Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tyranie mění masky: Podstata je stále stejná. Komunismus, nacismus, dnes liberalismus. Jak se pilný student Hitler přiučil od Američanů. Kdo vlastně vymyslel plynové komory? A k čemu nám je dobrá Antifa?

Tyranie mění masky: Podstata je stále stejná. Komunismus, nacismus, dnes liberalismus. Jak se pilný student Hitler přiučil od Američanů. Kdo vlastně vymyslel plynové komory? A k čemu nám je dobrá Antifa?

19. 9. 2017

Tisk článku

Ivan Poledník dokládá že všechny moderní tyranie používají stejné nástroje a mají stejnou myšlenkovou základnu, jako to právě denně vidíme v přímém přenosu

"To, že nemáte zájem o politiku, neznamená, že nebude mít politika zájem o vás." (Periklés, 5. stol. př. Kr.)

Adolf Hitler byl vzdělaný a uměl se inspirovat u mnoha myslitelů historie. V jeho knize Mein Kampf i v některých jeho dalších vyjádřeních nalezneme spoustu pochvalných slov na adresu Spojených států. Respektive nikoli na adresu Spojených států jako takových, nýbrž na mnohé pokusy amerických socialistů a sociálních inženýrů o zásadní změny americké společnosti a amerického způsobu života.

Hitlerovy myšlenky a plány týkající se nucených sterilizací a nucených potratů byly převzaty od jedné ze zakladatelek feminismu, Margaret Sangerové. Ta dokonce založila speciální kliniku určenou především pro černochy za účelem snižování jejich počtu a za konečným cílem celkového vymýcení černochů v USA. Tato organizace stále existuje, je velmi činná a těší se značné politické podpoře washingtonských bažin, především pak vrcholného vedení Demokratické strany, pouze kosmeticky pozměnila některá hesla a rozšířila svoji cílovou skupinu - jmenuje se Planned Parenthood.

Pilný čtenář Hitler 

Velmi málo lidí si uvědomuje (a je tabu na tuto skutečnost upozorňovat), že myšlenka "konečného řešení židovské otázky" byla převzata německými nacionálními socialisty od amerických progresivních socialistů a jejich "konečného řešení černé otázky".

Na počátku 20. století byly totiž eugenika a související pseudovědy velkou módou, a to právě především v kruzích progresivních socialistů. Jimi se v pozdější době také v mnohém inspirovali dnešní environmentalisté bojující proti globálnímu oteplování, přelidnění a dalším údajným celosvětovým hrozbám - jsou tak jejich přímými následovníky. Jejich mezičlánky jsou nacisté, neomarxisté či v jistých fázích vývoje též komunisté.

Adolf Hitler byl po mnoho let odběratelem a pilným čtenářem hlavního amerického pseudovědeckého časopisu věnovaného rasistické eugenice. Právě v tomto časopise objevil návrh amerického progresivního socialisty Paula Popenoa na masové vraždění "nežádoucích elementů" pomocí plynových komor. Kniha Paula Popenoa "Aplikovaná eugenika" se stále ve Spojených státech prodává. Američtí socialisté tak bezpochyby nesou svoji část viny na nacistické genocidě.

Čtěte ZDE: Rakovina společnosti: Liberálové mezi námi. Je mladá generace ztracena? Lžou, vyhrožují a chtějí krást děti. Křesťan prý horší než terorista. Studentská lúza a trans-aktivisté vedou "svatou" válku proti civilizaci

Obšlehnuté zákony a pilní žáci 

Neblaze proslulé Norimberské rasové zákony z roku 1935, mající za konečný cíl eliminovat židovské etnikum v Německu, byly v podstatě zkopírovány z amerických segregačních zákonů Jima Crowa (Jim Crow, podle něhož byly zákony pojmenovány, byla postavička z populární karikatury představující černou populaci). Němečtí právníci na mnoha místech pouze nahradili čenochy Židy. Některé z Crowových zákonů platily v USA až do roku 1965.

Miláček levicových pogresivistů své doby, prezident F. D. Roosevelt, dosadil na post soudce Nejvyššího soudu USA bývalého člena Ku-Klux-Klanu Hugo Blacka. Ten byl známý snahou shromáždit všechny Američany japonského původu v koncentračních táborech.

Americký publicista Gary Gindler, z jehož komentářů též čerpá tento text, vzpomíná, jak před lety narazil na mezinárodním numismatickém setkání na mince z Třetí říše z roku 1939. Na jejich hraně byl vyražený nápis "Gemeinnutz geht vor Eigennutz", což vyjadřuje princip nadřazenosti potřeb společnosti nad potřebami jednotlivce. Připomíná vám to něco? Po několika desetiletích padaly tytéž fráze z úst Hillary Clintonové.

Otec Benita Mussoliniho byl členem Komunistické internacionály. Byl myšlence velmi oddaný a své zákazníky (živil se kovařinou) nutil celé hodiny poslouchat své přednášky o marxismu. Benito si tak prošel kurzem historického a dialektického materialismu již v předškolním věku a v 18 letech vstoupil do socialistické strany. Podobně se Obama připojil k socialistům, trockistům, neomarxistům a eugenickým vizionářům během svých studií na Harvardu.

Čtěte ZDE: Totalita v Česku: Éra Sobotkova kanibalismu. Kdy došlo k revoluci? Dýcháme jen díky setrvačnosti z 90. let. Mluvíte pravdu? Jste nenávistní! Zlomyslné dodržování zákonů se trestá. Tak pravil Člověk v tísni

Reagan prorokem 

Kurs, který nabrali američtí Demokraté v posledních letech - za působení Obamy a Clintonové - je ve skutečnosti rasantním nástupem neomarxistické totality zahrnující v sobě jak prvky levicového progresivismu z dřívějších dob, tak právě i fašismu a nacismu, byť se na první dojem jeví jako opoziční ideologie nálepkující své odpůrce jako fašisty a nacisty, což je velmi rafinované, v jádru však mylné a falešné.

Také jejich oběti nejsou primárně z řad černochů či Židů, nýbrž z řad bílé populace fungující ještě na zbytcích přirozených společenských schémat. Přes tyto zdánlivé nesrovnalosti se tyto ideologie nebezpečně překrývají a používají velmi podobné nástroje pro své prosazení a rozšíření - je to vidět v médiích, ve vzdělávacích institucích, napříč zájmovým a neziskovým sektorem - a poslední dobou již i v ulicích. V Evropě podobně jako v Americe.

Známý profesor Noam Chomsky (sám přitom anarchosocialista a liberál) nedávno napsal, že současná Antifa je pro pravici skvělý dárek. Naráží tím na to, že již nelze nevidět, jaké se z této organizace stává agresivní nekontrolovatelné monstrum schopné pohřbít zbytky naděje, aby byla levá část politického spektra (v americkém případě Demokratické strana) považována za legitimní politickou sílu. Kéž by k tomu došlo, chce se dodat.

Ronald Reagan kdysi prorocky prohlásil: "Přijde-li někdy fašismus do Ameriky, bude se mu říkat liberalismus". Politická terminologie se časem mění a její záměrně nesprávné uchopení je bičem na ideové odpůrce. Dobro a z něho vyplývající přirozený řád společnosti - a naopak zlo a na něm vystavěné společenské konstrukty - však nejsou nikdy relativní.

Jsou vždy absolutní.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky