Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kellner koupí Novu: Univerzální nepřátelé přibývají. Bude v kavárně od listopadu třísměnný provoz? Sorosovci s Bakalou se prohnou. Na dvojí metr jsme si zvykli. Klíč k jejich nenávisti? Slovíčko tradice

Kellner koupí Novu: Univerzální nepřátelé přibývají. Bude v kavárně od listopadu třísměnný provoz? Sorosovci s Bakalou se prohnou. Na dvojí metr jsme si zvykli. Klíč k jejich nenávisti? Slovíčko tradice

30. 10. 2019

Tisk článku

Tomáš Vyoral si nemohl nevšimnout reakce kavárenských pisálků na zprávu o rozhodnutí Petra Kellnera koupit významnou mediální společnost

Je mi uvědomělých novinářů líto. Zrovna před očekávaným listopadem musejí tříštít své úderky a k antibabiš, antizeman, antičína a antirusko jim přibyl ještě Kellner. Skličující situace v boji za tu jejich "liberální demokracii".

"Skupina PPF nejbohatšího Čecha Petra Kellnera v neděli večer oznámila plné převzetí společnosti Central European Media Corporation (CME), která patří k předním firmám v oblasti médií a zábavy ve střední a východní Evropě a v Česku vlastní mimo jiné televizní stanici Nova," informovala tuzemská média (v tomto případě Forbes).

Mezi bakalovci to vře

A v bublině uvědomělých novinářů se strhla mela. Vystrašení až k smrti začali zejména ti lepší z nich hned malovat čerty na zeď. Demokracie, za níž tak hrdinně bojují, se jim najednou začala rozpadat pod nohama. Další antichrist a velkopodnikatel chce mediální a politický vliv... Je mi jich až líto. Před listopadem budou muset jejich úderky tříštit síly na další element.

Nikoliv překvapivě jsou nejhlasitěji (opět) slyšet komentátoři z Bakalova impéria - Aktuálně, Respekt... případně spřízněný DenníkN či veřejnoprávní údajně vyvážená a objektivní ČT stojící prý na straně diváků (to neměl být vtip). Ozval se také nechvalně "známý" Hlidacipejsek, podporovaný mimo jiné Sorosovým OSF (v jehož správní radě svého času seděli třeba Erik Tabery, Daniela Drtinová, Jiří Pehe, Luděk Niedermayer nebo Šimon Pánek).

Zajímavé přitom je, že zrovna oni píší v médiích patřících "filantropovi" Zdeňku Bakalovi, který jen tak náhodou žije ve Švýcarsku. Dle jejich vnímání zřejmě podnikatelem není. Ani nemá zájem na mediálním a politickém vlivu. Dvojí metry? Už jsme si u nich tak nějak zvykli.

Čtěte ZDE: Tichá invaze mladých bolševiků: Ministerstva, neziskovky placené státem, ČT, ČRo a spol. Už se ani neskrývají. Kdo je kdo? Platíme si své katy. Dva kroky pro záchranu. Najde se v parlamentu sedm statečných?

Klíč k nenávisti

"Pro moji generaci jsou svoboda, pracovitost, podnikavost a úcta k tradicím základními principy, na nichž jsme formovali své názory a postoje... Dnešní západní společnost, a zejména Evropa, je ale stále více ovládána ideologií individuální nárokovosti, rovnostářstvím a relativizováním tradičních hodnot. Novodobé ideologie mají tendenci omezovat svobodu, kreativitu a kritická myšlení. Věřím ale, že česká společnost, která tradičně stojí především na umu a pracovitosti zdejších lidí, v takovém světě obstojí," napsal mimo jiné Petr Kellner v úvodním slovu poslední výroční zprávy jeho skupiny.

A to je možná klíč, který právě ony nárokovače a rovnostáře z řad novinářů a komentátorů relativizující tradiční hodnoty děsí až k smrti. Nejhorší je právě smrt z vyděšení. Uvidíme časem, co a zda vůbec něco, se projeví plánovanou koupí.

Jestliže vůbec proběhne.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky