Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pane primátore: I díky vám již nemůže v konzervatismus a pravicovost TOP 09 věřit vůbec nikdo! Otevřený dopis Akce D.O.S.T. Tomáši Hudečkovi  v souvislosti s festivalem Prague Pride

Pane primátore: I díky vám již nemůže v konzervatismus a pravicovost TOP 09 věřit vůbec nikdo! Otevřený dopis Akce D.O.S.T. Tomáši Hudečkovi v souvislosti s "festivalem" Prague Pride

9. 8. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Blížící se Prague Pride 2013 (12.-18. 8. 2013 v Praze) samozřejmě není žádný festival, ale dramatická politická akce "pokrokářů", namířená proti přirozenému světu, proti smysluplné rodině, proti standardním lidským hodnotám. Proto se o něj tolik zajímají politici, kteří chtějí dát najevo, že "plavou s proudem". Zvlášť pikantní je to u těch, kteří o sobě tvrdí, že jsou "pravicoví". Přinášíme otevřený dopis Akce D.O.S.T. primátoru Hl. města Prahy Tomáši Hudečkovi ve věci jeho podpory „festivalu“ Prague Pride.

Pane primátore,

před několika dny jsme se dozvěděli, že také vy, ve stopách svého předchůdce B. Svobody a starostky Prahy 2 Jany Černochové, poskytujete svou oficiální záštitu homosexualistickému „festivalu“ Prague Pride. Jsme tímto vaším rozhodnutím zklamáni, nikoli však překvapeni.

Politická strana TOP 09, kterou representujete, založila svou image na konzervativně pravicové rétorice, díky níž jí v minulosti mnozí naivně dávali své hlasy, podporovali jejího knížecího kandidáta v prezidentských volbách a někteří do ní dokonce vstupovali. Vrcholní představitelé této strany bohužel opakovaně prokázali, že hodnoty, na které vábili své příznivce, chápou jako pouhou propagandu, jíž se nehodlají v praxi řídit.

Jak píšeme, nejsme vaším krokem překvapeni, zklamáni však ano. Jelikož se zpráva o vaší záštitě objevila poměrně pozdě, mohla v nás vzklíčit naděje, že se třeba přece jen pokusíte být tím, zač se spolu se svými stranickými vůdci vydáváte a odvážíte se „záštitu“ homosexualistům neposkytnout. Bohužel, žádné překvapení se nekoná. Zařadil jste se do zástupu konformních, ideově mělkých kariérních figur, které vědí, co se v multikulturním světě patří.

pp

Letošní ročník Prague Pride má přitom v našich očích zvlášť odpudivý podtón. Nejen že bude, jako každoročně, exhibicí nepřirozenosti (a často i obscénností), ale nutně bude také připomínkou triumfu nadnárodní homosexualistické lobby, která nedávno svým vlivem na francouzskou socialistickou vládu prosadila ve Francii legalizaci homosexuálních „sňatků“ s právem adoptovat děti. Stalo se tak navzdory masovým protestům francouzského obyvatelstva, na které socialisté opakovaně reagovali brutálními policejními zásahy! Pouliční křepčení účastníků letošní Prague Pride se v tomto kontextu jeví jako bakchanální oslava politické zvůle a násilného umlčování oponentů!

Svou záštitou jste tedy, pane primátore, vyjádřil nejen podporu ideologii homosexualismu, pramálo slučitelnou se sebeprezentací TOP 09 jako tzv. strany slušných lidí, ale také svou lhostejnost k aktuálnímu perzekvování francouzských, tradičněji cítících občanů ze strany socialistické vlády, ne-li přímo tichý souhlas s ním.

Jako představitelé sdružení, které usiluje o obranu tradičních hodnot i občanských práv a svobod, takový postup samozřejmě co nejrozhodněji odmítáme a považujeme jej za zradu všech, kteří uvěřili vaší straně deklarovanou slušnost a pravicovost.

V Praze dne 9. srpna 2013

Mgr. Michal Semín, předseda

Mgr. Petr Bahník, místopředseda

Akce D.O.S.T.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky