Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dokonalá bouře se již ohlašuje: Nemá jméno Sabine. Někdo seje víc než jen vichr vysoko v atmosféře. Proč NASA varuje, že může přijít doba ledová? Také nové viry jsou jen „inženýrský“ test? Nesmrtelná touha

Dokonalá bouře se již ohlašuje: Nemá jméno Sabine. Někdo seje víc než jen vichr vysoko v atmosféře. Proč NASA varuje, že může přijít doba ledová? Také nové viry jsou jen „inženýrský“ test? Nesmrtelná touha

9. 2. 2020

Tisk článku

Petr Hájek se přidává k varování před bouří, která se k nám od Západu rozšiřuje, ale na rozdíl od zkorumpovaných meteorologů, politiků a novinářů „bažin“ v ní spatřuje naději na lepší příští

Je tu Sabine! Máme se zase chvíli něčím novým bavit! Teď trochu zmizí koronavirus, který vyzmizíkoval neúspěšný pokus o státní převrat v Americe (impeachment proti prezidentu Trumpovi). Ten zase vyzmizíkoval Brexit. To všechno vymazalo požáry v Austrálii. Jen „zelený úděl“ vyhlášený Bruselem pod novou německou protektorkou Lejnovou je zjevně věčný, neboť v ČT jede každý den. Pořád slyšíme, jaké nás sužuje strašlivé sucho – a co teprve to, které přijde! Jak suchá a málo studená je (na rozdíl od extrémně sněhové loňské) letošní průměrná zima (přestože na horách se vesele lyžuje). Sabine to teď senzačně forsíruje!

A v jejím hukotu už definitivně zapadne zpráva, kterou přinesla dokonce i některá česká mainstreamová média (pochopitelně na místech mimo hlavní zájem čtenářů, snad jen důsledně mystifikační ČT se jí vyhnula úplně):

„Sluneční aktivita letos klesne na nejnižší úroveň za posledních 200 let, což může vést k anomáliím v počasí či jeho projevů. Například až nečekaně silná ochlazení, místy též prudké větry. Předpovídají to vědci amerického Národního úřadu pro letectví a vesmír (NASA) i z jiných odborných pracovišť.“

Přichází doba ledová?

A tak, zatímco Greténi stávkují proti oteplování (a politici od OSN přes Brusel až po Prahu tančí podle jejich pubertálních not), stojíme dosti pravděpodobně před skutečným problémem, jenž může přinést skutečné nesnáze: nebude dost slunečního svitu, začne váznout produkce potravin a nebude dost energie (nemluvě o tom, že její cena raketově poroste). O ranách způsobených slunečními erupcemi ani nemluvě. Jenom jediná z nich „správně“ obrácená k Zemi, je s to způsobit skutečnou katastrofu: vyřazení satelitů a elektronických zařízení, respektive „blackout“ na celých kontinentech.

Ještě jednou ocitujme část ze zprávy, která z médií zmizela právě tak záhadně, jak se v nich nečekaně objevila:

„Pokud by nižší množství slunečního záření trvalo déle, projevilo by se to podle odborníků na klimatickém systému, ačkoli některé výpočty napovídají, že by ochlazení nebylo výrazné a globální oteplování by údajně nezastavilo.

Jiní vědci naopak tvrdí, že vstupujeme do dalšího velkého slunečního minima s dlouhodobým výrazným poklesem teplot, které se opakuje v 206 letých cyklech a jež na základě výskytu oněch skvrn na Slunci popsal britský astronom Edward Maunder (1851–1928). Takto identifikoval období let 1645 až 1715, jež nese pojmenování období Maunderova minima a je jedním ze tří nejchladnějších období takzvané Malé doby ledové, která panovala mezi 14. a 19. stoletím. Podle britské studie z roku 2010 existuje během příštího půlstoletí osmiprocentní šance na návrat do Maunderových minimálních hodnot.“

 

Čtěte ZDE: Nevinná tvářička současné tyranie: Svět oslavuje znásilněnou Gretu. Zrůdné vyhlazovací myšlenky již v genech? Rodinné prokletí a byznys. Jaké klima je nejlepší? Plachetnice jako Clintonův Lolita express

Tichý poplach

Uplynulo pouze deset let šílení s globálním oteplováním a podle „tichého poplachu“, který vyhlásila slovutná NASA, se oněch osm procent mění na nějakých – no rozhodně víc než padesát, jinak by agentura ani nemukla. Stane-li se to, půjde vskutku o „klimatickou změnu“ (na rozdíl od hrátek s počasím, které se za ni dosud vydávají). Změnu sice cyklickou, ale o nic méně nepříjemnou. 

Najednou se ukáže, že „sodovkový plyn“ (onen „hrůstrašný“ kysličník uhličitý) – údajně způsobující „skleníkový efekt“ (zadržování odraženého slunečního tepla v atmosféře) naléhavě potřebujeme. Bude to ovšem marné. Jednak to soudruzi oteplovači nikdy nepřiznají (a nadnárodní průmyslové koncerny nedovolí), jednak vliv COna skleníkový efekt je opravdu nicotný (což také nemohou přiznat).

Tak se budeme jen vědecky divit, a meteorologové začnou vydávat další a další varování před „extrémními jevy“. Jako nyní před Sabine. Jenže tahle bouře má podle všeho ještě úplně jinou příčinu. Velmi podobnou té, která působí v Evropě letošní mírnou zimu, zatímco na opačné polokouli (například v Austrálii a vloni v Kalifornii) přináší podivuhodné úkazy s divokými požáry: shoří jen něco, něčeho se oheň naopak ani nedotkne. 

Hráči s počasím

Všechny tyto „zázračné jevy“ již dlouho popisují vysmívaní „konspirační teoretici“: hrátky s počasím jako součást „testování“ elektromagnetických zbraní typu HAARP. Před pár dny jsem zde upozorňoval na „podivné chování“ takzvaných tryskových větrů, respektive jejich nečekané „meandrování“ k severu či k jihu. A hle: Sabine je prý způsobena právě tím. 

Dál než za toto „neutralistické“ konstatování se nikdo neodváží. Ani slovo o tom, proč k těmto „anomáliím v jet stream“ dochází. Tohle totiž na „oteplování“ hodit nejde (tedy jde samozřejmě, mohou všechno, ale hranici výsměchu už tolik v rukou nemají). Na místě je proto otázka, proč NASA své „varování“ před „ospalým Sluníčkem“ zveřejnila právě nyní. Že by si soudruzi vědci vzpomněli, že tím hlavním, co určuje pozemské klima (a také počasí) není lidská činnost, ale především Slunce, jak znovu a znovu opakují znectění „popírači“? 

Anebo se to Američanům prostě aktuálně hodí, aby podivnému chování tryskových větrů vysoko v atmosféře dali „přirozené vysvětlení“? Přece neřeknou, že občasné extrémní výkyvy počasí či dokonce různá nečekaná zemětřesení provázená ničivými vlnami tsunami mají na svědomí – tentokrát doopravdy – nezodpovědné lidské pokusy s energiemi. Že jejich podstatě „inženýři lidských duší“ nerozumějí ani jako geniální Nikola Tesla, který zemřel – údajně na koronární trombózu – před sedmasedmdesáti roky (7. ledna 1943). Jeho celý archiv z hotelu Wyndham v New Yorku vzápětí zabavila tajná služba (NASA tehdy ještě nebyla).

Čtěte ZDE: Veřejné doznání: "Osévání mraků" je realita. Dělají to skutečně všichni? To jsou ty naše konspirace. Co budou „skeptici“ tvrdit teď? Otevřenost není jen tak. Co za kroky bude následovat?

Připravme se

Lze jen každému doporučit, aby v blízké budoucnosti byl co nejvíce připraven na „nečekané události“. Bez ohledu na to, jak vážně či ve shodě s „oficiálním posměchem“ vnímá kdo takzvané konspirační teorie. Tento pojem ostatně vznikl v době, kdy ještě nebyl k dispozici internet, takže „inženýři“ měli k dispozici v podstatě neomezený nástroj k mystifikacím veřejnosti skrze svá oficiální média, protože jiná prakticky neexistovala. Teď jim říkají hoaxy, fake news, hybridní války či o něco češtěji desinformace, protože lavinu nezávislejších zkoumání jejich desinformací už neumějí zastavit. 

Vypadá to, že si ale také už často nevědí rady s tím, s čím si „hrají“ – v tomto případě s počasím. Že se jim to prostě občas vymkne z rukou. Patří-li mezi ně také bouře Sabine (najednou se pro přívaly vod na sucho zapomene), nelze s jistotou určit. Že však většina extrémních projevů počasí (obvykle přičítaných právě „klimatické změně zaviněné industriální civilizací“, kterou chtějí zničit) s „testováním“ globálních elektromagnetických zbraní souvisejí, je zcela jisté.

Ostatně podobně jako „nečekané epidemie“ typu ebola, SARS, MERS a podobně. Povšimněme si, že kupodivu mezi ně dodnes nepočítají například AIDS, onen „prst Boží“ nad explozí propagované homosexuality. Virus HIV je, právě tak jako jeho nositelé a šiřitelé, vlastně docela v pořádku. Určitě nikde na Prague Pride a spol. neuvidíme transparent „Ministerstvo zdravotnictví varuje“. Asi se k „politickým zdravotníkům“ ještě nedoneslo, že především homosexuální chování (nikoli primárně v Číně) zapříčinilo a způsobuje šíření této vskutku globální pandemie, které již podlehli lidé v počtu miliónů (koronaviru podlehlo zatím asi osm stovek převážně starších chronicky nemocných). 

Dokonalá bouře

Taková „státní varování“ patří povinně maximálně na krabičky cigaret – s patřičně odpuzujícími obrázky – v rámci souboje průmyslových gigantů (v tomto případě vítězí alkoholická lobby nad tabákovou): neslýchané daně zdražují cigarety, zatímco alkoholu – v posledním případě čepovanému pivu v hospodách – stát daně snižuje. O zdraví populace nejde samozřejmě ani v jednom z těchto případů. Ale „tabákovou lež“ se už natolik podařilo učinit „veřejným majetkem“, že je snazší (a politicky bezpečnější) rabovat kapsy kuřáků než pivařů.

V zásadě je to pořád stejné. I „zelený úděl“, jímž Brusel zamýšlí zničit zbytky prosperity evropských států – a tak z nich učinit bezmocné provincie Čtvrté říše – je z téhož kadlubu. Sociální inženýrství aktuálních globalistických bolševiků se nezastaví před ničím. Bouře Sabine, jakkoli nepříjemná, je pouze nepatrným dílkem skládačky strachu. Smyslem tohoto pro obyčejné lidi málo zábavného „puzzle“ je dokonalá totalita.

Užuž ji měli na dosah. Nepočítali (a stále nepočítají) však s něčím, co je mimo všechny propočty a plány: lidskou touhou po normálním životě v „normální“ svobodě. V přirozeném světě nesevřeném absurdními sociálními konstrukcemi s desítkami „nových pohlaví“ či zelenými úděly všeho druhu: diktátem, co máme (ne)jíst, (ne)pít, co si (ne)myslet. 

Jenže přirozené neviditelné „tryskové větry“ vanou také lidským společenstvím. Už se v nich cosi děje, cosi rodí. A „inženýři“ to s hrůzou zaznamenali. Proto tak šílejí ve snaze odstranit konzervativního Trumpa, zničit brexitáře Johnsona, zavřít antiimigrantského Salviniho, zlikvidovat národně orientovanou Le Penovou, zlikvidovat Alternativu pro Německo či u nás Babiše. Doufají, že se jim to podaří dříve, než se z nezmanipulovatelných a nepostižitelných mikro-procesů zrodí ve společenském organismu voličská bouře, která je smete. Neplánovaná. Nearanžovaná. 

Dokonalá bouře. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky