Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Oslavili jsme svou svobodu: 70 let totality pokračuje podle starých not. Husákovy děti jako neužiteční idioti. Brusel nás zbaví Babiše i Zemana. Podlý Putinův mráz udeřil nečekaně: v zimě! Hrátky s čertem končí?

Oslavili jsme svou svobodu: 70 let totality pokračuje podle starých not. Husákovy děti jako neužiteční idioti. Brusel nás zbaví Babiše i Zemana. Podlý Putinův mráz udeřil nečekaně: v zimě! Hrátky s čertem končí?

26. 2. 2018

Tisk článku

Petr Hájek děkuje statečným demonstrantům proti neexistujícímu komunismu, že skvěle zakrývají nástup současné totality, proti níž se již brzy nebudeme moci bránit

Připomínka 70. výročí sametové revoluce z roku 1948 probíhala skoro stejně jako pravidelné oslavy sametové revoluce z roku 1989: tedy komicky, až patafyzicky. Kdo se neskryl před médii, lezl mu Únor z nosu i uší. Česká televize stála pochopitelně v prvních řadách pokrokového překrucování historie, tak jako v posledním půlstoletí vždy. Rozdíl v té předlistopadové s polistopadovou – žádný. Propaganda stejně tupá, řvoucí – a ve výsledku bezmocná. Jen rušičky nahradilo mazání internetových „nepřátelských webů“.

Koneckonců pochopitelné, jen zrcadlově obrácené. Převrat v osmačtyřicátém byl dirigován z Moskvy, ten v devětaosmdesátém z Washingtonu (ve spolupráci s částí sovětské KGB) skoro jako přes kopírák. Podobný průběh i důsledky. V obou případech lidé uvěřili, že jdou do ulic, aby zavládla spravedlnost, svoboda a světový mír. V obou případech posloužili pouze jako křoví pro nastolení další totality a protektorátu, v němž naše země opět ztratí suverenitu a národ možnost rozhodovat o sobě podle svého. A světová válka na spadnutí.

Neužiteční idioti

Na Václavském náměstí, jak sedmdesátiletá bolševická tradice velí, se sešla demonstrace. Tragikomická jako vždy. Vedle pošetilců bojujících staré války (když se to smí či dokonce žádá – a nikdo už nic neriskuje) také obskurní „pravicoví“ politici z pidistran „Národní fronty proti nesnesitelným volebním výsledkům“. Ve své obvyklé havlistické „intelektuální insolvenci“ štamgastů pražské kavárny se snad opravdu domnívali, že na tom urvou nějaké body v boji proti jednoznačným vítězům dvou posledních svobodných voleb, premiéru Babišovi a prezidentu Zemanovi. Je prý třeba oba „vyhnat“, skandoval jim do řeči „jejich“ dav. Demokraté jako řemen prostě. Také jako vždycky.

A jako vždycky pokrokoví politici z druhé (listopadové) „sametovky“ pod svatým Václavem opět potvrdili, že jsou jen matnými kopiemi svých originálů z té první únorové: Tamti na stejném místě řečnili, jak to bylo strašné za První republiky, tihle řečnili, jak to bylo strašné za té poúnorové socialistické. Dobře věděli, o čem mluví. Když „reálný socialismus“ padl, bylo jim tak kolem patnácti: Jiří Pospíšil (bruselský šéf TOP 09), a místopředsedové ODS Martin Kupka, Jana Černochová a Alexandra Udženija, rozená Pecičová (ta i navzdory tomu, že se v roce 1975 narodila v Bělehradě) jsou typické „Husákovy děti“. Přelidněná generace.

Jejich rodiče, navzdory „zločinné době nesvobody“, uprostřed strašlivé „sovětské okupace“, se totiž cítili natolik komfortně a sociálně bezpečně, že přivedli na svět neopakovatelně silné ročníky. Kdyby se něco podobného zopakovalo dnes, téma „vymírání národa“ by vůbec nebylo na stole. A tedy ani sociálně-inženýrské plány jejich německých a bruselských kolegů, podle nichž prý muslimové z Afriky, Asie a Blízkého východu spasí chudnoucí „důchodové účty“ stále méně plodných žen Západu. To je samozřejmě nesmysl ze všech hledisek, ale něco si přece pro své šílené plány na odnárodnění a zdecimování historických evropských zemí musejí vymyslet.

Čtěte ZDE: Dublin IV: Katastrofální ohrožení naší budoucnosti. EU definitivně zničí zbytky naší státní suverenity. Co Donald Trump odmítl, Brusel nadiktuje. Migrantská invaze ve druhé fázi. Přichází čas na czexit!

Ruský mráz

„Je šílená zima,“ sdělila davům několik desítek bojovníků proti někdejší totalitě bezvýznamná herečka. Byla hlavní „moderátorkou“ patafyzického „protikomunistického“ happeningu na centrálním pražském náměstí. Byla tak statečná, že přišla, přestože jí prý dokonce mrznou snad i ruce! A je tady úplně bez honoráře. Ani benzín jí prý nezaplatili. Je to vůbec možné? Co dělají neziskovky s miliardovými rozpočty? Žádný strach, oni na ni nezapomenou. Dostane to dodatečně z České televize, nebo od zpravodajské agentury Člověk v tísni, což je jedno a totéž, obojí napojené na naše či bruselské odírání daňových poplatníků, případně ze Sorosových nadací stojících na spekulacích proti měnám. Což je z hlediska lidí, kteří to celé nedobrovolně platí opět jedno a totéž.

Ale ta zima (dokonce v zimě!) je opravdu ukrutná. Hádejte, kdo za to může? „Západní Evropa se připravuje na příchod mrazivého počasí z Ruska,“ hlásají titulky investigativních pražských mainstreamových médií. Fakt je ten Putin ale geroj! Ono mu nestačí, že rozhoduje volby v Americe a v podstatě ve všech západních demokraciích – včetně té naší, jak nedávno odhalil soudruh Drahoš, budoucí senátor za nějaký, lhostejno jaký pražský obvod (také vás napadlo, proč nekandiduje za svůj domovský „okres na severu“, kde ho všichni přece tak milují?). Teď Putin vytvořil i tlakovou výši, která se odporně vysmívá pravdě o globálním oteplování...

Mezitím bombarduje u Damašku zoufalou Asadovu demokratickou opozici al-Kajdá i s jejich rodinami, která přece nechtěla nic jiného než pomocí amerických zbraní svrhnout legálně zvoleného prezidenta. O ukrajinské juntě, které se to již povedlo, ani nemluvě. A ještě se chechtá, když na olympiádě vítězní ruští hokejisté zpívají hymnu, ačkoli jim to Západ zakázal. No jakby ne? Vždyť ruské sportovní špičky nesměly do Koreji přijet, přestože chybička v konspiraci se vloudila a arbitráž ve Švýcarsku smetla „dopingový skandál“ do koše. Tak na nás ten arciďábel foukl tyhle zničující „holomrazy“ (přitom skoro po celé Evropě leží sníh).

Británii podle místních meteorologů čeká nejmrazivější únorový týden za posledních pět let a pro většinu území platí varování před přívaly sněhu. Také francouzská meteorologická služba potvrdila, že mráz souvisí s mocnou tlakovou výší, která se táhne od Putinova Ruska k Atlantiku. Sky News napsal, že by mrazivé počasí mohlo způsobit potíže v dopravě a přerušení dodávek elektřiny. Teploty mají klesnout až na minus 15 stupňů Celsia. Na východě Spojeného království má zase do středy napadnout až 20 centimetrů sněhu. "Jaro se o několik týdnů odkládá," uvedli už v pátek britští meteorologové s tím, že chlad potrvá nejspíš do půlky března.“

Čtěte ZDE: Zběsilé útoky na Okamuru: Naši věznitelé dostali poprvé strach. Děs z referenda je přímo mýtický. Cikánský, nebo slovanský holokaust? Národ i stát je možné uchovat. Jak na Druhé obrození? Tady jsme doma MY!

Fake news

Což je ovšem jedna z mála dezinformací jinak objektivního západního mediálního mainstreamu. Západní svět – a my s ním – čeká ve skutečnosti dlouhé období ostrých mrazů. A nejde jen o obnovenou studenou válku s Ruskem. Ta se totiž může v kterémkoli okamžiku změnit v horkou. Jenže umělý mráz vytvářený v chladících boxech skleněných paláců v Bruselu přirozené přírodní cykly již dávno popřel. A proto bychom měli zbystřit a nenechat se ukolébat přitroublými happeningy Husákových dětí.

To, před čím stojíme, má však naštěstí snadné řešení. Babiše a Zemana se totiž zbavíme ein zwei. Stejně jako celého našeho státu a nakonec i národa, který nechápe zákonitosti solidarity s Německem a dalšími, zaplavenými báječným migrantským živlem. Řešení se jmenuje se klasicky konspiračně nenápadně: Dublin IV. Způsob, jak se od našich legálně zvolených tyranů osvobodíme i bez Majdanů, nastínil před pár dny v Právu europoslanec (který už znovu nebude kandidovat, neb nahlédl zbytečnost své mise, protože jako jeden z mála tam nebyl kvůli astronomickým platům), sociolog Jan Keller:

„Počkejme ještě tři až čtyři měsíce a uvidíme, že věci se vyřeší úplně samy.

Na počátku zimy oznámila Evropská komise, že za půl roku bude přijat nový azylový zákon. Zbylých šesti měsíců má prý být využito k tomu, aby členské státy projevily ochotu přijmout tento zákon dobrovolně. Pokud tak neučiní, najde se jiný mechanismus, jak zařídit, aby takzvaný Dublin IV od června letošního roku vstoupil v platnost. (...) Až k tomu dojde, bude už docela jedno, jaké stranické složení bude mít náš parlament. Bude vcelku jedno, kdo zrovna sestavuje u nás vládu. A bude naprosto jedno, co si o tom myslí prezident. Všichni, kteří mají obavy z ohrožení naší demokracie zevnitř, si budou moci zhluboka oddechnout.“

On si poradí

Tady se teprve pointuje, proč všichni ti Babišovi odpůrci jsou „neužiteční“ idioti. O těch „užitečných“, zmíněných Vladimírem Uljanovem, který přivezl do Ruska za německé a americké peníze „komunismus“, už dnes není ani vidu, natož slechu. Řeč je o levičáckých „kavárnících“ všech dob a národností, kteří v „dobré víře“ pomáhali nastolit předchozí totality. Ta nastupující současná je už vůbec nepotřebuje – jen oni to nevědí. A tak chodí a demonstrují na Václaváku v mrazu, který už dávno nepřichází z Kremlu:

Nizozemští poslanci právě odhlasovali zrušení poradních referend. Stane se tak po „komplikacích“, které předloni způsobilo všelidové hlasování, jež odmítlo asociační dohodu EU s Ukrajinou. Nizozemsko nakonec asociační přesto dohodu ratifikovalo, když si na konci roku 2016 vymohlo na summitu EU od ostatních evropských lídrů formální proklamaci, že ratifikace neznamená pro Kyjev postavení kandidátské země a že unii nezavazuje k vojenské pomoci Kyjevu. S lidovým hlasováním o čemkoli je v zemích EU prostě definitivně konec. Tím posledním bylo britské – které znamenalo brexit.

Zde je klíč k Babišovu lavírování kolem Tomia Okamury. Pro Stranu přímé demokracie je totiž referendum – o čemkoli – zásadní otázkou. Pro Andreje Babiše rovněž – jenže v opačném gardu. Z EU má významný domácí úkol: Zabránit všemu, co by umožnilo občanům vyjádřit se k životním otázkám své země. A jakkoli Babiše Husákovy děti nenávidí, protože jim vyfoukl část jejich „liberálně demokratické“ moci, na tomhle s ním všichni spolupracují. A velký Andrej se konečně klidně a uvolněně směje: Už ví, že si poradí (i bez Zemana).

Čtěte ZDE: EU: Cesta k učebnicově dokonalé sebevraždě. Cenzura, migrace a vyházené bilióny. Jak chutná drůbeží salát z kuřecího trusu? Novoučké no-go zóny brzy u nás! Soudní lékařství pro nejotrlejší. Mýlka je vyloučena

Hrátky s čertem

Dublin IV je způsob, jak zakotvit, že migrantská apokalypsa bude pokračovat podle německých pravidel, která už nepůjde změnit. Rozšíří se do střední Evropy, která jí zatím odolávala. Všechny ty nekonečné spekulace o  vládě, sjezdy ČSSD, stovky hodin na ČT, podrazy na Babiše z Bratislavy (na téma „Bureš“) či od jeho velkých byznysových protihráčů ovládajících část policie (na téma Čapí hnízdo a spol.), jsou jen stínohrou neužitečných idiotů – v tomto jediném směru. Odpovědí jim je mlčení z Bruselu – do něhož nyní božský Andrej tak intenzivně jezdí. A zase se rozesmátý vrací. A říká jasně:

Žádné referendum o našem setrvání či odchodu z EU nepřichází v úvahu. To je ta základní zpráva. Zbytek jsou jen ornamenty. A (neužitečnými idioty nenáviděný) božský jedním slovem dodává: Povinné kvóty na přijímání migrantů pro nás nepřicházejí v úvahu. Bezva ne? Jen ale do okamžiku, než slavnostně oznámí, že sice Dublin IV platí, ale on zařídí, že to nebude tak strašné. A přiveze třeba příslib (slibem nezarmoutíš), že hnedle budeme mít také německé platy a důchody. Vyjednal to, protože umí lépe anglicky než Sobotka. No nekupte to!

A tak se budeme dále donekonečna scházet, odsuzovat Únor a velebit Polistopad. A čelit Putinovým mrazům či naopak horkům. Omezovat nepřátelskou propagandu, posílat do vězení za „nesprávné názory“ – jako vždycky. Hlavními nepřáteli jsou jako vždycky Jaro, Léto, Podzim a Zima.

Hrátky s čertem pokračují. Narozdíl od „minulého režimu“ to však není „na věčné časy".

Brzy již totiž nebude o co hrát.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky