Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
EET: Bude zrušené v roce 2022? O relativizaci časů Češi vědí své. Krade se dál, jen ve větším. Jak dopadnou velikonoční kapři? Jak dlouho trvá nafurt, věčné časy a dočasnost? Kafka, Hašek a naše legrační politika

EET: Bude zrušené v roce 2022? O relativizaci časů Češi vědí své. Krade se dál, jen ve větším. Jak dopadnou velikonoční kapři? Jak dlouho trvá nafurt, věčné časy a dočasnost? Kafka, Hašek a naše legrační politika

10. 6. 2019

Tisk článku

Ladislav Větvička hodnotí dopad vymoženosti, která měla zajistit, že se v naší zemi již nebude krást a hlavně, že pak bude líp

Socialistyčti poslanci ANO, socanu a bolševiku rozhodli o tym, že nefunkčni system, zvany EET se jak mor rozšiři aji do zbytku organyzmu maleho podnikani, kery zatim nebyl zasaženy. 

Když už jim ty slibovane milijardy nepřipluly z těch "zlodějskych" hospod a ubytovani, pokušaju se zničit aji ten zbytek – řemeslniky a ty, na kere to zlo ještě nedosahlo.

Větší spravedlnost

Když se EET zavaďalo, očekavali jeho strujci kromě většiho vyběru dani větši spravedlnost, bo všeci na tym měli byt stejně a měli byt šťastnějši a vysmatějši, bo pry zmizi neplatiči dani. Odpurci tvrdili, že na daně to nebude mět pozityvni vliv, zniči to male provozovny, zdraži to ceny a všeci se budu mět stejně blbě, bo to bude enem obtěžovat.

Po dvuch rokach vidime, že pravdu měli ti druzi. Přinos do statni pokladny nedokaže spočitat ani ten, kdo to zavedl, spravedlnosti zme nedosahli, bo nepamatuju, kdy by mi Van Ťong kdy nabidnul listek, na vesnicach skončili mali provozovatele ubytovani a hospod a kurevsky to zvedlo ceny.

Zatimco před dvěma rokama sem se v okoli většich měst jako je Brno nebo Budějice ubytovaval za ceny do 400 Kč, dneska ceny začinaju na 800 korunach. A to se bavim o vesnicach, o městach ani nemluvim. Stare babky totiž z baraku sundaly cedulky Zimmer Frei a vykašlaly se na to. Když dostaly při třech ubytovanych za měsic jakychsik 1200 korun, bylo to pro ně slušne přilepšeni duchodu. Ale kdo by se otravoval s tiskarňu a placenim poplatku a navic s těma internetama, že? Zimmer Frei po cele republice zmizely a ti, keři zbyli, zvedli ceny.

Čtěte ZDE: Špinavý konkurenční boj Agrofertu: Babiš obchází zákony. Byrokratická šikana drobných podnikatelů. Elektronická evidence tržeb nás čeká a nemine. Stále více pod kontrolou

Kdy bude zrušené?

Aji ten hlupy Franta z porubske knajpy Lidovka přestal vychvalovat EET. Před nim platil za dvanactku 24 korun, fčil se pod třicet nedostane. A třicetiprocentni narust už taky alkoholik na koncu měsica pozna v peněžence. Sice fčil mrmle cosik o zkurvenych zlodějach, ale socany voli furt, bo ta jeho vypita hlava si suvislost mezi EET, třicetiprocentnim narustem ceny a volbama neumi dat dohromady.

A přesto se tento mor poslednim rozhodnutim poslancu rozšiři aji na řemeslniky. Vysledkem nebude nic jineho, než menši počet řemeslniku a větši ceny. Koho ste si zvolili, toho mate, tak si to vyžerte.

Jedine, co mi dava naděju, že bude lip, bylo prohlašeni sudružky Schillerove, minystryně děrave pokladny, kera prohlasila, že EET tu už zustane nafurt. A to mě potěšilo, bo o relatyvizaci času my Česi už cosik vime.

Vime, že když se řekne na věčne časy, tak to znamena 41 roku. Když někdo mluvi o dočasnem umistěni, pak vime, že to je na 23 roku a pokud kdosik vola po tisicilete řiši, pak vime, že trva 12 roku. 

Pokud tedy budeme sledovat tento trend, pak vyrok, že EET už nikdo nezruši, by měl znamenat, že tato prasarna tu vydrži šest roku. Tři už mame za sebu. Takže vydržme, EET bude zrušene v roce 2022.

PS: Rozhodnutim socialistycko-estebacke bandy bude nefunkčni a likvidačni morovy system EET rozšiřeny na instalatery, doktory, pravniky, učetni, veterynaře, kadeřniky, pedykury, manykury, prodavače parku v rohliku, zmrzlin a tak dale. Aby se v zemi Haška a Kafky zrobilo aspoň cosik, čemu se nam za sto roku budu moct pravnuci smat, byli ze systemu vyjmuti prodavači vanočnich kapru (netyka se to samozřejmě prodavaču povanočnich, velikonočnich ani letnich kapru).

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky