Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Koronafraška vrcholí: Panika v mezích zákona. Uměle vyrobený virus. Kde se stala chyba, že není zabiják? Proč právě Čína? Dvě centra řízení se opět střetla. Rozhodne to jedno úterý. Všechno je jinak. Nebo teprve bude?

Koronafraška vrcholí: Panika v mezích zákona. Uměle vyrobený virus. Kde se stala chyba, že není zabiják? Proč právě Čína? Dvě centra řízení se opět střetla. Rozhodne to jedno úterý. Všechno je jinak. Nebo teprve bude?

4. 2. 2020

Tisk článku

Petr Hájek shrnuje celou zkrachovalou Operaci koronavirus, vysvětluje, co je za ní, a vidí malé světélko na konci tunelu, jež ovšem lze stále ještě snadno „zhasnout“

Je to jako sen. Zlý sen, který se v nepravidelných periodách vrací. Tentokrát mu vykladači snů dali jméno koronavirus. Pokud už to slovo nemůžete slyšet, ani vidět, příliš se nedivím. Také už mám při něm mžitky před očima. Leč přesto – či právě proto – je o této další absurditě, která je všechno jiné jen ne vážný zdravotní problém, nutno říci pár zásadních slov. 

Nejsem sám, komu od prvních dní, kdy se v Číně tato nemoc objevila, přichází řada zaručených zpráv o jejím původu a fatálních následcích. O statisících mrtvých a miliónech nakažených. Uváděná řádově mnohonásobně nižší čísla z Číny jsou údajně falšována tamní vládou. Jak jinak než „komunistickou“. V zemích demokratického Západu přece něco jako utajování či falzifikace reality není možné. Už proto, že zde máme seriózní, objektivní a svobodná média (hlídací hafany demokracie), na místě prvním ta „veřejnoprávní“, která by nic takového nedovolila. 

Je trochu smutné, že tomu běsnění pomáhají tentokrát i některá média mimo hlavní proud, takřečená alternativní (obvykle uváděná s přídomkem „anti“ či naopak „pro“) - tedy antidemokratická, antievropská, proruská, pročínská a tak podobně. Pokusili jsme se tomu předejít, a tak trochu „udat tón“: Hned po „výbuchu epidemie“ jsme uveřejnili článek známého amerického autora, který na očekávané bláznění upozorňoval – s odkazem na zkušenosti s předchozími analogickými komediemi. Marně. Všichni v tom lítají. 

Bez rozumu

Není se čemu divit. To, co se (především, ale už ne jen) západní populací provádí zdravotní a farmaceutický hyperbyznys, je těžko vůbec nějak „klasifikovat“. Což samozřejmě vůbec nesouvisí s tím, že velká většina lékařů a mnohé aspekty a objevy západní medicíny jsou úctyhodné. Jenže současně se zdravotnictví stalo jedním z hlavních „odvětví“ politiky – jak vnitřní, tak především mezinárodní. A je ve svých nejvyspělejších podobách organizováno (a připravováno) jako důležitá, možná rozhodující zbraň v probíhajících i chystaných „hybridních válkách“ (jak se říká válčení bez vyhlášení útoku).

To, co pozorujeme v případě aktuálního „koronaviru“, k tomu samozřejmě patří, ale podstata míří k něčemu jinému: k americkému vnitropolitickému zápasu, který letos na podzim vyvrcholí válkou (nikoli soubojem) o Bílý dům. Tak jednoduché (a složité) to je.

Půdorys té frašky je přitom relativně dobře čitelný. Každý, kdo ještě používá rozum, si přece snadno spočítá, že na jednu stranu jde o neskutečně nafouknuté nic. Pokud se však nic takto vášnivě hraje médii i politiky, nějaký hlubší smysl to mít musí. Při současném neslavném uhasínání Operace klimatická změna (s pokusy ovlivňovat počasí napojenými na veletoč fake news) bylo jasné, že musí přijít něco dalšího. Jenže motivace k vyvolání „globální smrtelné epidemie“ byla opět překotná a nepřipravená – podobně jako íránská krize. V obou případech je společný jmenovatel.

Čtěte ZDE: Poplach: Smrtící virus řádí v Číně! Brzy jistě i u nás! Podivné epidemie byznys miluje. Globalistická WHO vše tají. Pravda je okamžitě cenzurována. Farma-kartel v tajných službách. Teď budete poslouchat! A miliardy tečou...

Panika „v mezích zákona“

Televizní zprávy již dlouhé dny začínají dvacetiminutovkou „hrozivých zpráv“ z Číny a ostatních „zasažených zemí. Zvláště u komerčních televizí (jako je americká NOVA) je to riskantní, protože jejich divák na „dlouhé“ téma není stavěn. Potřebuje pár rychlých skandálů, havárií a zvířátek, aby se udržel na emocionální vlnce před hlavním večerním pořadem (a reklamami na něj navěšenými). A přece (ve vzácné shodě s „veřejnoprávními“ mystifikátory) do toho jdou takto naplno. Důvod je prostý: jsou pouze drobným výčnělkem globalistické mašinérie. A v případech, jako je tento, musejí jednat podle dodaných not.

V důsledku nakonec nemohou ani politici dělat nic jiného, než dělají: na opakované „mediální výzvy“ přestávají vydávat Číňanům turistická víza. Organizují veleakce na letištích. Zastavují letadla z Číny i do Číny (!). A dokonce ani na žádosti Podnebesí o materiální pomoc (třeba zcela zbytečné „roušky“) žádnou (kromě zbytečných pár korun pro WHO, kterou bohatá supervelmoc nepotřebuje) ani symbolicky neposkytnou, protože prý „sami máme málo“. 

Je to tragikomické: třeba ty vzývané roušky jsou jen šidítko, ornament, který sám o sobě nákaze nezabrání. Něco jiného jsou samozřejmě respitátory – pokud jsou ovšem doplněny alespoň ochranými uzavřenými brýlemi (oční spojivka je pro viry stejně dobrá vstupní brána jako ústní sliznice). Kdyby však vláda dělala něco jiného, mohla by média snadno zvednout proti premiérovi iracionální vlnku emocí, proti které by byla všechna (stejně iracionální) Čapí hnízda a spol. pouhé nic. Takhle mu nadávají jen za nedostatek „solidarity“.

Obyčejná chřipka je horší

Tak se na to podívejme blíž: Koronavirem se nakazilo zatím něco víc než 20.000 lidí. Zemřelo zhruba 400 nemocných (pouze jediný mimo Čínu), v absolutní většině na komplikace spojené s jinou závažnou chronickou chorobou. Stovky a stovky jiných pacientů (bez existence „vakcíny“ proti koronaviru) se uzdravují, a bez pozornosti médií jsou propouštěni z nemocnice. To vše v zemi, která má půl druha miliardy obyvatel. 

V naší republice (deset milionů) onemocní „obyčejnou“ každoroční sezónní chřipkou až jeden milion lidí. Zemře na ni (opět většinou na komplikace ve spojení s jinou chorobou především u starých chronicky nemocných lidí nebo dětí) kolem dvou tisíc (!) nakažených. Nic se neděje, nevysílá se o tom hodiny a hodiny, nevidíme videa „padlých“. Epidemii maximálně využívají farmaceutické firmy a jejich lobbyisté ve státních institucích ke kampaním pro očkovací byznys. Ale protože většina lidí ví, že je obvykle na nic, nemluvě o tom, že viry se obvykle rekombinují a mění každou sezónu, moc úspěšní v tom u nás nejsou (na Západě jsou mystifikovaní „pošlušnější“, protože nemají naši dlouholetou zkušenost s totalitními praktikami). 

Čtěte ZDE: Zrůdný farma-byznys: Cílem není lidi léčit. Proč účinné léky nedostaneme? Falšování výzkumu. Pohrdání životem. Převratná genová terapie: Skoupit a třicetkrát zdražit! Korupce obřích rozměrů. Kdo tu vlastně vládne?

Podivná WHO

Ale jak si v těchto souvislostech vyložit, že třeba i WHO, zločinecká organizace Nového světového řádu, docela dlouho váhala, než byla (zhruba ze stejných důvodů jako politici) médii přinucena vydat své alarmistické prohlášení (při němž se ale současně nezvykle hlasitě poklonila Číně, jak skvěle prý epidemii zvládá)? A proč ve své klidnící misi pokračuje, když vyzývá politiky napříč světem, aby nepanikařili a nezaváděli opatření, jako je třeba rušení leteckého spojení? Že by soudruzi globalisté pro jednou dostali rozum? Proč tedy nejprve vyhlašovali alarm, když teď tvrdí, že to není tak horké? 

A ono opravdu není. Čínští turisté k nám přijíždějí odevšad, ne jenom přímými lety ze své daleké země, ale i vlaky a autobusy ze zemí okolních, zvláště z Německa, Rakouska a Maďarska – a stále ještě u nás nemáme jediný případ nákazy. A ve všech ostatních státech, kde koronavirus u někoho identifikovali, jde pouze o jednotlivé izolované případy, z nichž se většinou všichni vyléčí i bez existence protiléku (vakcíny).  

Zvláště komický byl návrat několika našich občanů z „centra nákazy“, jedenáctimiliónového města Wu-Chanu (má víc lidí než celá Česká republika, jenže shromážděných na daleko menším prostoru). Drama jak z béčkového holywoodského filmu včetně připravených sanitek a izolace v Praze na Bulovce – a zase nic. A to se má ještě 8. února vrátit několik desítek dalších z Číny (než se letecký provoz uzavře): pro ty se ovšem žádná dvoutýdenní karanténa nechystá. Jak je to možné?

Potud bychom měli konstatovat: Je zřejmé, že žádné dramatické zdravotní riziko nehrozí. A když, tak rozhodně menší než při běžné chřipce, jejíž epidemie u nás ironickou shodou okolností právě probíhá. 

Proč tedy tak všichni blázní? Proč sousední státy (včetně Ruska) uzavírají i pozemní přechody a hlavní země Západu (v čele se Spojenými státy) izolují Čínu ze vzduchu? S čím jsme to vlastně konfrontováni? Proč korporátní média rozjela takovou operaci – a teprve pak se k ní začali (váhavě a neochotně) přidávat politici a nakonec i ona takzvaná Mezinárodní zdravotnická organizace (která má se starostí o zdraví lidí – kromě několika jednotlivců – společného asi tolik jako cyankáli v lákavém obalu krabice pomerančového džusu v supermarketu)? 

Ano, hraje se zde o něco naprosto zásadního. Ale došlo při tom k chybě. 

Sabotáž, nebo útok?

Oficiálně došlo k přenosu viru ze zvířete na člověka na trhu ve Wu-Chanu. Podobně jako (prý) při „epidemii“ SARS a dalších. Proč? No jsou tam přece všechny podmínky: špatná hygiena, blízkost soužití člověka se zvířaty atd. Obdobné podmínky jsou ale přece na většině míst nejen Asie, ale celého světa. Ba ještě dramaticky „příhodnější“. Wu-Chan je civilizované univerzitní město, žádný zapadákov. 

Ale také místo, kde jsou laboratoře pro výzkum biologických zbraní (respektive obrany proti nim). Něco jako britské Salisbury, jeviště pro absurdní drama Skripal (a jeho dcera). Proč tedy právě Wu-Chan? A proč se WHO nechala v minulosti slyšet, že je to právě Čína, odkud se prý má rozšířit celosvětová epidemie (pandemie)? Když to ví, proč proti tomu něco s čínskou vládou nedělá, pokud ji teď tak chválí za skvělá protiepidemická opatření? Odpověď je prostá:

Je prakticky jisté, že koronavirus, s nímž se hraje toto zatím poslední „pandemické představení“ je umělého původu – právě tak jako jeho předchůdci SARS, MERS, Ebola a další. A je rovněž vysoce pravděpodobné, že při jeho „otestování v terénu“ něco selhalo. A je pro tuto chvíli úplně jedno, jestli byl virus vyvinut v čínském Wu-Chanu (a chybou či sabotáží se dostal ven), nebo v Kanadě či Spojených státech, jak rovněž svědčí řada (těžko ověřitelných) indicií, a do Číny byl importován. 

To, co ovšem především selhalo, je jeho účinek: prostě řečeno na nákazu umírá zjevně daleko méně lidí, než „tvůrci“ předpokládali, když spustili hysterickou mediální kampaň, aniž ještě kdo mohl vůbec ověřit, o co jde. To nebyla „předběžná opatrnost“, ale cílený záměr. Je třeba znovu a znovu připomínat, že všechny globálně rozšiřované „zprávy“ přicházejí od několika agentur, jež jsou zhruba v držení dvou soupeřících finančních skupin: Rockefellerů a Rothschildů. Prvně jmenovaná stojí za americkým globalistickým Deep State (to jest 90% tamních médií, která bojují proti Donaldu Trumpovi) a Bruselem. 

Čtěte ZDE: Chemické vraždy v Salisbury: Skripal byl jeden z mnoha! Skandální divadlo a britská blamáž. Důkazy chybí, žádný novičok patrně neexistuje. Pokusy na 20.000 lidech. Je libo LSD, antrax či mor? Jde o zemní plyn. A kde vůbec je Skripal a jeho dcera?

Za vším hledej...

Jinak řečeno: všechno, co od počátku roku sledujeme na mezinárodní scéně, tak či onak souvisí s blížícími se prezidentskými volbami ve Spojených státech – vraždou íránského generála Solejmáního počínaje. Drama s koronavirem (jež se „chybou nedostatečné úmrtnosti“ změnilo ve frašku) má obdobný podtext. Všechny tyto operace typu „Deset dnů, které otřásly světem“ mají stejný motiv: vyvolat dostatečně velkou celosvětovou krizi, která se přelije do Spojených států. A poškodí Trumpovy vysoké šance na znovuzvolení, když i impeachment proti němu tragicky selhal. Je to opravdu takto „prosté“ (a sprosté). Vše ostatní z toho vychází (kromě jiného i famózní prosazení Brexitu premiérem Johnsonem ve chvíli, kdy se již zdálo, že odchod Velké Británie z EU zkrachuje).

Operace koronavirus měla spustit očekávanou (a stále uměle oddalovanou) světovou hospodářskou krizi – tak jako předtím Operace íránská krize. Obě zatím Donald Trump téměř neuvěřitelně ustál (o trapném ipeachmentu ani nemluvě). Kontruje uklidněním íránské krize či mírovým plánem pro Izrael a Palestinu (který zdaleka není tak bez šance, jak jej interpretují rocekefellerovská média od USA až po Českou televizi a Novu). Operace koronavirus měla kromě jiného zničit jeho pokus o obchodní dohodu s Čínou a v součtu nakonec vyvolat hlubokou recesi v USA, což jediné by ve volebním roce mohlo být pro Trumpa zničující.

Opět to selhalo. Jeden by skoro řekl, že jsou to čučkaři. Čína kontrovala mohutnou protiakcí, která izolovala centra nákazy navzdory obrovským přesunům stamiliónů Číňanů během svátků. Postavení obří nemocnice ve Wu-Chanu za deset dní je nevídanou demonstrací schopností čínského vedení. A přestože došlo k okamžitému poklesu na čínské burze (asi o osm procent), americké trhy naopak rostou. Přesnější barometr skutečného stavu věcí (a obav) nelze sledovat.

Trockij proti Trumpovi?

Je tragikomické, když WHO nabádá vlády, aby nepanikařily a nepřerušovaly obchodní a turistické cesty s Čínou. Jenže tentokrát se jak WHO, tak politici dostali do mediálního vleku. Odstartování operace (s využitím „trollování“ v alternativním prostředí o statisících mrtvých atd.) měla rozjet hlavní média tak, aby „nebylo cesty zpět“. V podstatě museli reagoval všichni, protože mediální zářez byl tak hluboký, že i veřejnost, která již korporátním médiím jinak nevěří, musela být zmatena. ČT vysílala „fake videa“, jež provázela komediálními výstupy z Hongkongu (kde nákaza fakticky není) paní Šámalová s respirátorem na ústech. Ale i ve Spojených státech se podařilo bezmála vyvolat paniku. 

Koronafraška prostě přehlušila všecko – dokonce i neslavný závěr impeachmentu. Nezamýšleně poškodila i start primárek Demokratů, kde začíná proti „ukrajinskému“ Bidenovi dominovat senátor Sanders, v podstatě otevřený „komunistický agent“. Lze si představit absurdnější průběh? Téměř čtyři roky Demokraté (a většina amerických médií) bojují proti „ruské stopě“, přičemž (právě tak jako ČT, Bakala a „demoblok“ u nás) vydávají Rusko za obnovený Sovětský svaz. A nyní přichází Sanders, aby z Bílého domu navázal na Trockého. K tomu lze říci pouze: bez komentáře.

Čtěte ZDE: Impeachment: Bažiny stravují americkou ústavu. Nenávist vůči Trumpovi zatemňuje rozum i charakter. Třeštění začalo již za Clintona. Kam dospěje americká demokracie? Vážné nebezpečí

Diváci na jevišti

Z hysterie kolem koronaviru brzy nic nezbude. Rozplyne se jako všechny ty předchozí SARSy a spol. Mimořádně příznačné a veselé je, když se ozval Ústav organické chemie a biochemie ČSAV, že lék proti ebole (remdesivir), vyvinutý na základě našich patentů (Tomáš Cihlář, následník geniálního A. Holého), je pravděpodobně použitelný proti aktuální nákaze koronavirem. Oni svůj lék tehdy totiž nemohli ani vyzkoušet, protože Operace ebola skončila dřív, než jej dodali. Sama od sebe. Pokud to tedy vůbec nějaká epidemie byla. Asi ho nevyzkoušejí ani teď.

Je samozřejmě hrůzostrašné, co vyvádějí globalisté (kavárny, bažiny a spol.) zahnaní jako krysy do kouta. A co ještě vyvádět letos budou. Americké prezidentské volby – pokud Donald Trump svůj post obhájí – totiž mohou definitivně rozhodnout, že se v dalších letech jejich plán (NWO) definitivně zhroutí. S ním ostatně také Evropská unie. A to už se nás docela týká. Rozhodně víc než kronavirus.

Připravme se tedy na další „velké Operace“. Letos určitě klid nebude. Pokud však je pravda, že Donald Trump „přikryl“ vraždu Solejmáního jako „poslední varování“ Deep State (tajné služby tam dosud pracovaly proti prezidentovi asi jako u nás BIStébák Koudelka), dojde možná brzy k dramatičtějšímu střetu, než si umíme představit. A tentokrát patrně už i na území Spojených států, nikoli tak jako dosud „na cvičistích“ ve světě. V té době si už nikdo na koronavirus ani nevzpomene. Překryje ho ještě něco většího.

Smutné na tom je, že se tak znovu a znovu přesvědčujeme: jsme pouze diváky na jevišti našich vlastních osudů – individuálních, státních i národních. Po krachu Operace koronavirus však máme zase alespoň o něco větší naději, že „globalistická junta“ svého nedosáhne. Rozhodne se na podzim, jednoho listopadového úterý v USA. Pokud tedy jedna z plánovaných Operací mezitím skutečně svět nezničí. Do té doby to ale bude nás všechny ještě hodně bolet. 

Pán Bůh s námi!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky