Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
EU: Cesta k učebnicově dokonalé sebevraždě. Cenzura, migrace a vyházené bilióny. Jak chutná drůbeží salát z kuřecího trusu? Novoučké no-go zóny brzy u nás! Soudní lékařství pro nejotrlejší. Mýlka je vyloučena

EU: Cesta k učebnicově dokonalé sebevraždě. Cenzura, migrace a vyházené bilióny. Jak chutná drůbeží salát z kuřecího trusu? Novoučké no-go zóny brzy u nás! Soudní lékařství pro nejotrlejší. Mýlka je vyloučena

6. 2. 2018

Tisk článku

Lubomír Vylíčil odhaluje Evropskou unii jako důkladně promyšlený a několikanásobně pojištěný nástroj sebevraždy evropské kultury a civilizace

Současná politika Evropské unie může vzbuzovat nejrůznější asociace a zavádět myšlenky vnímavého pozorovatele pěkně daleko. Třeba až k jedné postarší učebnici Soudního lékařství, dnes již zesnulého profesora MUDr. Jaromíra Tesaře DrSc.

Pan profesor ji sepsal čtivě. Suchý, praktický sloh učebnice pro odborníky prokládá na mnoha místech drobnými perličkami a zajímavostmi oboru. Tak třeba v kapitole "Sebevraždy" uvádí (v jednom z vydání) případ nešťastníka, který se rozhodl skoncovat se životem způsobem opravdu důkladným a promyšleným. Vylezl na jakýsi stožár a uvázav si smyčku vypil láhev smrtícího utrejchu, načež se střelil dvěma pistolemi naráz do srdce a do hlavy...

Morbidní? Jistě. Ale se současnou EU to má společného mnohem víc, než by se na první pohled zdálo. Podívejme se jen na pár perliček z nejnovější Bruselské produkce:

1) Evropský pilíř sociálních práv

Ano, to je ta smlouva, kterou pár dní před koncem svého neblahého mandátu stihl podepsat dosluhující premier Bohuslav Sobotka. V tichosti, téměř v utajení ve švédském Göteborgu. Jde o dokument, který má být podle předkladatelů "krokem ke sjednocení sociálních, zdravotních či školských systémů v celé EU". Ale ve skutečnosti jde, jako obvykle, o něco úplně jiného. V záplavě ušlechtilých frází se tu (jak jsme u eurolegislativy zvyklí) skrývá maličké čertovo kopýtko - "Pilíř" uzákoňuje všem migrantům stejnou finanční podporu. V kterékoli zemi EU. A stejný přístup k bezplatné zdravotní péči, ke vzdělání...

Pomiňme takovou maličkost, že zmiňovaní "migranti" ničím nepřispěli do systému, z něhož chtějí čerpat. A že to nemají pravděpodobně v úmyslu ani do budoucna. Odhlédněme od šílené, do očí bijící nespravedlnosti, spočívající v "evropské" výši dávek, o jakých se může českému důchodci jen zdát. Nejdůležitější (a nejzákeřnější) je něco jiného. Přijetí takovéhoto dokumentu by zcela odstranilo dosavadní nevýhody migrace do postkomunistických členských zemí EU.

Čtěte ZDE: Konečné řešení evropské otázky: Jak vypadá v teorii a praxi? Tajný plán z Bilderbergu. EU velí zapomenout na vlastní zemi. Islám to zabetonuje. Jsme určeni k likvidaci? Reinhard č. 2 odešel, plán však jede dál...

2) Dublin IV 

Jistě jste o něm také slyšeli. Jeho navrhovatelé z EK se přidrželi tradiční bruselské metody - něco nedopadlo? Občané to odmítli? No tak to zkusíme znovu, ale přejmenované. Tak jako s Euroústavou, irským referendem a podobně. V tomto případě vrací evropské politbyro znovu do hry tak zvané migrační kvóty. Tentokrát ovšem natrvalo a bez jakýchkoli omezení. Podstatou návrhu je "solidární" přesun migrantů ze zemí „přemigrovaných“ do „nedomigrovaných“. Účel je samozřejmě jasný. Přinutit tu vzpurnou, homogenní a migraci vzdorující východní čeládku, aby si už konečně převzala svůj díl multikulturního obohacení. Aby i v Praze, Budapešti či Varšavě vznikly moderní migrantské čtvrti a novoučké no-go zóny a aby tamní pouliční zločinnost dosáhla žádoucí evropské úrovně, jako třeba v Malmö, Paříži či Bruselu.

3) Klimatičtí uprchlíci 

Ze stejného soudku je i další návrh. Před pár dny, 16. 1. 2018, schválil Evropský parlament výzvu k Evropské komisi a členským státům s šíleným názvem "Women, gender equality and climate justice" Jeho body 21., 43. a 45. žádají, aby Komise a členské státy EU zajistily, že v chystaném Globálním kompaktu pro migraci budou klimatické změny uznány jako legální důvod k udělení azylu. O co jde?

O to, že na povinném míšení kultur se pracuje celosvětově. OSN má letos v úmyslu vydat takzvaný Globální zákon pro migraci, který má nahradit dosud platnou „Úmluvu o právním postavení uprchlíků“. Má to být slavnostně odhlasováno na podzimním OSN summitu v New Yorku 2018. A právě v tomto zákonu jsou zakotveny i tak obskurní důvody k povinnému udělení azylu, jako "klimatická změna" v zemi uprchlíka.

Jako ovšem každá rezoluce téhle čím dál podivnější organizace, bude Globální zákon pro migraci nezávazný a právně nevymahatelný pro země, které se k němu nepřihlásí. A například president Spojených států Donald Trump se už dopředu nechal slyšet, že podpis USA k něčemu takovému nepřipojí. On je vůbec známý kacíř a nepřítel progresivního lidstva...

Proto se naše milovaná Evropská komise rozhodla přistoupit k věci úplně jinak. Moudře a pokrokově. Není si jistá ochotou všech členských států, že se dobrovolně přihlásí k dodržování Globálního zákona pro migraci. A proto prohlásila, že ho přijme sama a to za všechny členské země EU naráz. A basta.

Takže: Odmítáte přijmout černouška, že nemá nárok, že v jeho vlasti žádná válka nezuří? Smůla. Je mu tam doma horko. Takže nárok má. Tady ho máte a pěkně se o něj starejte....

Dosti už ale o migraci, na stole jsou i další euro-jobovky.

Čtěte ZDE: Masová migrace: Dle EU "norma". Nová pravice promluvila. Zničení národů sociálním imperativem? Hnízdo byrokratů hrajících si na bohy má monopol na předpisy. Vyžaduje se kolektivní změna myšlení

4) Společné evropské dluhopisy 

Přesto, že je právě vytížená sestavováním koalice, našla si německá kancléřka Angela Merkelová v lednu trochu času, aby poklábosila s presidentem Macronem o jeho plánech na "novou Evropu". Dohodli se, že Francie podepíše letos s Německem smlouvu o vzájemné spolupráci, která se zaměří na oblast hospodářství, ale i na zahraniční politiku a otázky bezpečnosti.

Její součástí má být i plán na zavedení společných dluhopisů. Podle představ Francie by napříště neměly dluhopisy vydávat jednotlivé země eurozóny samostatně, ale celá eurozóna. Objevil se přitom i zajímavý výraz „rozprostření dluhu po celé EU“. Co si pod tím máme představit? To, že nesplatitelný řecký (a portugalský a italský...) dluh se hodí z části i na bedra nezasažených zemí. Třeba nás.

Aby to nevyvolalo povyk a revoltu zodpovědně hospodařících států, má být "evropský dluhopis" realizován obvyklou bruselskou metodou. Skrytě a obmyslně. Takzvanou sekuritizací již existujícího dluhu. Prostě se vezme dluhopis řecký, portugalský a italský a navrch položí jeden český. No a prodá se to jako celý balíček za cenu českého. Přesně tak, jak to dělali američtí bankéři před krizí 2008. Jeden z nich pak, ve vzpomínkách, tuto praxi charakterizoval výstižně - vyráběli jsme kuřecí salát z drůbežího trusu...

5) Ekologie 

I nadále se bude, radostně a hlavně velkoryse, poroučet větru a dešti. Oxidu uhličitému pak zvláště. Moudrá Evropská komise se rozhodla v letošním roce věnovat na činnosti související s klimatem až 20 procent rozpočtu. Zohledníme-li celkové náklady pro ekonomiku členských zemí, vyšplhá se ekologický účet EU pravděpodobně až na zhruba 209 miliard eur. Tedy na více jak čtyřnásobek ročního rozpočtu naší země. A ty peníze budou samozřejmě chybět jinde.

Čtěte ZDE: To by Orwell nevymyslel: Národní centrum proti online zločinům z nenávisti. Číst Twitter nebo honit teroristy? Deviant žalobcem i soudcem. Chromozomy jsou politicky nekorektní. Británie - náš vzor?

6) Cenzura

Aby se zatnul tipec nerůznějším rozvracečům, sýčkům a pochybovačům o správném směřování země a EU, začaly se objevovat první, tvrdě cenzurní zákony. V sousedním Německu vstoupil 1. ledna v platnost zákon označovaný jako NetzDG. Nutí provozovatele sociálních sítí, které mají více než dva miliony uživatelů, aby tak zvaný "závadný obsah" mazali, a to do 24 hodin, jinak jim hrozí pokuta ve výši 50 milionů eur (1,3 miliardy korun).

Závadným obsahem je pak cokoli, co nevoní současným euroelitám. Třeba tak zvané fake-news. Což jsou v podstatě zprávy, které si mainstream přeje před svými občany utajit. Nebo "nenávistný projev". Tím je míněna jakákoli, i opodstatněná a "odzdrojovaná" kritika menšin, migrace, migrační politiky, nebo (nedej alláh) dokonce státem protěžovaného islámu. A Německo se vůbec netají přáním, aby jeho nový zákon byl co nejdříve aplikován také ve zbytku EU.

Spoléhat se přitom může na své oddané, páté kolony. U nás už první, těžko říct vlaštovka, pokusně zakejhala. První místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija v TV Barrandov řekla, že bychom o zavedení této věci měli uvažovat i u nás. Skutečně! 

Když se na tyhle body podíváte, je situace jasná. Nemůže jít o nic jiného, než o promyšlenou, do detailů propracovanou a naplánovanou sebevraždu Evropy, naší kultury a naší civilizace. Pro jistotu i s mnoha pojistkami.

Kdyby selhala smyčka Dublinu IV, je tu ještě jed Evropského pilíře sociálních práv. Jistí to pistole Globálního zákona pro migraci, pro sichr zdvojená hromadným podpisem EU. No a že se pokazit může skoro všechno, tupluje to ještě pád do hloubky. Do hloubky dluhu a finančního rozvratu, vyrobeného za pomoci společného evropského dluhopisu a zbytečných ekologických výdajů.

A tak, jako si pevně rozhodnutý sebevrah hledá klidnější místo, aby jej nikdo nerušil, nebo dokonce nezachraňoval, tak se i naše slavná Únie snaží o zajištění klidu na dokončení neblahého díla. Pomocí cenzury. Aby nikdo na problémy neupozorňoval a tím nespustil nějaký předčasný pokus o záchranu.

Jak by řekl znalec, při obhlídce podobné causy - nešťastnou náhodu nebo pouhý demonstrační pokus lze v tomto případě zcela a jednoznačně vyloučit.

Je nám tohle zapotřebí?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky