Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Piráti, kam se podíváš: Od Prahy po Ománský záliv. Internacionála ničení a zmaru. Ukrást a zotročit. Znamení pokroku - lebka a hnáty. Boj o sloup poslední podpěry života a civilizace. Odpověď z Londýna a od VKml

Piráti, kam se podíváš: Od Prahy po Ománský záliv. Internacionála ničení a zmaru. Ukrást a zotročit. Znamení pokroku - lebka a hnáty. Boj o sloup poslední podpěry života a civilizace. Odpověď z Londýna a od VKml

16. 6. 2019

Tisk článku

Petr Hájek oceňuje dadaistický způsob, kterým pirát (Hřib) satan vede své „lemury pokroku“ do boje proti nenáviděné civilizaci a neztrácí optimismus, že se mu to nemůže podařit

Pirátství se v „liberální demokracii“ zjevně stává preferovaným životním stylem: vezmi si, co chceš, svévolně zakaž, co je povolené, pomáhej pašerákům muslimských „osvoboditelů“ Evropy na moři i na souši, lži a podváděj – tedy pod podmínkou, že to slouží pokroku. Co je pokrok rozhodne menšina proti většině – protože právě to je pokrokové. 

Že je to objektivně nesmysl? Pak tedy znovu definujme „objektivitu“, jak požaduje Václav Moravec z ČT, když mu kritici vytýkají skandální jednostrannost při politických debatách v České televizi. Pokud někomu z pamětníků připadá, že toto pirátství už kdysi po desetiletí u nás prožíval, že jde o deja vu z dob předlistopadových, je ťulpas a měl by být v nejlepším případě pouze zbaven volebního práva, případně vystěhován, jak doporučuje Moravcova kolegyně z ČT Nora Fridrichová. 

To jsou pokrokoví hodní piráti našich státních médií. Vytahují většině voličů každoročně miliardy z peněženek, aby jim za to mohli nezávisle spílat. Podobně jako pirátští umělci, kteří dostávají od vlády pouhé milióny, aby měli za co na náměstích vládě a jejímu premiérovi sprostě nadávat. Liberální pokrok lebky se zkříženými hnáty nezastavíš.

Hodní a zlí

Nejsou však všichni tak hodní. V Ománském zálivu nějací zlí piráti zaútočili na norský a japonský tanker. Spojené státy z toho okamžitě obvinili Írán, přidala se pochopitelně Velká Británie a posléze i Saúdská Arábie. Žádný důkaz pro to sice neexistuje, ale pro tento typ pirátství důkazy netřeba. Něco jako v případě Skripal, při údajném syrském použití chemických zbraní, sestřelení civilního letadla nad Ukrajinou a tak dále a tak dále. 

Kdo je pirátem určí v tomto případě zámořský světový četník. Což sice není kdovíjak pokrokové, protože to tak bylo vždycky, „leč – v tom je háček právě“, řečeno s básníkem veselého dadaismu Christianem Morgensternem narozeným v devatenáctém století v Mnichově. Bylo to tehdy velmi pokrokové umění. Sice jen pro velmi úzkou skupinku „konzumentů“, ale zase úplně bez dotací. Strašné časy! To by u nás zmizely dvě třetiny divadel a možná i Národní galérie (o Národním divadle nemluvě), protože by si jejich šéfové nemohli dávat miliónové honoráře. 

A protože se tím vším konečně už i u nás učíme být německy pokrokoví, vládnou našemu hlavnímu městu piráti zcela nezakrytě. Jsme v tom současně tak trochu zaostalí, protože tihleti piráti mají v bruselských guberniích většinou už po sezóně a jejich voliči se zase vracejí k Zeleným, neboť chtějí být podobni švédské Grétě. To je ta retardovaná dívenka, co v pátek chodí pokrokově za školu, a v důsledku toho teď v šestnácti dostane čestný doktorát na univerzitě v Belgii a dost možná v Norsku cenu vynálezce dynamitu pana Nobela. 

Dynamit byl velký pokrok při zabíjení málo pokrokových. Dnes už je pro děti, neboť pro zabíjení málo pokrokových Rusů nebo Číňanů bude potřeba dynamit jaderný. Dada.

Čtěte ZDE: Boj o domovy, o zemi, o život: Piráti omylem předčasně přiznali barvu. Soudruh je zklidnil. Dědici německých tradic. Jejich Pražané jim rozumějí? Podvod v modrém. Ukradená země? Teprve teď! Dáme si sebrat i poslední zbraně?

Oči v sloup

Pokud nad tím vším absurdním zmatkem zvedáte oči v sloup, nečiňte tak, dobře vám radím. Mohli byste se stát nepokrokovými a piráti by proti vám nemilosrdně zasáhli. Jako ti pražští proti sloupu Mariánskému na Staroměstském náměstí. Býval tam skoro „odjakživa“ (coby vděk Bohorodičce za záchranu města a celé země před pirátskými Švédy), než jej strhl Franta Sauer, pokrokový bolševický ožrala ze Žižkova za spoluúčasti demonstrantů z Miliónu chvilek proti Pánubohu a císaři. Již třicet let (po domnělém odstranění bolševismu státním převratem ještě pokrokovějších bolševiků) se sloup snaží zaostalá část veřejnosti postavit znovu. Bez dotací, za své. Chápete to zpátečnictví? Lépe se odhalit nemohli.

Autor kopie pirátsky zničeného Mariánského sloupu, sochař Petr Váňa, dokonce nějakým úředním omylem získal stavební povolení a pokusil se slavné dílo na náměstí nyní stavět. Jenže městu vládnou piráti, takže se se zlou potázal. Pirát Hřib na něj poslal policii. Jasně, povolení sice máš, ale nedali jsme ti svolení se záborem a příjezdovou cestou, chachá! A šup, už sochařova bratra Tomáše vláčejí po náměstí. Vždyť jaképak copak s tou zpátečnickou chátrou! 

S novou vírou hlavně zvesela!

Ostatně pozemek patří městské části Praha 1. Ta je také plná pirátů, které si tam Pražané zvolili. Říkají si (ti piráti) pro tento účel příznačně ironicky Praha sobě a mají na Jedničce starostu. Jmenuje se Čižinský a je bratrem starosty Prahy 7 (momentálně v „klimatické nouzi“). Dříve se jmenovali KDU-ČSL, ale kvůli volbám si u lidovců „pozastavili“ členství. Z toho by šlo usoudit, že – alespoň nominálně“ – bývali křesťany, ba dokonce katolíky. Nyní jsou ale piráty – a nová víra je zjevně zavazuje proti všemu křesťanskému bojovat. Jak by ne? Vždyť jedním z rozhodujících plánů pirátů je získat v Praze dostatek bytů pro migranty. To jsou ale většinou muslimové, takže by je Panna Maria na náměstí urážela. Tím spíš, že by opět chránila město před dobyvateli. To by byli sami proti sobě.

Katolík Miroslav Kalousek (TOP 09 – v koalici s piráty) pochopitelně ani necekl. Ozval se však nečekaně Jiří Pospíšil, jeho aktuální šéf, toho času nadále řídící stranu a Prahu z Bruselu. Aby Kalouska namíchl, kritizoval strážníky, že zaparkovali přímo na místě, kde sloup stával, a blokovali tak nahlášené místo modlitby. Účastníci dostali od strážníků prý odpověď, že jednali na přímý pokyn primátora," uvedl. A chtěl po pirátském primátoru Zdeňku Hřibovi vysvětlení. Dostalo se mu ho. Vysloveně pokrokově veselého: "Vůz městské policie je na náměstí přítomen dlouhodobě, požádal jsem logicky o jeho přesun na místo, kde bylo předem mediálně avizováno protiprávní jednání. Shromáždění účastníků na místě to zjevně nijak nebránilo," zasmál se pokrokový Hřib.

Jasně, jak  by mohl policejní vůz něčemu bránit, když nemá ruce, jen neškodná kola? To dá rozum. 

Čtěte ZDE: EU: Permanentní revoluce pod Bruselem pokračuje. Jaké ničemnosti nás čekají? Zklamání z eurovoleb na celé čáře. Žádný pozitivní scénář nebo vize. Jak teď vypadá naše politika? Budou rozdány nové karty?

Vpřed, soudruzi!

Však je to také drzost. Soudruh primátor má teď plné ruce práce s přípravou demonstrace pokrokových pirátů na Letné, mezitím musí falšovat transparentní dokumenty ze zasedání konšelů, aby policie nemoha zjistit, kdo se na devastaci Prahy podílel, a do toho mu nějací křesťané budou stavět protimuslimskou provokaci přímo před nosem? Kam by to měl okna?

Kdyby to celé nebyla realita, bylo by to učiněné morgensternovské dada. Určitě na nějakou tu cenu z Belgie, ne-li přímo z Bruselu. Jenže ona to realita je. Piráti všech odstínů uchopili náš svět a chtějí s ním udělat to, co piráti dělali odjakživa: ukrást ho a „domorodce“ – zatím jen nevolníky bruselského panstva – prodat rovnou do otroctví. Jsou všude. Od Kavčích studií (ukradené) České televize až po Ománský záliv, který právě pomocí dadaistické komedie My jsme pravda a láska chtějí okupovat. Snadno z toho může být válka, o jaké se nám dosud ani nesnilo.

Jenže ono se nám nesnilo ani o té „malé“ občanské, kterou proti většině národa vedou piráti všech barev a označení – od zelené po černou.

Je na čase vzít si svou zemi zpět, řekl Václav Klaus junior (VKml), když představil svou novou politickou formaci Trikolóra. Bude-li vědět, jak na piráty, nemůže u normálních lidí neuspět. 

A mohl by. Bude s ním bezpochyby i Bohorodička, jíž se opět pražští piráti pokusili zakroutit krkem. Nevědí, že to nejde. Připomínají toho britského Frantu Sauera, co – dosti dávno tomu – napsal pokrokový pirátský slogan na jiný sloup. Na trafalgarském náměstí v Londýně. Chtěl tím postavit moderní pomník Friedrichu Nietzschemu, filosofovi zmaru moderního světa, který se narodil jen pár let před Morgensternem, pochopitelně také v Německu. 

Znělo to: „Bůh je mrtev. Nietzsche.“ 

Kdosi jiný pod to připsal:

„Nietzsche je mrtev. Bůh.“




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky