Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sicilská mafie v Bruselu školila Trumpa: Palác NATO. Vzpomínka na naši další sovětskou budoucnost. Miliónové hordy míří i k nám. Teď ještě Bilderberg. Brzy bude horko. Brzezinského Long Good Bye z pekla

Sicilská mafie v Bruselu školila Trumpa: Palác NATO. Vzpomínka na naši další sovětskou budoucnost. Miliónové hordy míří i k nám. Teď ještě Bilderberg. Brzy bude horko. Brzezinského Long Good Bye z pekla

28. 5. 2017

Tisk článku

Petr Hájek sledoval evropský výlet Donalda Trumpa a všem, kdo se moří či radují ze současných veder, nese dobrou zprávu, že normalizace pokročila, takže to pravé horko nás teprve čeká

Na prahu a v průběhu prvního vpravdě letního víkendu se odehrálo několik podstatných událostí. Nechme však stranou naše domácí komiky (vrátíme se k nim, také to bylo vydatné), protože to hlavní se odehrávalo za našimi hranicemi.

Ve vějíři „převratných zážitků“ těžko vybírat. Každý sám o sobě by za méně šílených okolností stačil pokrýt ohlašující se okurkovou sezónu. Zaměstnanci veřejnoprávních i soukromých médií (novináři už nejsou) se snažili udržet pozornost lidu, jenže lidi vyrazili za sluncem a zábavou.

Ilustrativně se tak opět naplnilo vousatého úsloví z dob předchozího pokusu našich revolucionářů o stvoření (totalitního) ráje na zemi: Lid buduje socialismus, ale lidi na to... no řekněme (jsme na stránkách konzervativního webu) ... kašlou. Ono tehdy samozřejmě o žádný socialismus nešlo. Byl to státní kapitalismus sovětského typu.

Tentýž systém – jen zrcadlově a stranově obrácený (Východ se vyměnil za Západ) a daleko nebezpečnější – se nyní snaží předstírat takzvanou liberální demokracii: Totalitární státní kapitalismus se tentokrát oblékl do bruselského střihu. A události posledních dnů to přesvědčivě předvedly v praxi. Je jasné, že „normalizace“ nabrala tempo. A tak politická mafie (oni ty symboly tolik milují) se z Bruselu přesunula na Sicílii.

Všichni za jednoho – minus jeden

Zmíněná normalizace (kdo tento pojem z dob Bilaků a Husáků nezná, ať si to vygoogluje a „učitelé nám sem neposílají takový materiál“) probíhá zodpovědně na všech stranách: Brusel, Německo, Francie, Kanada, Japonsko a Velká Británie udělaly Donaldu Trumpovi (nikoli Americe, tu nadále reprezentuje Deep State ve Washingtonu) politické školení mužstva. Ten sice ideologii Nového světového řádu (NWO) ještě stále úplně nevstřebal, ale je na dobré cestě. Už to ví: Buď nakonec kývne, nebo bude pěkně po bolševicku zničen „jako třída“.

Nebuďme vůči němu nespravedliví. S Ruskem ještě válku nezahájil (za Hillary by to už dávno lítalo), ale zato srdnatě zbrojí, protože v tom vidí dobrý obchod. NATO už mu rovněž nepřipadá (jako v době, kdy potřeboval zblbnout své voliče) jako překonaný relikt studené války. Dokonce přestřihl pásku v bruselské centrále této organizace stejně obludné, jako její nová budova. Jen trochu pozvedl obočí nad tím, že odporný generálský palác sovětského typu vyšel daňové poplatníky (včetně nás) na nějakých třicet miliard korun. Asi proto, že se na tom nepodílely jeho firmy.

Sice soudruhy do stavu válečnického orgasmu nepřivedl, neboť toužebně očekávanou mantru „na Rusko všichni za jednoho“ nakonec nepronesl (nechal to na svých ministrech, kteří o tom soudruhy naopak ujišťovali), ale na peníze evropských daňových poplatníků pro americké zbrojovky si sáhnout chce. Ona magická „dvě procenta HDP“ (desítky a stovky miliard) mu nakonec – za pochvalného mručení smutně se belhajícího českého prezidenta – odkývali, ale se skřípěním zubů.

Čtěte ZDE: Evropská unie: Nástroj totality a řízené globalizace. Cílem jsou snědí otroci s IQ 90. Ztráta suverenity, prosperity i bezpečnosti. Atmosféra strachu nástrojem na ovládání lidí. Přinese letošek změnu?

Veselý karneval na hrobech

Potřebují totiž aktuálně všechny peníze na sociální korupci svých občanů. Aby jim náhodou nepřišlo líto, že většinově opět rezignují na poslední zbytky svobod a demokratických pravidel – a nic za to nedostanou (kromě války). A rotačky eur, těch bezcenných papírků z Evropské centrální banky, se také nemohou úplně strhat. To by uměle oddalovaná hospodářská krize – daleko hlubší, než ta poslední – mohla vypuknout také ještě dříve, než budou mít normalizátoři své policejní státy opět plně v rukou.

Musejí sem přece současně dostat ty připravené invazní jednotky imigrantů (aktuálně jich čeká na severu Afriky něco kolem šesti miliónů), aby „doředili“ pozůstatky národních společenství, a tak ukončili existenci historických států. Je to podmínkou nutnou (nikoli však dostačující) pro plné rozvinutí totality, jaká tu ještě nebyla. Nic na jejich odhodlání nezmění ani občasný (předčasný) vražedný útok na „domácí“ – jako byl ten poslední před pár dny v Manchesteru.

V tomto případě to bohužel výjimečně nebylo možné vydávat za čin šílence či „osamělého vlka“. Přesto však islámu, kladiva na zbytky křesťanské civilizace, se to prý vůbec netýkalo. Hlavně musíme dát najevo, že „nás“ teroristé neodradí od nastoupené „tolerantní“ cesty k sebelikvidaci. A ono se to v normalizaci daří. Na místě, kde ještě ani neoschla krev z hromadné popravy mnoha britských mužů, žen i dětí muslimským „vyučujícím“, se již v sobotu „kompars“ veselil. Probíhaly tam závody ve skoku o tyči a pokroková část místního lidu se demonstrativně skvěle bavila. Mezi nimi i ti, kdo si kdovíproč stále ještě říkají muži. Britové mají prostě Titanic v krvi. Brexit – nebrexit.

Vítej, genetický materiále!

O to větší zklamání, že se nakonec ani Trumpově ostrovní přítelkyni Tereze Mayové nepodařilo přimět zámořského Donalda k přijetí dokumentu, který by migrantskou invazi chválil – a miliónovým hordám oficiálně otevíral doširoka brány. Angela Merkelová prostě chtěla přenést své „Vítejte!“ na celou tuhle sebranku NWO – a tak se svého velezrádného stigmatu šikovně zbavit. Neboť má před volbami. Jenže to zase Trump nechtěl, neboť se mu bílá německá klobása poněkud hnusí. On je pro „Mac“ (samozřejmě Donald). Volební heslo Amerika na prvním místě se přece musí alespoň něčím virtuálně naplnit.

A tak se budou teroristé vítat bez dokumentu. Do Itálie už letos připlulo o čtyřicet procent „genetického materiálu“ (jenž nás má v Evropě vystřídat) více než vloni. A nic. Média mlčí. Ve volebním roce je lépe nechat invazní proud šplíchat na naše břehy bez oslav. Stačí potichu jednat. V jedné severské zemi už bude parlament upravovat svůj program podle Ramadánu – posvátného muslimského měsíce. Také se podle něj upraví přijímačky na školy. A veřejnoprávní německá televize bude každý den oznamovat jeho začátek a konec.

Jak na to němečtí voliči reagují? Příznačně pro normalizaci. Merkelová je už opět v čele (cinknutých) průzkumů – a Němci ji proto bezpochyby opět na podzim „zvolí“ (od slova vůl) za svého (a našeho) führera. Jiná věc je, že její „alternativa“, rozpadající se neurčitá hmotná struktura zvaná Martin Schulz (bývalý vyučený knihovník a bývalý šéf europarlamentu), by byl ještě horší – jestli je to vůbec možné.

Povinné přerozdělovací kvóty budou prostě tak jako tak – jen také u nás odezní „volby“ (původ slova viz výše). Však nás už také „experti“ v ČT na důsledky pokroku připravují: Masové vraždění (a následné oslavy naší statečnosti, s níž to budeme „vyspěle evropsky“ mlčky snášet) z rukou muslimů, prý už nemá u sebe otázku ZDA, ale jen KDY.

Čtěte ZDE: Totalita sovětského typu v novém kabátě: Západu vládnou bývalí trockisté. Proč muselo Sýrii zachránit Rusko? Vývozem demokracie k rozvratu světa. Veřejná spolupráce elit s pedofily. Zářivá špička ledovce

Škobrtnutí na přechodu

A tak asi poslední, co se týmu neomarxistické NWO falangy ne zcela podařilo, bylo oficiální posvěcení monstrózního byznysu spojeného s takzvaným globálním oteplováním. Chtěli z Trumpa vydyndat slib, že neodstoupí od „Pařížské dohody“, kterou podepsal jeho černý předchůdce. Nedočkali se. Prý si to ještě týden bude „rozmýšlet“. Což je jen jiný způsob, jak se vyhnout komentářům, že „summit“ v tom vůbec nejdůležitějším tématu zkrachoval.

Prezident Trump to dal ostatně prostřednictvím „svého okolí“ jasně najevo. Nejde o to, že by nevěřil podvodu velikostí, rozsahem a důsledky srovnatelného s 11. zářím. Možná to v něm původně tak skutečně bylo, ale nyní jde o něco úplně jiného. Pařížská „klimatická“ dohoda byla pouze konstatováním, že velký kapitál je na „přechod“ na novou úroveň útoku na peněženky občanů-otroků již většinově připraven. Trump představuje pouze tu druhou stranu velkého kapitálu, který se dosavadních zisků nechce jen tak bez boje vzdát. Tohle je také jediná reálná bitva, která se před i za mořem odehrává. Ostatní jsou jen její kulisy a křoví. Včetně možné války. Jde totiž primárně o další existenci dolaru -postaveného právě na tom bezuzdném zbrojení.

Však jsme také mohli okamžitě zahlédnout komentáře, které uklidňovaly: Nic se prý neděje. „Alternativní“ energetický průmysl je i ve Spojených státech již tak rozjetý, že ho ani Trump nezastaví. A proč takový tlak od všech těch Gatesů, respektive Rockefelllerů a spol.? To je vcelku jednoduché: Takzvané alternativní energie totiž sahají do kapes daňovým poplatníkům daleko hlouběji, než jejich předchůdci „umírnění teroristé“ kdykoli v historii před tím.

Což už jsme také u nás úplně zapomněli, že jim každý odvádíme z daní rok co rok nejméně čtyřicet miliard „všimného“? Jen tak. Opravdu stačí, že o tom nevysílá ČT – a je klid? Asi ano. Také bezstarostně tančíme a zpíváme (ovšem ve druhé třídě, v podpalubí) evropského Titaniku. Raději se spolu se Sobotkou rozhořčujeme nad tím, že Jiří Zimola (ČSSD) – aniž cokoli ukradl – si nechal postavit na chalupu. A žlutá povodeň Babišových řepkových lánů nám nevadí.

Čtěte ZDE: 100 + 1 lidumilových sezón: David Rockefeller dodýchal. Netajil se, že je spiklenec. OSN i Bilderberg. Vše pro dobro "redukovaného" lidstva. Obruče totality, jaká tu ještě nebyla. Kdo na jeho místo?

Oteplování, nebo vedro?

Lze prostě bez váhání konstatovat: Schůzování v Bruselu (NATO) a na Sicílii (představitelé NWO) dopadlo skvěle. Potvrdilo, že normalizace je v plném proudu a probíhá úspěšně. Po brexitu a Trumpově zvolení prezidentem je vše opět ve starých kolejích. Expres ke světovládě nevykolejil. Potvrdila to ostatně už před tím řada „voleb“, v níž „voliči“ (stejný slovní základ jako u voleb) nakonec většinově dali hlas „otrokářům s lidskou tváří“. A vůbec nejde o to, zda se tak skutečně stalo, nebo šlo o volební podvody, jaké se dosud nepěstovaly (protože to nebylo potřeba).

Až se vše (formálně) uzavře na podzim v Německu, stroj se rozjede plnou parou k horkým zítřkům. Donald Trump si prodělal svůj evropský VUML (Večerní Univerzita Marxismu-Leninismu) a odjíždí o něco vyškolenější zpět ke svým hluboce uloženým neokonům. Ti formálně nadále naplno pracují na možnosti jeho odvolání (impeachmentu), protože dal najevo, že do války s Ruskem se mu moc nechce. Jenže ONI mu dali najevo, že na jeho chtění příliš nezáleží. Zdá se, že už pochopil. Zatím ale ještě lavíruje. A ještě nějaký čas bude. Ve skutečnosti mu však impeachment už reálně nehrozí.

Dal to ostatně najevo i Zbygniev Brzezynski, jeden z nejdůslednějších (původem Polák, jak jinak?) architektů války s Ruskem. Odešel si během horkého víkendu odpočinout do pekla. Je loajální. Následoval tam svého místního šéfa Davida Rockefellera, který mu ukázal cestu na vejminek jen pár dní předtím. Vše je totiž připraveno. Na svá místa už vychovali a dosadili rovnocennou náhradu. Válka je připravena. Co by tady ještě dělali?

Uvěřili svému „pánu“, že s tím horkem v pekle to není tak hrozné, ale vlastně naopak docela příjemné – pokud se mu tedy na zemi oddaně poslouží. Jenže tenhle jejich šéf je notorický lhář. Ti dva už to vědí. Nám ostatním ale také může být už brzy značné vedro. Tady na zemi. Na zemi, která se může proměnit v peklo. A smyšlené „globální oteplování“ s tím nebude mít nic společného.

Mafie se sešla a rozhodla. Brzy si ještě upraví „mediální noty“ při setkání Bilderbergu – letos ve Virgínii.

Horký víkend letošního časného léta jako by tuto nadějeplnou přicházející „okurkovou sezónu“ svými žhavými sicilskými paprsky víc než jen symbolicky předznamenal.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky