Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Panika v NATO: Válka s Ruskem by mohla nevypuknout! Lásky a nelásky amerického prezidenta. Komu všemu již není pomoci? Obamovi pohrobci páchají všude zlo. Bažiny teď hrají o všechno. I za cenu atentátu?

Panika v NATO: Válka s Ruskem by mohla nevypuknout! Lásky a nelásky amerického prezidenta. Komu všemu již není pomoci? Obamovi pohrobci páchají všude zlo. Bažiny teď hrají o všechno. I za cenu atentátu?

10. 7. 2018

Tisk článku

Lubomír Vylíčil analyzuje zdroj paniky zachvacující bažiny, nachází jej především v Trumpově prozíravé politice a s napětím očekává vyvrcholení tohoto historického boje

"Nejvyšší představitelé členských i partnerských států Severoatlantické aliance se po dvou letech opět sejdou na vrcholném summitu, který se uskuteční 11. a 12. července 2018 v Bruselu". Říká oficiální sdělení NATO pro tisk. Takovým tím obvyklým, nudně vznešeným až pompézním stylem, který byl dříve charakteristický pro stranické sjezdy...

Ovšem za kulisami to vypadá úplně jinak. Namísto slavnostní nálady, pozitivních očekávání a posledních příprav, je mezi politiky cítit panika, defétismus a místy až pohřební nálady. A to vše kvůli jednomu člověku. Americkému presidentovi Donaldu Trumpovi.

Trumpovy hříchy

Serveru Bloomberg svěřil své obavy penzionovaný generál Stavridis. Podle jeho slov ten nevypočitatelný a nebezpečný člověk ohrožuje Alianci hned ze tří stran. Za prvé prý "nemá rád mezinárodní organizace", za druhé má "zjevné osobní antipatie ke klíčovým vůdcům aliance" a co je nejhorší, "chová osobní náklonnost a obdiv k V. Putinovi".

Pokud jde o první ze zmíněných "ideozločinů", má asi pan generál na mysli nedávný demonstrativní odchod Trumpových USA z Rady OSN pro lidská práva. Což byl, podle všech normálně uvažujících lidí krok správným směrem. V situaci, kdy váš milovaný automobilový klub ovládnou agresivní ekologové, nenávidějící spalovací motory, už ani nezbývá gentlemanovi nic jiného, než zamáčknout slzu a klub opustit. S tím, že zastavuje i pravidelné platby do klubovní kasičky.

Tak i s Radou OSN. Současným předsedou spolku je jistý Zajd Raad Husajn, zapálený bojovník za migraci, jakožto "lidské právo". Kdokoli, kdykoli a kamkoli... Řadovými členy jsou, mimo jiné, i Venezuela, Čína, Kuba a Demokratická republika Kongo, samé výkladní skříně práva. Činnost organizace, prodchnuté islámem, pak spočívá především ve velkovýrobě rezolucí, odsuzujících Izrael, kdykoli tam nějaký Palestinec jen uklouzne slupce od banánu.

Nedosti na tom. Po nedávném odstoupení od Klimatické dohody OSN, která měla tak pěkně našlápnuto k dalšímu omezení ekonomiky vyspělých zemí a k plánovité regresi životní úrovně jejich obyvatel, vyhlásil president Trump i úmysl opustit UNESCO, Organizaci spojených národů pro výchovu, vědu a kulturu. Další mezinárodní organizaci, ovládnutou islámem a pokrokářským neomarxismem, které už není pomoci.

Čtěte ZDE: Summit se blíží: Půjde Rusko s USA proti společnému nepříteli? Loutky Deep State čelí trestnímu stíhání. Proč o tom média mlčí? Trump je již dostatečně silný pro jednání s Putinem. Budeme mezi poraženými?

Trumpova neláska

Co se druhého, z generálem uvedených Trumpových hříchů týká, tedy té nelásky ke "klíčovým vůdcům aliance", půjde patrně o Angelu Merkelovou, Justina Trudeau a snad i Teresu Mayovou. Jako z udělání samé politiky, které lze společně charakterizovat jako jakési "Obamovy pohrobky". Ostatně Merkelová to, po Trumpově volebním vítězství, i sama o sobě veřejně prohlásila. Že teď musí být Německo (rozuměj ona) leaderem liberálního, demokratického světa. O její politice nemá cenu se šířit.

Justin Trudeau je jedním z posledních kovaných sluníčkářů ve vysoké vládní funkci. Člověkem otevřeně toužícím po pestré, kulturně různorodé Kanadě. Letos v lednu reagoval na plánovaný zákaz vstupu občanů několika muslimských zemí do USA tweetem: "Těm kteří utíkají od pronásledování, teroru a války, Kanaďané vás přivítají bez ohledu na vaší víru. Rozmanitost je naše síla. Vítejte v Kanadě." A drží ho to do dneška. I když na základě jeho tweetu přešlo hranice z USA do Kanady během letošního prvního pololetí na jedenáct tisíc (hádejte jakých) ilegálů.

V případě Teresy Mayové je náklonnost k pokrokářství sice skrývaná, ale v poslední době už dost nedbale. Nejde jen o její praktické sabotování brexitu. Ale zejména o promuslimskou politiku, aktivně potlačující nesouhlas a odpor původního obyvatelstva. Takový Tommy Robinson by mohl vyprávět. Ostatně, po loňském atentátu se čtyřmi mrtvými otevřeně peskovala britská media i veřejnost: "Není vhodné to označovat za islámský terorismus. Je to islamistický terorismus. Je to perverze skvělé víry," Co dodat.

Uznejte, že neláska k takovýmto "klíčovým vůdcům aliance" je lidsky plně pochopitelná. A politicky dvojnásob. Tahle ujetá trojka představuje poslední tři významné zahraniční opory politiky toho "Deep state", se kterým doma bojuje na život a na smrt.

Trumpovi nepřátelé

Největší obavy uvnitř NATO však vzbuzuje Trumpova sympatie k ruskému presidentovi. Se kterým se, za pár dní (16. července) má ve finských Helsinkách osobně setkat. Hned po tom summitu Aliance. Panuje obava, že si tam padnou do oka a domluví se na společném postupu proti společnému nepříteli. Na rozdělení sfér. Vy tady, my zde..... Podle velice znepokojených hlasů zevnitř Aliance, prý dokonce hrozí " stažení velkého počtu amerických sil z Evropy nebo zastavění výcviku na východních hranicích aliance, protože podle Ruska jsou manévry "provokativní".

No hrůza pomyslet!

Čtěte ZDE: Doba se mění: Lhát už se nevyplatí. Proč odsoudili Nizozemci Rusko za sestřelení MH17? Propaganda zašlých časů. Soud v Haagu za hranicí absurdity. Rozsvítí se v hlavách politikům? Muž tragického osudu

Obamovsko-clintonovským pohrobkům jde o všechno. Evropskou válku s Ruskem se jim (zatím) rozpoutat nepodařilo. A tolik se snažili! Ukrajinu do občanské války přivedli, letadla sestřelovali, "chemické útoky" v Sýrii organizovali, špiony (a v poslední době i bezdomovce) v Anglii trávili, noviny i televize propagandou plnili, až to přetékalo... Takových miliard to stálo. A nic. Ten zpropadený lid Evropy se nejen že na Rusa nechystá, ale čím dál víc se vzpouzí i údělu, co mu už před léty naplánovali. Evropská unie drží už jen setrvačností a důvěra v instituce, včetně NATO strmě padá.

Ve světě už o "demokracii" amerického typu nikdo nestojí. I poslední už stačili prohlédnout, oč jde. USA se stahují z Blízkého Východu a mezinárodní prestiž Ameriky jako velmoci jde od desíti k nule.Čína s Ruskem si pořádají ekonomicko-politické summity s Indií a dalšími státy, zahrnujícími většinu lidstva, aniž se vůbec zajímají, co na to USA a jejich vazal EU. Pokrokářskou OSN už nikdo, kromě šílenců ve vedení EU, nebere vážně.

Pokud se nepodaří zahájit buď válku s Ruskem, nebo alespoň občanskou válku v Evropě co nejdříve, zhroutí se ten jejich dlouho, pečlivě a nákladně budovaný plán NWO jak domeček z karet.

Proto má nadcházející vrcholný summit NATO následující program:

  • obrana a odstrašení v kontextu vztahů s Ruskem
  • partnerství NATO s Evropskou unií
  • posilování stability a boj proti terorismu
  • modernizace a obranné výdaje
  • situace v Sýrii

Podstatná je první část. To je v podstatě evropská politika obamovsko-clintonovských pohrobků v kostce. Zřejmě jsme svědky posledního pokusu přesvědčit Trumpa, aby tu schůzku s Putinem zrušil. Nebo ho alespoň na poslední chvíli znejistit..

Donald Trump se ovšem ovlivňuje těžko. Ne-li vůbec.

Tak mu držme palce a doufejme, že mu ten zatrolený summit dobře a rychle uteče a že se schůzky s Vladimírem Putinem šťastně a ve zdraví dožije.

Protože ta parta z Washingtonských bažin je schopna v zoufalství přistoupit i k "Dallaskému řešení".




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky