Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
V ČR i na Slovensku: Kdo se tu snaží o barevnou revoluci? Chceme klidně žít a pracovat. Necháme je mluvit za nás? Majdan tady nechceme! Země rozvrací nepolitická politika. Dříve se za velezradu trestalo

V ČR i na Slovensku: Kdo se tu snaží o barevnou revoluci? Chceme klidně žít a pracovat. Necháme je mluvit za nás? Majdan tady nechceme! Země rozvrací nepolitická politika. Dříve se za velezradu trestalo

20. 3. 2018

Tisk článku

Gustáv Murín podává trestí oznámení na organizátory Majdanu na Slovensku a jde tak příkladem nejen svým spoluobčanům, ale i nám, občanům České republiky

Je smutné, když občan nemá klid na svůj život a práci, jestliže cvičení organizátoři převratů nastartují v jeho zemi svoji rozvratnou činnost. Já osobně to cítím jako újmu, když se již několik dní nemohu klidně věnovat své vědecké a literární práci proto, že jsou tu lidé, jimž jde o umělé vyvolávání hysterie a stupňování dalších a dalších nároků.

Pokud nějaký anonym svolá protesty a formuluje požadavky, jež současná legitimní vláda následně splní, ale přesto mu to pak nestačí, začínám mít obavy.

Pokud takováto osoba tvrdí, že jde o nepolitický protest, přičemž se ho však nejvíce domáhají takové politické kreatury jako Sulík nebo Matovič, přestávám takové osobě věřit.

To se skutečně nenajde nikdo, kdo by zastavil tento notorický "duhový scénář" z dílny diverzních centrál z obnovené Studené války? To jsme opravdu nepoučitelní z bídy těch, kteří těmto návodům uvěřili? Jsme opravdu ve vleku hrstky "revolucionářů z povolání", jaké měli komunisté? To se této destrukční činnosti nikdo nepostaví?

Musím to udělat sám

Pokud ne, považuji za svoji povinnost udělat to osobně. Tento národ mi dal zadarmo vzdělání, demokratické vlády mi daly možnost vyjadřovat se svobodně - a právě tato vláda mi dávala jistotu, z důvodů, které jsem tu již popsal, že mohu klidně vykonávat své povolání i poslání, že mohu klidně žít se svou rodinou a přáteli v dosud nevídané prosperitě této země.

Neznám ty lidi, co mi to chtějí svými nekonečnými protesty vzít. Nevím kdo jsou ti, kteří stupňují i mým jménem vzhledem k realitě absurdní požadavky. Nevěřím anonymům, kteří bez ohledu na splnění svých původních požadavků dále eskalují napětí ve společnosti hrozbou nekontrolovatelného násilí.

Tak, když nikdo jiný, já ano. Dnes jsem podal trestní oznámení na tyto osoby a vyzývám všechny občany Slovenska, kteří mají upřímnou víru v naši demokratickou budoucnost, aby oni sami individuálně nebo ve skupině přátel či rodiny podali trestné oznámení stejného znění. My nemusíme vyjít do ulic, abychom projevili svůj názor! My ho ale musíme vyjádřit, jinak bude zneužit nám neznámými "aktivisty". Upozorňuji, že takovéto trestní oznámení může podat i občan obávající se o svoji bezpečnost, tedy anonymně. Zde je cesta.

Čtěte ZDE: Jak se kradou země: Cesta mírová a cesta násilná. Co nám to jen připomíná? Osa zla povážlivě hubne. Kdo je další na řadě? Rozbíjet tak dlouho, až budou souhlasit. Pak to nekupte, když je to tak levné

Trestní oznámení

Ad: Generální prokuratura Slovenské republiky
Štúrova 2
812 85 Bratislava

Od: Dr. Gustáv Murín, Bratislava
16. 3. 2018

Pane generální prokurátore,

tímto podávám trestní oznámení na neznámé osoby, které ohrožují mne, moji rodinu, moje přátele, známé i moje čtenáře, kteří mi opakovaně různými formami vyjadřují své znepokojení nad činností uvedených neznámých osob v posledním období.

Uvedené osoby stupňující své požadavky vůči vládě a přitom odkazující i na mě a výše uvedené osoby bez našeho svolení se podle mého mínění dopouštějí trestných činů podle Zákona č. 300/2005 (trestní zákon) § 359 a Zákona č. 300/2005 (trestní zákon) § 311 (viz na konci podání).

Žádám, Vás důrazně, aby orgány činné v trestním řízení pod Vaší jurisdikci neprodleně zasáhly v zájmu prevence naplnění uvedených paragrafů a to vyšetřením:

  1. Kdo jsou uvedené osoby organizující veřejné protesty i mým jménem, s čímž nesouhlasím?
  2. Jejich jména a místo působení?
  3. Jaká je jejich minulost, působnost a kvalifikace pro pořádání takovýchto veřejných shromáždění?
  4. Jak koordinují svoji činnost v neprospěch mé osoby a výše uvedených osob?
  5. Kdo je financuje? Jsou tyto zdroje legální? Žádám jejich konkretizaci.
  6. Jaké je jejich propojení se zahraničními vlivovými organizacemi prokazatelně destabilizujícími v minulosti vlády v jiných zemích?

V zájmu zachování demokratického charakteru tohoto státu a jeho ústavních základů Vás žádám, abyste využitím všech prostředků státu, který podporujeme nejen svými daněmi, ale také svojí prací, našli co nejdříve odpověď na uvedené zásadní otázky v zájmu doložení trestného konání mně neznámých osob, vůči nimž podávám toto trestní oznámení.

Zároveň žádám, s odvoláním na svá lidská a občanská práva, aby uvedené Vámi identifikované osoby NIKDY nezneužívaly moji osobu tvrzením, že mluví i mým jménem. Konsekvetně to znamená, že každé jejich prohlášení musí obsahovat dodatek ve znění "s čímž nesouhlasí Gustáv Murín". Logicky tak musí být uvedeno i v případě osob, které se svými individuálními podáními přidají k mému trestnímu oznámení.

Dále žádám, aby na základě tohoto mého trestního oznámení byly všechny vámi identifikovány osoby brány na zodpovědnost za škody - vzniklé jimi vyprovokovanými veřejnými akcemi - na majetku obecním i soukromém, zdraví a dokonce životech občanů.

Toto trestní oznámení podávám na anonymní osoby na Generální prokuraturu, neboť neznám místní příslušnost uvedených osob.

Toto trestní oznámení podávám veřejně z důvodu jeho naléhavosti a veřejné kontroly.

Dr. Gustáv Murín, PhD.

Moje Trestní oznámení se zakládá na:

Zákon č. 300/2005 (trestní zákon) § 359

(1) Kdo skupině obyvatel vyhrožuje smrtí, těžkou újmou na zdraví nebo jinou těžkou újmou nebo způsobením škody velkého rozsahu, nebo kdo použije násilí proti skupině obyvatel, bude potrestán odnětím svobody až na dva roky.

(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1

  1. a) ze osobního motivu ,
  2. b) závažnějším způsobem jednání, nebo
  3. c) veřejně.

Zákon č. 300/2005 (trestní zákon) § 311

Občan Slovenské republiky, který ve spojení s cizí mocí nebo s cizím činitelem spáchá trestný čin úkladů proti Slovenské republice, teroru, záškodnictví nebo sabotáže, bude potrestán odnětím svobody na patnáct až dvacet pět let nebo trestem odnětí svobody na doživotí.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky