Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Plán ministerstva jako sci-fi: Gender už pro půlroční mimina. Maláčová na to má příručku. Devastují tihle šílenci celou generaci? Zničující Istanbulská úmluva se stále hlásí o slovo. Multikulti hračky a zvrhlé pohádky

Plán ministerstva jako sci-fi: Gender už pro půlroční mimina. Maláčová na to má příručku. Devastují tihle šílenci celou generaci? Zničující Istanbulská úmluva se stále hlásí o slovo. Multikulti hračky a zvrhlé pohádky

9. 12. 2019

Tisk článku

Ľubica Cyprianová listuje v příručce pro mikrojesle, která je plná zvrácené gender ideologie, jíž chce ministryně Maláčová cpát dětem již půlročním miminům, aby je zkazila hned od počátku

Boj o nepřijetí Istanbulské úmluvy stále neutichá. Před pár dny jsme byli svědky toho, jak se bruselští "liberální" politici snažili znovu vnutit sousedům Slovákům přijetí tohoto dokumentu. A to přesto, že ho ve slovenském parlamentu zamítli ústavní většinou.

Jak již bylo mnohokrát řečeno, problém Istanbulské úmluvy není v tom, že se snaží bojovat proti násilí na ženách. Ostatně všechny formy násilí uvedené v úmluvě jsou v civilizovaných zemích již dávno trestnými činy. Problém této úmluvy je v tom, že žena v něm není definována biologicky, ale genderově - jako společensky vytvořená role.

Příručka

V roce 2017 vznikl v České republice v rámci operačního programu Zaměstnanost (fond EU) materiál nazvaný Plán péče a výchovy v mikrojeslích, který se stal oficiální součástí příručky, kterou Ministerstvo práce a sociálních věcí nedávno vyvěsilo na webu jako manuál na zřizování mikrojeslí.

Tato příručka z roku 2019 s názvem Péče o děti v mikrojeslích, kterou ministerstvo vyvěsilo na webu, má sloužit jako manuál ke zřizování mikrojeslí, ve kterých se starají o nejmenší děti ve věu již od 6 měsíců - do 4 let.

Čtěte ZDE: Mužové a ženy: Vaše rodiny budou roztrženy a rozehnány. Vezmou vám děti a zatají vám, kam je prodali. Budeme postaveni pod všechny živočichy? Istanbulská úmluva za dveřmi. Tuší naši poslanci?

Ministryně Maláčová oficiálně o jeslích mluví jako o prostředku dostupného hlídání dětí, aby se ženy mohly co nejdříve po rodičovské dovolené vrátit do práce, pokud to potřebují. Metodika výchovy ale už zdaleka není jen o hlídání, ale o jasném formování dítěte, které vychází z ideologicky rodového podhoubí - z gender ideologie.

V příručce v části Etické principy si můžeme přečíst: Děti jsou vedeny k vědomí rozdílnosti a různorodosti v lidské společnosti z hlediska kulturních a hodnotových odlišností, k vědomí odlišnosti mezi lidmi, s důrazem na potírání předsudků o mužích a ženách. 

    • Neříkáme, že nějaká hračka či aktivita je jen pro chlapce, nějaká pro dívky. Pokud je potřeba děti rozdělit, mělo by to být z funkčního důvodu, nikoli jen podle pohlaví či věku (takové rozdělování vytváří hranice mezi dětmi tam, kde přirozeně nejsou, a utvrzuje děti ve stereotypním vnímání, že dívky a chlapci se na něco hodí víc jen na základě jejich pohlaví). Každé dítě je jedinečné a mělo by s ním být zacházeno na základě jeho osobnosti, schopností a dovedností.
    • Speciální pozornost věnujeme stereotypnímu rozdělení rolí mezi muže a ženy, zařazujeme aktivity, které toto vnímání nabourávají. Povzbuzujeme dívky a chlapce ke společným hrám, které jsou běžně přisuzovány pouze jednomu pohlaví (např. uspořádáme závody v posílání autíček pro všechny, každé dítě si vybere autíčko, pojmenuje ho, a s ním pak soutěží; každé dítě si vezme s sebou na hřiště panenku a bude jí dělat maminku/tatínka, připraví oblečení, jídlo, bude je vozit v kočárku). 
    • Pokud je to možné, vybíráme hračky, např. panenky, i jiné než světlé barvy pleti atd.
    • Při čtení pohádek vybíráme, mimo klasických českých nebo evropských, i pohádky z jiných kulturních okruhů. Vybíráme také příběhy, ve kterých se vyskytují různé modely rodiny nebo které nepracují s tradičními stereotypy v rolích mužů a žen (v seznamu literatury uvádíme několik příkladů na genderově a environmentálně citlivou literaturu pro děti).
    • Pokud se ve skupině vyskytuje dítě, které je něčím pro ostatní výrazné (jiné etnikum, jiný jazyk, zdravotní postižení…), použijeme tuto odlišnost pro obohacení celé skupiny, s dětmi si povídáme o tom, že svět je velmi různorodý a to jej dělá krásný. Tuto situaci lze využít pro seznámení dětí s různými tradicemi a zvyky, které se liší v jednotlivých kulturách. Necháme děti vyprávět o tom, jak probíhají přípravy na různé svátky u nich doma.“

Čtěte ZDE: Poslanec se brání a dokládá: Gender je zlo a zhouba. Gymnázium v Blansku Overtonovým oknem? Otřesné případy operací dětí. Nesouhlasíš? Končíš! Zvrhlíci útočí. Je čas na protiútok

V části Metody práce s dětmi se dozvíme:

    • vliv literatury a umění

Cíleně vybíráme vhodné knihy a písničky s různorodým zaměřením, zařazujeme jak klasické české pohádky, tak moderní (např. i pohádky, které nabourávají genderové stereotypy a rozšiřují jeho kulturní obzor).

    • vliv jazyka a komunikace

Děti jsou velmi vnímavé a pečující osoba je pro ně po dobu jejich pobytu v mikrojeslích vzorem. Proto je nutné, aby chování i způsob vyjadřování pečujícího, kopírovalo etické principy, na kterých stojí dané zařízení. Člověk má tendenci mimoděk sklouzávat ke stereotypnímu chování a s tím souvisejícímu vyjadřování. Je třeba si při kontaktu s dětmi dávat pozor, vyvarovat se vět typu: „Takhle se správný kluk nechová/chová.“, “Tohle je přece pro holky!“. Při aktivitách typu „povolání“ pracovat s oběma rody (např. na kartičkách s obrázky mít i genderově netradiční povolání, pojmenovávat profesi oběma rody, ptát se nestereotypně).“

Přirozenost

Rozdělení na mužské a ženské působení můžeme pozorovat v celé přírodě. Samozřejmě, nejhmotnějším důkazem této rozdílnosti u člověka je rozdíl v našich fyzických tělech a s tím souvisejících funkcích při rozmnožování. Že se někdy najdou jednotlivci, kteří přesně do tohoto obecného tradičního schématu nezapadají, to ještě nemůže být důvod, abychom celou společnost začali přesvědčovat, že základní princip je jiný.

Pravá ženskost a mužnost jsou ušlechtilé vlastnosti a jejich rozvíjení je důležité. S pravou ženskostí určitě souvisejí vlastnosti jako něžnost, jemnost, půvab, vnitřní čistota a s pravou mužmostí zase například snaha ochraňovat pravou ženskost, odvaha, fyzická síla, bojovnost.

Pokud se již v takovém útlém věku (6 měsíců až 4 roky) budou všechny děti vychovávat v souladu s gender ideologií, tak to bude mít devastující vliv na jejich nejzákladnější životní jistoty, přirozenou identitu, a přinese to s sebou tragické psychické následky v příštím životě celé generace našich potomků.

Toto děsivé představení bohužel není sci-fi. Právě v reálu začíná.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky