Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Merkelová a Sánchez: Španělsko se stane hlavní branou. Milióny stojí na severu Afriky. Zpátky si je nevezmou. Šejk Muhammad Ayed: Oplodníme Evropanky a převezmeme vládu nad kontinentem. Dobrovolně, nebo silou

Merkelová a Sánchez: Španělsko se stane hlavní branou. Milióny stojí na severu Afriky. Zpátky si je nevezmou. Šejk Muhammad Ayed: Oplodníme Evropanky a převezmeme vládu nad kontinentem. Dobrovolně, nebo silou

13. 8. 2018

Tisk článku

Thomas Paul Wiederholen popisuje reálnou migrantskou situaci ve Španělsku a na severu Afriky, zatímco Merkelová s novým španělským premiérem Sánchezem vytvářejí mlhu nad pokračující invazí

O víkendu se sešla německá kancléřka Merkelová s novým španělským premiérem Sánchezem. Oba socialisté (ona "krypto", on regulérní) si notovali. Dohodli se oficiálně na "vracení migrantů z Německa do Španělska" a jednání s Marokem o zřízení hot spotů na jeho území. Ve skutečnosti šlo pouze o vytváření mlhy pro stále rozlícenější německou veřejnost. Po tomto setkání je jasné, že Španělsko se má stát hlavní branou migrační invaze poté, co jí nová italská vláda řekla STOP. 

Jak v realitě vypadá situace ve Španělsku?

26. července přibližně 800 migrantů ze subsaharské Afriky zaútočilo na hraniční plot mezi Marokem, kde žili nelegálně a španělskou enklávou Ceuty. Podle španělských orgánů:

"Při pokusu o jejich zastavení se Guardia Civil (Civilní garda) přiblížila do oblasti, kam migranti vtrhli, ti však na policisty zaútočili plastovými obaly s exkrementy a nehašeným vápnem, tyčemi a kameny, a použili také aerosoly jako improvizované plamenomety."

V potyčce bylo zraněno mnoho lidí a 602 migrantům se podařilo vstoupit na španělské území.

O dva týdny dříve loď Aquarius, provozovaná francouzskou nevládní organizací Sos Méditerranée, nalodila 629 subsaharských migrantů u pobřeží Libye. Poté, co jak Itálie, tak i Malta, odmítly migranty přijmout, a italský ministr vnitra Matteo Salvini prohlásil: "Ne obchodování s lidmi, ne nelegálnímu přistěhovalectví," přijalo tuto loď a dvě další plavidla přepravující nelegální migranty Španělsko v přístavu Valencie.

Premiér

Pedro Sánchez, šéf nově zformované socialistické vlády Španělska - který slíbil migrantům bezplatnou zdravotní péči a to, že každá žádost o azyl bude individuálně posouzena - v polovině června řekl: "Je naší povinností pomoci vyhnout se humanitární katastrofě a nabídnout těmto lidem bezpečný přístav, abychom splnili naše závazky v oblasti lidských práv."

Podle zprávy z 27. července 2018 o Španělsku v deníku The Telegraph:

"Země je nyní největší branou do Evropy pro přistěhovalce připlouvající přes Středozemní moře. Letos již přistálo u břehů Španělska 20 992 migrantů... Množství příchodů migrantů do Itálie zaostává za Španělskem téměř o 3 000 příchozích - před týdnem byl přitom rozdíl jen 200 příchozích."

Tato zpráva říká, že migranti zcela "přemohli" španělskou pobřežní hlídku, která vydala naléhavou výzvu k získání dodatečných zdrojů, které by ji pomohly vypořádat se s masivním přílivem migrantů.

Podle zprávy Evropské komise z roku 2017:

"Geografické rozdělení jasně ukazuje, že většina nelegálních migrantů zachráněných ve středním Středomoří nejspíše nejsou uprchlíci ve smyslu Ženevské úmluvy, jelikož asi 70 % z nich pochází ze zemí nebo regionů, kde neprobíhají válečné konflikty ani nevládnou represivní režimy."

Čtěte ZDE: Španělsko ve varu: Socialistický premiér po politickém převratu jako urvaný ze řetězu. Migranti, devianti a feminismus. Ztratí Španělé národní identitu? Situace jako před občanskou válkou 1935. Poteče opět krev?

Neziskovky

Absorbování velkého počtu migrantů není jediným problémem, kterému Španělsko čelí. Podle zprávy z prosince 2016 ve Financial Times na základě získaných důvěrných zpráv, Evropská agentura pro pohraniční a pobřežní stráž (Frontex) obvinila některé charitativní organizace, které zachraňují migranty ve Středomoří ze spolupráce s obchodníky s lidmi. Totéž tvrdil také panevropský think-tank Gefira, který zveřejnil video na YouTube, v němž nás seznámil s činností nevládních organizací, které se bez ohledu na své "dobré úmysly" spolupodílejí na trestné činnosti pašování lidí do Evropy za účelem získání finančních prostředků.

Podle The Independent:

"Na posledním summitu Evropské rady v Bruselu koncem června se vedoucí představitelé EU shodli na potřebě zřídit bezpečná střediska pro vyřizování žádostí o azyl a dohodnout se na řadě tvrdých postojů k migrantům – například odsouzení akcí neziskovek operujících u libyjského pobřeží."

"Lídři také v zásadě schválili další návrh na "platformy pro vylodění "se sídlem v severní Africe, kde by úředníci EU mohli zpracovávat žádosti o azyl mimo území EU..."

Navzdory dohodě mezi členy EU nicméně "žádná severoafrická země dosud nesouhlasila s postavením migračních screeningových center pro vyřizování žádostí o azyl na svém území"řekl Dimitris Avramopoulos, evropský komisař pro migraci.

Kapacity vyčerpány

Ali Abdel Aal, předseda dolní komory egyptského parlamentu  řekl německým novinám Welt am Sonntag dne 1. července 2018, že "přijímací zařízení EU pro migranty v Egyptě by porušily zákony a ústavu naší země".

Abd al-Aal připomněl, že vysoký počet migrantů již v jeho zemi žije. "V Egyptě je již asi deset milionů uprchlíků ze Sýrie, Iráku, Jemenu, Palestiny, Súdánu, Somálska a dalších zemí," řekl Abd al-Aal. V Egyptě mají všichni uprchlíci právo na zdravotní péči a vzdělání. "To znamená, že naše kapacity jsou již dnes vyčerpány. Proto je důležité, aby Egypt získal podporu od Německa a EU."

V rozhovoru pro německý Bild 19. července sdělil libyjský premiér Fayez al-Sarraj:

"Vytvořili jsme uprchlické tábory pro desítky tisíc lidí, ale v naší zemi jsou stovky tisíc ilegálních migrantů, což výrazně narušilo bezpečnostní situaci. Patří mezi ně teroristé, zločinci a obchodníci s lidmi, které lidská práva nezajímají. Je to hrozné: Abychom situaci zlepšili, musíme bojovat proti těmto strukturám, ale také potřebujeme další mezinárodní pomoc. Vše začíná na hranicích naší země, je nutné, aby byly lépe kontrolované."

"Jsme jasně proti Evropě, která chce do naší země oficiálně umístit nelegální přistěhovalce, kteří již nejsou v EU vítáni, a nesouhlasíme ani s žádnými smlouvami o penězích od EU, za to, že bychom přijali více nelegálních migrantů. Představitelé EU by měli spíše vyvíjet tlak na země, ze kterých migranti přicházejí. Žádné dohody s námi nebudou."

"Jsem velice překvapený, že když nikdo v Evropě nechce přijímat další migranty, tak požádají nás, abychom jich my přijali další stovky tisíc."

V článku pro Gatestone z března 2018 Uzay Bulut vysvětluje, proč se migrační krize stala problémem a proč mnoho evropských vlád začíná chápat pojem "demografický džihád".

Uzay Bulut cituje tureckého poslance Alparslana Kavaklioglu, člena vládní Strany spravedlnosti a rozvoje (AKP) prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana a šéfa parlamentní komise pro bezpečnost a zpravodajství, který uvedl:

"... Evropa prochází nezvyklým obdobím. Její populace klesá a stárne.... Takže lidé, kteří přicházejí zvenčí, tam dostanou práci. Ale Evropa má problém. Všichni nově příchozí jsou muslimové. Z Maroka, Tuniska, Alžírska, Afghánistánu, Pákistánu, Iráku, Íránu, Sýrie a Turecka. Ti, kdo z těchto míst pocházejí, jsou muslimové. Pokud tento trend bude pokračovat], tak v Evropě muslimští příchozí brzy početně převýší křesťanské obyvatelstvo... Evropa bude muslimská, budeme tam vládnout, pokud si to Alláh bude přát. Jsem si tím jistý."

Čtěte ZDE: Nová migrační trasa: Po moři do Španělska. Zvesela na vodních skútrech. Balónový efekt - aneb vyhodíš vetřelce dveřmi, vrátí se ti oknem. Nájezdy barbarů na denním pořádku. Přijde 30 miliónů?

Dáme jim plodnost

Hodnocení situace ze strany tureckých vůdců odráží kázání přednesené v mešitě al-Aksá v Jeruzalémě dne 11. září 2015 (při příležitosti 14. výročí útoků z 11. září 2001), kde imám Šejk Muhammad Ayed uvedl:

"Oni [Západ] ztratili plodnost... Dáme jim plodnost! Budeme s nimi plodit děti, protože budeme dobývat jejich země. Ať už se vám to líbí nebo ne, Němci, Američané, Francouzi, Italové a všichni ostatní. Přijměte uprchlíky! Brzy je shromáždíme ve jménu nadcházejícího kalifátu... Řekneme vám: Toto jsou naši synové, vezměte si je, nebo k vám pošleme naše armády."

Migrace má pevný základ v Koránu. Například, verš 9: 20 uvádí:

"Ti, kdož uvěřili a vystěhovali se a bojovali na cestě Alláha majetky i osobami svými, ti dosáhnou u Alláha hodnosti nejvyšší a takoví budou úspěšní."

Verš 22:58 uvádí:

"A těm, kdož vystěhovali se na cestě Boží a potom byli zabiti anebo zemřeli, Alláh věru uštědří podíl překrásný, neboť Alláh je nejlepší z chlebodárců."

Zdá se však, že žádná z výše uvedených skutečností neovlivnila politiku a ideologii levicových stran podporujících novou španělskou vládu. Dne 29. června 2018, po evropském summitu, Sánchez tweetoval:

"... EU začíná postupovat správným směrem: dává evropskou perspektivu evropské výzvě, jakou je migrace."

Perspektiva

Sánchez měl pravdu, ale z nesprávných důvodů. "Evropská perspektiva", kterou by měli zastávat on i členové EU, je demokracie a svoboda, a nikoli to, že umožníme bezproblémový vstup milionům nekvalifikovaných a nelegálních migrantů, mezi něž patří i radikální islamisté, jejichž víra je protichůdná k evropským hodnotám.

Pokud si toho Sánchez nevšiml, tak příliv nelegálních přistěhovalců z Blízkého východu a z Afriky Evropu vážně poškodil. Podle nedávné zprávy nadace Heritage Foundation:

"Během posledních čtyř let se na 16 % islamistických pokusů o teroristický útok v Evropě podíleli také žadatelé o azyl nebo uprchlíci... Útočníci se obecně radikalizovali v zahraničí, ačkoli v nejnovějších případech k tomu dochází častěji v rámci samotné Evropy. Odpověď Evropy na migrační krizi byla nedostatečná a dramaticky zvýšila teroristickou hrozbu... "

V knize Europe All Inclusive bývalý český prezident Václav Klaus a spoluautor Jiří Weigl shrnuli úlohu, kterou hraje levice v migrační krizi:

"Evropa a obzvláště její "integrovaná" část je zahalena pokrytectvím, pseudohumanismem a jinými pochybnými pojmy. Nejnebezpečnější z nich jsou v současné době módní a v konečném důsledku sebevražedné ideologie multikulturalismu a humanrightismu. Tyto ideologie posouvají milióny lidí vstříc rezignaci, pokud jde o pojmy jako domov, vlast, národ a stát. Tyto ideologie podporují myšlenku, že migrace je lidským právem a že právo na migraci vede k dalším právům včetně příležitostí pro sociální migraci imigrantů. Evropa je oslabena levicovou utopií, která se snaží přeměnit kontinent, který byl kdysi pyšný na svou minulost, do neúčinného solidaristického stavu a chce přeměnit své obyvatele z občanů na závislé klienty."

Jako "největší brána" pro přistěhovalce, kteří nyní vstupují do Evropy, má Španělsko zvlášť velkou zodpovědnost probudit se do reality a vypořádat se s ní.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky