Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Víme, jak současná politická krize dopadne! Vše se v dobré obrátí! Neztrácejte čas sledováním médií. Další z listů, který k nám z budoucnosti propadl škvírou v prostoročasu, mluví jasně!
Popisek: Nolvá vláda ? | Autor: Žertovná koláž Ondřej Höppner

Víme, jak současná politická krize dopadne! Vše se v dobré obrátí! Neztrácejte čas sledováním médií. Další z listů, který k nám z budoucnosti propadl škvírou v prostoročasu, mluví jasně!

19. 6. 2013

Tisk článku

Michal Fraiman Jde o mimořádně cenný dokument Kapitoly z dějin Česka, rok 2013. Schválený učební text pro střední školy dává jasnou představu, že hrdinné úsilí takzvané Justiční mafie (viz. M. Topolánek v dnešním tisku) ve spojení s policií, nebylo zbytečné.

Rok 2013 přinesl zásadní šťastnou změnu v osudech naší země a nás všech. Abychom takzvané červnové události lépe pochopili, zopakujeme si nejprve předchozí učivo:

Povodňový cynismus

Podle tehdejší Ústavy byl politický systém založen na volné soutěži politických stran, které si pod falešnou záminkou výsledků svobodných voleb osobovaly monopol na moc. Ve skutečnosti však vše řídili kmotři - boháči, kteří měli velké množství majetku a peněz a ovládali společnost prostřednictvím klientelismu a korupce. Tak byl označován systém výhod, které si kmotři a jejich slouhové v politických stranách navzájem poskytovali.

Občanské aktivity byly omezovány či zesměšňovány. Lid byl ožebračován a vrhán do bídy. Vše nejlépe ilustruje fakt, že politické strany spolu s kmotry zavinili ničivé povodně, které zorganizovali těsně před červnovými událostmi a to ve snaze zvrátit svůj neodvratitelný pád. Otočit kormidlem dějin zpět však  mocní kmotři a jejich loutky v politických stranách již nedokázali. Hrstku statečných mužů a žen, která se rozhodla jim postavit, jejich krutý povodňový úskok nezmátl a neodradil.

Ústřední postavou červnových událostí se stal brigádní generál Šlachta, jehož elitní detektivové shromáždili jasné důkazy o propojení kmotrů přímo s předsedou tehdejší vlády Nečasem. Plně v souladu s tehdy platnými zákony se proto rozhodli konat. V noci na 13. 6. 2013 obsadili Šlachtovi elitní jednotky Úřad vlády. Zákrok schválil tisk a po té, jak dokládá průzkum veřejného mínění pro Českou televizi, i všechen lid. Nečasova vláda politických stran tak (zcela v souladu s tehdejší ústavou) dobrovolně a bez jakéhokoli nátlaku podala demisi. Premiér Nečas tím však svému osudu neunikl. V průběhu dalších událostí byl vydán do rukou spravedlnosti a  po právu odsouzen.   

Hlavní protikorupční úder

Zločinecký systém politických stran a kmotrů však ještě  odolával. Nedlouho po té však policie zasadila této prohnilé struktuře rozhodný úder:  V podvečerních hodinách dne 15.7. 2013 jednotka brigádního generála Šlachty znovu zasáhla, tentokrát přímo v budově Poslanecké sněmovny.

Díky skvělé operativní práci s totálními odposlechy všech a všeho, šli elitní policisté najisto. Přistihli tak šéfa tehdejší tzv. opozice Sobotku přímo při činu: Výměnou za podporu návrhu na rozpuštění Poslanecké Sněmovny uplácel členy různých politických stran výměnou za funkce v budoucí vládě. Díky tomu, že celou zločineckou skupinu přistihla policie bezprostředně při páchání trestného činu korupce, je v souladu s tehdejší ústavou před spravedlností neochránila ani tzv. poslanecká imunita.

K překvapení nestranných policistů v jejich síti uvízli i další významní politici např. Kalousek, Kuba, Gazdík, Filip, Bárta, Peake a další. Nikdo ze zadržených nedokázal věrohodně prokázat, že nemá alespoň teoretickou možnost uprchnout, a tak na ně po obvinění byla v souladu s tehdy platnými zákony uvalena vazba.

Smlouva o dočasném pobytu a provokace kmotrů

S cílem zabránit dalšímu páchání trestné činnosti byla se zbývajícími poslanci uzavřena Smlouva o dočasném pobytu, Šlachtových jednotek v budově Poslanecké Sněmovny. Díky jejich dozoru nad zbývajícími 120 poslanci – minimální počet pro dobrovolné změny ústavy – již nedošlo k žádným korupčním nabídkám. Poslanci v souladu se svým svědomím a vědomím svobodně a jednomyslně vzápětí rozhodli o rozpuštění Sněmovny. Prezident Zeman vypsal nové volby na 27. - 28. září 2013.

Definitivně poslední pokus kmotrů o udržení moci proběhl v srpnu 2013, kdy s pomocí ukrytých zbytků peněz vyprovokovali série nepovolených shromáždění. Policejní jednotky však udržely situaci pod kontrolou, počet mrtvých a raněných byl – v rozporu s tvrzeními dobové „podzemní“ propagandy v čele s kontrarevolučním magazínem Protiproud – minimální. V zájmu klidného, důstojného, politicky kulturního průběhu voleb proto byly policejní jednotky dočasně rozmístěny i v dalších veřejných a státních budovách a institucích.

Neocenitelné pomoci policistů se tak dostalo i Nejvyššímu správnímu soudu. Díky zajištěnému klidu na práci nepotřeboval tento soud ani podnět, aby rozhodl, že s okamžitou platností pozastavuje činnost některých politických stran. Soudci svobodně a správně aplikovali tehdy platný zákon o politických stranách, když se usnesli, že program stran zapletených do korupčních skandálů ohrožuje mravnost a veřejný pořádek.

Výsledky předčasných voleb

Po odečtení zhruba poloviny neplatných hlasů, vesměs mylně odevzdaných kandidátům pozastavených stran, získala 99,9% platných hlasů Občanská protikorupční koalice. V této platformě se sdružily všechny dříve potlačované a vysmívané pokrokové protikorupční síly v čele s bojovníky Janečkem a Babišem.

Zářijové volby, uskutečněné na základě všeobecného, rovného a přímého volebního práva, ukázaly, jaká je skutečná vůle občanů. Do poslaneckých lavic tak v září 2013 usedly dvě stovky protikorupčních bojovníku. Občanská protikorupční koalice tím zcela ústavní cestou smetla politické strany a jejich kmotry na smetiště dějin.

Nově ustavená vláda, vedená bojovníkem Janečkem, si vytkla za hlavní cíl boj s korupcí. Tomu bylo podřízeno veškeré její úsilí. Počet ministrů byl snížen na čtyři - Bradáčová (Ministerstvo pravdy), Šlachta (Ministerstvo lásky), Babiš (Ministerstvo hojnosti), Randák (Ministerstvo míru). 

Těsně po volbách do Sněmovny proběhla další rozsáhlá policejně-státně zastupitelská realizace na půdě Senátu. V síti uvízlo přes třicet zkorumpovaných senátorů. Zbývající část se buď vzdala mandátu, nebo zbaběle utekla do zahraničí. V doplňovacích volbách bylo zvoleno 81 nových senátorů, vesměs skvělých osobností společenského života (kupř.  profesorka Dvořáková, Ondračka, Tabery, Bernard, Čásenský, Slonková a další). Senát jako celek tak už nestál v cestě protikorupčními úsilí nové vlády. 

Zrádci Zeman a Klaus

Prezident Zeman se zrádně vzdal mandátu a uprchl na ruskou ambasádu, kde požádal o politický azyl. Jeho předchůdce Klaus byl na základě platných zákonů zbaven svéprávnosti a internován v psychiatrické léčebně. Odtud uprchl a až do prohlášení za mrtvého unikal úřadům a organizoval podvratné akce.  Zemanovým nástupcem byl těsně před koncem roku zvolen Václav Moravec, o jehož otázkách se po každé neděli léta mluvilo. Po odstoupení všech soudců ústavního soudu proběhla jeho rozsáhlá rekonstrukce. V jeho čele pak stanul Právník roku Václav Láska.

Veškerý majetek, u kterého nebylo vyloučeno, že nepatří kmotrům, byl zestátněn. Takto získaný výnos byl rozhodnutím Evropské komise a podle průzkumů též za nadšeného souhlasu lidu, využit na podporu zbídačeného Řecka, Španělska a Portugalska. Zbytek byl  transparentně předán do správy holdingu Agrofert, kde slouží pro dobro všech.

V další kapitole se dozvíme, že pokrokové úsilí vyvrcholilo v roce 2014 přijetím nové Ústavy. Ta zejména odstranila přežité dělení moci zákonodárné, výkonné a soudní a posvětila vznik Direktoria občanské společnosti. Aby jeho členové dokázali účinně odolávat korupci, jsou jmenování doživotně a slouží lidu dodnes.

Poznámka pro pedagogy - práce s textem:

Při výkladu opakovaně zdůrazněte žákům, že veškeré události roku 2013 proběhly plně v souladu s tehdejší Ústavou a zákony. Mladí lidé se nesmějí nechat zmást podzemní propagandou a musí jim být opakovaně zdůrazňováno, že návštěva závadových internetových stránek, jakož i držení závadové literatury je zločin srovnatelný s korupcí.

Současně uveďte pozitivní příklad, jak úzkostlivě je u nás dbáno právních principů: Například David Rath byl za své činy souzen podle předčervnových zákonů, a proto mohl být po započtení vazby v roce 2018 propuštěn. Naopak revoluční zločinci Nečas, Sobotka, Kalousek, Bárta a další zůstávají za mřížemi dodnes.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky