Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Španělsko ve varu: Socialistický premiér po politickém převratu jako urvaný ze řetězu. Migranti, devianti a feminismus. Ztratí Španělé národní identitu? Situace jako před občanskou válkou 1935. Poteče opět krev?

Španělsko ve varu: Socialistický premiér po politickém převratu jako urvaný ze řetězu. Migranti, devianti a feminismus. Ztratí Španělé národní identitu? Situace jako před občanskou válkou 1935. Poteče opět krev?

6. 7. 2018

Tisk článku

Sofia Metelkinová popisuje devastující proudy ve španělské společnosti po politickém převratu, který může vyústit v krvavé řešení

Na základě manipulací kolem LGBT Pride v Madridu je ve španělském metru vyvěšován příznačný reklamní plakát. Jeho původcem je jedna soukromá překladatelská škola. Zobrazuje lascivně provokativní scénu s ruským a španělským fotbalovým fanouškem netradiční orientace a je na něm v obou jazycích napsáno „Jsme manželé“.

Možná se firma rozhodla pojmout téma (nedávného) rusko-španělského fotbalového zápasu na Mistrovství světa 2018 po svém, ale v podstatě nejde o žádné překvapení. Homosexuální sňatky ve Španělsku byly legalizovány 3. července 2005 a při tomto výročí probíhají každoročně v Madridu LGBT průvody.

Španělský Macron

Problém je ovšem mnohem závažnější, než duhové plakáty v metru hlavního města. Je třeba si uvědomit, že ačkoli se devastující tendence ve Španělsku objevily už dávno, situace se v posledním měsíci zhoršila v souvislosti s nástupem nového premiéra na politickou scénu – socialisty Pedra Sáncheze (strana PSOE –Španělská socialistická dělnická strana). K moci se dostal bez mandátu z voleb, ve skutečnosti šlo o mocenský převrat zosnovaný uvnitř vládnoucích elit.

Sánchez se hned na počátku odkopal, když při nástupu do funkce odmítl přísahat na Bibli, a posléze se nechal slyšet, že zbourá monumentální komplex Údolí padlých (pomník padlých ve španělské občanské válce velebící Velký kříž – pro Španěly nesmírně důležitý symbol). Toto poslední rozhodnutí začíná vyvolávat rozruch mezi Španěly, jimž není lhostejná vlastní historie: v hlavním městě již visí protestní plakáty a byl založen hashtag „El Valle no se toca“ (Nedokýtejte se Údolí).

Ve španělském kabinetu je rekordní počet žen (což samo o sobě vede k tomu, že prioritním tématem v domácí politice se stal feminismus). V zahraniční politice se prohlubuje globalizační trend, což se projevilo mimo jiné tím, že Španělsko souhlasilo s přijetím migrantů z Německa a zařadilo se mezi tři přední lídry Evropy v přijímání běženců „vylovených“ ze Středozemního moře.

Politický převrat ve Španělsku byl proveden zcela svévolně, a k moci byl dosazen místní Macron či Trudeau. Mimochodem: nikoli náhodou den před rozhodnutím přijmout co nejvíce migrantů se Sánchez setkal s miliardářem Georgem Sorosem. To je přinejmenším jako politické vyznání vlastní sexuální orientace.

Je nejvyšší čas, aby se Španělé probudili: nejde o nostalgii nad zašlými časy, kdy jim vládl generál Franco, ale o skutečnou hrozbu, že navždy ztratí svoji identitu. A v takovém případě se nelze vyhnout občanské válce.

Čtěte ZDE: OSN žádá odstranění hrobu generála Franca z panteonu Údolí padlých. Komu a proč ještě dnes vadí? Protože zachránil Španělsko před jedem bolševismu a zednářství?

Jako před španělskou občanskou válkou

Geopolitika.ru už dříve zveřejnila článek o napjaté situaci ve Španělsku, která je velmi podobná té z roku 1935 – rozdíl je pouze v nové scenérii a skomírajícím globalistickém monstru. Vladislav Vasilenko v něm píše, že události z počátku června naznačují, nakolik jsou atlantisté v časovém presu, protože jsou nuceni jít proti vlastnímu dlouhodobému projektu. Proti Národní straně, která je pouze formální dědičkou Falangy, neboť ztratila podstatu jejího ducha, o němž psal ve svém díle generál a diktátor dvacátých let minulého století Primo de Rivera. Nyní jsou atlantisté nuceni jednat v krátkodobé perspektivě přivedením socialistů k moci ve Španělsku, aby dodali druhý dech panevropské alianci sociálních demokratů.

Ale takový posun v postojích transatlantických mocností je absurdní, neboť to povede jen k posílení odporu, a dost možná i k výbušné situaci, ve hnutí VOX, což je španělská odnož hnutí Generace identity.

Lze předpokládat, že tento krok je diktován postupujícím zoufalstvím - něco jako koalice sociálních demokratů a Zelených na záchranu Merkelové. Upřímně řečeno, je to propadák, protože oslabuje systémové konzervativce a posiluje radikály. V případě Sánchezovy vlády se to dále komplikuje její faktickou závislostí na podpoře baskických a katalánských separatistů. Ve skutečnosti má oficiální Madrid dvě možnosti: buď jít do přímého vyjednávání s Barcelonou, nebo ztratit parlamentní většinu s perspektivou předčasných voleb.

Komu zvoní hrana?

Čas hraje proti PSOE. Šílené návrhy katalánské Ady Colauové na snížení počtu turistů a přijetí nových imigrantů brzy povedou k rozpočtovému deficitu, ke zvýšení veřejného dluhu a k dalšímu nárůstu již tak nezvladatelné nezaměstnanosti, což vždy posilovalo socialisty - ale teď je situace právě opačná! Nyní má Evropská centrální banka jiné starosti, a to především Conteho italský vládní kabinet, protože v koaliční smlouvě Ligy severu a Hnutí pěti hvězd existuje doložka o možnosti paralelního oběhu liry a eura. A Itálie je zakladatelem EU a třetí ekonomikou unie, což v principu znamená, že ji nelze vydírat jako Řecko. No, a to pravděpodobně povede k bankrotu Španělska a v důsledku toho k pádu separatistů i socialistů.

Současné složení parlamentu připomíná rok 1935. Polarizace, levicová vláda široké lidové fronty a k tomu ateistická zběsilost. Doufejme, že tentokrát to bude válka nad hroby a ne potoky krve. Snad Španělé najdou jinou cestu než opakovat krvavé šílenství, které se stalo předzvěstí Druhé světové války.

Zdroj. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky