Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jak se kradou země: Cesta mírová a cesta násilná. Co nám to jen připomíná? Osa zla povážlivě hubne. Kdo je další na řadě? Rozbíjet tak dlouho, až budou souhlasit. Pak to nekupte, když je to tak levné

Jak se kradou země: Cesta mírová a cesta násilná. Co nám to jen připomíná? Osa zla povážlivě hubne. Kdo je další na řadě? Rozbíjet tak dlouho, až budou souhlasit. Pak to nekupte, když je to tak levné

10. 11. 2017

Tisk článku

Ladislav Větvička svým svérázným způsobem dokonale charakterizuje současnou mezinárodně politickou praxi jedné nejmenované velmoci

"...a jednoho dne se probudí, a nic už jim nebude patřit. Ani ta postel, ani ten dům, ani ta země, na které ten dům stojí. A oni se budou divit, jak se to všechno mohlo stát..." 

Ukrast mobil, kolo nebo auto, to dneska umi kdejaky čorkař. To neni žadne uměni. Ale ukrast cely stat, to neni žadna sranda. Kdo chce ukrast cely stat, musi vymyslet, jak to zrobit tak, aby si teho nikdo nevšimnul. A až si teho všimne, tak už bude pozdě.

Když kradete celu zem, musite zajistit, aby do vašeho vlastnictvi přešlo nejenom to, co je postavene nad zemi, ale aji to, co je pod zemi. Třeba uhli, ropa, plyn... nebo lithium, voda, a tak.

Zem se da ukrast dvěma zpusobama. Je cesta mirova, když ve statě su poslušne ovce, a je cesta nasilna, když se protivnik nechce vzdat tak snadno. Mirova cesta probiha jednoduše. Obsadite pozice protivnika svojima lidma v kličovych pozicach. Třeba v centralni bance. Pak znehodnotite měnu o jakesik šalone procento, třeba kurs marky o 86%. Na vnitřnim trhu bude chvilu trvat, než si teho lidi všimnu, a vy mezitim vykupite všecko duležite. A lidi pak budu čumět jak ščur do ryny a divit se, že už jim nepatři ani ta blba voda.

Nasilna cesta je trochu drsnějši, ale zas tak komplikovane to neni. Nejdřiv je třeba si zrobit seznam zemi, kere potřebujete ovladnut. Nazvěte je nějak škaredě, třeba Osa zla. V roce 2000 byla Osa zla nasledovna: Afghanystan, Irak, Iran, Sudan, Libyja, Kuba a Korea. Ta severni samozřejmě, bo tam su ti zli s raketama, na jihu su ti hodni s Hundajama. Rakety maju kromě Hundaju tež, ale nerobi si je sami, dovažaju je z hodne Ameryky. Čirou nahodou je sedmička z Osy ta sama sedmička zemi, kaj centralni banka neni pod kontrolu mezinarodniho bankeřa. Ale to je enem nahoda, že.

Čtěte ZDE: Ukrajina v likvidaci: Tiše padla měna. Trampoty čtyřprocentní armády. Válka s Ruskem bude. "Zbohem, ukrajinšti synci." Z Ostravy do Užgorodu je to blíž, než do Plzně

Pak se musi vymyslet jakysik koncept, aby bylo možne na nepřitela zautočit a svět vam ještě za to zatleskal. Takže třeba využijete přiležitosti, kdy se zesypu tři panelaky zasažene dvěma letadlama. Oznamite světu, že se v jakesik ďuře schovava taky fusaty chlop a na tu ďuru zautočite. Naštěsti se ten chlop schovava zrovna v nějake zemi z te zle Osy.

A tak tu zem rozbijete, a pak ji navrhnete, že byste ju chtěli znova postavit. Když mistni vlada nesuhlasi, budete ju rozbijat tak dluho, než suhlasit bude. Nebo vladu vyměnite za jinu. Pak s pomoci expertu vybudujete centralni baňku, zavedete vyhodne pujčky, devalvujete měnu minymalně na třetinu puvodni hodnoty, aby bylo možno levně nakupovat a dale postupujete podle bodu A - tedy miroveho planu.

Ku dnešnimu dňu z te zle Osy zustaly už enem tři země, kere ještě nesu pod kontrolu: Korea, Iran a Kuba. Tuž sem zvědavy, jak budu tyto země vypadat v roce 2020...

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil

PS: Mimochodem, kdyby vas zajimalo, jak se to robi třeba s plynem. Nejdřive se postarame, aby měna šla do hazlu, třeba o 70%. Pak nebude třeba platit za hřivnu dvě kačky padesat, ale enem osumdesat haliřu.

Zprava z tisku: Ukrajinska společnost Naftogaz oznamila, že tendru na vyběr pro privatyzaci systemu přepravy plynu se zučastnily dvě firmy - Lazard Feres a Rothschild S.p.A. Očekavane kupni ceny 193 milionu hřiven nebylo dosaženo. Druha jmenovana firma v tendru vyhrala s nabidku 98 milionu hřiven.

Tuž, nekupte to, když je to tak levne...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky