Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nástup totality: Z USA Čtvrtá říše, z Evropy Tábor svatých? Likvidace ústavní ochrany občanských svobod. Lež zvaná boj proti teroru. Trumpa už dostali, kde ho chtěli mít. Hrozby se množí, válka se blíží

Nástup totality: Z USA Čtvrtá říše, z Evropy Tábor svatých? Likvidace ústavní ochrany občanských svobod. Lež zvaná "boj proti teroru". Trumpa už dostali, kde ho chtěli mít. Hrozby se množí, válka se blíží

30. 9. 2017

Tisk článku

Paul Craig Roberts vysvětluje, jak se na základě záminky útoku na Dvojčata stala ze Spojených států země totality a nesvobody, ještě více ohrožující své okolí, než dříve

Profesor David Ray Griffin je vytrvalým a houževnatým člověkem. Napsal spoustu knih podložených pečlivě shromážděnými důkazy a dokumenty odhalujících křiklavé chyby a manipulace v oficiálních výkladech útoku na věže Světového obchodního centra a budovu Pentagonu 11. září 2001, jakož i následné antraxové aféře.

Přinesl celé hory důkazů, které byly však americkou vládou i mediálními presstituty zcela ignorovány.

Války a bezpráví

Ve své nedávno vydané knize Bush a Cheney: Jak zničili Ameriku i svět profesor Griffin ukazuje, jak bylo 11. září šikovně propagandisticky využito neokonzervativci a bushovsko-cheneyovským režimem ruku v ruce s armádou a celým americkým bezpečnostním komplexem za spoluúčasti kongresu a médií k vyvolání averze vůči vybraným muslimským zemím mezi americkou veřejností.

To vše za účelem zahájení dnes již dobře známých a nechvalně proslulých agresivních válek proti Afhgánistánu, Iráku, Libyi, Jemenu, Sýrii, některým částem Pákistánu (a dlouhodobě v hledáčku je též Írán). Všechny tyto války byly rozpoutány na základě vylhaných záminek a vyrobených důkazů za skutečným účelem kontroly těžby a distribuce ropy a ve snaze o maximalizaci zisku vojenskobezpečnostních společností, v nichž má Cheney své osobní zájmy, a za potřebou rozšířit svoji neokonzervativní hegemonii po celém světě.

Jedním z cílů těchto procesů byla též likvidace systému americké právní a ústavní ochrany lidských svobod, která do té doby garantovala dodržování národních i mezinárodně uznávaných práv člověka, včetně zákonů proti týrání a mučení. Dalším důsledkem bylo uvedení do pohybu miliónových mas migrantů začínajících nyní zaplavovat Evropu.

Čtěte ZDE: Bomba odpálena: CIA chce zavirovat celý svět. Bagatelizace skandálu galaktických rozměrů. Špiclování je pouze vrcholek ledovce. Dozvíme se ještě více? Hybridní válka je realitou. Atentát na kohokoli z nás

Americká Čtvrtá říše

Takže zatímco se Evropa proměnila v Tábor svatých (Prorocký román francouzského spisovatele Jeana Raspaila vydaný poprvé v roce 1973, jehož tématem je masové přistěhovalectví z třetího světa, které vede k zániku západní kultury - pozn. PP) USA je policejním státem, kde mohou být občané zadrženi či dokonce uvězněni na neomezený čas při pouhém podezření ze spáchání trestného činu - tedy bez usvědčení při řádném soudním procesu. Dále může být všemi myslitelnými způsoby narušováno jejich soukromí, včetně například prohlídky tělních dutin, bez nutnosti předložení soudního příkazu k tomuto aktu. Ženy v Americe jsou tak povinny nechat si prohlédnout svoje vagíny policií na ulici nebo kdekoli jinde na veřejnosti.

Hoax zvaný "Válka proti teroru" dostala Ameriku do rukou novodobého gestapa. Důsledky sice zatím na vlastní kůži většina Američanů nepociťuje, všichni jsou však odstaveni od objektivních informací o tom, jak vládnoucí kruhy umlčují veškerý nesouhlas s odůvodněním, že jde o ohrožení národní bezpečnosti. A tak najednou lidí, kteří jsou zvyklí říkat své názory na rovinu, v jednu chvíli s údivem zjistí, že je první dodatek naší slavné ústavy již dnes neochrání.

Každý nový den ve Spojených státech ubývá pravdy. Demokratická kontrola nad vládnoucími kruhy již neexistuje. Američané již v podstatě žijí ve Čtvrté říši, která právě zažívá svůj totalitní rozmach.

Války a výdaje na ně určené se budou nadále množit na základě vojensko-bezpečnostním komplexem uměle vyrobených hrozeb. Jedním z hlavních cílů bylo, je a bude neustálé zvyšování přísunu financí producentům zbraní, které jsou poté využity ke zničení dalších zemí.

Čtěte ZDE: Trump jako součást "bažin", které chtěl vysušit: Každý stát má právo na svou vlastní cestu. Zlikvidujeme ale všechny, kdo náš diktát odmítnou! Strategie anakondy v novém převleku. Král je opět zoufale nahý

Skutečná hrozba

Profesor Griffin popisujue ve své knize spoustu epizod a podrobností příběhu o tom, jak Spojené státy přestaly být zemí svobody, v níž vládly zákony, a staly se ohrožením nejen vlastních občanských svobod, ale i pro život na celé Zemi.

Existují celosvětové průzkumy, podle nichž považuje 25 % respondentů Spojené státy americké za největší orhožení míru ve světě. Je jich pětkrát více než těch, kteří vnímají jako ohrožení Severní Koreu či Írán - přičemž taková Venezuela je mimo jejich rozlišovací schopnost.

Když prezident Trump nedávno řečnil na půdě OSN, měl správně říci že skutečnou hrozbou není Severní Korea, ale Spojené státy kontrolované tajnými službami a vojensko-bezpečnostním komplexem. A to hrozbou jak pro vnější svět, tak pro Američany samotné.

Jenomže Trump nás všechny zradil. Postupně vzal za svou agresivní militaristickou neokonzervativní politiku opírající se o vojensko-bezpečnostní komplex, před nímž marně varoval již v roce 1961 prezident Eisenhower, a vnímá jej jako globální policejní sílu, kterou Prozřetelnost vybrala k ochraně světového míru.

Vybombardovat sedm nebo osm zemí do doby kamenné zřejmě patří do rejstříku legitimních nástrojů Washingtonu pro ochranu míru ve světě.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky