Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Na stopě: Co má společného Covid-19 s „e-cigaretózou“? Jak hodit průšvih na Čínu. Byla na počátku laboratoř Fort Detrick? Platit odškodnění by měl někdo jiný. Včasná zpráva tajné služby. Kolik je v USA nemocných?

Na stopě: Co má společného Covid-19 s „e-cigaretózou“? Jak hodit průšvih na Čínu. Byla na počátku laboratoř Fort Detrick? Platit odškodnění by měl někdo jiný. Včasná zpráva tajné služby. Kolik je v USA nemocných?

26. 4. 2020

Tisk článku

Michal Brand se na základě nových skutečností vydává po stopách vzniku koronavirové epidemie - a v jednom okamžiku nachází viníka, který se sám usvědčuje

Americká propaganda se intenzivně snaží svalit vinu za koronavirus nCoV19 a epidemii onemocnění Covid19 na Čínu. Neustále posloucháme historky, jak epidemie začala v Číně, jak za to může čínská polévka z netopýrů, nebo jak za to může čínská biologická laboratoř ve Wuhanu. Jak by měla Čína zaplatit kdekomu na světě stovky a tisíce miliard dolarů jako odškodnění.

K podobným výkřikům o povinnosti Číny vzít na sebe vinu a zaplatit stovky a tisíce miliard dolarů odškodnění kdekomu se připojuje nejen prezident USA Donald Trump, ale i jednotlivé americké státy, různí zejména američtí právníci a agenti amerických tajných služeb v médiích různě po světě (například spolupracovníci amerických tajných v německém magazínu Bild minulý týden).

E-cigaretóza

Všechna fakta ale ukazují čím dál jasněji na USA jako na skutečného původce dnešní pandemie koronaviru nCoV19. Podle všeho vypukla dnešní pandemie koronaviru v USA někdy na jaře 2019, tedy více než před rokem - a více než půl roku před prvními případy v Číně. V létě 2019 se totiž v USA vyskytla epidemie „záhadného onemocnění“, které mělo zcela totožné příznaky a následky jako Covid19. Jen to USA nikdy nepřiznaly a přišly s báchorkou o nemoci z e-cigaret, s báchorkou o nemoci, která se neobjevila nikde jinde na světě.

V létě 2019 došlo v USA k velkému nárůstu případů tohoto „záhadného onemocnění“, kdy zdraví, silní a relativně mladí lidé měli Covid19. Tedy, pardon, e-cigaretózu. V počtech tak velkých, že už to i americká vláda musela začít vyšetřovat (a jak zmíněno, americká vláda ihned přišla s báchorkou o nemoci z e-cigaret). 

Prakticky vzato, je téměř jisté, že kromě těchto mladých, zdravých a silných lidí onemocnělo již v létě 2019 hodně starších, jinak nemocných lidí na tuto „záhadnou nemoc“, zcela shodnou v příznacích i následcích s koronavirem a nemocí Covid19. Jenomže u starších a jinak nemocných lidí to nikdo neřešil, protože u nich je úmrtí na zápal plic běžné.

Takže s velikou pravděpodobností již na jaře 2019 trpěli nemocí Covid19/“e-cigaretóza“ stovky a tisíce starších a jinak nemocných lidí. Řada z těchto lidí bezpochyby na Covid19 již tehdy v USA umřela. Až když začaly přibývat masově případy mladých, zdravách, silných lidí s vysokými horečkami, záchvaty kašle, vážnými problémy s dýcháním a s vážným poškozením plic i dalších orgánů, teprve tehdy se začalo v USA alespoň s nějakým vyšetřováním. Toto „vyšetřování“ probíhalo v létě 2019. A připravilo uklidňující krycí historku o riziku e-cigaret. 

Čtěte ZDE: Virový experiment: Nelegální migranti mají stejná práva jako Portugalci. Prolomení hradeb na více frontách. Bolsonaro posledním hlasem rozumu? Mediální hysterie a cenzura Západu. Ekonomický kolaps cestou do otroctví

Porouchaná čistička

Ale tak úplně v klidu americká vláda ale nebyla. Během vyšetřování „e-cigaretózy“ americká vláda uzavřela svoji armádní biologickou laboratoř nejvyššího stupně bezpečnosti ve Fort Detrick. Asi tam v kantýně prodávali špatné e-cigarety...

Ve skutečnosti v armádních laboratořích ve Fort Detrick více než rok nefungovala dekontaminace odpadních vod. Takže je téměř stoprocentně jisté, že se z této laboratoře dostaly do světa různé viry a bakterie těch nejnebezpečnějších typů.

Americká vláda sice tvrdila, že z Fort Detrick neunikl žádný virus ani bakterie, ale tomu může věřit jedině pražská kavárna, americký konzument z fastfoodu, redaktor České televize nebo jiný tupý živočich bez špetky kritického myšlení. 

Dokonce i mainstreamová média uvedla ve své době, že po povodních v létě roku 2018 bylo dekontaminační zařízení ve Fort Detrick „špatně fungující“. Pozdější zprávy přišly s krycí historkou, že byly jen „ne zcela přesně dodržovány předpisy“. Což je zase jen další zcela zřejmá hovadina. Protože to by muselo znamenat, že při povodních v létě 2018 se ve Fort Detrick rozmočila úřední lejstra a pak tam rok nemohli dávat správně razítko, pročež byla laboratoř ve Fort Detrick v srpnu 2019 uzavřena. 

Dekontaminační zařízení tedy ve Fort Detrick nefungovalo správně rok. Rok unikaly z této top security laboratoře ty nejnebezpečnější viry a bakterie. Na jaře 2019 již téměř jistě starší a jinak nemocní lidé často onemocněli nebo umřeli na koronavirus Covid19 („e-cigaretóza“). V létě jich bylo tolik, že bylo zahájeno „vyšetřování“. V srpnu 2019 jsou uzavřeny laboratoře kvůli rok nefungujícímu dekontaminačnímu zařízení.

V září 2019 jsou již potvrzené případy Covid19 („e-cigaretózy“) i přímo v armádě USA. Na konci října 2019 se konají světové armádní hry ve Wuhanu. Za účasti armádních sportovců z USA. 

Důkazy a historky

Až donedávna jsem se domníval, že k rozšíření nákazy „e-cigaretózou“ v čínském Wuhanu došlo nedopatřením při účasti nějakého nakaženého armádního sportovce z USA. Ale tato verze dostala nedávno vážné trhliny. A je pikantní, že právě díky snaze USA obvinit Čínu.

První onemocnění na Covid19/“e-cigaretózu“ v Číně se objevují na konci listopadu 2019, zhruba měsíc po celosvětových armádních sportovních hrách, konaných za účasti vojáků USA. Potud by vše sedělo na rozšíření koronaviru americkými vojáky do Číny z nedbalosti. Ale to by USA nesměly ve svém křivém obviňování Číny přicházet s tak pitomě vyfabrikovanými „důkazy“ a historkami na podporu své snahy vyvinit sebe samotné ze všeho pomocí obviňování nevinné oběti.

První případy Covid19/“e-cigaretózy“ se hned po USA objevily v říjnu 2019 v Itálii. I zde mohlo jít o nevědomé zavlečené amerického koronaviru nCoV19 americkými turisty nebo americkými vojáky sloužícími v Evropě.

Jako obvykle, když se pachatel snaží potvrdit vlastní alibi a přináší nové a nové detaily své vylhané historky, a ty detaily jsou pitomější a pitomější a víc a víc naopak prokazují vinu lháře, tak i USA a jejich propaganda se vydaly na tuto smutnou cestu, která obvykle vede k tomu, že přitroublý pachatel se usvědčí sám tím, že se zamotá do vlastních lží.

Před několika dny odpálily americké tajné služby naprostou bombu, která zcela likviduje jakákoli americká obvinění proti Číně. 

Čtěte ZDE: To jsou, panečku, náhody: Přehledně o tom, jak k tomu všemu "přirozeně" došlo. Pohádka o dvou netopýrech. Sázka 1,5 miliardy na pád akcií. US vojáci ve Wuchanu. V NYC to cvičili. Vše je samozřejmě jenom náhoda...

Fakta...

Čína první případy onemocnění novým koronavirem zaregistrovala na konci prosince 2019. Případ z konce listopadu 2019 byl až zpětně identifikován jako první dohledaný pacient v zemi.

Takže tedy – na jaře 2019 běží „záhadné onemocnění“ v USA; v létě toto „záhadné onemocnění“ (v příznacích i následcích zcela shodné s Covid19) dosahuje v USA takových rozměrů, že se jím zabývají alespoň formálně úřady; v srpnu 2019 americké úřady uzavírají vojenskou biologickou laboratoř nejnebezpečnějších virů a bakterií kvůli rok nefungující dekontaminaci; v říjnu 2019 se objevují první případy „záhadného onemocnění“ v Itálii; na konci října 2019 jsou světové armádní hry ve Wuhanu; v prosinci v Číně identifikují nový virus způsobující nemoc Covid19.

...a ta bomba

Pouhý měsíc před tím, než si zbytek světa vůbec všimne nového koronaviru přenosného na člověka a onemocnění s ním spojeného, ale zato téměř rok a čtvrt poté, co v USA přestalo fungovat po záplavách dekontaminační zařízení v armádních laboratořích ve Fort Detrick - tak už před tímto virem varuje americká armádní tajná služba v tajné zprávě.

Ale zato tři čtvrtě roku poté, co v USA propuká onemocnění „e-cigaretózou“/Covid19 u starších a nemocných lidí a pouhých čtvrt roku poté, co se Covid19/“e-cigaretóza“ rozšíří tak, že se objevuje masově i u mladých a zdravých lidí a americká vláda musí provést formální „vyšetřování“ a přinést veřejnosti krycí, vybájenou historku.

To je jako když v „Hříšných lidech města pražského“ přijde rada Vacátko za podezřelým a zeptá se ho „Kde jste byl v pátek večer?“ a on vykřikne „Já ho nezapíchnul, pane inšpektore“ ještě dřív, než kdokoli zmíní vraždu natožpak vraždu nožem.

Ale ve Wuhanu ani v Číně tehdy v listopadu 2019 ještě nikdo žádnou novou nemoc, žádný nový virus nezaregistroval. Nikdo si nevšiml podivných úmrtí. Na rozdíl od USA, kde úřady dokonce vedly vyšetřování již v létě 2019 (ale nikoho nevarovaly). Toho, že některá úmrtí jsou zcela rozdílná od běžných onemocnění a že jde o nový virus, si v Číně vědci a lékaři povšimli až v prosinci. A poté, co čínští lékaři zpětně vystopovali první případy ve Wuhanu, tak zjistili, že první člověk ve Wuhanu onemocněl konci listopadu 2019. Ale už před tím varovala americká armádní tajná služba, že se ve Wuhanu rozšíří nový virus, nebezpečný a přenosný na člověka, a že epidemie tohoto viru ohrozí celosvětovou stabilitu.

Takže tedy první případ, kdy byla onemocnění věnována pozornost a kdy bylo podezření na nový typ onemocnění a nový virus, byl v období někdy mezi 1. prosincem 2019 a 10. prosincem 2019.

A někdy na konci listopadu 2019 již měla americká armádní tajná služba sepsanou zprávu o tom, že se z Wuhanu rozšíří koronavirus a bude to ohrožení pro celý svět.

Čtěte ZDE: Podivná epidemie: Proti komu to tu vlastně bojujeme? Cosi tato situace připomíná. Přinášíme náhradní oběť? Hodit se marod na chalupě? Zastavit školy? Až čas ukáže, co se skutečně stalo. Další vzkříšení přijít nemusí

Případ uzavřen?

Je vysoce pravděpodobné, že k rozšíření koronaviru Covid19 z USA do Wuhanu nedošlo náhodou nebo nedbalostí. Skutečnost, že americká armádní tajná služba věděla o tom, že tato epidemie vypukne ještě dříve, než vůbec epidemie započala prvním případem (navíc identifikovaným až zpětně), to vše jasně dokazuje, že americká armádní tajná služba National Center for Medical Intelligence (NCMI), „dceřinná agentura“ agentury Defense Intelligence Agency (DIA) věděla, že ve Wuhanu vypukne epidemie koronaviru Covid19.

A proto je tato americká tajná služba pachatelem nebo významným spolupachatelem, proto je právě americká tajná služba tím, kdo ve Wuhanu koronavirus Covid19 vědomě, úmyslně a cíleně rozšířil nebo se na celé operaci podílel.

Tedy ještě jinak: Americká armádní biologická laboratoř nechala uniknout nebezpečný virus Covid19 do světa. První onemocnění se masově rozšířila v USA. Poté se virus šířil i v Itálii. Americké tajné služby pak vědomě rozšířily virus v Číně, aby právě na Čínu mohly ukázat jako na viníka.

Jetlipak teď budou předlužené USA platit celému světu ty stovky a tisíce miliard euro, juanů, rublů, korun a dalších a dalších měn v rámci celosvětového finančního odškodnění ze strany skutečného a navíc vědomého a úmyslného pachatele pandemie Covid19.

Tato světová ekonomická krize i všechna onemocnění a úmrtí na koronavirus Covid19 jsou výsledkem absolutního šlendrijánství v laboratořích Fort Detrick (srovnatelného snad jen s tím ukrajinským hlupákem v Černobylu) a naprosté zločinné nezodpovědnosti amerických tajných služeb snažících se zakrýt vinu USA rozšířením viru po celém světě.

Kolik je v USA nakažených? 

Doplňující, nepřímý ale významný podpůrný důkaz toho, že koronavirus Covid19 se nejprve rozšířil v USA pak přinesly i výsledky plošného testování obyvatel v jednom americkém okrese.

Podle těchto výsledků američtí odborníci usuzují, že celkový rozsah nákazy může být v USA padesátkrát až osmdesátkrát vyšší, než uvádějí oficiální čísla. Pokud porovnáme takový rozsah se známými údaji o rozsahu nákazy v jiných zemích, ať již Itálie, Španělsko, Čína nebo jiná zasažená země, je značně pravděpodobné, že by se nákaza v USA nemohla rozšířit natolik, pokud by se šířila teprve od února nebo března 2020.

Avšak při šíření, dlouho nepozorovaném, nebo spíše dlouho zamlčovaném, může být takovýto rozsah rozšíření nákazy v USA právě z toho důvodu že se tam nákaza šíří mnohem déle.

Třeba od povodní a poškození dekontaminačního zařízení ve Fort Detrick, že? 

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky