Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pátá kolona připravuje tichý převrat: Chapadla neziskovek rdousí už i policii a soudy. Člověk v předstírané tísni pochoduje institucemi. Jak Rozumek omlazuje imigranty? Národ si hřeje vlastní parazity

Pátá kolona připravuje tichý převrat: Chapadla neziskovek rdousí už i policii a soudy. Člověk v předstírané tísni pochoduje institucemi. Jak Rozumek omlazuje imigranty? Národ si hřeje vlastní parazity

25. 2. 2020

Tisk článku

Josef Provazník popisuje způsob fungování známých neziskovek působících v naší zemi a upozorňuje, že rozhodně nepracují v našem národním a státním zájmu

Naše země nevzkvétá. Za značného přispění „liberálních“ politiků, mainstreamových novinářů a aktivistů, kteří zuřivě obhajují působení politických (ne)vládních (ne)ziskových organizaci. Tedy takových (ne)ziskovek, které za peníze nás všech šíří ideologii multikulturalismu, genderismu a politické korektnosti. Rakovinové metastázy takových (ne)ziskových organizací prorůstají orgány i kostmi a zaplavují celý krevní oběh naší země.

Sát, sát, sát

Nejenom Člověk v tísni, který ročně disponuje několika miliardami korun a je vzhledem k propojení s Českou televizí a projektu „Jeden svět“ (součástí jsou tisíce škol po celé zemi). Vedle toho existují stovky dalších (ne)ziskových organizací, které nadřazují svou zhoubnou multikulturní agendu nad zájmy většinové části občanů České republiky. Bez ohledu na to, že živíme jejich zahálčivý život z našich kapes.

Představitelé těchto neziskovek jsou součástí různých vládních skupin, podskupin a kulatých stolů. Mají neomezený prostor v médiích, takřka neomezené finanční prostředky pro své kampaně a rovněž neomezený apetit. Sají ze státních cecíků stále víc a běda, kdyby si někdo dovolil je odstavit. To by bylo zle. To by bylo řečí o ohrožení právního státu, evropských hodnot, demokracie, svobody....však to sami znáte.

Čtěte ZDE: Další vypečená neziskovka: Kuchyně na barevné revoluce sídlí v Praze. Granty na školení aktivistů. Má Soros pomocníka či konkurenci? Za vším hledej Člověka v tísni. Ať žijí Norské fondy. Spolu proti suverénním státům

Za čtyřicetileté adolescenty

Jednou z takových politických (ne)ziskovek je Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU), v jejímž čele stojí jistý Martin Rozumek. Ale jméno (nomen omen) není důležité. Podobných Rozumků a OPU se u nás v posledních dvou dekádách zrodily stovky. Jsou skutečně jako rakovina, která začíná metastázovat.

Aktuálně na sebe OPU upozornila tím, že zastupuje migranty, kteří žalují policii, protože prý s nim zacházela jako s nezletilými. Těm chudákům je údajně sedmnáct. Lékařské testy to ovšem vylučují a mají za to, že jsou minimálně o deset let starší.

I za moje peníze těch asi 70 zaměstnanců pěti poboček Organizace pro pomoc uprchlíkům šikanuje české policisty i soudce a v rámci své multikulturní agendy je ubírá o čas, který by mohli věnovat hledání jiných zločinců.

Z  Výroční zprávy OPU za rok 2018:

Dva miliony z eráru

Organizace pro pomoc uprchlíkům bojuje za peníze nás všech proti českým úřadům, proti naší zemi. Proti našemu systému, který ji živí. Smyslem její existence je přivést do naší země ilegální migranty navzdory vládní politice, která je odmítá. 

Podle výroční zprávy za rok 2018 jim na to přispívá Evropská unie (tedy také částečně my sami) nebo Sorosova Open Society Fund, což není až tolik překvapivé.

Nejšílenější je ovšem je, že dva miliony ve zmíněném roce dostala Rozumkova (ne)ziskovka i od Ministerstva práce a sociálních věcí, další peníze od Ministerstvo vnitra, Jihomoravského a Plzeňského kraje i magistrátu Plzně a Brna atd.

Rozklad státu

Tomu se říká rozklad státu v přímém přenosu. Peníze daňových poplatníků jsou používány částí úředníků k tomu, aby paralyzovaly práci zase jiných úředníků. V tomto případě soudců a policistů.

Je to podobné, jako kdyby si za 2. světové války židovská populace sama stanovila finanční odvody, které budou cíleně použity na výstavbu a provoz koncentráků.

Za těch třicet let od sametu levičácké guerilly v obsazených institucích (viz pochod institucemi) vypěstovaly a zabudovaly do organismu státu mocnou Pátou kolonu, která se již otevřeně staví proti většinové veřejnosti a vládě vzešlé z voleb. Žije za naše peníze. Čím déle jí umožníme v tom pokračovat, tím bezmocnější pak budeme vůči "tichému bruselskému převratu", který u nás připravuje.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky