Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Merkelová je už mrtvá: Dva scénáře agonie. Evropské národy versus Nový světový řád. Je britská královna Alžběta II. potomkem Mohameda? Kdo stojí za Trumpem? A kdo přijde kancléřce na pohřeb?

Merkelová je už mrtvá: Dva scénáře agonie. Evropské národy versus Nový světový řád. Je britská královna Alžběta II. potomkem Mohameda? Kdo stojí za Trumpem? A kdo přijde kancléřce na pohřeb?

13. 7. 2018

Tisk článku

Alexandr Chalděj přináší expresivní sondu do principů Nového světového řádu, pro nějž teď státníci jako Angela Merkelová musejí obětovat celou svoji politickou kariéru

Evropská média napjatě sledovala konflikt mezi kancléřkou Angelou Merkelovou a jejím ministrem vnitra Horstem Seehoferem, který otevřeně vyhrožoval, že vydá rozkaz zablokovat hranice Německa pro migranty, pokud takový příkaz nevydá sama Merkelová.

Pro Merkelovou to byla past končící politickou smrtí: pokud by takový příkaz vydala, zpronevěřila by se politice globálních světových finančních skupin, pokud ne, koalice v Německu by se rozpadadla a ona sama by přišla o kancléřské křeslo. Bez ohledu na to, že vše skončilo podivným umatlaným jakoby-kompromisem, je Merkelová už nyní politickou mrtvolou.

New Age

Globalizace, to není jen spolupráce a integrace. Jde o globální projekt Nového světového řádu a světové vlády na principech New Age a na ideologii zaměřené na rozklad všech států na konfliktní skupiny shromážděné pod praporem multikulturalismu a postrádající národní, pohlavní, sexuální a obecně jakoukoli přirozenou lidskou identitu. Rozumí se rozklad těch států, které dosud stály na principech národně homogenního a tudíž fundamentálního společenského a kulturního obsahu.

Multikulturalismus je apoteózou liberalismu, jíž se stvrzuje právo žít uvnitř společnosti v kulturně izolovaných skupinách, které se nemusejí integrovat a mohou zůstat hluboce nepřátelské vůči domovskému státu a jeho kultuře. Idea rozmělnit pod záminkou věrnosti společnému superstátu více náboženství a národů do jedné mnohonárodnostní břečky je přesně tou podvratnou ideologií, která má zničit kulturní jádro stávajících národních evropských států.

New Age se snaží zlikvidovat všechna hlavní náboženství světa a ve vzniklém vakuu vytvořit nové syntetické náboženství. Nebude to křesťanská, muslimská nebo buddhistická víra, ale pouze víra. Ekumenické hnutí v rámci křesťanství slouží právě tomuto účelu, a pro něj bylo vytvořeno.

Čtěte ZDE: Žhavá kauza Římský klub: Jaké má poslání? Výroční zpráva prozradí. Starý svět odsouzen k zániku? Hraběcí rady akademiků: Zrušit hranice, nerodit, převychovat mládež. Vstříc Novému světovému řádu

Královna je chalífa?

Arabové nastoupili jinou cestu: Marocké noviny Al-Isbua píší, že královna Alžběta II. je potomkem proroka Mohameda ve 43. pokolení; je s ním pokrevně spojena, přesněji s jeho dcerou Fatimou přes hraběte z Cambridge, který žil ve 14. století. Již dříve tuto skutečnost potvrdili Ali Gomaa, bývalý velký muftí Egypta, a Burke's Peerage, britská autorita přes královský rodokmen. A tak má britská královna údajně právo vládnout islámskému světu. Informaci zveřejnila média po celém světě, včetně časopisu patřícího domu Rothschildů The Economist, který publikoval článek „Královna je chalífa?“.

Konspirační teorie proto říkají, že multikulturalismus je aplikován na zakázku nejbohatších rodin z Velké Británie (především Rothschildů), které stojí za zády britské koruny a čekají tam, až na oplátku převezmou od USA zpět světovou vládu, tentokrát však nikoliv jako impérium starého typu, ale jako neviditelnou síť finančních center, jejíž enklávy jsou rozptýleny po celém světě. 

Právě za tímto účelem slévají všechny národy i s jejich religiemi do jediného tavícího hrnce a vytvářejí nové syntetické náboženství, jež ve skutečnosti představuje antireligii zaujímající místo tradičních náboženských systémů. Tyto vlivy působí nejen v Británii, ale i v USA (kde již bylo mj. vztyčeno více než 40 soch Satana na místech určených k jeho uctívání).

Moucha lapená v pavoučí síti

Jsme svědky války finančního kapitálu s tradičními státy, které představují pro kapitál překážku na jeho cestě k převzetí absolutní moci. V tomto boji se německá kancléřka Angela Merkelová stala obětí: je jako moucha lapená v pavoučí síti a její život nezávisí na tom, jak dlouho se v ní bude třepat. Bude snědena tak jako tak (sladkosti jsou již hozeny), je tudíž v bezvýchodné situaci.

Po druhé světové válce byl status německého kancléře stanoven americkým kancléřským zákonem a tento dokument sestavily globální síly. Právě ty se vypořádají s Merkelovou jako se zlodějem v podmínečném trestu, jemuž předem určili jeho úděl. Merkelová nemůže sejít z této cesty, nemůže zavrhnout multikulturalismus. Tím by sama sobě podepsala ortel. Ovšem ani prosazování multikulturalismu ji nespasí. Kamkoli půjde, tam jí srazí hlavu.

Takto skončí před našimi zraky osud silného a autoritativního evropského politika. Je zřejmé, že západní politici nemají autoritu ani faktickou moc. Ani německá kancléřka, ani americký prezident. A pokud lékař řekl – do márnice, tak tedy do márnice, a žádná samoléčba. Trump osočuje Merkelovou za migranty, ale Merkelová je vyděšená a považuje Trumpa za kacíře a šílence, který se vzbouřil proti pánům světa. Ale za Trumpem jsou mocné protiglobalistické síly, kdežto za Merkelovou žádné takové síly nejsou. A proto umírá (politicky) mezi kladivem a kovadlinkou. S největší pravděpodobností se její koalice brzy rozpadne, pokud stínovými kanály nepřijde příkaz Seehoferovi a bavorské CDU-CSU, aby ustoupili.

Bavoráci z principu neustoupí, i kdyby takový příkaz dostali. Pro Bavoráky znamená multikulturalismus konec jejich dominance v Německu. Nemají kam ustupovat. Tudíž konflikt, kvůli němuž padne hlava kancléřky Merkelové, je neodvratný. Ačkoli dnes kancléřům hlavy nestínají, nic příjemného taková politická poprava nepřináší. Podle všeho německou kancléřku politicky ztratíme. Putin, Orbán ani Trump ji nedokázali přesvědčit. Její politická smrt, pokud se nestane zázrak, je nevyhnutelná.

Bude však poučné sledovat, jací lidé jí přijdou na pohřeb...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky