z toho jí plyne přirozené právo zavádět své pořádky kdekoli na světě. Tato arogance je nakonec – a s nimi bohužel i miliardy ostatních – může přivést na termonukleární jatka. 

Neokonzervativní přesvědčení o americké výjimečnosti je podobné jako přesvědčení Němců za Hitlerovy vlády. Američané jsou nepostradatelní, všichni ostatní jsou postradatelní - a proto je můžeme „vybombardovat do doby kamenné“, jak jeden washingtonský vládní úředník pronesl na adresu Ruska a Číny. Proto můžeme mluvit o šílencích, o monstrech vládnoucích současnému Západu. Stvůry z Washingtonu mohou zničit celý svět.

A nikdo proti tomu neprotestuje: Idioti britští, idioti němečtí, idioti francouzští, italští, kanadští, australští, belgičtí, řečtí, portugalští, španělští, japonští… Všichni jak stádo ve stopách washingtonského běsnění.

A vše korunuje lid Ameriky, národ dnes stupidní až k neuvěření.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky