Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Svatá Greta pluje: Vyhraje globálního ropáka? Doba ledová je doba ledová. Zničíme svět raději elektromobily a ekoplachetnicemi? Ekoaktivismus v kostce. Mám žít ekologicky? Zde jsou mé požadavky! Konec světa za 12 let

Svatá Greta pluje: Vyhraje globálního ropáka? Doba ledová je doba ledová. Zničíme svět raději elektromobily a ekoplachetnicemi? Ekoaktivismus v kostce. Mám žít ekologicky? Zde jsou mé požadavky! Konec světa za 12 let

19. 8. 2019

Tisk článku

Michal Brand se zamýšlí, nakolik je Gretina svatá výprava ekologická a také si dává dohromady, jak naloží se všemi těmi moudry požadavky ekoaktivistů na cestě ke světlým zítřkům (než bude za 12 let konec světa)

Kdyby hloupost nadnášela...

...mohla by doplachtit. Samozřejmě pokud by foukal příznivý vítr. Jinak by musela buď mít motor, nebo spoléhat na vlastní bio-reaktivní pohon. Tím by ovšem vypouštěla různé skleníkové plyny. Takže to by vlastně nešlo.

Greta tedy ekologicky pluje do Ameriky jachtou, aby neletěla letadlem. Letadla jsou fuj, protože vypouštějí skleníkové plyny. Konkrétně při jejím letu by letadlo vyprodukovalo tolik CO2, že její podíl na uhlíkové stopě z tohoto letu by byl téměř tak velký, jako uhlíková stopa, kterou zanechají hystericky pokřikující demonstranti na každé jedné demonstraci „Pátek pro klima“. Nebo tak nějak.

Ekojachta

Na jachtě, na které pluje svatá Gréta, nejsou záchody, takže celou cestu bude kálet a močit do oceánu. Záchody na jachtě nejsou proto, že daná jachta je sice jakoby ekologická, ale je tak pitomá, že musí být co nejlehčí, takže neuveze ani záchod, natožpak 14 dní plavby sbírané všechny Grétiny svaté exkrementy. Snad je na jachtě aspoň odpadkový koš, aby svatá Gréta nemusela všechny ty plastové obaly od svých bio produktů dopravených letadlem přes půl světa do Grétina oblíbeného bio obchůdku v Mixlandu (dříve známo jako Švédsko) házet přes palubu.

Pluje na „ekologické“ plachetnici, která i ve srovnání s normálními plachetnicemi musí mít tak speciální parametry (lehkost, pevnost, speciální plachty, solární panely, motor, turbíny pro výrobu elektřiny „ekologicky“ atd.), že uhlíková stopa jen po výrobě této plachetnice vyčerpala odhadem Grétin limit na emise CO2 na příštích 27.000 let jejího života. Tedy zhruba do příští velké doby ledové, která nastane bez ohledu na to, jestli bude člověk vypouštět CO2 nebo nebude.

Malá doba ledová, podobná době ledové v období 14. až 17. století, bude zřejmě podstatně dříve (jiné zdroje uvádějí konec až ve století devatenáctém). A pokud se podaří snížit nebo úplně odstranit emise CO2 a případně ještě „ochladit“ planetu nějakým rozprašováním mikročástic v atmosféře (též zde a zde), tak ta malá doba ledová bude tak drsná, že Greta bude moci jet na příští konferenci o globálním oteplení do New Yorku na lyžích. Možná bude moci jet na lyžích i do Acapulca, pokud by se ta konference měla konat někde, kde teploty v noci nebudou klesat pod minus padesát stupňů celsia. Jen není jasné, odkud pojede, protože její rodné Švédsko bude v té době pod tři kilometry silným ledovcem připomínat dnešní Antarktidu.

Čtěte ZDE: Greta mění svět: Dostane postižená dívka Nobelovu cenu? Záškoláctví a správná ideologie. Skutečnými kretény jsou švédští poslanci. Nevědomost či pokrytectví: Kdyby takhle jednali všichni, je s námi amen

Náš vzor

Greta je výborný příklad. Musíme se všichni chovat jako ona. Například bychom měli všichni ihned přestat používat auta a autobusy na pohon na fosilní paliva. Doufám, že se brzy najde nějaký ekologický miliardář, který nám všem nakoupí elektromobily Tesla a bude platit jejich enormně drahý provoz (zejména pojistka by jinak obyčejným smrtelníkům zacloumala rodinným rozpočtem). Také je nutné, aby dotyčný eko-miliardář koupil do každé rodiny minimálně dva elektromobily Tesla. Elektromobily totiž mají malý dojezd, takže by jeden nestačil – po návratu z práce byste třeba nemohli jet na nákup, protože by váš úžasný eko-elektromobil měl vybité baterie. Takže dva automobily místo jednoho. Bratru, 4 až 5 milionů na jednu rodinu. (Baterie elektromobilů sice podle zlých jazyků prý při dopravní nehodě rády vybuchují a upálí posádku zaživa, ale tím se také sníží uhlíková stopa lidstva.)

Také bude nutné investovat asi tak 500.000 miliard korun do kompletní přestavby elektrické rozvodné sítě, protože jinak si po návratu z práce a zapojení elektromobilů do zásuvky k dobití baterií nepustíte ani stolní lampičku. Prostě jinak nebude elektrika na nic jiného než na dobíjení elektromobilů. Až do rána, kdy konečně vypojíte dobitý elektromobil ze zásuvky. (Známý mi po své cestě na „vyspělý“ „ekologický“ Západ vyprávěl, že v Holandsku už to tak mají – spousta lidí si koupila dotované elektromobily, aby byli jako eko a zařadili se do stáda eko bio lepšolidí - a po večerech v zimě doma mrznou, protože si nemohou pustit ani topení, aby nevyhazovali pojistky. Případně aby nepůsobili rovnou kolaps celé sítě.) No, stačí když nám do České republiky budou USA posílat příštích deset let celý svůj federální rozpočet – a to by mohlo stačit na celou eko-pjerestrojku.

Předsevzetí

Také slibuji, že hned poté, co mi někdo bude platit veškeré moje životní náklady a potřeby, budu jezdit výhradně ekologicky i na dovolenou. Například bych chtěl příští rok navštívit Nový Zéland. Popluji tedy soukromou jachtou s plachtami, která musí být dost velká, aby uvezla v plastu balené potraviny na celou plavbu. Také budu muset mít dovolenou ne obvyklých 14 dní, ale rovnou 14 měsíců. Při příznivém počasí a dobrém větru, jinak se to protáhne. Ale samozřejmě požaduji, abych nebyl nijak krácen ve svých příjmech. Buď mi těch 14 měsíců dovolené musí zaplatit stát, nebo nějaká eko neziskovka, nebo nějaký miliardář. Čerstvou vodu mi na tuto plachetnici může vozit rychlý motorový člun, případně čerstvou vodu může dopravovat vrtulník. Na eko plachetnici se určitě nevejde odsolovací zařízení, pro které by stejně nebyla elektřina.

V pátek nebudu pracovat. Budu sedět v hospodě na rohu a držet „Strike for Clima“. Také přestanu platit sociálko, protože když nám už zbývá jen 12 let do konce světa slíbeného Gretou a jejími následovníky, tak už se stejně důchodu nedočkám. Nebudu platit ani daně. Ta část, která jde na školství je zbytečná, protože mladí aktivisté stejně sami říkají, že nemá cenu se vzdělávat, když je konec světa za dveřmi. Daně, které jdou na zdravotnictví, jsou také zbytečné – když lidé prostě pomřou, tak se sníží uhlíková stopa a planeta Země zhyne v pekelných plamenech globálního oteplení za 12 let a tři desetiny vteřiny, namísto 12 let a 0 desetin vteřiny. Takže neplacením daní vlastně prospěji planetě.

Vlastně bych mohl přestat podnikat a nechat se někým živit. Snad se najde nějaká neziskovka. Když mě bude někdo živit, na oplátku budu někde vysedávat nejen v pátek, ale po všechny pracovní dny. S transparentem „Leností za klima“. Protože kdo je líný a nic nedělá, ten zanechává menší uhlíkovou stopu. Takže vlastně bojuje proti klimatické změně. Chanov je prostě super eko. Jen tam mají moc dětí, které nejsou eko, protože stejně jako všichni lidé - kromě svaté Gréty - dýchají, což je fuj. 

Čtěte ZDE: Elektromobily: Kolosální omyl ,nebo ještě větší podvod? Dobrovolně vstříc katastrofě. Ovzduší to nepozná. Chudí platí bohatým. Dáme krajině zlatou ránu dobíječkami? V Rakousku již pokuty za přetěžování sítě 

Také požadavky

Vzhledem k naléhavosti globálního oteplení zaviněného člověkem také požaduji, aby všichni mladí mysleli na budoucnost planety, protože je to jejich budoucnost. Proto požaduji, aby mladí do 30 let okamžitě:

  • přestali bydlet v jakýchkoli obydlích, protože moderní obydlí při stavbě zanechávají uhlíkovou stopu; v zimě mohou spát v iglú, v létě pak pod širákem; samozřejmě bez spacáku, jehož výroba produkuje CO2 – přikrýt se mohou listím, které si nasbírají na podzim do zásoby;
  • okamžitě přestali používat jakákoli vozidla, lodě nebo letadla na jakákoli paliva nebo jakýkoli pohon, kromě pohonu vlastní lidskou silou; je známo, že například elektromobily reálně zanechají v celém procesu produkce energie mnohem větší uhlíkovou stopu než auta s běžným spalovacím motorem, takže nesmí používat ani elektromobily;
  • samozřejmě musí okamžitě přestat používat mobily, počítače a jakoukoli jinou moderní elektroniku; její výroba sama vytváří obrovské množství CO2, o dopravě z Asie ani nemluvě, a její provoz vyžaduje elektřinu, která se musí někde vyrobit – a dokonce i výroba solárních panelů k produkci elektřiny vyprodukuje tolik CO2, že uhelná elektrárna je proti solárnímu poli ve skutečnosti zdroj uhlíkové stopy téměř zanedbatelný;
  • oblečení si samozřejmě musí vyrábět výhradně ekologicky sami; doporučuji oděvy z kopřivových vláken případně z vlastnoručně vypěstovaného lnu; inspirací mladým aktivistům může být poučný film „Jak krtek ke kalhotkám přišel“, pohádkám od AlGora a Gréty už mladí aktivisté věří, tak proč by nemohli mrknout také na pohádku od pana Millera;

Můžeme pokračovat ve výčtu ještě dlouho, ale začneme s tímto. Samozřejmě budeme požadavky na eko-aktivisty postupně stupňovat, protože je to účinná metoda, kterou sami aktivisté rádi používají. A také požadujme, aby se mladí aktivisté museli zpovídat před tribunálem, jak naplňují tyto požadavky. Svatá Gréta požaduje, aby se politici zpovídali, jak naplnili požadavky eko-aktivistů, tak je to jistě správný princip.

Ale teď vážně

Greta jede jachtou do Ameriky. Její plavba se protáhne na 14 dní místo obvyklých 6 hodin. Nic nedělá, jen hloupě žvaní a buzeruje, tak má času dost. 

Jachtu, na které svatá Greta jede do Ameriky, poveze zpátky posádka.

Pětičlenná posádka.

Všech 5 členů této posádky...

...odletí do New Yorku...

...letadlem.

Aby svatá Gréta mohla 14 dní znečišťovat oceán a s arogantní hloupostí a neznalostí žvanit, poučovat a vynucovat na ostatních. Zneužitá duševně nemocná dívka, které vymyli mozek její rodiče, eko-fanatici. K dívce, kterou zneužívají její vlastní rodiče pro prosazování fanatické ideologie. teď mají „celebritu“. Někdo násilím nutí syna hrát hokej, někdo dceru tančit balet, Thunbergovi zmanipulovali svoji dceru do trosky, která myslí jen na klimatickou apokalypsu, která nastane, až se Země oteplí desetkrát méně, než se už v historii planety stalo mnohokrát a vždy bez jakýchkoli katastrofických dopadů. 

Čtěte ZDE: Klimatické třeštění: Nové náboženství s veleknězi i rituálními oběťmi. Spasí svět nevinné děti? Kult ekosvětců. Jde o kontrolu lidí a manipulaci s vědomím. Horší, než všichni diktátoři světa. Přijdeme o zbylou svobodu?

V dobré víře?

Greta pluje do Ameriky eko-plachetnicí. Zpět zřejmě také poletí letadlem. Plachetnici zpět veze pětičlenná posádka, která do New Yorku poletí letadlem. Všichni odpůrci šílené Gréty a parazitů z eko-neziskovek (parazitů, kteří Grétu zneužívají jako marketingový a ideologický symbol) se upřímně zasmáli tomuto eko-hlupáctví.

Ekologičtí fanatici se samozřejmě ozývají zpět. Shrnutí „argumentů“ „ekologických“ aktivistů přinesl například iDnes. V celém článku je nejvíce signifikantní tato pasáž: Přední němečtí aktivisté hnutí Pátky pro budoucnost, které se zasazuje za důslednější boj proti změnám klimatu a v jehož čele mladá Švédka stojí, uvedli, že Thunbergová jednala v dobré víře, ale celou věc zřejmě „dobře nepromyslela“.

V tomto jednom mají pravdu – oni prostě nic nedomýšlejí. Protože nepřemýšlejí. Nehledají řešení. Důsledky svojí hlouposti nevidí, vidět nechtějí a ani vidět nejsou schopni. Naneštěstí. Hledají jen slávu, pocit morální nadřazenosti. Jen chtějí uspokojit svoji touhu všem ostatním poroučet a nařizovat. S podporou a nenápadným vedením těch, jimž všemožné represe a omezení navíc hrají do karet a nesou do kapes.  

A to je v kostce celá „zelená politika“ a „eko-aktivismus“.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky