Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Obrazový komentář Protiproudu: Kdo zachrání Nečase od pomsty Černých jezdců?
Popisek: Nečas u ohrady | Autor: Žertovná koláž Ondřej Höppner

Obrazový komentář Protiproudu: Kdo zachrání Nečase od pomsty Černých jezdců?

18. 6. 2013

Tisk článku

Ondřej Höppner Petr Nečas (ODS) odstupuje z funkce premiéra kvůli zcela absurdním obviněním a uvěznění jeho milenky Nagyové (úkolovala někoho, koho neměla), ale trestnímu stíhání se zřejmě nevyhne ani on.

Zahraniční média píší o ČR jako o banánové republice a vývoj kolem odstupující premiéra Petra Nečase jim dává plně za pravdu. Pana Čistého, který včera rezignoval na funkci premiéra, teď zřejmě čeká stejné obvinění jako jeho milenku: Zneužití pravomoci veřejného činitele. Navíc mu zřejmě přičtou údajné uplácení (že nabídl rebelům ODS funkci za podporu vlády).

V případě Nagyové by přitom neměla být trestána ona, ale šéf rozvědky, který se od ní nechal úkolovat, i když nemusel. Zatahovat do toho ještě Nečase je nesmysl. Údajné uplácení, tedy protislužba za podporu, je zcela běžným jevem nejen na české politické scéně.

Viz též: Zlomí tajné služby prezidenta Zemana? Opakujeme: V celé kauze jde o Temelín.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky