Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
101 let republiky: Komunisté mluví rozumněji než „demokraté“. Vždy, když ztratíme nezávislost, slaví čučkaři úspěchy. Kdo udělal do EuroSajuzu díru? Koudelkova BIS je slušnej oddíl. Voda hučí po lučinách…

101 let republiky: Komunisté mluví rozumněji než „demokraté“. Vždy, když ztratíme nezávislost, slaví čučkaři úspěchy. Kdo udělal do EuroSajuzu díru? Koudelkova BIS je slušnej oddíl. Voda hučí po lučinách…

28. 10. 2019

Tisk článku

Redakce Protiproud se při výročí vyhlášení nezávislé ČSR nepřipojuje k obvyklým bilancujícím zamyšlením, ale přináší dva komentáře k pro dnešek příznačným událostem uvnitř i vně našich hranic

Tak nám zase nastal podzim. Září uvedlo děti do škol, manažerům je v oblecích fajn i bez klimatizace a sentimentální tatínci či dědové vyrábějí nejmenším zvířátka z kaštanů a papírové draky. A s podzimem přišly dva každoroční státní svátky: 28. září, svátek svatováclavský, který upomíná na dávné počátky české státnosti a 28. říjen, oslavující obnovení naší suverenity v roce 1918. Zamyšlení nad tímto svátkem si můžete přečíst v aktuálním MYčku. Jedno z témat, jež v současné době hýbou médii a politikou především, rozebírá komentátor Lu Lina:

Koudelka z STS Chvojkovice-Brod, což je, jak všichni víme, slušnej oddíl, se se skromností jemu vlastní před poslanci pochlubil, že BIS ve spolupráci s NCOZ před rokem a půl už zase překazila zdejší rozsáhlé ruské špionážní protievropské pikle.

Po odhalení přetrvávající „sovětské interpretace dějin“ v českých školách a odhalení těch „minulých“ ruských piklů, kdy BIS spektakulárním rozprášením „jiné“ skupiny ruských špionů – z nichž nebyl kupodivu nikdo ani obviněný, ani alespoň vyhoštěný – zničila operaci konkurenční služby ÚZSI, jde o další jednoznačný důkaz, že BISáci opravdu nejsou žádní čučkaři. Proč jsou uvozovky i u slov „minulých“ a „jiné“, vysvětlím na konci.

Naši kabrňáci

A stejně jako v tom minulém případě, i tentokrát máme k dispozici pouze mlhavé prohlášení plukovníka Koudelky. Nic hmatatelného, co by to fanfárami provázené oznámení velkého úspěchu alespoň minimálně vizuálně zhmotňovalo, předloženo nebylo. Cokoliv. Je to už rok a půl, takže od „zdecimování agenturní sítě“ už jistě proběhla řada v právním státě za této situace obvyklých úkonů. Sice to na rychlost našich orgánů činných v trestním řízení a justice není mnoho, ale něco snad proběhlo, ne?

Minimálně jistě padala označení „persona non grata“ a vyhošťovalo se, nemluvě o úkonech v trestním řízení. Ty podle slov mluvčího NCOZ prý „probíhají“. Hm. A v jaké jsou po roce a půl fázi? O Babišově trestním stíhání jsme věděli všechno hned a někdy i s předstihem. Od obsahu spisu až po barvu slipů státního zástupce.

K informaci o tomto úžasném úspěchu jsem přišel při poslechu Českého rozhlasu Plus, kde redaktor v předmětné věci zpovídal poslance bezpečnostního výboru sněmovny Ondráčka a Žáčka.

Zatímco odéesák Žáček překypoval nekritickým nadšením a pěl na Koudelku and his boys pajány, komunista Ondráček byl věcný a kladl nahlas zajímavé otázky.

Například, proč to bylo zveřejněno až po tak dlouhé době, kolik špionů bylo vyhoštěných a jaké národnosti, s kolika špiony je vedeno trestní řízení a v jaké se nachází fázi a zda BIS stejně bedlivě monitoruje i špiony západní. Zkrátka komunista kladl logické otázky, na něž nejsou k dispozici žádné odpovědi a „pravicový“ demokrat se choval jako dítě pod vánočním stromečkem. Což nebylo poprvé, podobný úkaz – racionálního a logicky argumentujícího komunistu/ku a slabomyslně působícího „demokratického“ politika – jsem v debatách zaznamenal již mnohokrát.

Čtěte ZDE: Vlastizrádná zpráva BIS: Je to jako v Trumpově Americe. Nezvolení chtějí ukrást moc. Prezident, premiér a svobodné hlasy v médiích. Burza Intimních sprostot. Neplacení špióni? Toužení po válce. Jde o všechno

Imbecilní hra 

Dále Ondráček uvedl, že z dřívějších rozhovorů se současným i minulým ředitelem BIS ví, že tato instituce pracuje podle vládních zadání. A vládním zadáním je odhalovat ruské a čínské špiony. Což bude pravděpodobně důvodem toho, proč jsou u nás neustále „odhalováni“ pouze špioni východní a žádný západní. O jejichž souběžné koexistenci a činnosti v české kotlince jistě nikdo soudný nepochybuje.

O tom, že u nás operují ruští špioni jejichž náplní práce je obhajoba ruských zájmů, jež může mít mnoho podob, nepochybuji ani já.

Zároveň nepochybuji o tom, že u nás operují i špioni všech ostatních států, kteří tak zase nejrůznějšími způsoby hájí jejich zájmy. Tak, jako ti naši hájí naše zájmy zase u nich. Nikdo soudný opět nepochybuje, že například spojenecké svazky v tom hrají minimální roli. Pokud je mi známo, tak takřka jedinou a největší reálnou špionážní aférou posledních let bylo odhalení WikiLeaks o masivních špionážních aktivitách Američanů vůči jejich evropským spojencům.

A tak s touhle imbecilní hrou na slavnostní odhalování výhradně ruských špionů, jejímž nejvýznačnějším znakem je, kromě silného mediálního pokrytí, pokaždé vágní mlhavost a dokonalá absence jakýchkoliv hmatatelných důkazů o čemkoliv, už jděte do prdele.

Zvlášť, když z ní díky aktivnímu Koudelkovi na hony zavání dvě věci. Zaprvé klopotná snaha plnit politické a zároveň i mediální zadání na odhalování ruských špionů, což zároveň druhotně slouží i k žádoucímu navyšování rozpočtu, kompetencí a hvězdiček na náramenících. Což skvěle funguje, jen ten Zeman stran povyšování furt škodí.

A za druhé podivná pachuť. Když se podívám na Koudelkovo curriculum vitae a seznam známých akcí BIS pod jeho vedením, nemohu se zbavit dojmu, že mediálně slavný rusobijec Koudelka svou aktivitou sice plní vládní zadání, ale oprávněně jest možno pochybovati, o jakou vládu se vlastně jedná.

Věřte čučkařům

Já, stejně jako komunista Ondráček s chutí BISce a jistě i po letošku pouhému plukovníkovi Koudelkovi zatleskám, až poprvé předvede něco, čemu se zatleskat dá.

Zatím se tak nestalo a předváděné varietní kousky nevalné úrovně až příliš volají po všem možném, jen ne po potlesku.

A teď k těm úvodním uvozovkám. Dospěl jsem k závěru, který může klidně být hluboce mylný, nemaje díky informační mlze dostatek informací, ale zatím na něm budu jako agent Kremlu trvat, že Koudelka teď ve sněmovně prostě jen podruhé přepral ty samé děravé fusky, co vytáhl už vloni v prosinci.

Tedy, že ta ruská agenturní síť, jejíž lednové „rozbití“ bylo ohlášeno vloni v prosinci jako reakce na „čučkaře“, je totožná s ruskou agenturní sítí , jejíž „zdecimování“ „vloni v lednu“ bylo slavnostně oznámeno před týdnem.

Protože jinak by čučkaři museli v lednu 2018 odhalit a „zdecimovat“ dvě nezávislé ruské agenturní sítě najednou a jeden tento fenomenální úspěch zveřejnit už v prosinci 2018 a ten druhý včera. Čemuž mám, kdoví proč, značné potíže uvěřit.

Čtěte ZDE: Psina v Čechách: Strůjci pokusu o další listopadový převrat se obávají – převratu! Zemanův test abolicí pro Babiše dopadl skvěle. Stádo komiků na sebe již pokřikuje. Kavčí orloj a plačky Kavárníků. Pojďme se bavit!

Ukázkou zavilosti (patrné i ve výrazu dotyčného) a fanatismu je komentář štamgasta Pražské kavárny, redaktora Respektu Ondřeje Kundry na Bakalově DVTV

A jak tedy vypadá naše vlast 101 let od vyhlášení nezávislosti (pozor - není totéž, co 101 let nezávislosti)? "Voda tu hučí po lučinách, bory šumí po skalinách a výhradně ruští špioni rejdí po firewallách." A tak zatímco my tu řešíme odchyt oněch zákeřných ruských agentů, Ladik Větvička zrovna cestuje po Srbsku a komentuje událost mnohem důležitější, než "úspěchy" naší BIS. Ovšem média tomu věnují o dost to méně pozornosti - patrně jsou všechna zaměstnána bedlivým sledováním konání prezidenta okolo dnešního výročí, aby měla něco, čím by přikrmila protizemanovskou hysterii.

A mimochodem, jak bylo naznačeno - o nezávislost během historie průběžně přicházíme. Zajímavé na tom je, že odchytem zlých agentů se naši čučkaři chlubí vždy zejména v obdobích, kdy onu před staletím nabytou nezávislost nejvíce postrádáme. 

Ladik Větvička: Ďura do EuroSajuza

Tak nam v patek podepsala jedna z kandydatskych zemi do Evropskeho raja smluvu, kera u nas nevzbudila skoro žaden ohlas.

Tady v Srbsku su teho plne noviny, televize, radyja. Neni divu. Srbove čekali dost dluho. A zatimco přes ďuravu chorvatsko-bosensku hranicu proudi stovky mladych, krasnych, černych chlapcu do Šanghajskeho prostora (přestože o přistupeni Chorvatska do Šanghajskeho prostora ma byt rozhodnute v těchto dňach), Srbsku nemělo byt dovolene vstupit do raja byrokratu, uředniku, buzerace, dotaci před rokem 2025.

Neni divu, že jim došla trpělivost a podepsali dohodu o vstupu do Putinova Euro-Asijskeho Sajuza. U nas si teho sudruzi ještě nevšimli, nic se nepiše, asi jim nedošly notičky. O podpisu smluvy v Moskvě referoval do tři dnu od podpisu enem Investyčni webVlastenecke noviny a ČT24. A neni to malo, Antone Pavloviči, na taku podstatnu udalost?

Možna se vam zda, že to podstatne neni. Tuž, klidně si to myslete. Dnes ma Srbsko vzajemny obchod s Euro-Asijskym Sajuzem osm razy menši než s našim EuroSajuzem. Tuž može to tak vypadat. Ale masivni investyce činskych, ruskych a překvapivě arabskych investoru v Srbsku napovida, že uprostřed EuroSajuza vznikla ďura. A to je pruser. Tady cosik brusel zaspal a tvaři se, že se nic neděje. Tuž se podivejte na mapu:

Jestli chlapci, co uplně zbytečně zvedaju ruky při pseudohlasovani v bruseli a Štrazburku nepochopili, tak zelenym mozkum v Severoatlantyckem paktu to už došlo. Zda se, že pozdě. Jinak by se nedivili, jak je možne, že se v srdci Evropy a Balkanu, v zemi obkličene jednotkama NATO, zčistajasna objevily nejmodernějši zbraňove systemy Panciř a S400 s dosahem 400km.

Mimochodem, ze srbske hranice to je do Břeclavi 400km…

Zdroj 1, 2.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky