Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Koronavirus: Voda na mlýn Billu Gatesovi. Hlavní sponzor depopulace planety? Krajně podezřelý úspěch Microsoftu. V povinném očkování tekuté nanočipy? Globální digitální koncentrák. Veslo po Rockefellerovi

Koronavirus: Voda na mlýn Billu Gatesovi. Hlavní sponzor depopulace planety? Krajně podezřelý úspěch Microsoftu. V povinném očkování tekuté nanočipy? Globální digitální koncentrák. Veslo po Rockefellerovi

24. 4. 2020

Tisk článku

Valentin Katasonov osvětluje pozadí odchodu Billa Gatese z vedení Microsoftu odůvodněného údajnou charitativní snahou plně se věnovat boji proti virovým epidemiím a pandemiím

Kdo by neznal Billa Gatese? Dnes je Bill Gates pro Ameriku stejným symbolem, jakým byl před více než stoletím první americký miliardář John Rockefeller starší.

Firmu Microsoft Corporation založil Gates společně se svým přítelem Paulem Allenem v polovině sedmdesátých let ještě jako student. A na konci dvacátého století se Microsoft stal obří nadnárodní společností na výrobu softwaru pro výpočetní techniku – osobní počítače, herní konzole, gadgety, mobilní telefony. Společnost vešla ve známost jako softwarový dům vyvíjející operační systémy rodiny Windows. 

Na historii závratného vzestupu Microsoftu ovšem není vše tak úplně jasné. Zejména bývalý zaměstnanec NSA Edward Snowden několikrát zmínil Microsoft ve svých odhaleních. Podle něho tato korporace spolupracovala s americkými zpravodajskými službami v rámci tajného programu PRISM určeného ke sledování E-mailových zpráv.

V srpnu 2019 se Microsoft umístil na prvním místě v žebříčku „Global Top 100“. Předstihl Apple a stal se nejlukrativnějším byznysem na světě. V té době byla jeho kapitálová hodnota odhadnuta na 905 miliard USD a o něco později přesáhla jeden bilion.

Podivné aktivity

Nicméně na pozadí závratných úspěchů Microsoftu se začal Bill Gates věnovat podezřelé činnosti. V březnu 2020 světová média oznámila, že zakladatel společnosti Microsoft z ní odchází a definitivně vystupuje z vedení společnosti i z její správní rady. Současně s tím se Gates rozhodl vystoupit také z představenstva společnosti Berkshire Hathaway Inc., jejímž hlavním akcionářem a generálním ředitelem je Warren Buffett, Gatesův blízký přítel.

Po opuštění společnosti Microsoft Gates oznámil, že od této chvíle hodlá věnovat více času filantropii – rozvoji globálního zdraví, vzdělávání a řešení problému změny klimatu.

O práci Billa Gatese v oblasti údajné obecné prospěšnosti se píše již dvě desetiletí. V roce 2000 založil se svou manželkou Nadaci Billa a Melindy Gatesových, která se okamžitě stala jednou z největších amerických charitativních nadací (spolu s nadacemi Rockefellerovou, Fordovou, Carnegieho a dalších). Za posledních dvacet let vydělil fond Billa a Melindy Gatesových 53,8 miliardy dolarů na různé programy (zdravotnictví, vzdělávání a boj se změnou klimatu).

Čtěte ZDE: Znamení šelmy pro každého z nás: RFID čip. Soukromí již brzy přestane zcela existovat. Víme, co jíš, co si oblékáš, co čteš, kam jdeš. Můžeme tě dokonce vypnout. Orwellův svět se stane skutečností. Toto není sci-fi!

Koronavirus jako záminka

K odchodu Billa Gatese z Microsoftu došlo ve chvíli, kdy světem začaly mávat vášně okolo koronaviru. Miliardář nikterak neskrýval, že v dané situaci se cítí povolán spasit lidstvo před epidemiemi a pandemiemi. Již před tím byly prioritou působení fondu v oblasti zdravotnictví vakcíny na ochranu lidí před virovými epidemiemi: vývoj nových vakcín a očkování lidí vytvořenými preparáty. V únoru Bill Gates oznámil, že fond vyčlenil 100 milionů dolarů na boj proti viru COVID-19.

Nutno říci, že mnozí pochybují o Gatesově charitativní práci, zvláště pokud jde o vývoj vakcín a hromadné očkování (zejména obyvatel chudých zemí). Mezi odbornými kritiky, kteří se již dlouho angažují v odhalení nekalých praktik farmaceutických gigantů, stále nepanuje shoda ohledně toho, k čemu vlastně se takovéto vakcíny vyvíjejí a vyrábějí v mnohamilionových šaržích.

Římský klub vytvořený před více než půlstoletím (v roce 1968) z iniciativy Davida Rockefellera vypracoval řadu zpráv, v nichž doporučil zásadní snížení počtu obyvatel planety až na jednu miliardu. Podle řady odborníků a veřejných aktivistů patří mezi nástroje depopulace planety geneticky modifikované potraviny (GMO produkty), potraviny s chemickými přísadami a znečišťujícími látkami (jako jsou pesticidy) – a „toxické“ léky a vakcíny. Dlouhodobé účinky těchto léků a vakcín mohou narušit reprodukční schopnosti člověka a vést k předčasné smrti. Píše o tom zejména známý americký ekonom a politolog William Engdahl (články na PP) v knize „Zničující semena. Tajné pozadí genetické manipulace.“

Před deseti lety se Bill Gates zúčastnil uzavřené konference TED2010 v Long Beach v Kalifornii, kde přednesl referát s názvem „Obnova k nule“. A hned na začátku přednesl absurdní (z hlediska vědy) návrh snížit do roku 2050 světové emise CO2 na nulu, načež prohlásil: „Dnes je na světě 6,8 miliardy lidí. Tento počet se zvýší asi na 9 miliard. A pokud odvedeme opravdu hodně práce na nových vakcínách, ve zdravotnictví a ve službách v oblasti reprodukčního zdraví, snížíme ho možná tak o 10-15 procent.“ Pravda, následně Gates vysvětlil, že údajně neměl na mysli absolutní snížení počtu obyvatel na planetě Zemi o 10 až 15 procent, ale snížení jeho přírůstku (tj. očkování mělo zpomalit nárůst populace).

Globální aliance pro vakcinaci

Jiný úhel pohledu odborné kritiky spočívá v tom, že farmaceutičtí giganti vyvíjejí a zavádějí „toxické“ vakcíny z důvodu své chamtivosti. Ze stejného důvodu lékařům nabízejí neprověřené vakcíny. A aby si uhájili prvenství, jsou připraveni rozdávat štědré úplatky. Přitom porušují pravidla pro testování vakcín, a tak se na trh dostávají namísto léčivých prostředků smrtící preparáty. O tom píše například vedoucí katedry Vojenské akademie generálního štábu ozbrojených sil Ruské federace plukovník Taťána Gračevová v knize „Když moc nepochází od Boha. Algoritmy geopolitiky a strategie tajných válek ve světovém zákulisí“. 

Zářným příkladem takové chamtivosti byl boj proti AIDS a HIV, který započal téměř před čtyřiceti lety. Šlo o globální podvod farmaceutických korporací, který vyvolal hysterii strachu před nemocemi údajně způsobenými virem selhání lidské imunity (HIV). Ve skutečnosti žádný takový virus nebyl identifikován (ačkoli byly utraceny astronomické částky ze státních rozpočtů na jeho nalezení); pod názvem „AIDS“ se skrývá několik desítek dávno známých nemocí doprovázených oslabenou imunitou; každá taková nemoc měla svůj vlastní soubor prověřených léčebných postupů. Nicméně v laboratořích farmaceutických korporací byly vyvinuty preparáty pro „boj s novým virem“ a každá léčebná kúra těmito preparáty stojí desítky tisíc dolarů.

Pokud uznáme existenci „zákulisí světa“ jako fenoménu, pak musíme také uznat, že toto „zákulisí“ využívají farmaceutické společnosti vydělávající miliardy na vakcínách. Rovněž nutné je přiznat, že Rockefellerova nadace, Gatesova nadace, farmaceutické společnosti a Globální aliance pro vakcinaci a imunizaci (GAVI) představují velmi mocnou údernou sílu. Jedná se o partnerství soukromých a vládních organizací, jejichž cílem je zvýšit dostupnost očkování dětí v chudých zemích. Partnery Globální aliance pro vakcinaci a imunizaci jsou Světová banka a Světová zdravotnická organizace (WHO).

Čtěte ZDE: Konspirační teorie se mění v realitu: Boj proti hotovosti je závažnější než tušíme. Čipování lidí nastupuje. Jsme na křižovatce. Akční plán pro tyranii nebývalých rozměrů

Nanomikročipy

A nakonec o nové generaci vakcín vytvořených pomocí nanotechnologií. Z hlediska dlouhodobých účinků na lidské zdraví jsou stejně nebezpečné, ale navíc může být do takové vakcíny vložen tekutý mikročip, který je očkováním zaveden do lidského těla. První zprávy o nanočipech ukrytých v nanovakcínách se objevily v roce 2009, když byl v elektronickém vydání Prevent Disease.Com publikován článek „Are Populations Being Primed For Nano-Microchips Inside Vaccines?“ (Je populace konfrontována s nanomikročipy ukrytými v očkovacích látkách?)

Zastánci totálního očkování populace trvají na tom, že očkování musí být doplněno „digitální identifikací“ osob. Rovněž ti, kdo kontrolují zdraví populace, by měli mít o každém úplný obrázek, včetně informací o očkování. A v zásadě je možné takové informace nahrát do mikročipu, který bude implantován pod kůži člověka. Potom ale je nutné se ptát, zda se při dnešní všeobecné hysterii nad pandemií koronaviru již nechystá všeobecné očkování zahrnující digitální označkování lidí?

Zdá se mi, že Bill Gates je právě onen muž, který na zmíněném označkování pracuje, aby tak zabil dvě mouchy jednou ranou. Pokud přijmeme tuto verzi, začne být pochopitelné, proč se miliardář rozhodl spojit dvě oblasti svých zájmů: digitální technologie (Microsoft) a vakcíny (charitativní fond).

Gates je jedním z iniciátorů projektu ID2020 podporovaného Organizací spojených národů jako součást iniciativy Cíle udržitelného rozvoje do roku 2030 (2030 Sustainable Development Goals). Cílem projektu je opatřit do konce třetího desetiletí jednadvacátého století všechny lidi na planetě digitálním identifikátorem (ID).

Když Gates ještě řídil společnost Microsoft, velmi se zajímal o téma klasických mikročipů implantovaných do lidského těla. Nyní pracuje na vytvoření nanomikročipu a ubezpečuje, že to bude mikročip „s omezeným využitím“, svého druhu digitální certifikát, který doprovází injekci vakcíny. A kdo si může být jistý, že tekutý „digitální certifikát“ se nestane elektronickým okovem, jímž páni peněz uvážou lidi do elektronického koncentračního tábora?

A ještě něco: Gates se začal zajímat o tetování z kvantových teček; to je vývoj Massachusettského technologického institutu a Riceovy univerzity. Toto tetování je určeno k tomu, aby ukládalo historii očkování každé osoby. Jak v prosinci 2019 uvedli samotní vědci z obou univerzit, měl by tento vývoj (podle Gatesova doporučení) umožnit rozpoznat (a zajistit) ty, kdo nebyli očkováni proti určitým chorobám.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky