Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dobrá zpráva: Lépe už to nejde! Proč poslanec a nový opat vyzrazují státní tajemství? Sbírka na migranty, kteří u nás nejsou. Máme svobodu projevu – ne po projevu! Komu spílat a koho chválit. A kolik jsou 2 + 2?

Dobrá zpráva: Lépe už to nejde! Proč poslanec a nový opat vyzrazují státní tajemství? Sbírka na migranty, kteří u nás nejsou. Máme svobodu projevu – ne po projevu! Komu spílat a koho chválit. A kolik jsou 2 + 2?

24. 12. 2018

Tisk článku

Petr Hájek na konci Adventu rozjímá o naší báječné době, a zjišťuje, že po třiceti letech budování vyspělé socialistické společnosti teď už máme, co jsme chtěli, takže do roboty zvesela

Veselé Vánoce! Sice s „fatální“ osmičkou na konci – ale jak se máme dobře! Uvědomělé nákupní úderničení kvůli HDP se vyšplhalo opět do rekordních výšin. Proč ne, užijme si nenápadný půvab virtuálního blahobytu, mockrát se už asi opakovat nebude. Radujme se, vždyť žijeme v nejkrásnějším období naší německé montovny v dějinách. A hlavně, že máme bezpečí na to. Na tamto.

Naši letci mají (švédské) ocelové ptáky, jimiž pro věčný mír střeží bratrský Island a Afghánistán, domácím rozvracečům lepí soudy zasloužené flastry, na další prší spravedlivá trestní oznámení za pouštění si huby na špacír o zvěčnělém císaři pánu, nepřátelské internetové vysílačky úpí pod vyspělými rušičkami center proti (des)informacím.

Státní bezpečnost je tak humanisticky vzdělaná, že už i píše školám verzi historie, kterou mají učit děti, aby z nich vyrostli zdatní budovatelé naší vyspělé liberální demokracie. Fakt se to za těch třicet let (co budeme napřesrok spolu s ČT tak spontánně oslavovat) konečně povedlo. Socialismus v naší vlasti byl opět dobudován.

Nejen u nás

A což teprve té radosti za naší státní hranicí, kterou (zrovna jako ten ohavný xenofobní stát) naštěstí už pokrokově nemáme. Že by se nám znovu šikl ostnatý drát a oddaní pohraničníci si myslí jen fašisti. Zrovna jako ten prokletý americký prezident. Stateční liberální Demokraté mu v tom ale zabrání, i kdyby měli na oltář vlasti dolaru položit vlastní vlast. Jó kdyby takhle chtěl doláče na udržování bratrských vojsk Islámského státu (umístěných dočasně v Sýrii) či přípravu obranného útoku na Putina (rukama hrdinných ukrajinských banderovců), nasypaly by mu jich jako šlupek.

Jenže tenhle agent Kremlu je chce na neslýchanou pošetilost: aby mohl splnit sliby, kvůli nimž ho (ruskými troly zmanipulovaní) venkovští burani poslali do Bílého domu. Těm primitivům snad imponuje, že bude bránit vlastní hranice proti ilegálním imigrantům a raději stáhne apoštoly liberální demokracie ze Sýrie a z Afghánistánu. Jaká to zpátečnická tupost! Spravedlivá válka přece muší bejt, vy kluci pitomí, jinak ty astronomické dluhy západního blahobytu nikdy nezaplatíme!

Čtěte ZDE: Sen o křoví: Uměle udržovaná pověst o sametovce. Byli jsme jen kompars. Stoly plné dolarů. Kdo zaplatil převrat? Obrácení Ferdiše Štětiny. Malý Mao v ČTK. Už nás zase napíchli a cenzurují. Sen, který se nezdařil

Anekdota dle metody

A zase pozor: Ježíškovy narozky u nás sice ještě oslavovat smíme, ale jen proto, že jsme také zaostalí burani. Naštěstí ne všichni. Naši pokrokoví spoluobčané, elity TOP společnosti, u nás již také brzy zakážou to zpátečnické slovo Vánoce – a udělají z nich veselé „Zimní svátky“, které neurážejí muslimy, jak se již podařilo ve vyspělých státech v našem okolí. Vědí, jak na to. Vždyť nejen pražští voliči už na kapitánský můstek naší zaostalé loďky pustili ty roztomilé piráty, jejichž celoevropský muslimský šéf má v Alláhových dětech vcelku pochopitelnou zálibu, skoro stejnou, jako v dědu Marxovi (dříve Mrázovi).

Na degenerované Slovany z německého východního životního prostoru holt musíte salámově. Krok za krokem. Ono to půjde. Dokonce už i v našem kostele, který dosud nepatřil do manéže trójských poníků soudruha principála Halíka, se už vyjasňuje. A stačilo málo: bratři premonstráti nám zvolili nového opata. A protože mají prst na tepu doby, je slovenského původu a také takový veselý neformální chlapík. Věřící oslovuje korektně „sestry a bratři“, nikoli v opačném pořadí, jak by vycházelo z nekorektní logiky Stvoření či Písma. A že je pravý moderní katolík, kázání začíná vždy nějakou podařenou anekdotou – jak je zvykem v protestantské Americe – a občas rozpustile prozradí i nějaké to státní tajemství. Abychom se pobavili, protože jinak je přece ten Pán Bůh hrozná nuda.

Tentokrát se týkalo výzvy, abychom přinesli nějaké zachovalé hračky, které pak ve spolupráci s ministerstvem vnitra poputují pro děti „uprchlíků“. Za starého pana opata jsme před Vánocemi vybírali jen na dárky pro naše děti, které měly rodiče ve vězení. Ale co, dítě jako dítě. Tohle ovšem možná prozrazovat neměl: v ČT přece pořád opakují, že u nás žádné uprchlíky nemáme. A že by muslimské děti slavily Vánoce? No... jsou to jen hračky, tak jim je třeba dá papež František k Ramadánu. Kdo jsem, abych se mu montoval do zvěstování!

Není prezident jako prezident

Pěknou hračku také daroval Kavárně (na náměstích donedávna hlasitě adventně rozjímající) poslanec Lubomír Volný (SPD). Zvolil zajímavé vánoční autodafé: Sedmé výročí úmrtí světově uctívaného zednáře Václava Havla ozdobil názorem, že někdejší kulisák a prezident byl jedním z největších českých vlastizrádců. Pozůstalá Česká televize si to vzala osobně, a ihned pozvala pana poslance do kárného vysílání, aby pod tlakem kamer odvolal rouhání proti posvátnému. Jenže on ne: 

„Není to urážka, je to pravda o prezidentu Václavu Havlovi,“ opakoval s urputností Havlova básníka Magora. „Jsem chováním pana prezidenta Václava Havla vysoce zklamán. Jsem zklamán tím, s kým se stýkal, tím, v čí prospěch vykonával svou činnost. A jestli budete popírat třeba kontakty Václava Havla s panem Sorosem, tak je to komické, protože existuje přímo video pana Sorose, ve kterém přiznává, že věděl o tom, že prezidentem České republiky bude Václav Havel dřív, než to věděl sám Havel“.

A když ho napomenul a vyzval k rituální omluvě do záhrobí i sám velký ministr zahraničí Poche (přesvědčivě maskovaný za jakéhosi Petříčka), ještě přidal: „Považuji Václava Havla za prvního českého agenta globálního veksláka Sorose a stejnou oběť alkoholismu jako byl Boris Jelcin“.

Nejdříve mi připadalo, že na rozdíl od našeho nového opata neprozradil žádné státní tajemství, ale kdepak: už má na krku trestní oznámení. Ne pan opat, ten Volný (brzy moc volný nebude). Udal ho jakýsi svědomitý občan Martin Pilc, protože modly si přece rozvracet nedáme! Jo kdyby tak něco podobného – či daleko ostřejšího – řekl pan poslanec třeba o prezidentu Zemanovi, dostal by medaili Senátu ČR i od Kubery. 

Možná ale, že o zemřelých prezidentech se to nesmí, zatímco o živých (ač již stokrát mediálně popravených a každou chvíli pohřbívaných) je to naopak žádoucí a státotvorné. Co já hloupý buran vím? V těch našich zákonech – importovaných s dotacemi z Bruselu a doma ještě patřičně dopečených – se vyzná už jenom čert.

Čtěte ZDE: Dobrá rada nad zlato: Nenechme se zbláznit. Babiše vláčejí čeští kolaboranti Berselem. Spacáky si asi Honza letos nevybalí. Jsou důležitější věci než naříkání mroucích. Všichni jsme MY. Jen to ještě všichni nevědí

Není Pilc jako Pilc

Chtěje si v tom zjednati trochu pořádek, zapátral jsem po onom statečném občanu Pilcovi. Určitě o něm Člověk v tísni ČT brzy natočí naučný seriál pro školy, tak abych byl předpřipraven, až mi vnučky a vnuci budou referovat. Jenže co zmíněný čert nechtěl, vyskočil na mě z internetu jiný Pilc. Jmenuje se Jindřich a je ze strany Svobodných. A dělá jménu Pilc ostudu. Tohle on vám říká třeba o svobodě slova a projevu v naší vyspělé eurosocialistické vlasti:

Policie České republiky upozorňuje, že Listina základních práv a svobod zaručuje svobodu projevu – ne svobodu po projevu!

Nebo poštívá takhle: Listina obsahuje ještě další zajímavé pasáže. Například že občané mají právo na bezplatnou zdravotní péči na základě zdravotního pojištění, které si ovšem musí povinně zaplatit. Nebo že každý má právo na vzdělání, protože školní docházka je povinná.

Nebo si utahuje z článku 23 Ústavy ČR, který zní: Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.“ A černá ovce mezi Pilci to komentuje: Svoboda je totiž obvykle pošlapávána právě činností ústavních orgánů a účinným použitím zákonných prostředků. Vždy s nějakým ušlechtile znějícím zdůvodněním. Čím větší lumpárna, tím ušlechtileji znějící zdůvodnění. Čím dál tím víc retro.

Vzhledem k tomu, že příjemný, dobrosrdečný a zcela neškodný Petr Mach si již v europarlamentu doživotní rentu zajistil – a proto odešel do politické penze – někoho možná napadne, zda by ty „zelené Svobodné“ zase někdy neměl volit, když tam zrají takoví Pilcfíkové. No pokud – s těmito výroky zcela bezpečně – chcete být po svém domněle tajném hlasování odhaleni coby Putinovi agenti skutečnými tajnými agenty naší Kavárnou milované čučkařské BIS – klidně si poslužte. Kdo ale chce mít klid a být TOP, hraje při volbách raději ukázněně hru na piráty. To je cesta k blahobytu!

2 + 2 = ?

Prostě nakupujme, až se v tom blikajícím bezcenném haraburdí utopíme. A berme úplatky, až se z toho zblázníme. A udávejme se navzájem – jak v Praze, tak v Bruselu – až z toho opět zrudneme. Sprostě spílejme živým prezidentům v ČT i před desátou večerní. Vítejme cizí vojáky, mašírující si to přes naši kdysi suverénní republičku a nevystrkujme na ně holé zadky, protože tím rovněž prozrazujeme státní tajemství. Vítejme migranty a radujme se, že s námi budou mírumilovně slavit Zimní svátky. A sbírejme pro ně hračky – a jestli tu žádní nejsou, tak alespoň pro padesát mýtických sirotků.

Velebme jako hrdiny ukrajinské banderovce, a pokrokové kyjevské pučisty vzývejme co demokraty. Děkujme Václavu Havlovi, že nás z Varšavské smlouvy přesunul do NATO pro naše dobro, neboť konečně budeme zase první na (odvetné) ráně, takže to aspoň budeme mít brzy za sebou. A spílejme Trumpovi, že chce odvelet bratrské armády ze Sýrie a Afghánistánu a postavit zeď proti duchovně i ekonomicky tolik přínosné migrační invazi. Ale především nadávejme Putinovi, že způsobil Trumpa, brexit, Skripala, žluté vesty ve Francii a vůbec. To všechno je povolené, bezpečné, svobodné, demokratické a liberální.

Čtěte ZDE: Oslava republikánské epizody: Pod velením Bundeswehru, trénujeme na válku. Opět v protektorátu. Chvála Národní domobrany. Nepřátele liberálně zničit? Věčné království. Sázka o milióny. Vše dobře dopadne

Dobrá zpráva pro mnohé

Pokud vám ale výše řečené přijde absurdní, prolhané a „horší než za totáče“ – nechte si to raději pro sebe. Nemluvte o žádných „kvazikoncentrácích“, byť byste o tom byli přesvědčeni, protože vám tak velí zdravý rozum. A protežovaných etnik či deviantních sexuálních minorit se nedotýkejte „ani spadlých na zem“. Tehdy prožijete krásný svobodný život, se šancí na skvělou kariéru. O nic jiného přece nejde v tomhle šťastném liberálním ráji drog, sexu bez lásky, násilí bez příčiny a krve tekoucí ze všudypřítomných obrazovek, jež na sebe otroci dobrovolně obracejí a „svěřují se jim docela“.

Jo a kdybyste někde zaslechli provokatéra, který bude vykřikovat, že svoboda znamená svobodu říci, že dvě a dvě jsou čtyři – a že když toto je zaručeno, vše ostatní následuje, okamžitě pište trestní oznámení. Že byste nevěděli kdo tyhle konzervativní bludy šíří? Docela bych se divil. V posledních asi dvaceti letech je tenhle výtečník profláklejší, než býval za Husáka (zhruba do roku 1984 než to vzala do ruky Gorbačovova CIA). 

Jo a kdybyste někde v obchoďáku, velechrámu aktuálně vzývaného konzumního náboženství, v pištivých parafrázích na někdejší koledy zaslechli, že se narodil Spasitel, pak dtto, nenechte se zblbnout. Je to fake, mystifikace! A i kdyby ne, tak to s ním špatně dopadne. Garantuji. Velekněží Pokroku Ho rukou Říma smáznou jako třídu. Historicky ověřeno. Netřeba se zneklidňovat.

Tak veselé, spokojené a hlavně bohaté Vánoce, moji (mnozí, nikoli všichni) dobří rodáci!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky