Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Manchester: Muslimové už zabíjejí i naše děti. Jak dlouho ještě budeme ustupovat? Kterému lidu politici naslouchají?  Doba pro toleranci je pryč. Musíme se jich zbavit! Bránit se nechceme, neumíme, nebo nesmíme?

Manchester: Muslimové už zabíjejí i naše děti. Jak dlouho ještě budeme ustupovat? Kterému lidu politici naslouchají? Doba pro toleranci je pryč. Musíme se jich zbavit! Bránit se nechceme, neumíme, nebo nesmíme?

24. 5. 2017

Tisk článku

Martina Šimkovičová - matka, doktorka a poslankyně slovenského parlamentu - reaguje na teroristický útok v Manchesteru jako normální člověk - tedy podstatně odlišně od našich vedoucích politiků

V pondělí dosáhl teror na evropském obyvatelstvu nového vrcholu. Tentokrát se terčem staly už dokonce i nevinné děti.

Je dávno jasné, že multikulturalismus selhal a dennodenně selhává. Naše kultury se nepřibližují a nemíchají do homogenní masy, nýbrž tu vznikají dva oddělené kulturní a náboženské tábory; přičemž jedna strana nezůstává pouze při pasivní nevraživosti, ale svou hluboce zakořeněnou nenávist a pohrdání přetavuje do příšerných činů.

Prázdné fráze jako vždy

Naši politici, ale i mnohé osobnosti společenského života a pochopitelně takzvaný třetí sektor (neziskovky, NGO, pozn. PP), stále vyzývají nás, NÁS Evropany, abychom nepodléhali nenávisti a cizincům, kteří přicházejí, pomáhali. Opět, jako již mnohokrát předtím, se evropští politici pochytají za ruce, prohodí pár prázdných frází, a budou bagatelizovat situaci za vydatné pomoci zkorumpovaných médií.

Určitě se z nich opět dozvíme, že sice se stala tragédie, ale pachatel nemá nic společného s islámem, pachatel je totiž jen duševně nemocný osamělý vlk který nenavštěvoval mešitu... a na závěr evropští politici vyjádří zděšení a požádají veřejnost aby nepodléhala islamofobii, rasismu a nenávisti.

Veřejnost se modlí za Manchester. Jsem velmi ráda. Ale mám pocit, že spíše bychom se měli modlit za to, aby toto peklo skončilo a abychom našli řešení, jak se teroristů, i těch ostatních, přicházejících bez pokory a tolerance vůči nám, nadobro zbavit. Zde nepomůže jen modlitba. Je třeba jednat.

Slova státníků?

Odmítám pokrytecky mluvit o ojedinělých případech zvlčilých individuí, o tom, že "ne všichni jsou stejní" a "nelze je házet do jednoho pytle". Nemůžeme již oddělovat zrno od plev, dělit je na ty dobré a špatné. Toto již není doba pro politickou korektnost, ani na toleranci, ani na prázdné fráze.

Jsem překvapená bezzubými a zbabělými frázemi našich opozičních stran. „Nenecháme se zastrašit, musíme se semknout, nesmíme se nechat svést k nenávisti ...“ Již se to nedá poslouchat.

Z vyjádření slovenské parlamentní strany OĽaNO-NOVA: "Je více než jindy nezbytné, aby země v Evropě spolupracovaly v boji proti terorismu a společnými silami odhalovaly a předcházely teroristickým hrozbám."

Z vyjádření strany SaS: "Prožíváme to stále stejně: pocity smutku a soucitu střídá vztek a odhodlání nenechat se za žádných okolností zastrašit šílenci."

Toto jsou slova státníků? Toto je představa adekvátního boje proti tomu, co se v Evropě dnes děje? Skutečně nemůžeme udělat více než se modlit a přehodit si vlajku přes profilovou fotku na sociální síti?

 

Čtěte ZDE: Lídři Evropy: Po nás potopa! Stvořeni k nezodpovědnosti. Žádné děti, žádný problém! Muslimští migranti před branami. Evropa umírá - bavme se do poslední chvíle! Stará panna Angela je naši hrobnicí

Řeknu vám tajemství

Náš boj proti teroru a nenávisti vůči nám musí být mnohem, mnohem důraznější: Je třeba vyčistit Evropu od Islámu. Takto jasně a bez politicky korektních kliček je nutno to říci. Již žádnou toleranci.

Pozvali jsme si sem (skrze Merkelové všech států) uprchlíky, muslimy - a budeme se bát vyjít na ulici, sednout do MHD, jít na letiště, na koncert? A to nás bude hřát u srdce? Že sice zahynou možná i naše děti, zatímco my jsme zůstali laskaví a tolerantní? Necháme si diktovat a vést se do záhuby hrstkou bezdětných lídrů, kteří nemají co ztratit? Já jsem matka tří dětí a zdá se, že se na svět a život dívám přes jinou optiku jako bezdětní Macron nebo Merkelová a další! A věřím, že mluvím za každého obyvatele Evropy, který má děti!

Kdo zde na obyvatelích Evropy realizuje svůj chorobný a nebezpečný plán? Ti, kteří se schovávají ve svých palácích s po zuby ozbrojenou ochrankou, myslíce si, že jim se nemůže nic stát. A stejní, i s pomocí médií, nazývají každého, kdo si dovolí říct pravdu nahlas, rasistou, xenofobem, fašistou. Vím o tom své…

Pokud je toto ta "naše" moderní Evropa, nechci být její součástí. Nechci být součástí Evropy, kde se neposlouchá hlas jejích obyvatel. Nač je nám pro-evropská orientace, pokud nás vede do záhuby? Je povinností politika poslouchat hlas svého lidu. Ne nového, dovezeného, kulturně nevyvinutého lidu vybaveného netolerantním, odporným a agresivním náboženstvím. Hlas lidu původního. Toho, který vytvořil to, čím jsme - jehož předkové naši Evropu vybudovali takovou, jaká je; Evropu prosperující, kulturní a krásnou. Bohužel v některých západních zemích již místy převažuje právě to nové, dovezené obyvatelstvo, které svým hlasem a volebním právem diktuje naši současnost i budoucnost. Pokud je to takto, musíme se začít orientovat jinam.

Nesmířím se s myšlenkou, že se s realitou teroru musíme naučit žít, jak nám to často vnucují politici hlavního proudu. Co je to za přístup? Co takhle raději situaci řešit a zbavit se toho, kdo nám ubližuje? Takto se stavěli naši předkové k turecké hrozbě? Nebo k hrozbě fašismu? Někam utíkali a házeli rukavici do ringu? Lhostejně si řekli, že se s tím musí smířit?

Řeknu vám něco, co už je dnes tajemství: Pokud by tomu tak bylo, už dávno bychom jako civilizace neexistovali.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky