Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Globální pakt OSN o migraci: Nacismus 2.0. Šílený plán na přeměnu našeho světa. Probudí se evropská veřejnost? Eugenika 21. století se právě aplikuje. Smlouva s ďáblem je předběžně schválená. Podepíšeme ji?

Globální pakt OSN o migraci: Nacismus 2.0. Šílený plán na přeměnu našeho světa. Probudí se evropská veřejnost? Eugenika 21. století se právě aplikuje. Smlouva s ďáblem je předběžně schválená. Podepíšeme ji?

18. 7. 2018

Tisk článku

Ladislav Jakl stručně a jasně odhaluje, o co jde v připravovaném paktu, jehož podpis se chystá již letos v prosinci v marocké Marrákeši

Používání slova „uprchlík“ jako krycího termínu pro elitami řízené novodobé stěhování národů je největší propagandistickou lží dnešní doby. Slouží k citovému vydírání a k nálepkování těch, kterým se tato gigantická operace nelíbí, coby lidí zlých a bezcitných.

O žádné uprchlíky tady přece nikdy nešlo. Nikdy nešlo o ženy, děti a starce, kteří se s ranečkem běží ukrýt do nejbližší bezpečné vesnice, kde přečkají to nejhorší a vrátí se co nejdříve do svých domovů, které mezitím zpět vybojují zůstavší bojeschopní mužové. Od začátku šlo o šílený sociálně inženýrský plán, jehož cílem bylo zásadně a nevratně změnit demografické, kulturní, náboženské, politické a sociální poměry v naší civilizaci.

Důkazem je v pátek předběžně schválený Globální pakt OSN o migraci. Jeho cílem je „podpora bezpečné, řízené a legální migrace a snížení počtu případů pašování lidí“. A holá pravda je na světle.

Pašování a pašování

Nejdříve malá odbočka o tom „pašování lidí“. Co to je ono „pašování?“ To jsou případy, kdy soukromé subjekty vyhledají zejména mezi Afričany či Araby ty - většinou mladé - muže, k nimž se dostala informace, že v Evropě se jim dostane bezpracného blahobytu, přepraví tyhle zájemce „ilegálně“ na schengenské území a vyinkasují za tuto službu nějaké peníze od oněch přepravených. A jak že se to dělá správně?

To jsou ty případy, kdy státní, mezivládní či oficiální „neziskové“ organizace udělají přesně totéž a vyinkasují za tuto službu peníze od daňových poplatníků.

Nejdůležitější jsou ale klíčová slova Globálního paktu „podpora“, „řízená“ a „legální“. Zde je maska dobročinnosti vůči údajným nebohým uprchlíkům definitivně odhozena a elity natvrdo přiznávají, že hodlají otevřeně samy provádět, řídit a podporovat dálkové přesuny ilegálních přistěhovalců a jejich příchod pak zlegalizovat.

Nejde tedy o žádné nouzové řešení spontánně vzniklé „uprchlické krize“, jde o cílevědomý plán, jak pomocí uměle vyvolané a řízeně prováděné masové migrace vytvořit novou společnost, nového člověka.

 

Čtěte ZDE: Poslanec: EU chce zničit náš národ. Marrákeš, Dublin a Istanbul: Přísun, volný pohyb a poslušnost. Nemají to na nás skvěle vymyšlené? Namísto našich potomků zde mají žít Kalergiho otroci. My však jsme ještě tady!

Podepíše?

To už tu jednou bylo. Kdy? Když se nacisté prostřednictvím eugeniky snažili o vytvoření nové, té správné rasy. Dnešní bruselské a světové elity provádějí totéž. Že to je příliš příkré srovnání? Nic se přece neopakuje stejně. Nežijeme v první polovině 20. století. Proto lze oprávněně říci, že mocensky podporovaná a řízená masová migrace je eugenikou 21. století. Eugenikou 2.0.

Kdo proti ní protestuje, není zlý a bezcitný, jen odmítá novodobé pokusy na lidech a národech.

Pokud si toto veřejnost v jednotlivých zemích neuvědomí, bude Globální pakt na ministerské schůzce letos v prosinci v marocké Marrákeši oficiálně hladce přijat.

Je úplně jedno, kdo tou dobou bude naším ministrem zahraničí. Ale není jedno, jestli tam tenhle eugenický pakt podepíše. 




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky