Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Už jsou tady: Kalousek místo Biľaka. Kolaboranti na střídačce. Maďarsko před reprízou roku 1956? Tentokrát s bruselskými či americkými tanky. Luděk píše pohádky. Jirka číhá na Petra. Hrozí Andrejovi další zrada?

Už jsou tady: Kalousek místo Biľaka. Kolaboranti na střídačce. Maďarsko před reprízou roku 1956? Tentokrát s bruselskými či americkými tanky. Luděk píše pohádky. Jirka číhá na Petra. Hrozí Andrejovi další zrada?

14. 9. 2018

Tisk článku

Petr Hájek se zájmem sleduje nejen přípravu na invazi do Maďarska, ale také naši předvolební scénu – a není si chvílemi jist, jestli se mu to všechno jenom nezdá...

Podařené parlamentní schůzičky se nám urodily v jediném týdnu. Těleso, které si kdo ví proč říká Evropský parlament (EP) schválilo výhrůžky Maďarsku, protože jeho vláda dělá to, co slíbila svým voličům: že bude všemi prostředky bránit svou zemi před muslmanským importem. To je pochopitelně skandální, zcela proti „hodnotám EU“. Jeden zvlášť rozčilený německý Genosse (soudruh) požádal, aby Spojené státy proti Orbánovi přímo zasáhly. Logicky, barevná revoluce typu Majdan tam zkrachovala, měla by nastoupit operace typu Irák – s klasickou úspěšnou saddámovskou nápravou neposlušného vůdce.

V parlamentu českém, jenž je zase roztomile cudnou zástěrkou faktu, že o sobě už nesmíme rozhodovat, abychom nedopadli jako Maďaři či Poláci, se naopak nesmělo diskutovat o báječném migračním „paktu“ OSN, který nám muslmany přidělí. Proč také, když už ho zástupce Babišovy vlády podepsal? Mediální mela se zato strhla, když několik poslanců zorganizovalo a promluvilo na semináři o narůstající cenzuře. Logicky: netýká se to médií v rukou mocných, ale médií nezávislých – a to je kontrarevoluce! Zvlášť když tam promluví Klaus mladší.

Však také poslanec Kalousek mínil, že kdyby se u nás měla situace vyvinout jako v Maďarsku, byl by pro bratrskou pomoc Bruselu také u nás. A pak že se zázraky nedějí: Biľak se ukázal nesmrtelným. Miroslav Kalousek to má ovšem snazší než Vasil B. v osmašedesátém. Zvací dopis je už formulován, stačí vyměnit pár slov: Moskvu za Brusel, Brežněva za Junckera resp. za Merkelovou. Je to tvůrčí a ekonomický nápad, protože pak se zbytečná a drahá hra na volby už vůbec nebude muset konat, Mirek K. zůstane navždy ve vrcholné politice – a jako doyen se stane předsedou prověrkové komise loajality k Německé Čtvrté říši. Projde u něj Andrej Babiš? Vsadil bych za ANO. Kniha džunglí v praxi. Jsou jedné krve...

Čtěte ZDE: Případ Jakl: Klausův spolupracovník kandiduje do senátu s podporou SPD. Hehe mu vyhlásilo zákaz vstupu do ČT. Lži strážců fake news. Rovné podmínky pro všechny kavárna už ani nepředstírá. Cirkus bude!

Všichni dobří rodáci 

Zahájení příprav na invazi do vzpurného Maďarska odhlasoval EU velkou většinou. Z českých europoslanců podpořili bratrskou pomoc maďarskému lidu zástupci ANO a TOP 09, dále Stanislav Polčák (Starostové a nezávislí) a věčný čekatel na post ministra zahraničí, komický skrček Miroslav Poche (ČSSD). Proti hlasovali poslanci za KDU-ČSL, ODS, Svobodné a KSČM a také Jan Keller (ČSSD). Pavel Poc (ČSSD) se zdržel a jeho stranická kolegyně Olga Sehnalová se raději zdržela někde na nákupech, aby u toho nemusela být. Kalousek to jistě pečlivě zaznamenal, takže až začnou stranické prověrky, bude mít strejčka.

Ale pořád visí otazník nad tím Andrejem. Zachoval se opravdu podivně, jeden by řekl málem oportunisticky (kdyby nebylo známo, že je to soudruh pevných zásad a ideových postojů): Označil totiž své poslance z EP hlasující proti Maďarsku za zrádce. Zvláštní, že tak nepromluvil o jejich tamním (donedávna) vůdci Pavlu Teličkovi, jenž se po jeho zádech vyšplhal dokonce do neskutečně placené funkce místopředsedy EP (jistě, neskutečně placení – nějakých čtvrt miliónu korun měsíčně plus doživotní renta – patří všemu EP bruselskému lidu, ale i to je s Teličkovými příjmy, také z našich daní, nesrovnatelné).

Když Andrejovi nedávno Pavlík vypověděl poslušnost a jeho ANO řekl NE (funkci a plat si ale samozřejmě ponechal), na jeho adresu velký Slovák z Prahy neutrousil ani slovo. Aby ne, Pavlík je z dobré rodiny Husákova reál-socialistického diplomata, navíc Američan (narodil se ve Washingtonu v roce 1965), podobně jako stejně pokrokový senátor Dienstbier. Byl ale také dobrým komunistou, makal proto oddaně až do převratu na zamini. Tam se pak logicky v devadesátých vrátil, dokonce jako náměstek, aby nás pomohl dostat do nereálného socialismu EU. Tihle dobří rodáci (pokud jde o rodnou stranu) si přece nebudou spílat. Ti ostatní ňoumové jsou ovšem zrádci. Ale jen do dalších voleb do EP (na jaře), které povede v kampani osobně Big Boss. Ti noví dostanou číslo na jeho debil – a bude vymalováno.Odposlechy jsou svinstvo.

Pohádka se špatným koncem

Není v tom ale sám. Třeba takový Havlův „centrální bankéř“ Luděk Niedermayer (poslanec EP za TOP 09), co raději nehlasoval tak, ani tak, se dal na literaturu. Zjevně si během nudné bruselské tortury rozšířil kvalifikaci ve svých láskách – v Respektu a v Sorosově Open Society. Napsal teď pěknou pohádku, kterou chtěl velmi vtipně Andrejovi vyčinit, že se nezdržel a nechce přijmout jediného arabského či afrického migranta (protože se chystá na ty „evropské“ volby a není padlý na hlavu). Luděk v jedněch českých novinách píše:

Stalo se před pár dny:

„Co bys, Andreji, dělal, kdyby dorazila do Evropy další loď s uprchlíky? Nesvolilo by Česko přece jen k tomu, že by přijalo dva tři migranty?“ A Babiš jí na to odpověděl: „V žádném případě, Angelo.“

Může se stát zítra:

„Paní kancléřko, opravdu nedá Francie ani euro na pomoc mé zemi, kterou postihla přírodní katastrofa?“ - „V žádném případě, Andreji.“

O pár měsíců nebo let později:

„Pane prezidente (Francie), opravdu nedovolíte, aby se ve vaší zemi prodávala auta, která jsou vyrobena u nás?“ - „V žádném případě.“

V čase předtím nebo potom:

„Pane kancléři (Rakouska), nejste ochoten změnit svůj zákaz toho, aby naši občané ve vaší zemi pracovali?“ - „V žádném případě.“

A někdy, nedejbože, v budoucnosti:

„Pane prezidente (USA či jiné země NATO), změňte prosím své rozhodnutí, že ,ani jeden voják vaší armády nepomůže našim vojákům proti armádě, která vtrhla na naše území.“ - „V žádném případě.“

Čtěte ZDE: Už je to tady: S koncem prázdnin přicházejí do škol myči mozků. Válka je mír, lež je pravda. Eman Moravec v ČT již opět úřaduje. Schizofrenie bez úsměvu. Za vše může mladý Klaus. Půjde ODS do hrobu s Kalouskem?

Tahle „konspirační teorie“ poslance TOP 09 je vskutku fascinující. Konečně jsem pochopil, proč Kalousek vedle TOPky založil i svůj pověstný „Klub kokotů“. Ptát se Merkelové, zda Macron pomůže zachraňovat naši zemi po přírodní katastrofě dokáže opravdu jen bruselský vzdělanec. Netuší, že jedna taková moc pěkná u nás byla v osmatřicátém (za pár dnů „oslavíme“ osmdesáté výročí). Valila se na nás zrovna německá povodeň a náš milovaný spojenec Francie nám v Mnichově podala Hitlerovu pomocnou ruku. No nekupte to(ho)!

Asi tak stejně „fundované“, jako se strachovat, že by táž Francie mohla odmítnout kupovat německá auta montovaná v Mladé Boleslavi. Pohádkář Luděk dokonce ani neví, že Rakousko zakázalo pracovat našim občanům ve své (k muslimům donedávna tak otevřené) zemi už dávno. Sotva nás Telička uvěznil v EU. 

Ale zvlášť vypečený je poslední pohádkový příběh: Jakápak armáda by k nám, nedobrovolnému členovi NATO, asi tak mohla vtrhnout? Myslí snad tu, která se volně prohání naší republikou na ruské hranice? Ale to jsou právě Američané! Když na ně někdo vystrčí pozadí, dostane flastr od soudu. To nemyslí vážně, to by mu Kalousek dal! Anebo má za nebezpečí tu bruselskou, která chce obsadit maďarské hranice, pokud se Orbán nepolepší? To by mu dal dvojnásob! Vždyť právě tu chce k nám TOP Biľak pozvat!

Jasně, Kalousek už je politická mrtvola, tu neoživí už ani ve vojenské nemocnici. Na řadě je teď Jiří Pospíšil. To je jiná váha. Pokud se mu to povede, tak dostane příležitost, jaká tu ještě nebyla. S Andrejovým milcem Petrem Stuchlíkem. Ten prý „nakopne Prahu“. Tohle pozoruhodné vzácně otevřené doznání jsem se dozvěděl z jejich billboardu. To by ovšem mohlo také rychle směřovat k dalšímu zrádcovství. Andrej má manželku, Petr manžela a Jirka je plonk. Kdyby to dali dohromady, tak by čelo příštího Prague Pride mohl ozdobit nový primátor v objetí s novým náměstkem – a kdoví, možná i novým manželem. Tady se ovšem Luděk patrně nechytne. Ale past na Andreje by to byla jako hrom. Pak by...

Ne, tohle není dobrá pohádka. Ostatně minulé „parlamentní“ dny ukázaly, že ať to už celé dopadne jakkoli, žádná se šťastným koncem aktuálně není k dispozici. Okamura letos volby asi ještě nevyhraje. K Maďarsku (Rakousku, Itálii atd.) zatím daleko. A co tahle:

Pokud se lidé v Praze 2 pochlapí – a hodí to Ladislavu Jaklovi (a v dalších senátních obvodech jemu podobným vlastencům), bratrstvo všech těch Luďků, Pavlíků, Jiříků, Mirků a Andrejů a jim podobných bruselských lemurů se poleká a...

Že ne? Asi ne. Také nejsem dobrý pohádkář. Fantasta ovšem ano: k volbám půjdu s nadějí.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky