Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Lídři Evropy: Po nás potopa! Stvořeni k nezodpovědnosti. Žádné děti, žádný problém! Muslimští migranti před branami. Evropa umírá - bavme se do poslední chvíle! Stará panna Angela je naši hrobnicí

Lídři Evropy: Po nás potopa! Stvořeni k nezodpovědnosti. Žádné děti, žádný problém! Muslimští migranti před branami. Evropa umírá - bavme se do poslední chvíle! Stará panna Angela je naši hrobnicí

23. 5. 2017

Tisk článku

Giulio Meotti nachází zjevnou souvislost mezi soukromým životem a politickým směřováním současných vůdčích evropských osobností

Evropa nikdy neměla tolik bezdětných vedoucích evropských politiků jako dnes. Jsou "moderní", otevření, multikulturní a mají pocit, že všechno končí u nich. Zkrátka, být bez dítěte je úlevou, protože nebudou "žádné výdaje", žádné obětování se pro někoho a žádné výčitky v budoucnu za neblahé důsledky dnešních činů. Přesně, jak se píše ve zprávě výzkumu, který financovala Evropská unie: "Žádné děti, žádný problém!"

Dnešní nejvýznamnější evropští lídři jsou bezdětní. Německá kancléřka Angela Merkelová, nizozemský premiér Mark Rutte, nový francouzský prezident Emmanuel Macron, švédský premiér Stefan Löfven, lucemburský premiér Xavier Bettel a předsedkyně skotské vlády Nicola Sturgeneová (také šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker a britská premiérka Theresa Mayová - pozn. PP).

Podivná smrt Evropy

Zatímco lídři Evropy nemají potomstvo, zdá se, že je ani netrápí budoucnost jejich kontinentu. Německý filozof Rüdiger Safranski píše:

"Pro bezdětné je myšlení v termínech budoucích generací méně relevantní. Proto se chovají stále více tak, jako kdyby oni měli být ti poslední - a vidí sebe jako ten poslední článek řetězu."

"Evropa páchá sebevraždu. Nebo alespoň její lídři se rozhodli spáchat sebevraždu", napsal před pár dny Douglas Murray v deníku The Times. "Evropa už nechce plodit potomstvo, ani bojovat za sebe či dokonce už ani stát si za svým". Murray tyto paradoxy nazývá ve své knize Podivná smrt Evropy (The Strange Death of Europe) "existenční civilizační únavou".

Angela Merkel udělala fatální rozhodnutí otevřením dveří miliónu půl migrantů, aby tak zmírnila "demografickou zimu" své země. Není náhodou, že Merkelové, která sama nemá děti, přistála přezdívka "soucitná matka" migrantů. Merkelové evidentně nevadí, že masivní příliv migrantů změní německou společnost, pravděpodobně již navždy.

Bezdětné Evropanky

Autor Dennis Sewell v této souvislosti pro Catholic Herald píše:

"Právě idea o 'Západní civilizaci' sama o sobě komplikuje demografickou paniku. Bez toho by byla odpověď jednoduchá: Evropa se nemusí trápit při hledání mladých lidí, kteří by podporovali staré v jejich posledních letech života. Máme tu totiž hromadu mladých migrantů, kteří stojí za dveřmi a klepou na ně, snaží se projít přes ostnatý drát či přeplavit se k nám na gumových člunech. Musíme je jen pustit dovnitř. "

V podstatě má pravdu.

Čtěte ZDE: Evropa před katastrofou: Největší populační krize od morových ran středověku. Přestanou se vyrábět dětské pleny? Topíme se v chaosu. Imigrace a opětovná islamizace muslimů. Důvody jsou zjevné

Merkelové bezdětný status odráží německou společnost: podle statistik EU 30 % německých žen nemá potomky a toto číslo narůstá až na 40 %, pokud k tomu přičteme dívky, které končí univerzitní studia. Německá ministryně obrany Ursula von der Leyenová řekla, že pokud porodnost nenaroste, budou muset "zhasnout světla".

Podle nové studie, kterou publikoval francouzský demografický institut (Institut national d'études démographiques), až čtvrtina evropských žen, které se narodily v 70. letech, zůstane pravděpodobně bezdětná. Zatímco ve Walesu a Anglii byla v roce 1940 bezdětná každá devátá žena ve věku 45 let, dnes je to již každá pátá žena.

My se už jen bavme

Francouzský nově zvolený prezident Emmanuel Macron odmítá tvrzení Francoise Hollanda, že "Francie má s islámem problém". Je proti odpírání občanství džihádistů, a trvá na tom, že Islámský stát vlastně není islámský. "To, co je problémem dnes, není islám, ale jisté chování, které můžeme definovat jako náboženské -  a potom toto chování přiřazujeme k osobám, které praktikují toto náboženství".

Macron hlásá jakýsi multikulturní bufet. Mluví o kolonialismu jako o "zločinu proti lidskosti". Je pro otevírání hranic - podle něho neexistuje nic takového jako "francouzská kultura".

Filozof Mathieu Bock-Coté tvrdí, že devětatřicetiletý Macron, který má za manželku svou čtyřiašedesátiletou bývalou učitelku, je symbolem "šťastné globalizace, která je osvobozena od paměti francouzské ztracené slávy". Není náhodou, že hnutí Manife Pour Tous, které bojovalo proti legalizaci homosexuálních manželství a adopci těmito páry, apelovali na Francouze, aby nevolili tohoto "protirodinného kandidáta" Jeho zásady i jeho hnutí "Vpřed!" ztělesňuje globalistické elity, které redukují politiku jen na jakýsi falešný kabaret.

I proto turecký lídr Erdogan vyzývá muslimy, aby měli alespoň po pěti dětech a muslimští imámové naléhají, aby muslimové plodili děti a tím dobyli Evropu. Muslimští rasisté jsou zaneprázdněni budováním střetu civilizací uprostřed Evropy a sami definují své západní hostitelské země jako ty, které padnou: bez populace, bez hodnot a opouštějící svoji vlastní kulturu.

Když se podíváme na Merkelovou, Rutteho, Macrona a další, můžeme snad říci, že se tito muslimští rasisté mýlí? Naši lídři nás uspí do katastrofy. Proč by je mělo trápit, že na konci jejich života už Evropa nebude Evropou?

Joshua Mitchell k tomu trefně říká: "Najít sebe samotné je pro ně důležitější, než budovat svět. Mnoho generací to už za nás přece udělalo. Tak my se už jen bavme..."

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky