Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Podpora homosexuální lobby na státní úrovni budí odpor: Solidární protesty proti totalitním praktikám francouzské vlády znějí už i od nás!
Autor: Žertovná koláž Ondřej Höppner

Podpora homosexuální lobby na státní úrovni budí odpor: Solidární protesty proti totalitním praktikám francouzské vlády znějí už i od nás!

24. 7. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Akce D.O.S.T. vyjadřuje své upřímné sympatie statečnosti a vytrvalosti protestující francouzské veřejnosti a symbolicky se k jejím protestům připojuje.

Zastánci tradiční rodiny – jednoho ze základních stavebních kamenů západní civilizace – zvolna pozvedají hlavy. Začínají si uvědomovat, že gradující homosexualistické politické hnutí již velmi konkrétně ohrožuje a rozkládá hodnotový civilizační rámec, který jsme převzali od předků. Že dávno nejde o „toleranci“ k individuální deviantní sexuální orientaci, ale o velmi dobře organizované a ekonomicky mocné politické hnutí, které chce „rozložit na součástky“ beztak již těžce nemocnou západní společnost.

PP

Zatímco v mnoha evropských zemích je většinová společnost médii a politiky zatlačena do lhostejného pasívního přihlížení, Francie se velmi hlasitě ozvala. A tamní socialistická vláda významné části své veřejnosti drsně odpověděla brutálním policejním násilím.

PP

Čtěte zde: Úspěšný tlak veřejnosti: Student Nicolas Busse je na svobodě. Brutální policejní metody při potlačování občanských svobod kritizují i množí policisté

Čtěte dále: Kněz zbitý revoluční policií. Vrací se Francie do časů gilotin?

Čtěte dále: Paradox: Francie těchto dnů bojuje za tradiční rodiny na celém kontinentě. Za právo žít normálně. Dnes se v Paříži opět cosi stane. A my?

Také u nás se zatím většinou tváříme, že „o nic nejde“. Blížící se opětovná „oslava homosexualismu“ v pražských ulicích, podporovaná řadou médií a politiky, kteří chtějí vypadat „pokrokově“ a politicky korektně, to dosvědčuje. Nemlčí naštěstí všichni. Konzervativní Akce D.O.S.T. nám poskytla své vyjádření z 23. července, v němž se píše:

Akce D.O.S.T. o homosexualismu: popořme francouzský odpor proti policejnímu násilí!

„Již půl roku probíhají po celé Francii veřejné protesty proti přijetí zákona, který přiznává homosexuálním svazkům status manželství včetně práva na adopci dětí. Návrhu zákona nepředcházela potřebná společenská diskuse a prosazen byl proti vůli většiny občanů. Protestní demonstrace v ulicích francouzských měst (pařížské demonstrace se účastnil milion protestujících!) vláda tvrdě potlačuje a to za použití nejhrubšího policejního násilí.

Starostové francouzských měst odmítající „oddávat“ stejnopohlavní páry čelí tvrdému trestnímu stíhání a za pouhé nošení trička s vyobrazením normální rodiny, které se stalo rozšířenou formou pokojného protestu, jsou lidé policií na ulicích zadržováni a perzekvováni. Mladý demonstrant Nicolas Busse byl za to dokonce odsouzen k několikaměsíčnímu vězení. Historik a spisovatel Dominique Venner byl arogancí státní moci dohnán až k „palachovské“ sebevraždě.

Dominique Venner

Dominique Venner, zdroj: Le Figaro. 

Francouzské vládě je však mínění veřejnosti včetně jejích voličů, zjevně zcela lhostejné.  Jejím cílem je prosadit a udržet homosexualistickou agendu za každou cenu, i za cenu ztráty popularity, bombardování demonstrantů slzným plynem či střelby gumovými projektily.  

Vzdor tomu protesty dále pokračují, připojují se k nim stále další a další aktivisté. Nejnověji i policejní odbory, které vydaly prohlášení, ve kterém policisté odmítají být nadále nástrojem vládního politického útlaku!

Neexistuje žádné objektivní právo homosexuálních párů adoptovat si děti a usurpovat si pro své soužití starobylý název manželství. Naopak existuje nezadatelné právo občanů protestovat proti zákonu, který nejenže vychází vstříc svévolně stanovovaným požadavkům homosexualistických skupin.

Ze zahraniční perspektivy je velmi znepokojivým faktem, že si francouzská vláda dokázala svým vlivem zajistit mlčení téměř všech evropských médií, takže veřejnost v jiných zemích je o tomto dění   informována minimálně, prakticky jen prostřednictvím internetu.  Mlčí  mainstreamové deníky, televizní zpravodajství, investigativní novináři  i jindy tak přecitlivělí lidskoprávní aktivisté.

Není k dispozici dostatek času ani potřebných informací, aby bylo možné odpovědět na otázku, proč se tak vlastně děje. Lze jen konstatovat, že se tak v největší evropské zemi děje a že k uvedeným praktikám francouzské vlády nelze mlčet. A to tím spíše, že tendence zneužívat represivní orgány proti právům a svobodám občanů o sobě v poslední době dávají vědět i v České republice.

Akce D.O.S.T. se k událostem ve Francii poprvé jasně vyjádřila již v květnu tohoto roku, vzhledem  k popsanému vývoji  se však musí znovu k dané problematice vrátit a vyslovit svůj hluboký nesouhlas s totalitními postupy a metodami současné vlády Francouzské republiky a jejího prezidenta! 

Neexistuje žádné objektivní právo homosexuálních párů adoptovat si děti a usurpovat si pro své soužití starobylý název manželství. Naopak existuje nezadatelné právo občanů protestovat proti zákonu, který nejenže vychází vstříc svévolně stanovovaným požadavkům homosexualistických skupin a nutí volené starosty, aby se, pod hrozbou sankcí, podíleli na inscenaci homosexuálních „sňatků“, ale především ignoruje přirozený zájem adoptivních dětí nalézt domov ve standardním rodinném prostředí, jež odpovídá tradičním sociálním a kulturním vzorcům západní civilizace.“

V Praze 23. července 2013

Mgr. Michal Semín, předseda

Mgr. Petr Bahník, místopředseda

 PP




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky