Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Evropská daň: Zaniklo v rachotu našich voleb? Británie už se okrádat nenechá. Kolik bude stát Junckerovo kafe? Alain Delon: Nenávidím tuto dobu. Evropané skřípou zuby. Povede nás Drahoš do otroctví?

Evropská daň: Zaniklo v rachotu našich voleb? Británie už se okrádat nenechá. Kolik bude stát Junckerovo kafe? Alain Delon: Nenávidím tuto dobu. Evropané skřípou zuby. Povede nás Drahoš do otroctví?

16. 1. 2018

Tisk článku

Radek Pokorný upozorňuje na nové Junckerovo řešení jak se vypořádat se skutečností, že Británie již nebude dojnou krávou Evropské unie

Ve vřavě mezi prvním a druhým kolem naší prezidentské volby by neměla zaniknout podstatná informace, kterou minulý týden vynesl na světlo šéf evropské komise Jean-Claude Juncker, jenž vyzval k zavedení nové plošné evropské daně, která by pomohla pokrýt výpadek způsobený odchodem Velké Británie z EU.

„Pro evropského daňového poplatníka je požadované navýšení maličkost, jde o ekvivalent jednoho šálku kávy denně. A já věřím, že Evropa stojí za víc, než jedno kafe denně,“ prohlásil šéf „evropské vlády“ na úvod konference o finančním rámci EU.

Zlatá slepice utekla

Nechme stranou, že cena kávy v bruselských restauracích, které navštěvuje „panstvo“ se pohybuje v cenových relacích, které si prodavačka v supermarketu u nás nevydělá za hodiny úmorné práce. Soustřeďme se na to, co nám tím bruselská elita sděluje: Nepřipustíme jakékoliv omezení našeho životního stylu vycházejícího z vysávání prostředků z jednotlivých evropských zemí, jejichž desátky nám tento život na vysoké noze umožňují. Když už se nepodaří zlatou slepici, kterou Británie je, udržet ani hrozbami ani za pomoci páté kolony uvnitř eurokoncentráku, alespoň jí vystavíme tučné výpalné. A když ani to nebude stačit, přiškrtíme ostatní poddané v impériu a zvýšíme jim odvody.

Jednání vedení EU začíná stále více připomínat chování vyděračského gangu, který, aby si udržel svůj komfort a pocit zabezpečení, používá stále agresivnějších metod k dosažení svých cílů. Tak, jako v posledních letech sovětského impéria málokdo v centru i na periferii od těch nejnižších úředníků až po režimní špičky věřil v jakékoliv ideály revoluce, tak i dnes před rozpadem bruselského impéria jsme svědky podobného cynického uvažování, které má za cíl pouze udržení pozic prostřednictvím ujařmení členských států unie.

Čtěte ZDE: Václav Klaus: Evropa má pořád problém - a my s ní. Rok 2017 byl zklamáním. Proč si Británie neumí s brexitem poradit? Pět světlých momentů Donalda Trumpa. Beznaděj na obou stranách Atlantiku

Tuční parazité 

Abychom si dokázali představit o jak mohutné spolčení se jedná, stačí se podívat na rozsah této euroarmády byrokratů vedoucích válku proti občanům evropských států, které se prozatím nepodařilo sjednotit do jednolitého superstátu. Podle britských médií pobírá více než deset tisíc zaměstnanců evropské unie vyšší plat než britský premiér!

Nejvíce peněz od daňových poplatníků z evropských států dostává předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker a předseda Rady EU Donald Tusk. Oba berou v základu více než 32 tisíc eur měsíčně (zhruba 900.000 Kč). Špatně na tom není ani sedm místopředsedů komise Frans Timmermans, Federica Mogherini, Kristalina Georgieva, Andrus Ansip, Maroš Šefčovič, Valdis Dombrovskis a Jyrki Katainenu, kteří pobírají plat ve výši 28.000 euro (760.000 Kč). Ani zbylých 20 komisařů včetně naší paní Jourové nepřijde zkrátka. Se svými 25.000 euro měsíčně (675.000 Kč) mají třikrát větší plat než český předseda vlády, který pobírá kolem 200.000 Kč za měsíc. Tedy zhruba stejně jako každý europoslanec, kterých sedí v Bruselu bezmála 800!

Když si k tomu připočteme desetitisíce úředníků, z nichž jich podle listu Die Welt má 5.000 vyšší plat než německá kancléřka (která bere něco kolem 17.000 eur měsíčně), je neuvěřitelné, že se pod touto armádou tučných parazitů celý systém ještě nezhroutil.

Není divu, že vedle všemožných dotačních politik a dalších zhoubných aktivit je i pro udržení této armády eurokratů třeba po odchodu Velké Británie vyždímat z odcházejících Britů co se dá (EU požaduje za propuštění z eurokoncentráku až 100 miliard euro). Britové naznačují, že jsou ochotni jednat zhruba o polovině této částky, ale napínáním struny hrozí, že prásknou dveřmi a Bruselu zbudou jen oči pro pláč. Je proto nutné přitlačit evropské státy, aby to byly ony, kdo vyždíme peníze od svých občanů a předisponuje do ústředí. To je to jedno kafe od každého Evropana, které minulý týden naordinoval Juncker.

Čtěte ZDE: Dobré zprávy z Mordoru: EU se začíná sypat. Skončila doba ohýbání hřbetů? Polsko bojuje i za nás. Pedofilní šíbr z Bruselu nám dává naději. Mlčení médií je stále trapnější. Chcete spáchat sebevraždu islámem?

Na pozadí našich prezidentských voleb

Evropskou armádu parazitů žijící z našich daní - a jimi de facto vyvolené příjemce dotací - je třeba neustále živit. A nejde jen o úředníky sídlící v bruselských a strasburských kobkách, ale o celou další armádu královsky placených úředníků rozsévajících myšlenky "bruselské socialistické revoluce" po celém světě. Oficiálně Evropská unie zaměstnává kolem 30.000 úředníků, reálný počet je ale zhruba šestkrát vyšší. Podle organizace Open Europe pracuje pro Komisi a Parlament EU více než 170.000 lidí.

Europotížisté, jako jsou země V4 a někteří další, jsou současně skandalizováni a je proti nim vedena tvrdá diskreditační kampaň. Koneckonců právě o tom je i právě probíhající prezidentská volba u nás. Proti Miloši Zemanovi útočí pražská eurokavárna už od jeho zvolení - a můžeme čekat, že před blížícím se druhým kolem bude tato kampaň gradovat. Nejde totiž o nic jiného než dosadit na Pražský hrad poslušného bruselského sluhu, který tak jako na Slovensku Andrej Kiska vrazí spolupráci V4 dýku do zad.

Ostatně ne náhodou je jeden z iniciátorů proimigrační petice a člen Římského klubu vrchní vítač Jiří Drahoš, do kterého eurokraté vkládají naděje na porážku Zemana s Kiskou často srovnáván.

Stále rostoucí část lidí v celé Evropě má vlády vyděračského eurogangu plné zuby. Snad nejvíce je to vidět ve Francii znormalizované vítězstvím jednoho z hlavních eurokratů Emmanuela Macrona. Za všechny to minulý týden vyjádřila jedna z velkých francouzských filmových hvězd Alain Delon. Ten v rozhovoru pro týdeník Paris Match prohlásil, že tento svět opustí bez lítosti. „Nenávidím tuto dobu. Je mi z ní na zvracení. Vše ovládá lež. Všechno je překroucené,“ uvedl Delon.

Zbývá ho jen označit za Putinova agenta a vypustit na něj profesionální feministickou teroristku jako na Miloše Zemana.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky