Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
George Soros: Vedení EU je jak sovětské politbyro! Guru objevil Ameriku. Proč ho nikdo nekárá? Kalergiho Panevropa se nedaří? K brexitu prý nedojde. Kráčí Evropa do zapomnění?

George Soros: Vedení EU je jak sovětské politbyro! Guru objevil Ameriku. Proč ho nikdo nekárá? Kalergiho Panevropa se nedaří? K brexitu prý nedojde. Kráčí Evropa do zapomnění?

21. 2. 2019

Tisk článku

Tomáš Vyoral se pozastavil nad tím, že i velký guru Soros vyslovil něco, co všichni víme, byť z úplně opačné strany barikády

George Soros před evropskými volbami agituje za proEUnijní strany. Současné vedení EU nicméně přirovnal k politbyru, jak ho již dlouho označuje řada kritiků, včetně mě. Většinou jsme označováni za Putinovy agenty, kremliny či kremloboty. Všiml si Sorosových slov vůbec někdo z uvědomělých (většinou tzv. „liberálně-demokratických“) „proEUnionistů“? Nezaznamenal jsem, že bychom zažili Den Trifidů. Vždyť vaše božstvo bylo zhaněno! Pokárá někdo Sorose? Nebo druhé božstvo a štědrý donátor zkrátka může?

„Současné vedení (EU) připomíná politbyro v době hroucení Sovětského svazu – pokračuje ve vydávání nařízení, jako by byly stále relevantní,“ uvedl konkrétně americký miliardář ve svém textu zveřejněném na serveru The Guardian.

Soros objevuje Ameriku a uvědomělá obec mlčí…

Pan Soros zjevně objevil Ameriku, kterou my - „nácci“, „Putinovi agenti“, „kremlini“, „kremloboti“ a „trollové“ - již máme dávno rozparcelovanou. Nevšiml jsem si, že by některý z proEUnijních novinářů nebo politiků Sorose takto počastoval.

„Evropa náměsíčně kráčí do zapomnění a její lidé se potřebují probudit, než bude příliš pozdě. Pokud se tak nestane, Evropská unie půjde cestou Sovětského svazu v roce 1991. Ani naši leadeři, ani obyčejní občané, zdá se, nechápou, že zažíváme revoluční chvíli, jejíž rozsah vyústění je široký a eventuální výsledek je velmi nejistý,“ píše dále mimo jiné Soros.

Zdá se, že narůstající obavy začínají sužovat i gurua většiny tzv. „liberálních demokratů“, zastánců nepolitické politiky a neziskovkářů – amerického miliardáře (prý taky filantropa) a zakladatele (možná největší) nadnárodní politické neziskovky Open Society Fund, která je infiltrována skrze svou pobočku i u nás.

Čtěte ZDE: Soros křičí: Chyťte Sorose! Putin již není hlavní satan? Sledování vadí jen pokud není pod kontrolou Západu. Miliardy konzumentů si ohlídáme! Jak zneužít Trumpa? Všichni proti Huawei a Číně, neboť je o krok napřed

Co třeba humanitární bombardování?

„Anti-EUnijní síly si bohužel užívají konkurenční výhody. Existuje pro to několik důvodů včetně zastaralého stranického systému ve většině evropských zemí, praktická nemožnost změny smlouvy (pozn. autora: myšlena zřejmě Lisabonská smlouva) a nedostatek právních nástrojů pro ukáznění členských států, které porušují zásady, na nichž byla EU založena. EU může kandidátským zemím nařídit zákony, ale postrádá dostatečnou kapacitu, pro jejich vymáhání na členských státech.“

Tak tak, problém je „nedostatek právních nástrojů pro ukáznění členských států, které porušují zásady, na nichž byla EU založena“. Trestat, trestat a trestat ty, kteří nejsou s námi a nesdílejí pravdu politbyra! Nechci moc radit, ale mohla by pomoci třeba evropská armáda, případně „humanitární bombardování“.

Idea Panevropy a euroasijsko-negroidní rasy budoucnosti

Pokud vím, hlavními principy, na nichž byla EU založena, byly (minimálně tedy na oko) volný pohyb osob, kapitálu, zboží a služeb. Nebo snad byla založena na globalistických principech sjednocené Panevropy? Beznárodní? Bezhodnotové? S původními Evropany promíšenými s Afričany a Araby v takzvané „Mongrelly“? Tak jak to ve svém díle popsal – slovy Karla Schwarzenberga z dokumentu „Zle, matičko, zle, Schwarzenberci zde!“ – ten, „který to všechno vymyslel“ – Richard von Coudenhove-Kalergi (otec Panevropy).

Pokud jste o Kalergim, Panevropě nebo Kalergiho plánu zatím neslyšeli, uvádím jednu z chuťovek tohoto rakouského politika a filosofa s japonskými kořeny (a československým občanstvím) z díla Practical Idealism (1925): „Člověk budoucnosti bude míšenec (mongrel). Dnešní rasy a třídy zmizí v důsledku zániku prostoru, času a předsudku. Eurasijsko-negroidní rasa budoucnosti, podobná svým vnějším vzhledem starověkým Egypťanům, nahradí rozmanitosti národů a jedinců“ (odkaz na anglický překlad Practical Idealism).

Čtěte ZDE: EU řídí tajná organizace: Od integrace po vymazání identity států. Za vším hledej Rockefellera. Gang třiceti prozrazen. Majitelé klíčů své trezory neodemknou. Tzv. europarlament cestu národů do otroctví posvětil

Bude-li brexit či nebude-li brexit. Kdo to ví, kdo nám napoví?

„Stranický systém jednotlivých států odráží rozdíly, na nichž záleželo v 19. a 20. století, jako jsou konflikt mezi kapitálem a prací. Dnes ale nejvíce záleží na štěpení na pro a protievropské síly.“

Tady můžu souhlasit. Jak už řekl někdo přede mnou: v současné době je boj mezi pravicí a levicí druhořadý, na prvním místě je souboj mezi stranami „globalisticky-proEUnijními“ a „konzervativně-vlasteneckými“.

A nebyl by to Soros, kdyby nevyjádřil naději na druhé referendum o brexitu, případně o jeho zrušení. Já od začátku tvrdím, že ke skutečnému brexitu nedojde – možná se pletu – ale zatím tomu stále spousta věcí nahrává.

„Šance, že dohoda Mayové bude znovu odmítnuta poslanci, se zvyšuje. To by mohlo podpořit referendum – nebo ještě lépe, stažení britského oznámení o článku 50 (pozn. autora: o odstoupení z EU).“

No jo, když pro nás volby dopadnou špatně, je třeba je opakovat. V tom by si prastarý pán rozuměl i s řadou našich tzv. lepšolidí.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky