Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Skaut: Výchova levičáckých teroristů? Indoktrinace sílí. Získal Bruselský Junák odklad? Návyky z totality se budou hodit. Už víte, kam v létě? Co táborový kurs objímání imigrantů?

Skaut: Výchova levičáckých teroristů? Indoktrinace sílí. Získal Bruselský Junák odklad? Návyky z totality se budou hodit. Už víte, kam v létě? Co táborový kurs objímání imigrantů?

11. 5. 2017

Tisk článku

Lubomír Vylíčil na příkladu mladé aktivistky odhaluje tvrdou neomarxistickou a proimigrační indoktrinaci v rámci kdysi křesťanské a dosud pro mnohé důvěryhodné mládežnické organizace

Naši i světoví "sluníčkáři" mají novou ikonu. Stala se jí mladičká skautka Lucie Myslíková. Ano, ta šestnáctiletá osůbka s výrazem miloučkého telátka, jejíž slavná fotografie z pouliční diskuse se "zlým náckem" přesáhla svým významem hranice české kotliny. Publikovala ji média celé Evropy. Ba dokonce i za oceánem vzbudila pochvalné liberální mručení... Určitě jste ji už někde zahlédli.

Při bližším pohledu však tato drobná a v zásadě banální propagandistická kauza vzbuzuje velice vážné otázky. A možná poodkrývá něco, co by si její tvůrci a šiřitelé rozhodně nepřáli medializovat. Jde o věc extrémně citlivou. Zejména v našich končinách, kde vzpomínka na totalitu sovětského typu a její metody ještě zdaleka nevyhasla. O plíživou, skrytou ale dobře organizovanou indoktrinaci dětí.

Neomarxismus a skaut

Podívejme se na skautku Myslíkovou a její oddíl trochu podrobněji. Celý jej můžete spatřit zde. Na fotografii plné usmívajících se mladých lidí ve skautském kroji, shromážděných okolo ručně psaného transparentu "Nechte Kliniku sloužit".

Malinko otřeseni těmito novými, velmi netradičními hodnotami skautského dorostu, můžeme přejít dál, k detailům. Třeba zde. Fotografie je pořízena na téže demonstraci, kde vznikla i shora zmiňovaná ikonická fotka. Jen z trochu větší dálky. Ukazuje celou postavu Lucie Myslíkové, včetně ponožek. Podkolenek, které ozvláštňuje zajímavé logo: nápis Good night white pride okolo roztomilého obrázku muže v mikině s (anarcho-levičáckou) kapucí, který kope do hlavy ležící postavu. V logice nápisu zřejmě hrdého bělocha.

Ptáte-li se, jak je možné, že skautský oddíl vychovává mladé lidi nikoli k vlastenectví, ale k levicovému aktivismu, ne ke zdvořilosti a slušnosti, ale ke kopání do lidí, kteří se provinili tím, že jsou bílí a odmítají se za to stydět, pak postupme ještě dále. Ke zdrojům tohoto zla. Jedním z nich může být i společný projekt skautské organizace a podivné nadnárodní neziskovky, zvané "Na zemi".

Projekt se nazývá "Skauti na Zemi". Kromě našeho Skauta - Junáka jsou do něj zapojeny i další skautské a (prý) "globálně vzdělávací organizace" ze Slovenska, Polska, Slovinska, Řecka, Velké Británie a Německa. Dohromady 11 organizací ze sedmi zemí. Cílem tohoto širokého projektu (Scouts and Guides: Active Global Citizens) je, jak na svých stránkách uvádí: "Posílit roli skautského hnutí v podpoře důstojného života, lidských práv, rovnosti a spravedlnosti ve světě..." Co si o tomhle pojetí lidských práv a rovnosti máme myslet, už nějakou dobu víme.

Čtěte ZDE: Příčiny úpadku Evropy: Pro rozvrat společnosti je třeba změnit myšlení. Nenápadný útok na přirozený řád, rodinu, jazyk a národ. Démon sexu a multikulturalismus. "Totalita" svobody a politické korektnosti. Permanentní revoluce dědiců Karla Marxe

Tvrdá indoktrinace

Konkrétní ukázkou těchto "hodnot" pak může být nedávno vydaná, velice zajímavá příručka, kterou neziskovka "Na zemi" vytvořila pro letní skautské tábory.

Jmenuje se "Téma uprchlictví na táboře, Informační a metodická podpora", a je to fakt síla. Sami autoři ji charakterizují slovy: "nabízíme metodiku konkrétních vzdělávacích programů, které je možné s dětmi na táboře realizovat nebo se jimi nechat inspirovat. Programy pocházejí ze vzdělávacích publikací organizací Nesehnutí, NaZemi a ARPOK..." 

V podstatě jde o brutální propagandu "vítačství", podávanou po lopatách. Okuste jen malou ochutnávku: "Objímání na hranicích (30 min, 10+): Rozehřívací aktivita, při níž účastníci musejí překročit hranici, a to tak, že obejmou někoho na její druhé straně." Stačí? Komu ne, ať se začte sám... Bude-li mít dostatek trpělivosti a sebeovládání a prokouše se tím až ke konci, může si povšimnout i odkazů na konci dílka. Ty rozhodně stojí za pozornost. Protože, jak říkají staří latiníci "Finis coronat opus", tedy konec korunuje dílo. A tohle aktivistické dílo, plné odkazů na protinárodní "nevládky" a "neziskovky" velice vhodně uzavírají odkazy na extrémně levicový server Deník referendum a anarchistický a2larm.

Tak se podívejte, kam jsme se to, při podrobnějším zkoumání jedné banální, propagandistické causičky, dostali. Od jedné mladičké, naivní a zmanipulované hlupěnky, až ke zcela profesionálním, velice dobře (ze zahraničí) řízeným a placeným organizacím. K mohutné pololegální vlivové agentuře, která tady protlačuje hodnoty, nepřátelské našemu světu, nejen do veřejného prostoru, jak oficiálně deklaruje, ale také (skrytě, podloudně a zákeřně) do hlav těch nejbezbrannějších, našich dětí. Mimo jiné i pomocí infiltrace dříve úctyhodných organizací. A bude hůř...

Čtěte ZDE: Totalita sovětského typu v novém kabátě: Západu vládnou bývalí trockisté. Proč muselo Sýrii zachránit Rusko? Vývozem demokracie k rozvratu světa. Veřejná spolupráce elit s pedofily. Zářivá špička ledovce

Tlak stoupá

Po francouzských volbách, které vyhrál nadopovaný "kůň" globální elity, Emanuel Macron, dostali totiž Bruselští odklad. Poslední. Ještě tentokrát "to zvládli". Ale vědí, že čas se krátí. Že nadcházející (volební) období je jejich poslední možnost. Že mají poslední pokus na realizaci NWO v Evropě. A proto musí spěchat a velice přitlačit na pilu. Aby stihli učinit změny Evropy nevratnými.

Čeká nás nebývale silný tlak. Nezbývá proto, než oprášit znalosti a návyky z doby totality. Zajímat se o to, co dětem paní učitelka nebo bratr vedoucí říkají. Vysvětlovat. Mluvit s nimi o světě okolo nás. Aktivně je imunizovat vůči nepřátelské (tedy oficiální) propagandě. A bohužel, začít je učit i věc, o které jsme si mysleli, že už ji nikdo nikdy nebude potřebovat. Double speech. Tedy to, že jsou věci, které se říkají doma a pak jiné, které chtějí slyšet oficiální struktury. Aby nebyly ve škole zbytečné potíže... Dovednost, kterou jsme kdysi sáli s mateřským mlékem.

Podívejte se ještě na jednu, poslední fotku Lucie Myslíkové.

Stojí na ní rozesmátá s velikým transparentem: "Vychováváme i vaše děti". A myslí to vážně.

Už víte, kam letos dáte dítě "na tábor"?




Tagy článku

Doporučujeme

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení proti svobodě a demokracii. Miliony proudí přes hranice. Budou se státy bránit? Jak bude vypadat chaos? V biblických rozměrech

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení...

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky