Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kanibalismus: Další stupeň multikulti? Po homosexualismu a pedofilii přijde další progres. Necháme se postupně vykastrovat jídlem? S hovězím je prý třeba skoncovat. Také muslimům naproti. On vás ten smích přejde…

Kanibalismus: Další stupeň multikulti? Po homosexualismu a pedofilii přijde další progres. Necháme se postupně vykastrovat jídlem? S hovězím je prý třeba skoncovat. Také muslimům naproti. On vás ten smích přejde…

29. 8. 2019

Tisk článku

Michal Brand pozoruje otevírání Overtonových oken v naší současné "liberální demokracii" v rámci jejích pokrokových lidskoprávních výdobytků

Magazín Newsweek otevírá Overtonovo okno pro další etapu multikulturalismu, tentokrát konkrétně pro eko-psychopatickou odnož multikulturalismu. Přichází s článkem na téma kanibalismu. Pokud jste již po jídle a nejíte k obědu jiné lidi, můžete si uvedený článek přečíst zde.

V článku vědec mengelovského typu jménem Jared Piazza vysvětluje, že kanibalismus je zcela běžný u zvířat, zatímco lidé tedy mají nějaké psychické bloky. Lidské maso se sice pro výživu v zásadě hodí bezvadně, ale lidé mají psychické problémy s jedením lidského masa. Nicméně dále Piazza uvádí, že když na to přijde, může se to rychle změnit. Jako příklad uvádí, že lidé v márnicích a v pohřebnictví manipulují s mrtvými lidskými těly, což se většině lidí příčí, ale pracovníci márnic se přizpůsobili perfektně.

Takže tedy zřejmě to podle Piazzy bude v pohodě – lidé si časem zvyknou jíst lidské maso. Piazza si jen trochu povzdychává, že zatím to tedy není potřeba, i když řada lidí už navrhuje, že lidské mrtvoly by se měly sníst a nepohřbít. Zřejmě to navrhují lidé z nějaké nové části multikulti hnutí, které se objevilo na vyspělém pokrokovém Západě.

Sójoví chlapci

Tak nám časem nejspíše přibudou i „Canibal Pride Parade“. Na podporu tohoto pochodu hrdosti tolerantních kanibalů Piráti na radnici Prahy vystrčí z okna na oštěpu napíchnutou uzenou hlavu pravicového extremisty, který proti kanibalismu zcela xenofobně brojil hned v několika příspěvcích na facebooku. Neziskové organizace „Člověk v tísni“, „Člověk v kastrůlku“ a „Máma už je mrtvá, sníme si ji k večeři, v. o. p.“ budou docházet na základní školy (časem i do škol mateřských), aby dětem vysvětlily, jak je dobré jíst ostatní lidi, jak si správně uvařit spolužáka nebo spolužačku k obědu, případně proč je pro jejich vlastní dobro nechat se sníst. 

Začínající propaganda kanibalismu zřejmě jde paralelně v nepřímé spolupráci s tlakem na zákaz hovězího masa (z „ekologických“ důvodů). Koneckonců, až se podaří neomarxistickým tyranům dosáhnout zákazu hovězího masa z „ekologických“ důvodů (zákazu vepřového pak aby nebyli uraženi čímkoli vždy uražení muslimové), tak už přesně dle pravidel Overtonova okna a úvah pana Piazzy bude lidské maso alternativou. Jiné maso bude pouze pro neomarxistickou elitu. A Piazza pak jistě v nějakém článku zkonstatuje, že teď už tedy lidé jsou okolnostmi přivedeni k tomu jíst jiné lidi a že se opravdu báječně přizpůsobili a zvykli si na to. Většina. Až na nějaké bělošské pravicové extrémisty.

Další propagovanou náhražkou masa pak jistě bude i nadále sója. Sója je pro neomarxistickou tyranii přitažlivá tím, že výrazně zvyšuje v těle člověka hladinu ženských hormonů. V míře, která mění mentalitu a chování člověka. Zejména u mužů sója ve větším množství vychyluje hormonální rovnováhu tak výrazně, že z Chlapů dělá ufňukané, ukňourané, podřízené a ochotně se podřizující slabochy. Americká alternativa už pro tyhle zoufalce popíjející sojové „mléko“ a pojídající sojové „maso“ má jméno – Soy Boys. Takže vynucenou nařízenou změnou jídelníčku bude společnost zbavena těch, kteří by se mohli (a měli!) postavit na odpor proti tyranii neomarxistické destrukce a multikulturalistického šílenství (o soy boys: 1, 2, 3, 4; snímky: 1, 2, 3). 

Mainstreamová media ale samozřejmě považují termín Soy Boys za pravicový extrémistický hoax. Je však více než jisté, že jak sója, tak celá řada látek v potravě vyrábí Soy Boys. To vše přispívá k neoddiskutovatelnému slabošství a zbabělosti až příliš mnoha mužů na Západě, jejich zbabělosti dokonce i bránit sebe nebo svoje ženy/přítelkyně (proslulé události v Kolíně nad Rýnem, kde ani mladí němci nedokázali a nechtěli bránit svoje přítelkyně, ženy a dcery; neschopnost Němců nebo Švédů bránit na ulicích nebo na koupalištích svoje ženy, dcery nebo přítelkyně proti obtěžování ze strany milých, hodných, tolerantních a všestranně kulturně obohacujících muslimských "uprchlíků"). Zdrojů informací na téma ženských hormonů v potravinách a vlivu potravin na chemickou „kastraci“ mužů je habaděj.

Čtěte ZDE: Totalita sovětského typu v novém kabátě: Západu vládnou bývalí trockisté. Proč muselo Sýrii zachránit Rusko? Vývozem demokracie k rozvratu světa. Veřejná spolupráce elit s pedofily. Zářivá špička ledovce

Kočka leze dírou, revoluce Overtonovým oknem

Čeho se tedy v nejbližší době v našem liberálně demokratickém ráji postupně dočkáme? A za rozhodně méně, než milion chvilek...    

  • další snahy o rozvrat rodiny, 
  • propagace a maximální podpora homosexuality (ať již skutečné nebo té „módní“), 
  • snahy o legitimizaci pedofilie, 
  • tolerance a tedy nepřímá podpora muslimského násilí na ženách (i v Evropě statisíce dívek se zmrzačenými pohlavními orgány brutální a krutou ženskou obřízkou; tolerance a tedy nepřímá podpora muslimských znásilňovacích gangů s desítkami možná stovkami tisíc obětí jen v Británii; žehlení prsou mladým dívkám  atd.), 
  • pokračování války proti bílým mužům a proti bílé rase vůbec (paradoxně organizovaná a propagovaná bělošskou „elitou“ moci).
  • zákazy hovězího masa 
  • propagace kanibalismu

Časem budeme mít zřejmě i kanibalismus jako báječné ekologické a multikulturní obohacení. Vlastně vám to bude připadat normální. Protože právě tak funguje Overtonovo okno – nejdřív se něco nadhodí, ale pro jistotu označí jako „nesmysl, vyloučené“ („lidé mají morální zábrany“), později se to stane tolerovanou a nakonec prosazovanou či vynucovanou (OSN přijme globální kanibalský pakt „Snězte bělochy“, EU vydá směrnici, kolik lidského masa musí občané jednotlivých zemí EU povinně sníst každý rok a na řeznictví s lidským masem budou obzvlášť velké dotace...) a nakonec pak vlastně věcí jakoby přijatou i většinou populace, která se s tím smíří.

Okno se právě začíná otevírat. Stejné to bylo s debilizací školství (inkluze), eko-šílenstvím (od řepky až po zákaz uhelných a jaderných elektráren), homosexualismem („manželství“ homosexuálů, adopce dětí). Vrchol zvrhlosti, úchylnosti a anticivilizačního destrukčního směřování multikulturalismu/neomarxismu se ještě nedávno zdálo být postupné připravování veřejnosti na akceptování pedofilie. Stačí se podívat na články v mainstreamu na témata, jak jsou pedofilové hodní lidé, kteří mají moc rádi děti – například v SME: „Aj pedofil má právo na život bez predsudkov a odsudzovania“, v tištěné podobě pak „Pedofili nie sú zločinci“.

V otázce pedofilie je legalizace zatím v etapě přípravné palby, mapování terénu, průzkum bojem, nazvěme to jakkoli; z pohledu Overtonova okna někde mezi fází 1 a 2. Těžko soudit, zda počínající legalizace pedofilie nějak souvisí s přizpůsobením se evropských zemí nově dováženým „hodnotám“ v rámci kulturního obohacení muslimskými migranty. Pokud ano, bude v EU pohlavní styk legalizován pro sex s dívkami starší 9 let. Samozřejmě to nesouvisí s ničím. A s tamtím už vůbec ne.

Jednoho dne se Tomáš Klus veřejně přizná, že jednou jedl hovězí guláš, ale slíbí, že už bude jíst jen sóju a řízky z lidí. Jeho žena mu v melodramatickém veřejném prohlášení odpustí, že jedl hovězí guláš, a sama přestane kupovat čokolády Milka, protože v reklamě na Milku jsou krávy a krávy vypouštějí skleníkové plyny, což je fuj. Mádl natočí video „sežer bábu s dědkem, stejně volí blbé strany“. Aňa proletářka Geislerová navrhne, že by se mělo jezdit po venkově a vysvětlovat tam těm hloupým lidem, že sníst souseda je zdravé, moderní, kultivované a ekologické, protože ti chudáci na venkově nemají ty správné informace (jako má Aňa) a jen proto odmítají jíst lidské maso, což je od nich buranské (a může za to Zeman, Klaus, Putin a alternativní weby). Sadistický vrah a kanibal Hojer bude rehabilitován.

Myslíte si, že si z vás děláme blázny?

Počkejte za pár let – však on vás smích přejde.




Tagy článku

Doporučujeme

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky