Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zločiny mocenských a “kulturních” elit: Pije se v Hollywoodu krev dětí? Aféry, konspirace a výpovědi. Myslel to Gibson doslova? Je Epstein živý nebo mrtvý? Dozvíme se někdy všechny odpovědi?

Zločiny mocenských a “kulturních” elit: Pije se v Hollywoodu krev dětí? Aféry, konspirace a výpovědi. Myslel to Gibson doslova? Je Epstein živý nebo mrtvý? Dozvíme se někdy všechny odpovědi?

14. 10. 2019

Tisk článku

Alexej Ivanov sleduje nečekaně rychle "zapomenuté" téma týkající se podivné „sebevraždy“ miliardáře Epsteina a pedofilních praktik špiček (nejen) americké politiky

Před několika lety se velký herec a režisér Mel Gibson dotkl úzkostlivě tabuizovaného tématu. Nebylo to poprvé v případě tohoto křesťanského tradicionalisty, jenž byl už dávno obviňován z antisemitismu, rasismu, homofobie atd.

Zatímco v Londýně propagoval film Daddy's Home 2, nazval hollywoodskou elitu „nepřítelem lidstva“, který „pije krev nevinných dětí“. Mluvil o epidemii dětských obětí a pedofilii „parazitů, kteří „ovládají Hollywood“ a používají „kojeneckou krev jako nejcennější valutu“.

Podle jeho slov klíčové osoby filmového průmyslu „získávají z tohoto procesu adrenalin“ a „ukájejí se jím“.

Gibsonova výpověď

Chovají očividné pohrdání obyčejným lidem. Ničení lidských životů je pro ně jen hra. Čím více mohou ublížit, tím lepší z toho mají pocit. Děti jsou pro ně pouze potrava. Kochají se jejich bolestí a strachem a čím mladší jsou, tím lepší. Tito lidé vyznávají vlastní náboženství a morálně se jím řídí. Není to žádné náboženské učení, o kterých jste, lidé, kdy slyšeli. Provádějí rituály, z nichž mají obyčejní lidé záchvaty nevolnosti a jsou zcela v rozporu s morálkou, která spojuje většinu amerických vlastenců. Nejhorší na tom všem je, že pro Hollywood je to veřejné tajemství, na němž se všichni chtějí podílet... 

Hollywood, to je vražedná institucionalizovaná doména pedofilů. Zneužívají děti pro své děsivé patologické fantazie. Unášejí tyto děti pro jejich energii a sytí se jejich krví. Nedělají to milosrdně, nejdříve je vyděsí, než je obětují. Čím více je dítě nevinné, tím lépe pro ně. Co to znamená? Nedělají to jako nějakou formu uměleckého vyjádření: jen pijí krev dětí a jedí jejich maso, protože si myslí, že jim to přináší „životní sílu“. Čím více dítě duševně a fyzicky trpí, když umírá, tím větší „přínos životní síly“ to pro ně má. Nechápu, proč to dělají, ale dělají to. Většina z nás má morální kompas, který nás vede životem, nebo ne? Tito lidé ho nemají, nebo pokud ano, ukazuje opačným směrem... 

Hierarchie filmového průmyslu vyrůstá na zneužívání, bolesti, mučení, stresu a utrpení. Touha dělat takové věci se neomezuje pouze na hollywoodskou elitu, jsou to všichni ti, kdo jsou na vrcholu potravního řetězce, kdo si mohou dovolit takový „luxus“, a ve filmovém průmyslu je jich mnoho. Hollywood je prosycen nevinnou dětskou krví. Příznaky pedofilie a kanibalismu tam vždy byly, ale po mnoho let zůstávaly záhadné nebo symbolické. S touto praxí jsem byl obeznámen počátkem dvacátých let a hrozilo mi vážné nebezpečí, pokud bych o tom někdy promluvil. A nemyslím tím pouze svou kariéru, myslím, že můj život bude v ohrožení, život mé rodiny bude v nebezpečí... 

Děti mají jako „prémiovou valutu“ a její hodnota je vyšší než všechno, co si jen umíte představit: diamanty, drogy, zlato. Oni doslova kšeftují s dětmi jako platidlem za služby, za role ve filmech, jako provizemi. V Hollywoodu jde o dlouholetou kulturu táhnoucí se po mnoho generací, a to ho činí populárním mezi muži i ženami. Nejedná se o nic nového a dělo se tak ještě před založením Hollywoodských ateliérů. Pokud tento jev začnete zkoumat, najdete fakta ukrytá ve stínu jakékoli temné historické éry. Tyto temné, mnohoznačné okultní praktiky se používají v tajných spolcích po stovky let. Hollywood slouží k sociálnímu programování a kontrole mysli a jeho sdělení se promítá do psychiky amerického národa.“ 

Čtěte ZDE: UNICEF se poodkryl: Největší ochránce práv dětí je násilnickým pedofilem! Kampaně pro ochranu nejmenších jsou strategií deviantů. Jsou normy OSN vytvářeny lidskými zrůdami? Trpělivost se jim vyplácí

Epsteinův ostrov orgií

Gibsonův emotivní monolog znovu upozornil na případ miliardáře Jeffrey Epsteina, který dodával mladistvé sexuální otroky „těm, kteří jsou na vrcholu potravního řetězce“. Pedofil a VIP pasák Epstein vlastnil obrovské množství informací o hnusných deliktech politiků, aristokratů, bankéřů, vlivných novinářů, slavných právníků i hollywoodských celebrit. Jeho pravidelným zákazníkem byl bývalý americký prezident Bill Clinton. V Epsteinově přepychovém sídle policie objevila Clintonův malovaný portrét. Bývalý prezident je na něm vyobrazen v Oválné pracovně oblečen do modrých ženských šatů a červených lodiček s vysokými podpatky.

„V té době Bill Clinton létal s Boeingem 757 Berkeley, který byl necenzurovaně přezdíván „Air F..k One“. Dalšímu soukromému letadlu, které Clinton používal, se říkalo „Lolita Express“ a patřilo miliardáři Jeffrey Epsteinovi odsouzenému za pedofilii. Mimochodem, ten létal na Panenské ostrovy ve společnosti nezletilých přítelkyň. Od roku 2001 do roku 2003 uskutečnil na „Lolitě“ 26 letů také Bill Clinton. Letadlo neslo název po hrdince z Nabokova románu,“ uvádí americký komentátor Jerome Corsi, „protože v salonu na palubě byla velká postel pro skupinové orgie. Při vyplňování seznamu cestujících byly dívky označeny iniciálami nebo jménem, z nichž jedno bylo vždy „Taťána“. Miliardář Epstein využíval služby obchodníků s lidmi, kteří pro něj vyhledávali dívky ne starší, než dvanáct let. Clinton se účastnil letů na „ostrov orgií“ za zády speciálních služeb, což vyplývá z palubních deníků předaných Federálnímu řízení civilních letů. Například v roce 2002 létal na „asijské turné“. Do roku 2015 byl Epstein jedním z největších sponzorů Clintonovy nadace.“

E-maily Clintonové

Během prezidentských voleb v roce 2016 zveřejnily WikiLeaks korespondenci mezi Johnem Podestou a správcem Bílého domu za Billa Clintona, poradcem Baracka Obamy, tvůrcem liberálního think-tanku „Centrum pro americký pokrok“ a vedoucím volebního štábu Demokratické strany za prezidentskou kandidátku Hillary Clintonovou. Dopisy obsahovaly spoustu nesmyslných odkazů na sýr, pizzu, těstoviny a párky v rohlíku. Například fráze: „Myslíš si, že mám raději hrát domino na sýru spíše než na těstovinách?“ Nezávislí odborníci došli k závěru, že se jedná o šifru tajné pedofilní organizace vlivných demokratů. Slovo „sýr“ znamená dívku, „těstoviny“ – chlapce. Vynořily se různé spekulace o podstatě gastronomického kódu. Jeho autorství bylo přičítáno majiteli řetězce pizzerií Comet Ping Pong Jamesi Alefantisovi – homosexuálnímu podnikateli, který obdržel peníze „na organizaci dětské charity“ od clintonovských a sorosovských nadací a od pravděpodobného vlastníka sítě dětské prostituce. 

V dopisech se psalo o satanském rituálním násilí praktikovaném ve vedení Demokratické strany. Podesta a jeho bratr Tony (největší washingtonský lobbista a zakladatel liberálního klubu People for the American Way) byli oficiálně podezřelí z účasti na zmizení tříleté britské dívky Madeleine McCannové, která byla unesena z hotelového pokoje 3. května 2007 v portugalském letovisku Praia da Luz. Nakonec policejní oddělení okresu Columbia nazvalo kauzu PizzaGate „smyšlenou konspirační teorií“.

Čtěte ZDE: Pizzagate: "Fake news", nebo jen úspěšně uklizená aféra? Pedofilní choutky mocných po celém světě. Proč je ticho kolem mailů Johna Podesty? Odhalení bývalého šéfa FBI. Migrační dodávky byznysu s dětmi

Záhadná Epsteinova smrt

10. srpna 2019 byl Epstein nalezen mrtvý v cele předběžného zadržení. Podle oficiální verze byla příčinou smrti sebevražda. Jak novináři zjistili, při pitvě miliardářova těla byly nalezeny vícenásobné zlomeniny v oblasti krčních kostí. Zejména byla zlomena krční kost – jazylka. Takové zranění se vyskytuje u obětí škrcení. Prezident Národní asociace forenzních vyšetřovatelů Jonathan Arden uvedl, že zlomenina jazylky si žádá rozsáhlejší prozkoumání okolností smrti.

Americký konzervativní ekonom Paul Craig Roberts, tvrdý kritik liberálů, Sorose a barevných revolucí, píše ve svém článku The Epstein Mystery: 

„Je nemožné spáchat sebevraždu, pokud je člověk neustále hlídán, aby něco takového neudělal. Bývalí vězni, vyšetřovatelé a vězeňská služba s jistotou tvrdí, že Epstein nespáchal sebevraždu. Je třeba odpovědět na jednoduché otázky. Zabili Epsteina, aby ochránili příslušníky elit? Zaměnili Epsteinovo tělo jiným podobným? Každého, kdo tvrdil, že Epstein nestane před soudem, protože by se to dotklo mnoha prominentních lidí, nazvali „konspiračním teoretikem“. 

Ale nyní již víme, že „konspirační teoretici“ měli pravdu. Epstein nestanul před soudem a my nevíme, zda je mrtvý či nikoliv. Zpráva na webu Intellihub (o tom, že příslušník vězeňské služby 10 minut před zveřejněním zprávy o Epsteinově smrti uvedl médiím, že chlápek ve vojenské uniformě vyměnil Epsteina za podobně vypadajícího mrtvého muže) může být falsifikát s cílem uvést čtenáře v omyl. Nebo to může být nepravdivá zpráva, kterou uveřejnil Deep state, aby odvrátil pozornost od podezřelé sebevraždy. James Jesus Angleton, šéf kontrarozvědky CIA, mi kdysi řekl, že když CIA na něčem dělá, zamlží to tím, že dá do médií různé protichůdné zprávy. 

Je toho příliš mnoho, co by bylo třeba vyšetřit, a lidé jsou nuceni se dohadovat o tom, jaký příběh je pravdivý, přičemž skutečná fakta se vůbec nezkoumají. Dnes lze na internetu najít všemožné verze příběhů, aby se co nejvíce zatemnila fakta. Když uslyšíte někoho, že se snaží nějaké vysvětlení označit za „konspirační teorii“, je to velmi podezřelé. CIA vytvořila termín „konspirační teorie“, aby znemožnila objasnění atentátu na Johna Kennedyho a démonizovala tak ty, kteří nesouhlasí s oficiální verzí. 

Už asi nezjistíme, zda je Epstein mrtvý, nebo zda si dál užívá sex s nezletilými dívkami v nějakém bezpečném ráji CIA, pokud lidé, kteří ho dobře znali, nedosvědčí, že Epsteinovo tělo nalezené ve vězení je pravé, nebo nezávislí a nevládní odborníci neprovedou analýzu DNA. A ani v takovém případě nebudeme s jistotou vědět, zda vyšetřovatelé nebyli podplaceni a zastrašováni. Bude toho ještě mnoho vykonáno pro zvýšení zmatku a pochybností. Již nyní se utajuje zpráva o pitvě, přičemž do celého případu byl zapojen patolog, který potvrdil nevěrohodné vysvětlení atentátu na prezidenta Kennedyho. Rozporuplných informací přibývá každým dnem. Objevily se podivné zprávy, že Epsteina přestali hlídat těsně před jeho „sebevraždou“. Takové zprávy jsou nezbytné k ospravedlnění verze sebevraždy, která by byla nemožná, pokud by byl vězeň neustále pod dohledem.

Pravdivou oficiální verzi nelze očekávat. Je nutné celý případ nezávisle a pečlivě prozkoumat, analyzovat všechny informace a vyvodit samostatné závěry. Oficiální vysvětlení událostí podobných těm, jako byl atentát na Martina Luthera Kinga, Johna a Roberta Kennedyho, či izraelský útok na USS Liberty a útoky 11. září, nikdy nebude pravdivé. Soudní proces s Epsteinem by odkryl americké elity, a proto se nemohl uskutečnit. Ze stejného důvodu nikdy nebudeme vědět, co se fakticky s Epsteinem stalo.“ 

Čtěte ZDE: Kanibalismus: Další stupeň multikulti? Po homosexualismu a pedofilii přijde další progres. Necháme se postupně vykastrovat jídlem? S hovězím je prý třeba skoncovat. Také muslimům naproti. On vás ten smích přejde…

Zvrácené elity

Portál ExoPolitics uvedl: „Ačkoli mediální pozornost byla zaměřena na široce rozšířený obchod se sexem, na němž se Epstein podílel za pomoci Maxwella a dalších, jeho činnost měla hlubší a temnější hladinu, od které se mainstreamová média distancovala. Tato temná podzemní činnost se týkala satanského rituálního násilí, které se odehrávalo na soukromém Epsteinově ostrově Little st. James. Elity účastné na tomto satanismu zaujímají nejvyšší posty v síti Deep State“.

Roberts má nepochybně pravdu. Globální elity nikdy nedopustí zveřejnění podrobností. Se smrtí Epsteina byly odříznuty tisíce nitek vedoucích k představitelům světového (zdaleka nejen amerického) politického, finančního a kulturního establishmentu, včetně Clintonovy rodiny, špiček obou hlavních politických stran USA, Hollywoodu, britské královské rodiny a blízkovýchodních monarchů. Přesto se něco zjistit podařilo a toto „něco“ dává nahlédnout monstrózní rozsah celého zvráceného satanistického komplotu.

Rozšířenost pedofilie mezi elitami je holý fakt. A od pedofilní zábavy není tak dlouhá cesta k rituálním dětským obětem.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky