Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Veřejné doznání: Osévání mraků je realita. Dělají to skutečně všichni? To jsou ty naše konspirace. Co budou „skeptici“ tvrdit teď? Otevřenost není jen tak. Co za kroky bude následovat?

Veřejné doznání: "Osévání mraků" je realita. Dělají to skutečně všichni? To jsou ty naše konspirace. Co budou „skeptici“ tvrdit teď? Otevřenost není jen tak. Co za kroky bude následovat?

7. 11. 2019

Tisk článku

Ladislav Větvička komentuje mainstreamový článek (už jsme ho v sobotu zmínili), který na jedno vysmívané a tabuizované téma zničehonic vrhá strašlivé světlo - a tuší za tím další lumpárnu

Tuž člověk by se aji smal, kdyby to nebylo take smutne. Každy, kdo sem tam zvedne hlavu, si všimnul, že cosik nahoře se změnilo. 

Bylo to tak deset roku zpatky. Za letadlama naraz začaly zustavat kondenzačni čary, kere se roztahovaly a cele hodiny zustavaly viditelne. Mnozi se ptali, co se změnilo, bo se jednoznačně cosik změnilo.

A plno idyjotu odpovidalo, nic se nezměnilo, to su ty vaše konspirace, nedivejte se nahoru, vzdejte se a nic se vam nestane.

No ja, ale co fčil budu tito chytraci robit, když vědci potvrdili, že ovlivňovani oblohy je jejich dluhodoba robota? A že to robi všeci, od Ameryky přes Činu až po Rusy. Řikaju temu ruzně - třeba osevani mraku! Kura, taku cypovinu bysem ani ja nevymyslel. Že stači cosik přidat do kerosinu, to bylo jasne. A je jasne, že se testuje naprosto všecko - od jodidu olovnateho přes hlinik a stroncium až po suchy led.

Čtěte ZDE: Chemtrails nad Prahou: Čím nás očkovali tentokrát? HAARP a další utajené vynálezy zkázy už nemají být „konspirační teorie“? Direkt Rumlovu patafyzikovi. Gréťané jako vojsko otroků. Co bude dál?

Už fčil se směju u teho, jak ti pitomci, keři se bali zvednut hlavu, aby snad nezahledli cosik, co se nesmi, fčil budu vymyšlat, že oni to tak nemysleli, budu na textu, kery tyto praktyky přiznava, hledat chyby a rozpory, budu zpochybňovat autora, řikat, že oni to už davno věděli a tak. 

Spiš mě ale zajima to, co v tym članku napsane neni. Bo je jasne, že to ten synek vědecky nenapsal enem tak. Bo shrnut a přiznat tyto praktyky znamena, že jedinec ve svoji branži konči. Proč to tedy napsal? Tuž asi je po osevani mraku třeba zrobit dalši krok. Co třeba likvidace letecke dopravy formou brutalniho zdaněni kerosinu nebo jednotlivych letu? 

Tuž schvalně, co z teho vyleze po konferenci o umělem řizeni počasi.

PS: Malem bysem zapomněl, tady je to přiznani.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky