Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Poslanec se brání a dokládá: Gender je zlo a zhouba. Gymnázium v Blansku Overtonovým oknem? Otřesné případy operací dětí. Nesouhlasíš? Končíš! Zvrhlíci útočí. Je čas na protiútok

Poslanec se brání a dokládá: Gender je zlo a zhouba. Gymnázium v Blansku Overtonovým oknem? Otřesné případy operací dětí. Nesouhlasíš? Končíš! Zvrhlíci útočí. Je čas na protiútok

10. 1. 2019

Tisk článku

Radim Fiala - poslanec dolní komory Parlamentu ČR - se brání obviněním z extremismu ze strany Kavárny a na několika případech ukazuje, kam nás vede prosazování genderové ideologie

V médiích jsem byl napadán za to, že jsem prý lhal o tom, že na Gymnáziu v Blansku dochází k propagaci zvrácené neomarxistické genderové teorie a ideologie.

Pan ředitel Petřík se ale k propagaci této ideologie přihlásil tím, že zveřejnil na stránkách gymnázia dopis ředitele Odboru rovnosti žen a mužů na Úřadu vlády Radana Šafaříka, v němž Šafařík gender podporuje. „Potírání genderových stereotypů je jednou z priorit vyjádřených mj. ve Vládní strategii pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014 - 2020, jejíž naplňování můj útvar koordinuje,“ píše Šafařík v dopise.

Projekty a příručky

Takže zvrácenou genderovou ideologii nepropaguje pouze ředitel Gymnázia v Blansku, ale k její podpoře se explicitně přihlásila i vláda Andreje Babiše.

K této zrůdnosti se samozřejmě hlásí i naše ministerstvo školství. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) ve svém projektu „Genderová rovnost na MŠMT“ tuto agendu prosazuje včetně propagace homosexualismu. MŠMT dokonce vydalo Příručku pro genderově citlivé vedení škol či Příručku pro genderově citlivé výchovné poradenství. Takže zvrácenou genderovou ideologii šíří oficiálně i ministerstvo školství.

Není to tedy jen nějaká nevinná recese. Její propagátoři ji často halí do líbivých frází o prosazování rovnosti a boji proti násilí na ženách. Tato teorie, která vychází z neomarxismu, tvrdí, že pohlaví je konstrukt, nikoli biologická danost, a že pohlaví je libovolně měnitelné. Nese to pak důsledky pro ceou společnost. Uvedeme si několik příkladů....

Změna a operace pohlaví u malých dětí

Například v Británii existuje „rodina“, kde Louise (táta, z něhož bude máma) a Nikki (máma, ze které bude táta) Dravenovi mají syna, jehož pojmenovali Star Cloud. „Přestože je to chlapec, rodiče si nepřejí nálepkovat ho pohlavní příslušností a raději se o něm vyjadřují jako o osobnosti, která si v budoucnu sama vybere, zda se cítí jako muž, nebo žena“ a své dítě chtějí vychovávat jako neutrální osobnost, tedy ani jako dívku, ani chlapce. Tedy přesně dle trendu, kdy si člověk může své pohlaví libovolně měnit.

Britské státní zdravotnictví již několik let financuje změnu pohlaví u dětských pacientů, u kterých se vyskytuje tzv. pohlavní dysforie, tedy porucha pohlavní identity.

V téže Británii tříletou holčičku přeoperovali na chlapce. A šestiletý chlapec byl přeoperován na dívku.

Alexander Veach, který je bioinženýr a žije v Los Angeles, za poslední čtyři roky utratil kolem deseti tisíc dolarů, aby se mohl stát ženou. Podstoupil hormonální a laserovou léčbu, ale nechal si mužský genitál. Tři roky žil jako muž Alex a žena Aria. Nyní se rozhodl pro návrat k mužskému pohlaví…

Čtěte ZDE: Skandál, jemuž se zdráháme uvěřit: Masová výroba transsexuálů z dětí. Podávání hormonů a příprava na operaci ve školách! Kdo tohle řídí? Silná káva už i pro mainstream. Dostatečný signál pro návrat rozumu?

Šílenství ve školách: Všichni menstruují?

Britská vláda pokročila v genderovém blouznění tak daleko, že osmdesát státních škol, z toho polovina základních, zavádí „genderově neutrální“ školní uniformy. Kluci budou moci chodit v sukýnkách a holky v kalhotách. A týká se to dokonce i velmi malých dětí. V Anglii se totiž chodí do základní školy od pěti let.

V genderově korektní školce jménem Egalia, která se nachází ve Švédsku, se učitelé vyhýbají oslovení žáků „on“ či „ona“. Říkají si třeba jen neutrálním „přátelé“. „Společnost očekává, že dívky budou holčičkovské, miloučké a hezounké, a kluci naopak mužní, tvrdí a zábavní,“ říká jednatřicetiletá učitelka Jenny Johnsson z „genderově vyrovnané“ školky na předměstí Stockholmu. „Egalia jim však nabízí fantastickou příležitost, aby byli tím, čím chtějí být,“ dodala.

Britský deník Telegraph informuje o tom, že v britských školách probíhá nová kampaň, v níž se tvrdí, že všechna pohlaví můžou mít své dny. Menstruační výrobky nebudou jen na dívčích toaletách, ale na všech. Též vyšla příručka, že by pro děti měly být zavedeny univerzální uniformy bez ohledu na pohlaví.

Odebírání dětí z rodin, které nesouhlasí s LGBTQI či genderovou ideologií

Jak upozornil profesor Petr Piťha, nový ontarijský zákon (Ontario‘s Bill 89 – The Supporting Children, Youth and Families Act 74(2), 2017) umožňuje odebrání dítěte z rodiny, pokud rodiče nebudou respektovat jeho genderovou identitu: „agentury pečující o blaho dítěte“ mohou podle tohoto zákona zasáhnout, pokud dítě trpí sexuálně, fyzicky, nebo je citově zneužíváno, a to včetně „vážných“ psychologických dopadů. Psychologické dopady zahrnují mj. tzv. genderovou identitu dítěte.

Zákon umožňuje odebrání dětí z rodin, které nesouhlasí s LGBTQI či genderovou ideologií, a také umožňuje vládním agenturám, aby jim zamezily v pěstounství či adopci. Oproti původní verzi uvádí „genderovou identitu“ jako jeden z faktorů, který musí být zvažován při posuzování nejlepšího zájmu dítěte. Státní orgány zároveň mohou zahájit hormonální terapii dítěte v rámci „transgenderové zdravotní péče“ i bez souhlasu rodičů.

Ministerstvo kanadského státu Ontário dále prosazuje tzv. „inkluzivní jazyk“, tedy nahrazení „úzkého označení matka a otec“ označením „rodič 1, rodič 2 a rodič 3“. V úředních formulářích by pak podle příručky měl být dotaz nejen na jméno (Legal name), ale také za zvolené jméno (Chosen name) dítěte. 

Další ukázka zrůdnosti genderu v praxi je, že v Německu jsou sledovány rodiny a děti, pokud například holčička nosí jen sukně, má upletené copánky a rodiče ji vedou k tomu, aby pomáhala v domácnosti a věnovala se ručním pracím. A když mají chlapci na svůj věk nápadně hodně svalů, může to údajně naznačovat, že jsou vystaveni fyzickému drilu charakteristickému pro rodiny s pravicově radikálním zaměřením…

Čtěte ZDE: Báječný nový svět po česku: Kluci a holky, vyměňte se! Vrcholek ledovce ve zkažených vodách. Ředitel se cítí jako vítěz. Civilizace prohrává? Rozruch na sítích a revoluční gardy

Kdo si myslí, že existují jen dvě pohlaví, bude vyhozen z práce…

Pořadatelé Olympijských her, které bude v roce 2020 hostit japonské Tokio, vycházejí vstříc transsexuálům. Na většině sportovišť budou genderově neutrální záchody.

Genderistům vadí oslovení „dámy a pánové“, a tak je v londýnském metru toto oslovení rušeno.

Zavádí se standardy genderově korektní mluvy.

Dr. David Mackereth pracoval jako lékař šestadvacet let pro britskou Národní zdravotní službu (NHS), ale ani jeho dlouholetá praxe a zaměstnanecká „věrnost“ jej neuchránily od vyhození z práce. Nikoli proto, že by zanedbal své povinnosti, ale pro jeho názory, které se neslučují s levicovým viděním světa. Pětapadesátiletý otec čtyř dětí si dovolil říci, že pohlaví je určeno při samotném narození a existují tedy jen dvě pohlaví….

Česká televize minulý týden odvysílala epizodu seriálu pro opravdu malé děti. V hlavní roli lesbický pár - podle seriálu taková normální rodina. Aliance pro rodinu nedávno na tyto pohádky a ovlivňování malých dětí upozorňovala a adresovala řediteli České televize Petru Dvořákovi dopis.

Souhlasím, že je zarážející, že tato ideově angažovaná tvorba (4. série Doktorky Plyšákové) byla Českou televizí odvysílána ve stejné době, kdy je v Parlamentu České republiky projednáván poslanecký návrh ohledně uzákonění manželství párů stejného pohlaví. Toto načasování v nás koncesionářích nevzbuzuje důvěru v nestrannost České televize. Je zcela nepřípustné, aby docházelo k otevřené propagaci homosexuálního životního stylu u dětského publika. Je to další ukázka zrůdné neomarxistické genderové politiky v praxi.

Normálnímu člověku musí být z takovýchto věcí zle - a to jsem zdaleka neuvedl všechny skandály, které v souvislosti s genderem zaznívají.

Údajnou recesí na gymnáziu s chlapcem v sukních to začíná a operací tříletých dětí a podobnými ohavnostmi to totiž končí. Neomarxisté protlačují své šílenosti postupně salámovou metodou a vždy zkouší, co jim dál projde. Pokud nechcete, aby se takové zrůdnosti děly i u nás, pečlivě se zamýšlejte ve volbách. Který relevantní subjekt proti tomu bojuje a který ne.

Radim Fiala je místopředsedou hnutí SPD a předsedou jeho poslaneckého klubu.





Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky