Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

18. 3. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký konstatuje, že čeští politici a jejich západní protektoři jsou ohromeni drtivým vítězstvím Vladimíra Putina a přináší text blogerky Slovanky o situaci v USA, kde právě testují další z metod podvodů, jak vyhrát volby, když je občané nechtějí nechat dál škodit

Očekávatelně drzé - ale vlastně až komické - jsou reakce západních politiků na drtivé zvolení Vladimíra Putina. Těžko vydýchávají, že jeho obliba se počítá v téměř devadesáti procentech při absolutně rekordní volební účasti. Jako obvykle jsou nejdivočejší naši bruselští rektální alpinisté z pětidemolice. Výroky pirátského "kinderministrra" zahraničí Lipavského a jehio kolegů z nejhorší a nejméně oblíbené vlády v historii samostatné České republiky prozrazují zoufalství a závist: Tohle se jim určitě nestane.

Současným vládám napříč EU a Spojenými státy naopsk reálně hrozí, že je lidé vymetou z jejich zkorumpovaných pozic. Proto se chystají zdokonalit podvody, k nimž tak zářně inspiroval volební superpodvod, kterým v USA odstranili před téměř čtyřmi roky vítězného Donalda Trumpa. Samozřejmě: Amerika náš vzor - a nikdy jinak. A protože už nebudou stačit ani podvody s korespondenční volbou, sahají k "inovacím". A opět jsou v tom bidenovské struktury v USA na špici. 

pp

Pro výhru loutek Deep state je třeba udělat cokoli. To už dávno pochopili ti, kteří jsou u vesla – ať už za oceánem nebo kdekoli v Evropě. To je také důvod, proč se tyto loutky snaží sahat i k voličům, kteří by vůbec neměli mít povoleno rozhodovat o osudu dané země a k lmanipulovatelné korespondenční volbě.Tak jak se u nás pětikolka snaží mezi voliče zahrnout i jedince, kteří u nás nikdy nežili a často ani neumějí česky – jen na základě toho, že nějaký jejich poměrně dávný předek do jejich současné vlasti emigroval.

V USA se nyní pokoušejí demokraté sehnat voliče tím nejjednodušším způsobem: nechají je volně proudit přes hranice. Od začátku Bidenovy vlády – tedy od ledna 2021 – přišlo do země přes 8 milionů migrantů, kteří jsou v zemi samozřejmě nelegálně. Mezitím další tisíce denně do země proudí. Někteří cizinci jsou dokonce dováženi do země letecky, takže ani nemusí absolvovat strastiplnou cestu. Čím víc se jich podaří do USA dostat, tím lépe pro Obamovu loutku (ať už to nakonec bude Biden nebo někdo jiný).

 

POJĎME SE PORADIT!

Protiproud TV v pondělí 18. 3. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Pozor, tentokrát v již trochu upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až zase v příští Tea Party.

Nafukování

Do toho se opět ve velkém propagují již osvědčené korespondenční volby a mění se zákony tak, aby mohli volit i ilegálové. Ilegální přistěhovalci jsou nelegální cizinci. Neobčané, ať už legálně nebo nelegálně, nemají právo volit v amerických národních volbách. Pro lidi bez občanství je to trestný čin volit a ústava USA a jednotlivých států jasně zakazuje cizincům volit.

Přesto ministerstvo spravedlnosti používá dolary daňových poplatníků, aby  povzbudilo uvězněné zločince a neobčany k volební registraci. Přesně to se uvádí v dopise ministerstvu spravedlnosti, který poslal hlavní volební úředník státu Mississippi, tamní ministr zahraničí Michael Watson.

V dopise určenému americkému generálnímu prokurátorovi Merricku Garlandovi, se uvádí: „Je docela šokující, že uprostřed krize na naší jižní hranici a bezprecedentní vlny kriminality se Bidenova administrativa rozhodla vynaložit dolary z našich daní a životně důležité zdroje na vymáhání práva na program, který riskuje nafouknutí státních voličských seznamů nezpůsobilými voliči a voliči bez občanství.“

ZKUSILI JSTE? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Příkaz vydaný v březnu 2021, nařídil „stovkám federálních agentur, aby zasahovaly do státní a místní volební administrativy tím, že použijí peníze amerických daňových poplatníků na podporu registrace voličů a získávání hlasů,“ napsal Federalist Shawn Fleetwood.

Chápeme to tak, že každý ilegál, dostane formulář, který ho informuje o jeho právu zaregistrovat se a volit,“ uvádí se v dopise ministra Watsona podle Fox News. „Poskytování informací neoprávněným osobám bez státní příslušnosti o tom, jak se zaregistrovat k volbám, je nepochybně povzbuzuje k tomu, aby se nelegálně zaregistrovaly k volbám, a vystavuje je právnímu ohrožení nad rámec jejich imigračního statusu.“

Rozhodnou u nás volby Fialovi Ukrajinci?

Každému, kdo by chtěl důsledky Bidenova exekutivního příkazu (EO) a následného celostátního EO guvernérky Gretchen Whitmerové připsat neznalosti nebo špatnému úsudku: Zamyslete se znovu.

Podle článku v Midwesterner si ilegální skupina nárokuje zásluhy na převrácení Sněmovny reprezentantů státu Michigan a jako úplatek se bude tyto skupina snažit schválit řidičské průkazy pro ilegální cizince (v USA stačí k volbám přijít s řidičským průkazem). Výraz „ilegální cizinec“ mluví sám za sebe. Nikdo se zdravým rozumem by si nemyslel, že by ilegální cizinci mohli volit v amerických volbách.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Tento zákon šitý „horou jehlou“ má na poslední chvíli zajistit výhru loutky Deep state. Není divu, že republikánští politici, kteří jsou samozřejmě z podobného pokřivení Ústavy rozhořčeni, proti tomuto bezprecedentnímu kroku protestují.

Ostatně - nejde už jen o Spojené státy. Pokud by se tato metoda falšování voleb osvědčila, použili by ji jako mustr i vlády v amerických koloniích, tedy zejména politici v zemích EU včetně té naší pod vedením Petra Fialy, které by se již k moci legální cestou nikdy nedostaly.

K tomu by mohl v našem případě využít statisíce Ukrajinců, kteří sem za poslední dva roky přišli. To není vůbec nereálné. Pětidemolice protlačí parlamentem cokoli - a korporátní média jí budou tleskat. A Ústavní soud Petra Pavla k tomu - jako v případě protiústavní krádeže důchodů - samozřejmě klidně kývne.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky