Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Báječný nový svět po česku: Kluci a holky, vyměňte se! Vrcholek ledovce ve zkažených vodách. Ředitel se cítí jako vítěz. Civilizace prohrává? Rozruch na sítích a revoluční gardy

Báječný nový svět po česku: Kluci a holky, vyměňte se! Vrcholek ledovce ve zkažených vodách. Ředitel se cítí jako vítěz. Civilizace prohrává? Rozruch na sítích a revoluční gardy

7. 1. 2019

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad bouří, která se na sociálních sítích strhla po Novém roce kolem prý zcela nevinného „happenigu“ na jednom moravském gymnáziu

Zvrácená genderová teorie už dávno pronikla i do našich škol. Chlapci v rámci výuky společenských věd na gymnáziu v Blansku nosí sukně, aby ukázali, že „jinej neznamená špatnej“.

Tímto příspěvkem na svém facebooku reagoval po Novém roce poslanec a místopředseda SPD Radim Fiala na akci gymnázia v Blansku. Okamžitě vyvolal hněv pražské a brněnské kavárny.

Fotografie z „happeningu“, na kterém studenti gymnázia dostali za úkol převléknout se do oděvů opačného pohlaví a v nich pobíhat v rámci Dne tolerance po škole, obletěly v těchto dnech sociální sítě. Dívky v maskáčích a lodičkách a chlapci v sukních mohou někomu připadat docela zábavní, pokud by šlo o maškarní ples, ale tady šlo… o co vlastně? Po zveřejnění těchto fotek a poté, kdy veřejnost vyjadřuje svoji nevoli k podobným „vzdělávacím praktikám“, se sociální inženýři genderové rovnosti nechali slyšet, že šlo vlastně jen o takovou legrácku, která byla prý zcela dobrovolná.

Dobrovolně v (současném) SSM?

Každý, kdo chodil do školy (anebo tam právě chodí jeho děti či vnuci), ví velmi dobře, co znamená dobrovolnost při podobných „pokrokových“ školních akcích. Je to v podstatě stejné jako před převratem 1989. Tehdy také bylo členství a akce SSM v rámci školy nominálně rovněž dobrovolné, ale kdo se „neangažoval“, doplatil na to prospěchem, zničujícím posudkem, nebo rovnou vyhazovem ze školy. Dnes byla dobrovolná povinnost přátelství se Sovětským svazem nahrazena adorací Evropské unie a ideologie marxismu-leninismu uvolnila místo neomarxistickému klonu útočícímu na samu podstatu lidské přirozenosti. 

To, že to některé děti na základních i středních školách považují za bžundu, ještě neznamená, že si to opravdu myslí všichni studenti. Jak se asi cítí třeba moravský katolík vystavený těmto úchylnostem ze strany vedení školy i některých spolužáků? Opravdu si pan ředitel myslí, že všichni žáci, kteří mu byli rodiči svěřeni, aby je vzdělával, jsou touto „zábavou“ nadšeni? Jenže co jim asi tak zbývá? Jít si stěžovat na krajský úřad? To rovnou mohou jít na poštu nebo na nádraží. Vždyť i vládní úřady tohle šílenství podporují!

Čtěte ZDE: Indoktrinace dětí ve školách: Víte, co za hrůzy tam provádějí neziskovky? Úchylárny pro mrňata od tří let. Proč jdou po čím dál menších dětech? Několik pozitivních zpráv: Obrana má smysl. Máte děti ve škole? Ozvěte se!

Vítězství? Nad kým?

Podobné projekty jako je genderový happening jsou sice samozřejmě obludné, ale v budoucnu se takové „pokrokové škole“ bohatě vyplatí. Není problém pozvat neziskovky, které se zapojením do struktur revolučních gard rády pomohou (a patřičně se na tom z našich daní přiživí). Koneckonců peníze z grantů tečou ze státního rozpočtu nebo z EU. Stačí dát pár fotek chlapců v sukních na web školy, aby pokrokáři doma i v Evropě viděli, jak jdeme s (jejich) dobou. Aby nenechal nikoho na pochybách, že je mužem na svém (grantovém) místě, napsal pokrokový pan ředitel prohlášení: 

„V červnu 2018 uspořádali naši studenti happening s názvem Jinej neznamená špatnej: I muži mají právo nosit sukni. O této akci také informovali v článku na našich www stránkách. Jednu z fotek z této akce použil pan poslanec SPD Radim Fiala, vytrhl ji z kontextu a připojil k ní katastrofický scénář o tom, jak naše gymnázium propaguje zvrácenou genderovou teorii, jak jsou hoši nuceni chodit v sukních a jak je dehonestován model tradiční rodiny.

Jako ředitel školy s tímto tvrzením nesouhlasím. Takové akce podporuji, protože si myslím, že ve svém výsledku díky respektu, diskusi a kritickému myšlení podporují např. model fungující tradiční rodiny (sic!) daleko víc, než různé zákazy a příkazy, nadávky, netolerance a katastrofické scénáře, které se objevily na facebookovém profilu pana poslance.

Cítím se jako vítěz. Díky odvaze, slušnosti, věcnosti a schopnosti logicky argumentovat dokázali naši studenti, absolventi a další čelit šíření strachu a nenávisti. Já jim za to moc a moc děkuji. Pan poslanec je samozřejmě označil za sluníčkáře, demagogy, lepšolidi a snad už opomněl použít pouze výrok pana Ovčáčka o nacistické lůze. Milí studenti a absolventi, jsem na Vás pyšný a hrdý a mám radost z našeho gymnázia!

Vážený pane poslanče, abyste nemusel příště složitě hledat, rád bych Vás informoval, že už teď připravujeme další happening s názvem: Jinej neznamená špatnej: Tvůj názor nás zajímá, pokud ho umíš slušně vyjádřit!“

Hle, pan ředitel je vítěz a k tomu „pyšný“. Někoho by možná napadlo, že „pýcha předchází pád“. Ale kdež, žádný strach. Vláda mu tleská.

Pošleme vám tam komsomolce!

Jakby ne, pokrokový ředitel Radek Petřík v tom nezůstal sám. Přímo z vládních kruhů mu podal pomocnou ruku ředitel Odboru rovnosti žen a mužů z úřadu vlády ČR Radan Šafařík. Odhlédněme na okamžik od zrůdné skutečnosti, že nějaký takový „odbor“ obsazený parazitními úředníky, opět skvěle placenými z našich daní , vůbec máme. Pro tohoto dalšího pana ředitele, v tomto případě Šafaříka, je „veselá záměna pohlaví“ ten správný postup, jak vzdělávat studenty, že jejich pohlavní identita je pouze „sociální konstrukt“. Proto si ohřál vlastní polívčičku a hned doporučil komsomolce z neziskovek, kteří by pomohli výuku k trans-genderismu v Blansku dostat na vyšší úroveň:

„Vážený pane řediteli, obracím se na Vás v souvislosti s iniciativou "Jinej neznamená špatnej: I muži mají právo na sukni", která se aktuálně stala předmětem diskuse (a kritiky) na síti. Rád bych Vám a zejména dotčeným studentům a studentkám vyjádřil podporu za realizaci této iniciativy a odvahu vést diskusi o genderové rovnosti a stereotypech. Potírání genderových stereotypů je jednou z priorit vyjádřených mj. ve Vládní strategii pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014/2020, jejíž naplňování můj útvar koordinuje. Občas pořádáme i přednášky a semináře pro studující na středních školách o aktuálních problémech v oblasti rovnosti žen a mužů. Rád bych Vám proto v případě Vašeho zájmu nabídl možnost podobný seminář uspořádat i na Vaší škole, který by mohl na předmětnou iniciativu navázat.“ 

Pan ředitel si podpůrný dopis od vrchního státního genderisty pochopitelně hrdě vystavil na webových stránkách gymnázia a současně se také ozvali samozvaní strážci soukromí. Na FB vyhrožují Radimu Fialovi, že zveřejněním těchto fotek (veřejně přístupných na webu školy) se dopustil protibruselského zločinu porušení GDPR. 

Čtěte ZDE: Ve školách dnes hůř než za bolševika: Multi-kulti násilí na dětech. Nechceš? Musíš! Lidovecká ideo-policistka v akci. Myslet z vlastní hlavy se trestá. Výchova pro stádo. Případ Charouz je jen vrcholkem ledovce

Mají to v rukou

Možná někomu připadá tato aférka pouze směšná a trapná. Možná si většina lidí jen poklepe na čelo a pomyslí si, že je příznačným výrazem naší doby, když zjevně pubertální ředitel vzdělávací instituce utrácí svůj drahý čas, takovými svazáckými pitomostmi. Jenže tak to bohužel není. Ve skutečnosti jde o další z mnoha signálů, že revoluční gardy levičáckého (gender-homo-feministicko-eko atd.) „konce civilizace“ obsadily rozhodující pozice nejen na většině vysokých, ale také středních a základních škol. A vládní úředníci jsou jim pevnou oporou v zádech. 

Josef Dobeš, poslední ministr, který chtěl dosáhnout ideologické neutrality škol, byl těmito gardami bez milosti smeten – a kromě prezidenta Klause se ho nikdo nezastal. A to měla premiéra ODS! Hrůzy, které od té doby provádějí v našem školství převážně ministři socialistů, jsou skryty pod duchnou mediálního mlčení či dokonce souhlasu. Narušuje je, věren rodinné tradici, občas pouze poslanec Václav Klaus ml. (ODS), jenž je kvůli tomu stálým předmětem skandalizace – právě tak, jako nyní poslanec Radim Fiala (SPD).

Blanenský případ je totiž pouze drobnou ukázkou vrcholku ledovce, jehož masiv je ukrytý pod hladinou zkažených temných vod. Levičácké revoluční gardy v našich školách pracují dnes raději potichu, jen na to hlasitě chtějí stále více peněz. Ve volbách dává sice většinová veřejnost již nějaký čas opakovaně najevo, že politické strany produkující sociálně-inženýrské experimenty odmítá, školství si však jede dál po svém. Vzdělávací revoluční gardy jsou stát ve státě. „Vyrábějí“ zmanipulované generace – které brzy budou mít také volební právo.

Kluci v sukních, holky v maskáčích a dva pánové ředitelé nám to připomněli jako příznačný odlesk v drobounkém úlomku holografické desky: v něm, jak známo, je celek plně obsažen.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky