Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ideozločiny na Západě jako za Maovy kulturní revoluce: Lynčovaná Kathy. Nechceš si zkusit hidžáb? Podporuješ svého prezidenta? Jsi ignorantská stvůra! Levičácké guerilly řádí už také na našich školách. Jen se o tom mlčí

Ideozločiny na Západě jako za Maovy kulturní revoluce: Lynčovaná Kathy. Nechceš si zkusit hidžáb? Podporuješ svého prezidenta? Jsi ignorantská stvůra! Levičácké guerilly řádí už také na našich školách. Jen se o tom mlčí

22. 7. 2019

Tisk článku

Oto Jurnečka si všímá dalšího případu útoku "liberální" multikulturní fronty, který nejen vypovídá o dnešní době, především však dává tušit věci zítřejší

Modelka čínského původu Kathy Zhu se dopustila se hned tří ideo-zločinů, ačkoli oficiálním zdůvodněním odebrání titulu královny krásy byly jen dva z nich. 

V kampusu Floridské univerzity byla pořádána akce “Zkus si hidžáb”, jako "oslava světového dne hidžábu." Kathy byla vyzvána místní studentkou muslimského vyznání k vyzkoušení hidžábu - a odmítla.

A pak už to jelo

Muslimka se naštvala a rozmázla to na sociálních sítích. Napsala: „Vyzvala jsem Kathy, ať si vyzkouší hidžáb ale odpověděla mi ‘Ne, děkuji’, neudělala si dokonce ani čas, položit mi nějaké otázky a zkusit pochopit, co to hidžáb vůbec je. Taková ignorance!“ V dalším tweetu pak napsala: „Pojďme tuto dívku vyloučit. Pište emaily na vedení školy. Ignoranci nebudu na svém kampusu tolerovat“.

Zločinem prvním bylo tedy to, že si odmítla obléknout hidžáb (který se jí dokonce podle Kathy muslimky pokoušely navléci násilím). Zločinem druhým pak byl tweet, kde na nářky o množství zastřelených černochů zareagovala zveřejněním oficiální statistiky, ze které plyne, že drtivá většina těchto úmrtí a zranění jde na vrub tzv. ‘Black on black gun violence’, tedy přestřelkám mezi černochy samotnými. Napsala: „Věděli jste, že většina úmrtí černochů střelnou zbraní, je způsobeno jinými černochy? Vyřešte si problémy uvnitř vlastní komunity před tím, než začnete obviňovat ostatní.

Organizátoři soutěže krásy pak ve vzájemné komunikaci, která byla zveřejněna, obvinili Kathy z ‘insensitive statistical tweet’ a z ‘rasismu’. Ona se jich naopak dotazuje: „Jak může být statistika rasistická? Statistiky a fakta nejsou vždy příjemné. Je smutné, že budete raději lhát veřejnosti, než abyste podpořili někoho, kdo se snaží věci měnit tím, že mluví o věcech, které se nikdo neodváží ani vyslovit.

Čtěte ZDE: Rasismus kompletně naruby: Bělochu, zaplať dvojité vstupné! Argumentace stupidní a nebezpečná. Bude barevný vzorkovník u pokladny? Napůl oběť, napůl viník. Cítíte se nadřazeně? Pokusné balónky pro bílou genocidu

Disidentka

Tak toto jsou dva zločiny, kterých se Kathy Zhu dopustila. Společnost jí odebrala titul miss, univerzitu vyměnila a jede se dál. A ten její třetí hřích? Hřích, který jistě sehrál svoji roli, ale mezi důvody odebrání titulu nebyl zmíněn? Tím je její podpora Donalda Trumpa a také to, že se považuje za konzervativce.

Tak to jsou ti dnešní drobní disidenti, kterých nám přibývá den po dni, o kterých vám v našich médiích nikdo referovat nebude. Tam naopak stále běží nekonečné připomínání komunistického režimu. Jako třeba v sobotu Českém rozhlase, snad hodinový pořad o humoru v socialismu a jak jste prý za vtip mohli skončit až v kriminále. Ano, možná někdy ano, ale proboha! Komunistický režim je 30 let pryč, ale i až bude pryč 50 let, bude stále hlavní náplní našich médií. A další a další skuteční a velice současní disidenti, zůstanou pro tyto opožděné bojovníky s totalitou neviditelní, protože na západní straně sítnice mají velkou slepou skvrnu.

Na tom vyspělém Západě to teď prostě jede. Podobných případů přibývá, šrouby se utahují, zatím hlavně na univerzitách v médiích a institucích. Bohužel ne proti vůli rádoby svobodomyslných studentíků, ale na jejich horlivý popud.

A chudák holka, jejíž rodiče nebo prarodiče možná utekli zrovna před šílenstvím Čínské kulturní revoluce, musí zažívat sice v mírném podání, ale podstatou podobné šikany. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky