Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Spodina má sraz: Piráti se sejdou a sjedou v Ostravě. Extremisté bořící starý svět. O 163 % více přepadení. Tam, kde se zbytek kavárny ještě stydí. Bude mít URNA pohotovost? Trockisté, zloději, vrazi a následovníci

Spodina má sraz: Piráti se sejdou a sjedou v Ostravě. Extremisté bořící starý svět. O 163 % více přepadení. Tam, kde se zbytek kavárny ještě stydí. Bude mít URNA pohotovost? Trockisté, zloději, vrazi a následovníci

9. 1. 2020

Tisk článku

Václav Danda upozorňuje na chystaný sraz globální mládežnické avantgardy v severomoravské metropoli a s tím související nebezpečí pro naši zem

O tomto víkendu budou mít v Ostravě dostaveníčko Piráti. Za normálních okolností by měla mít policie pohotovost a URNA by měla obklíčit prostory, kde by se setkání dědiců odkazu námořních lupičů a vrahů mělo uskutečnit. Piráti byli ve všech dobách bez ohledu na právě vládnoucí režimy považováni za spodinu, za nejhorší vyvrhele, kteří se neštítili těch nejhorších zločinů včetně masových vražd, znásilňování a vypalování celých měst a vesnic. Ne náhodou byla příslušnost k pirátství trestána jediným možným trestem - oprátkou.

Doba se ovšem změnila, dnes se o této kastě zvlášť zvrhlých vrahů, točí dokonce romantické filmy - jako Piráti z Karibiku - a především mladým jsou představovány tyto lidské zrůdy jako romantičtí hrdinové. Proč by potom nemohli jejich pokračovatelé vstoupit i do politiky? Koneckonců úzké sepjetí mezi nadnárodním organizovaným zločinem a politickými globálními strukturami, tvoří jednu z hlavních os současných mocenských struktur ve světě.

Bez masky

Dnešní piráti, jejichž česká divize se bude v Ostravě radit, jak uchopit moc v naší zemi, jsou součástí nadnárodní pirátské korporace placené a zřizované jako „mládežnický předvoj“ fanatických neomarxistů. Piráti nemají žádné morální zábrany a působí jako urychlovač globálních změn. Tradiční strany a na ně navázaná média nejsou schopny se dostatečně vymanit ze hry na demokracii a politických kořenů, ze kterých vyrostly, které jim často neumožňují takový tah na branku při boření starého světa, jako mají právě Piráti. Ti se nějakým „morálním haraburdím“ nemusejí vůbec zabývat.

Předmětem jejich destrukce je starý svět, jehož základním ochranným valem bylo křesťanství: to je prý třeba vytrhat i s kořeny. Piráti jsou ve skutečnosti jen přebarvenými pokračovateli radikálních trockistických bojůvek. Snoubí se u nich neomarxistický zápal s dědictvím anarchistů a asociálů všeho druhu. Také oni jsou ponořeni do bludných okultních sfér, jež ospravedlní jakékoliv postupy proti „nepřátelům pokroku“. Tedy každému, kdo nesdílí jejich pohled na svět. 

Proti „reakci“ dovoloval Trockij použít jakékoliv metody včetně fyzické likvidace. Mnoho obětí této šílené ideologie upálených v osobních automobilech, ukopaných k smrti současnými teroristickými eskadrami na čele s tzv. Antifou, jak jsme toho byli svědky v posledních letech na Západě, dostatečně ukazují, že jeho metody jsou tu zpět.

Není náhodou, že Ivan Bartoš předseda divize pirátské Internacionály dislokované na našem území (Piráti vznikli jako euro-strana a v jejich čele stojí muslim) se producíruje pod prapory těchto teroristických organizací, které jsou jeho trockistickému srdci blízké. Tam, kde se fialová ODS, KDU, TOP a STAN ještě trošku stydí před svými voliči přiznat, jakou politiku chtějí ve skutečnosti prosazovat, Piráti se k likvidaci tradičních hodnot hrdě hlásí. Mají to v genech od svých ideových předchůdců. Stejně jako oni nenávidí tradiční řád a milují anarchii. Proto se multikulturalismus a podpora migrace, staly jedním z hlavních programových pilířů, všech „odvelených jednotek“ pirátů v zemích EU. 

Čtěte ZDE: Příčiny úpadku Evropy: Pro rozvrat společnosti je třeba změnit myšlení. Nenápadný útok na přirozený řád, rodinu, jazyk a národ. Démon sexu a multikulturalismus. "Totalita" svobody a politické korektnosti. Permanentní revoluce dědiců Karla Marxe

Zničit Evropu

Byli to právě Piráti včetně těch „našich“, kteří v říjnu minulého roku navrhovali v tzv. Evropském parlamentu spolu se svými zelenými a liberálními spojenci rezoluci, která měla umožnit otevření evropských přístavů lodím pirátských neziskovek importujících migranty. Piráti a jejich spojenci požadovali evakuovat všechny migranty z Libye, zrušit libyjskou pobřežní stráž a vytvořit migrantské invazi všemožné legální cesty a humanitární koridory do Evropy. 

Požadovali také zavést povinné kvóty k přerozdělování migrantů do zemí EU. Pro tuto metodu k urychlení afrikanizace a islamizace Evropy nakonec hlasovalo 288 poslanců. Tentokrát ještě naštěstí bylo o dva poslance proti více. Bruselský pirátský výsadek za ČR tvořený Mikulášem Peksou, Markem Kolajou a Markétou Gregorovou, který pro tuto rezoluci samozřejmě hlasoval, je vskutku exemplární ukázkou zrádců zájmů své vlastní země.

Ale ani jejich kolegové v českém parlamentu se nenechávají zahanbit a usilovně pracují ve prospěch "šťastných zítřků". Prosazování agendy homosexualismu a účast na různých deviantních pochodech pod duhovými vlajkami si nenechal ujít jak "kapitán" Bartoš, tak jeho pobočníci Mikuláš Ferjenčík či Jakub Michálek. Pochopitelně spolu se svými unijními soudruhy stojí také v prvních řadách klimaalarmistů. Podporují všechny organizace a vytvářejí organizační bázi ekoteroristických destruktivních sil pohybujících se často na hraně zákona nebo i za ním. Na rozdíl od vlasteneckých a národně orientovaných stran a politiků je však Koudelkovi čučkaři z tajných služeb kupodivu nepronásledují.

Kolegové

Mezinárodní piráti proto nezaháleli ani v uplynulém roce. Díky politickému a rozvědnému krytí se kromě jiného vracejí v hojném počtu znovu na moře. Bez mediální pozornosti zůstalo skokové navýšení jejich aktivit ve všech koutech světa. Místo někdejších šavlí a zchátralých plachetnic mají dnes k dispozici rychlé čluny, automatické zbraně, děla a rakety. Vzhledem k migračnímu pirátskému byznysu nemají tyto armády nouzi o nové rekruty. Pirátství je stále větším nebezpečím pro mezinárodní lodní dopravu a jeho chapadla zasahují i do dalších oblastí organizovaného zločinu.

Jen za uplynulý rok si na mořích a oceánech přišli pirátští zločinci na desítky miliard dolarů. Mezi nejohroženější patří vody mezi Tichým a Indickým oceánem, dále pobřeží Afriky a Jižní Ameriky. Dramatický nárůst útoků zaznamenala také celá oblast Karibiku, kde se stejně jako v Jižní Americe jejich činnost prolíná s drogovými kartely. Celkový počet přepadení piráty od loňska vzrostl o 163 %.

Dva dny před Štědrým dnem přepadli piráti přístav v Libreville, hlavním městě afrického státu Gabon. Podle agentury AFP vnikli na několik lodí, vykradli je a zajali námořníky, kapitána jedné z lodí zavraždili. Námořní trasy u západního afrického pobřeží patří mezi nejnebezpečnějších na světě. Měsíc předtím přepadli Piráti u Beninu norskou nákladní loď. Devět členů posádky unesli. 

Čtěte ZDE: Piráti, kam se podíváš: Od Prahy po Ománský záliv. Internacionála ničení a zmaru. Ukrást a zotročit. Znamení pokroku - lebka a hnáty. Boj o sloup poslední podpěry života a civilizace. Odpověď z Londýna a od VKml

Budeme se bránit?

Že se k těmto svým druhům naši piráti nehlásí? Je to s podivem, protože provozují v podstatě stejnou živnost. Podle všech expertů existuje přímá souvislost mezi migrační tsunami, kterou zažívá už několik let svět a boomem pirátství. Pašeráci lidí podporovaní migračním průmyslem a jeho politickými zástupci na evropské i národních úrovních mají ovšem politické i mediální krytí, takže když porušují zákony, jsou vydáváni za dobrodince lidstva. 

Právě takoví nebezpeční dobrodinci se o víkendu sejdou v Ostravě, aby se poradili, jak své dobro rozšířit co nejvíce i v naší zemi. Jak ji ještě více morálně zdevastovat a vyrabovat. Jen nad jejich hlavami nepovlaje vlajka s lebkou a zkříženými hnáty.

Symbol násilné smrti k nim však patří snad ještě více než kdysi. Tentokrát ji totiž připravují našemu státu i jeho občanům. Vedle radikálních ultralevičáků je volí i někteří naivkové, kterým ten název připadá „romantický“.

My ostatní bychom se však měli bránit. Stát nám v tom zjevně nepomůže.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky