Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Brutální čistky genderových fanatiček v USA: Systematická likvidace bílých mužů, kteří mají vliv a peníze. Bitva o přežití ohroženého druhu. Větší malér než slovní hrátky s Koreou, Čínou a Ruskem o jadernou válku. Vytrvá Trump ve zdánlivě ztraceném boji?

Brutální čistky genderových fanatiček v USA: Systematická likvidace bílých mužů, kteří mají vliv a peníze. Bitva o přežití ohroženého druhu. Větší malér než slovní hrátky s Koreou, Čínou a Ruskem o jadernou válku. Vytrvá Trump ve zdánlivě ztraceném boji?

13. 10. 2017

Tisk článku

Jan A. Mařenka poukazuje na nový "genderový mccarthismus" ve Spojených státech, kdy jsou bílí muži vyhazováni z práce a zbavováni majetku na základě neprůkazných obvinění ženské mafie

Ve Spojených státech vrcholí brutální čistka pod vedením genderových neomarxistek proti vlivným mužům ve věku kolem šedesáti let. Nejde o nahodilé výpady. Je to cílený proces, který směřuje k volbám 2020. Připomíná to hon na komunisty v 50. letech, kdy byli lidé vyhazováni z práce a posíláni do vězení jen na základě podezření.

Obětí genderové nenávisti jsou již tisíce. Aktuálně se jí stal jeden z nejmocnějších mužů Hollywoodu Harvey Weinstein (65). Popravčí sekera je stejná jako v mnoha předchozích případech: neprůkazné obvinění ze sexuálního obtěžování.

Herečka Ashley Juddová (49) vzpomíná na dobu, kdy byla ještě svěží: „Weinstein mi v jednom hotelu v roce 1996 v Hollywoodu nabízel masáž a chtěl, abych ho sledovala, jak se sprchuje. Trpím dodnes. Opakovaně a mnoha způsoby jsem mu řekla NE.“ Tolik vzkaz právníkům.

Z té strašlivé a ponižující výzvy se nevzpamatovala nikdy. I když - je dosud spokojená, že díky svému talentu dostala od Weinsteina několik dobře zaplacených rolí (za cca 50 miliónů dolarů). Jen musí denně navštěvovat psychoanalytika, jehož pomoc je zásadní - a účty horentní.

Hysterka z podsvětí (Nový konec Pulp Fiction)

Harvey Weinstein založil miliardovou společnost Miramax. Má na tomto svém kontě 300 (!) nominací na Oskara, je podepsán pod filmy jako Pulp Fiction, Gangy v New Yorku, Zamilovaný Shakespeare a mnoho dalších. Nyní dostal padáka ze své vlastní firmy, opustila ho manželka a několika ženám musel zaplatit mnohamilionové odškodné, aby se vyhnul totálnímu mediálnímu lynči.

Ženy se však i poté (to ponížení zkrátka muselo ven) svěřily médiím se svými verzemi reality, v nichž se to jen hemží výrazy jako „jeho ruce byly všude“, „navrhoval masáž“ a podobně. Všechny měly jedno společné: Podle Weinsteina lhaly a po vyplacení příslušné mimosoudní částky zmlkly (dočasně).

Jak říká hlavní postava z románu Zmizelá (Gone Girl), vdaná žena, která zabila svého milence, tváří v tvář smečce novinářů: "Chcete snad slyšet, jak mě znásilňoval."

Proti Weinsteinovi si přisadila i poněkud obludná herečka Angelina Jolie (to je ta, co si nechala odstranit obě zdravá ňadra, údajně proto, aby nedostala rakovinu; a pak oškubala Brada Pitta a připravila ho o děti). Rovněž mrákotvorná Gwyneth Paltrow (oškubala Chrise a připravila ho o děti), která dostala od Weinsteina hlavní roli v jeho filmu Zamilovaný Shakespeare. Přihlásily se i další, mnohem starší herečky s historkami, které se staly v minulém století, a tak už si je nikdo nepamatoval. Prý to v sobě desetiletí dusily, protože měly strach. Najednou je přešel.

Weinstein jistě není žádný anděl. Je však jen další z řady obětí genderové války proti mužům. Jedním z mnoha tisíců mužů ve věku kolem šedesáti let s mediálním vlivem a naditou prkenicí. Představuje vrcholek ledovce, jehož větší část je ukrytá mimo mediální zájem, protože nejde o bulvárně přitažlivé VIP případy. Právě tak jako oni se však ocitl v osudové situaci „slovo proti slovu“ - a genderový démon nad nimi rozprostřel křídla přízraku devianta. Odešel oškubán, ponížen, popliván. Odešel středem s cejchem úchylů jako memento padlých při revoluci neomarxismu proti zbytku světa.

Zdaleka však nejde o nějaké vznešené ideje. Tažení těchto bojovnic proti mužům je především přesunem kapitálu na jejich konta. Genderové revolucionářky se ve svém samolibém boji netají, že právě tento typ mužů považují za svého úhlavního nepřítele. Tito muži jsou pro ně nebezpeční, protože mají peníze, kontakty a vliv.

Čtěte ZDE: Případ hloupého naivky: Rozdíl mezi mužským a ženským mozkem je vědecky dokázán, řekl. Vyhodili ho za to z práce. Pokrytectví a intriky bolševické politické korektnosti. Google jen vrcholkem ledovce

Největší hrůza (Past a myš)

Mechanismus je pořád stejný. Nejdřív je past - až pak je myš. Je tu oběť, historka stará 20 let a až pak je to ostatní: „Někdy v roce 1996 jsme seděli v baru, vyprávěl něco o práci, moc jsem ho nevnímala, když v tom …“ Ta odvážná žena konečně říká pravdu a vyzývá ostatní, stejně ponižované ženy, aby „našli odvahu a přestaly mlčet.“

Na tuto, řečeno divadelní hantýrkou, „narážku“, se ozvou. Stačí dvě, ale čím víc, tím lépe. Nejenže „přestanou mlčet“ ale vytahují jednu peprnější historku za druhou. A některé, hlavně ty, které jsou na dně, se toho už vůbec nebojí, seberou kuráž a řeknou to celé: „Penis.“

Cože? Penis? Až tak? No to je hrůza! A co, jářku, „vagína“? No, ta samozřejmě také, děkujeme za optání, ta je celkem v pořádku, i když by mohlo být líp, a že jsem tak smělá, kolik že je to odškodné?

Muž je označen za sexuálního predátora (co jiného je masáž?), všichni kolem lámou hole až to praští. Opustí ho manželka, oškube ho o majetek, obere o děti, pošle bydlet na chatu. Onen „predátor“ následně přijde i o práci. Koho zajímá, že to je „slovo proti slovu“?

Harvey Weinstein (65, běloch, žid, naditá prkenice) po neprůkazném a nesmyslném obvinění dostal padáka ze své vlastní firmy. Jmenovala se… modří už vědí… The Weinstein Company. Potupné vyhnání se odehrálo pod praporem hněvu žen ve správní radě, z nichž mnohé byly jejími členkami ne kvůli svým schopnostem, ale díky obavám Weinsteina z genderové diskriminace. To má za to. Patří mu to.

Nepřízeň k Demokratům se nevyplácí

Průnik žen do správních rad pod záminkou genderové vyváženosti je klíčový prvek genderové revoluce. V této fázi boje za ovládnutí světa úhlavní nepřítel není třídní, ale ideově – pohlavní: Skoro vždy je to muž, běloch, bohatý (jinak by se přesun kapitálu neuskutečnil), optimálně kolem 60 let, může být jak žid, tak katolík, zn. Není podmínkou.

Weinsteinova poprava je o to "zaslouženější" (a trapnější), že byl mnoho let podporovatelem Demokratické strany, tedy jejích revolučních produktů typu běloška Hillary Clintonová, nebo černoch transgender Barack Obama. Do té doby byl nedotknutelný. To však skončilo, když s podporou přestal. Revoluční násilí pro jedenadvacáté století.

Když se ptali prezidenta Donalda Trumpa (běloch, křesťan, 71, naditá prkenice), jak nahlíží na Weinsteinovu kauzu, odpověděl otázkou: „A co na ta obvinění řekl?“ „Řekl jsem jim, že to není pravda,“ odpověděl mu na dálku Weinstein.

Vrchol této frašky následoval vzápětí, kdy už Weinstein neklečel, ale ležel v bědném prachu marnosti v žumpě bídy a opovržení, žadoníc alespoň o milosrdný způsob popravy: „Omlouvám se všem těm skvělým ženám, kterým jsem ublížil…“ škemral.

Čtěte ZDE: Šaría, gender a homosexualismus: Paradoxy úpadkové éry Západu. Máte muslimy v baráku? Nejnebezpečnější typ politika: feminista-džihádista Justin. A máte již tísňovou linku pro urážky islámu? Mlýnské kameny drtí

Největší ryba mlčí nejmíň

Jinou velkou rybou v sítích genderových neomarxistek byl před několika měsíci moderátor Bill O'Reilly (67, běloch, katolík, naditá prkenice) z televize Fox. Jeho pořad O'Reilly Factor (vysílán od roku 1996 do dubna 2017) byl se třemi milióny diváky nejsledovanějším zpravodajským pořadem ve Spojených státech. Jenže ve svém pořadu si často dělal legraci také ze sexuálního harašení.

První trable měl už v roce 2004, kdy producentka pořadu Andrea Mackrisová ocenila Billovy údajné sexuální narážky na 60 miliónů dolarů jako náhradu za psychickou újmu, kterou jí prý způsobily. Lék se našel brzy. Když dostala penízel, zmlkla.

Bill O'Reilly a televize Fox jako jediné z velkých médií, které se při prezidentské kampani v roce 2016 nepřidaly výhradně na stranu Hillary Clintonové. O'Reilly si před volbami dělal opakovaně (!) legraci a absurdního obvinění kandidáta Trumpa, který prý před 15 lety ponížil ženy tím, že soukromě prohodill v pojízdné šatně svému kolegovi, herci: „Když máš prachy, ženy jsou mnohem povolnější.“ A tak, začátkem roku 2017, už za Trumpa, to vypuklo nanovo – a od jiných žen.

Nejprve se ozvala jedna, která vystupovala v jeho pořadu jako host. Prý jí Bill v baru naléval alkohol, lákal na masáž, kritizoval kabelky a dokonce se, když ho odmítla ("řekla jsem mu jasné NE"), pozastavil při placení útraty nad vysokou cenou sodovky. No prostě hrůza!

A pak přišly další, které už rovněž nemohly z ideových důvodů nadále mlčet. Marně Bill namítal, že si všechno vymyslely. Marně jim cáloval milióny, aby se vyhnul mediálnímu lynči. Nechaly si, šibalky, zaplatit od obou – od Billa i od novin.

Telefon dole bez

Přidala se i jeho již ex-manželka s historkou, že ho před deseti lety přistihla, jak s někým telefonuje „nahý od pasu dolů“. Bill na to opáčil, že sice občas telefonuje, ale… Koho to zajímá? Paní O'Reillyová dostala dům, děti a tolik peněz, že nemusí do konce života hnout prstem. 

Obviněného se chvíli zastávalo nejen vedení, ale především majitel televize Fox mediální magnát Ruppert Murdoch. Namítali, že je to „slovo proti slovu“, naznačovali (jen mezi řádky pochopitelně), že vlastně není jasné, zda si to zúčastněné ženy celé nevymyslely jen z čiré hrabivosti, a že ale i kdyby to nakonec byla pravda - tak co? Jenže…

O likvidaci Billa O'Reillyho nakonec rozhodli navzdory podpoře vedení televize inzerenti (velké nadnárodní korporace) a jejich správní rady s příkladně "kvótním" zastoupením žen: "Buď dostane O´Reilly padáka, nebo nebude inzerce ani ťuk." A tak – podtrženo a sečteno – raději pokles sledovanosti, než válku s těmi, kdo tuto televizi inzertně živí. A tak O'Reilly skončil na internetu, se zničenou pověstí, bez dětí, bez manželky, o 100 miliónů dolarů chudší. Z muže, 67, katolíka, populárního bělocha s naditou prkenicí se stal Pan Nikdo kdesi ve vyhnanství v kyberprostoru.

Čtěte ZDE: Závažný objev moderní "vědy": Machismus číhá v každé skulině. Zbytečné katedry zbytečných fakult produkují zbytečné intelektuály. Zakážeme humor? Je přece z principu politicky nekorektní!

Ještě vetší ryba než ta, co byla největší

Konec Rogera Ailese (běloch, 77) byl milníkem v historii médií USA. Ailes založil televizi Fox (1996), z pověření majitele Rupperta Murdocha. Vedl jí ke špičce sledovanosti přes 20 let. Byl mimořádnou osobností napříč žánry. Vybudoval progresivní firmu, která zrcadlí přízeň publika. Měl vizi, která přesahuje.

Roger Ailes byl velká ryba. Působil jako konzultant republikánských prezidentů Richarda Nixona, Ronalda Reagana a George H. W. Bushe. Už během Nixonovy administrativy přelomu 60. a 70. let formuloval svou myšlenku vytvoření „republikánské televize“. To se - ve spojení s Murdochovým kapitálem - podařilo.

Uprostřed gradující volební kampaně Trump vs. Clintonová obvinila Rogera Ailese jedna z hlasatelek ze sexuálního obtěžování (jako obvykle masáž). „Brzdil mou kariéru, protože jsem nedala průchod jeho chtíči“, řekla novinám zneuznaná hlasatelka krátce poté, co dostala padáka kvůli nízké sledovanosti. Alles to odmítl.

Jako vždy - slovo proti slovu. Ruppert Murdoch se Rogera zastával, ale žen, toužících po uznání přibývalo, a možná oba (podle známého modelu) věděli, že bude hůř. Vzdali to. V květnu 2017, krátce poté co byl vyhnán z hradu, který vybudoval, Roger Ailes (77) zemřel.

Důležitější než Korea, Čína a Rusko dohromady?

Jak již řečeno - tyto mediálně přetřásané případy jsou jen špičkou ledovce. Jeho tělo tvoří stovky policistů (stačí zadat do Googlu „Police director harassment“), politiků (Weiner), soudců, sportovců… Co bylo v 50. letech za mccarthysmu honem na komunisty, to jsou dnes jatka těch, kteří chtějí jen přežít.

Vše dnes nabírá nové obrátky s Trumpovou genderovou kontrarevolucí: vzpomeňme, že úplně na začátku jeho kampaně, kdy vůbec nebylo jasné, zda se stane kandidátem na prezidenta, stál jeho "šokující souboj", když se politicky nekorektně opřel do televizní moderátorky. A vytrval. A právě to ho nakonec vyneslo do Bílého domu. Stal se mluvčím onoho poníženého likvidovaného bílého muže. A k hrůze mccarthystických genderových bojůvek vyhrál.

Ale jen bitvu. Válka pokračuje a nabírá na síle. Je možná důležitější, než všechno, co Trump - aby si uvolnil ruce - slovně dělá v zahraniční politice (která Američany až toli nezajímá) vůči Severní Koreji, Číně či Rusku. Boj o další existenci bílého muže nevzdal. Pokud vytrvá, má nejen vysokou šanci na znovuzvolení. Může získat čas, v němž se muži opět stanou - muži.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky